Het Complot

Vlogen drones op 9/11 de Twin Towers binnen? Ex-stewardess werpt nieuw licht op 11 september-aanslagen

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ontmaskering van 9/11 als false flag door oud-stewardess Rebekah Roth is een hit op internet. Haar interview met Coast to Coast AM is inmiddels ruim drie miljoen keer bekeken.

Roth was meer dan 30 jaar werkzaam als stewardess en legt in haar boek ‘Methodical Illusion’ de nadruk op de vliegtuigkapingen en de telefoontjes die vanuit de vliegtuigen zouden zijn gepleegd door passagiers en stewardessen.

Haar conclusie luidt dat de vliegtuigen zijn geland en vervolgens zijn vervangen door drones, precies zoals in de documenten van het samenzweringsplan Operation Northwoods van de Amerikaanse overheid wordt beschreven.

Geen bewijs

Twee stewardessen belden voorafgaand aan de aanslag op de Twin Towers tegelijkertijd 27 minuten lang. Ze spreken elkaar op meerdere punten tegen, aldus Roth.

Daarnaast werken mobiele telefoons volgens haar niet op de hoogte waarop de toestellen vlogen.

Er is bovendien geen bewijs voor paniek aan boord van de vliegtuigen vlak voor de aanslagen, stelde ze.

Tijdens één van de telefoontjes beweerde de stewardess dat de passagiers last hadden van de effecten van pepperspray. Dit moet de mensen angstig hebben gemaakt.

Militaire oefening

Roth heeft geconcludeerd dat de telefoontjes zijn gepleegd vanuit hangars op de grond en niet vanuit vliegtuigen in de lucht.

De passagiers dachten dat ze meededen aan een militaire oefening. De vliegtuigen landden, de deuren sloten en de passagiers werden vergast.

Roth claimde dat alle passagiers werden gedood, maar niet als gevolg van een crash.

Van de 19 vermeende kapers zijn 10 nog in leven en de overige negen hadden valse papieren, zei ze.

Onschuldige burgers

Ze voegde toe dat president George W. Bush op de hoogte was van de operatie en er een einde aan kon hebben gemaakt.

President John F. Kennedy reageerde heel anders op plannen om een false flag uit te voeren.

ABC News meldde dat Amerikaanse legerleiders plannen hadden opgesteld om onschuldige burgers te doden middels aanslagen, om zo oorlog tegen Cuba te kunnen voeren.

Veto

Ze wilden vliegtuigen laten kapen en vervangen door drones, en vervolgens slachtofferlijsten laten publiceren in Amerikaanse kranten.

De plannen werden goedgekeurd door de stafchefs en in maart 1962 voorgelegd aan Kennedy’s minister van Defensie Robert McNamara.

President Kennedy sprak zijn veto over de operatie uit en gaf de documenten vrij. Is het toeval dat de ene president werd vermoord terwijl de andere nog leeft?

Bekijk de video hieronder:

[David Icke]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
4 jaren geleden

Deze mevr Roth heeft een boek gepubliceerd en een interview gegeven met 3 miljoen kijkers , en dat allemaal om haar visie te geven op 9/11……. volgens mij zijn er nu twee mogelijkheden . Of ze wordt niet serieus genomen…..of het is binnenkort einde pensioen …

J. Hofmans
J. Hofmans
4 jaren geleden

Ach, Amerikanen. Alles is zo fake, wie en wat mag je geloven? Ik doe zeker niet mee. 9/11 is zo fake als Chinese horloges op de markt.

pietje
pietje
4 jaren geleden

Alles is fake we worden zo vreselijk bedrogen maar we hebben het niet door ! Echt tijd om op te staan ! Maar wie gaat ons leiden TRUMP ? zou goed zijn hij is lekker agressief ! Hoop dat hij het hele zooitje schoonveegt ! Het werd tijd !!

Hawks
Hawks
4 jaren geleden

Operation Northwoods is vrijgegeven, Unclassifiied. Ik vind het moeilijk te geloven dat de CIA, of een andere amerikaanse overheidsinstantie, methoden zou benutten die vrijgegeven zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x