Archeologie

In dit museum ligt iets vreemds tentoongesteld. Door mensen gemaakte voorwerpen in 300 miljoen jaar oud zandsteen?

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het Mt. Blanco Fossil Museum in Texas ligt iets vreemds tentoongesteld. Het lijkt te gaan om door mensen gemaakte voorwerpen die zijn achtergebleven in 300 miljoen jaar oud zandsteen, meldt nieuwssite WND.

Curator Joe Taylor heeft onlangs een aantal mallen gemaakt van vier vreemde voorwerpen die een afdruk hebben achtergelaten in het stuk zandsteen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De voorwerpen doen denken aan keerkleppen die worden gebruikt in riolering. De exacte vindplaats wordt nog stilgehouden totdat er onderzoek is gedaan.

Weggebeiteld
In dit museum ligt iets vreemds tentoongesteld. Door mensen gemaakte voorwerpen in 300 miljoen jaar oud zandsteen?
Taylor in zijn museum (Max McNabb)

Het is niet bekend waar de voorwerpen zijn die de afdrukken hebben achtergelaten. Wel is duidelijk dat ze zijn weggebeiteld.

De plek werd ontdekt door een indiaan en oorlogsveteraan, die contact opnam met Todd Jurasek. Die bracht op zijn beurt Joe Taylor op de hoogte van de vondst.

In zandsteen worden vaak fossielen van zeedieren aangetroffen, maar wat doen door mensen gemaakte metaalachtige voorwerpen in het oude stratum?

Evolutieverhaal

“Er is hier duidelijk sprake van een probleem,” zei Taylor. “Alle mensen die zeggen dat deze formatie 300 miljoen jaar oud is zeggen dus ook gelijk dat er toen mensen of zoogdieren leefden.”

“Óf de formatie is niet zo oud, óf de mens bestond al voor de dinosaurussen,” vervolgde hij. “Als dat zo is, klopt het evolutieverhaal niet.”

Zandsteen is erg hard, waardoor het uitgesloten is dat de afdrukken zijn veroorzaakt door moderne apparatuur.

Foto: City of Crosbyton

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
piet snot
piet snot
6 jaren geleden

Dat dat hele verhaal van evolutie klopt voor geen meter……. de missing link is down syndroom een foutje in de genetische aanpassing in apen waaruit wij zijn gemaakt wij hebben de dinos uitgeroeid heeft niks te maken met evolutie of een gigantische komeet inslag deze (planeet) is geschikt gemaakt zodat wij boven aan de voedselschaal staan . Er wordt zo veel niey verteld over werkelijkw geschiedenis .

john
john
6 jaren geleden

Ik zie niets anders dan teen en nagel afdrukken van een dinosaurus…

Eelke Piers
Eelke Piers
6 jaren geleden

Er is ook nog het probleem met de tijd. We weten dat een klok op een sateliet rond de aarde langzamer loopt omdat de zwaartekracht daar lager is. De tijd op de zon zal daarom ook sneller gaan dan op de aarde omdat de aantrekkingskracht daar veel groter is. 100.000 jaar geleden was het universum veel kleiner en ook hier weer ging daarom de tijd veel sneller. Einstein heeft dit bewezen maar het past niet in het straatje van de evolutietheorie dus knijpt men de ogen dicht en leutert verder.
De ouderdom van gesteente wordt vastgesteld met de halveringtijd
Bij het stollen van een lavastroom is bekend dat er geen ‘Lood-207’ in aanwezig maar wel het onstabiele isotoop ‘Uranium-235’. Dit isotoop vervalt, waarbij Lood-207 wordt gevormd. Dit verval van Uranium-235 gebeurt met een halfwaardetijd van ca. 700 miljoen jaar.
Vraagt zich nu niemand af waarom er uranium 235 in het lava zit en geen lood 207? Stopt de halverings tijd van uranium soms bij een paar duizend graden?

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x