Homepagina » Mens en Dier » Mark Rutte voert ‘typisch psychopathisch beleid’
rutte
Foto: Mark Rutte (CC BY-NC-ND © ALDE Party)

Mark Rutte voert ‘typisch psychopathisch beleid’

Demissionair premier Rutte zei in een interview met zijn studievriend Jort Kelder dat ‘we te laat met coronacritici in gesprek zijn gegaan’. “Het overgrote deel van de samenleving vindt het verschrikkelijk dat het allemaal moet, maar snapt het en doet mee,” zei Rutte.

“Dan is er een heel klein deel dat zegt: er is geen virus. En er is ook een deel, en dat is een deel dat we te lang niet hebben gezien. Daar zijn we eigenlijk pas in mei mee in gesprek gegaan. Ik noem als voorbeeld even Maurice de Hond. Dat zijn mensen die helemaal niet dat virus ontkennen, maar die wel kritisch waren over de aanpak,” vervolgde Rutte.

Een bestuur door geesteszieke mensen

Volgens bewustzijnsdeskundige en auteur Jan Storms zijn de maatregelen tegen het coronavirus die Rutte ons oplegt ‘typisch psychopathisch beleid’. Hij verwees aan tafel bij Café Weltschmerz naar het boek ‘Politieke Ponerologie’ van de Poolse psychiater Andrzej Lobaczewski. Ponerologie is de leer van het kwaad. In het boek legt hij uit hoe het bestuur in een samenleving geleidelijk kan worden overgenomen door mensen met een psychische stoornis.

Uiteindelijk vestigen die een ‘pathocratie’, dus een bestuur door geesteszieke mensen. Lobaczewski beschrijft in zijn boek hoe psychopaten in die pathocratie de hoofdrol vervullen en uiteindelijk de kern vormen.

Vergevorderd stadium

“We zitten nu al in een vergevorderd stadium van het vestigen van een pathocratie. Eén van de zaken die daarop wijst, is dat de redenen voor de maatregelen meer en meer krankzinnig worden. Daar ontbreekt elke grond voor,” stelt Storms.

“Wanneer leiders van een samenleving aan psychopathie lijden, dan hebben zij een veel grotere impact op het hele volk dan een individuele psychopaat kan hebben in zijn persoonlijke omgeving. Als je dus iemand hebt die aan het hoofd staat van een organisatie of een heel land dan is die impact ongelooflijk veel groter. Als mensen niet doorhebben dat ze misleid worden, gaan ze daarin mee. Over het algemeen zijn mensen volgzaam omdat ze ervan uitgaan dat hun medemensen van goede wil zijn en hun leiders oprecht en rechtvaardig zijn. Dat is hier zeker niet het geval.”

[Weltschmerz clips]
4.9 80 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Busser
Jos Busser
16 dagen geleden

We moeten stoppen met al die vaccins, en eens erkennen dat we te maken hebben met een virus dat niks kwader is dan een influenza virus, overheden media rivm zij maken de mensen gek en bang, dit moet gestopt worden, leven moet per direct weer terug naar normaal, farmaceuten zien nu graag dat wij ons jaarlijks laten inspuiten met die rotzooi, weg er mee

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Jos Busser
16 dagen geleden

Covid19 is niet het zelfde als influenza. Het valt onder een andere groep.

Jos
Jos
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Covid-19 moet nog gevonden worden, hoezo andere groep? is nog door geen enkel laboratorium ter wereld gevonden of geïsoleerd???

Haggis
Haggis
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Klopt. Influenza valt niet in de categorie “bullshit”

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Haggis
15 dagen geleden

Meeste mensen Eens met het beleid?…anders mrijg je een boete ja?

Joop
Joop
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

De groep der fabelen, covid = Certificate Of Vaccination Identificatrion 2019.
SarsCov2 bestaat niet.. doe je onderzoek.. wees geen papegaai.

PCR test niet voor Covid en is ook niet om x of y *virus* vast te stellen, nog een schaamteloze leugen.. alsnog, doe je onderzoe.

Het is echt niet zo moeilijk om nu te begrijpen wat er wereldwijd aan de hand is – GREAT RESET.. u heeft niks meer, de biljonairs/bankiers hebben ALLES.

Weltrusten.

Rob
Rob
Reactie op  Joop
16 dagen geleden

Ja precies. Het lijkt er op dat veel mensen denken dat corona en covid19 hetzelfde is maar dat is niet zo. Corona is het (verkoudheids – griep)virus, Covid 19 gaat om technologie,

Larissa
Larissa
Reactie op  Rob
15 dagen geleden

In 2002 was er Sars COVID 1ontdekt
In dat jaar hebben ze een poging gedaan om een “vaccin” te fabriceren wat Total mislukt is!
Er is voor het eerst in de geschiedenis van de farma-industrie toestemming gegeven om een M RMA “vaccin” te gebruiken.Rino nucleairezuur met de messenger om het lichaam uiteindelijk genetisch te manipuleren.
Een echte vaccin zorgt dat je immuun bent en blijft dus dit mag je geen vaccin noemen.
Dit is de test fase die tot 2023 duurt!
Je geeft toestemming als je het vaccin neemt want in een test fase ben je een proef persoon.Illegal!

Larissa
Larissa
Reactie op  Rob
15 dagen geleden

COVID-19 = Corona virus ID jaar 2019
toen zijn ID paspoorten besteld voor de hele wereld.
Wat was nu eerst het kip of het ei?

Locke
Locke
Reactie op  Joop
15 dagen geleden

Certification ofwel certificering zijn woorden van vergaande betekenis. Perfect onderzoek!

Exegese
Exegese
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Ja klopt, het is SARS-gerelateerd, maar het hoort zeker niet in het rijtje van Ebola en de pest waar het wel bij is ingedeeld. Totale waanzin is het, niet meer en niet minder ! Het IFR getal is wereldwijd vastgesteld op 0,23 procent dat is in de range van een stevige griep dat valt niet langer te ontkennen en toch blijven ze doorgaan met die alles vernietigende waanzinnige maatregelen.

Dubito
Dubito
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Hij schrijft toch: ‘niet kwader dan’…. Dus groot gelijk. Het is geen influenza, maar gedraagt zich in wezen hetzelfde, via hetzelfde patroon.

andré
andré
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

ja ja het is een “griep” variant die de laatste in de griep reeks en is en ook de meest heftige , maar hij is ook prima te handelen door ons immuunsysteem !
In Frankrijk heeft een vrouw van 117 jaar hem gehad en overleeft , ze dacht dat het griep was…gelukkig “bewees” de “onbetwistbare” pcr test dat het covid was…(wel lijkt het er erg op dat deze covid/sars man made is en dus beroerder)

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  andré
16 dagen geleden

Dat kan kloppen Andre en zo zie je maar weer dat covid19 een loterij kan zijn. Wat dat aangaat en als je het virus oploopt is het ieder voor zich.

Anabel
Anabel
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

Corona virussen kennen wij al sinds de jaren 30. Wilde vogels,schaapen,wolven nertsen, koeien onder andere ,dragen deze virussen.Deze stam van de Corona virus gaat niet over tot mens.
De”nieuwe” Corona mutatie ( niet bewezen) is nog niet geïsoleerd ,zeiden Chinese wetenschappers.Dus, waar is de genetische code voor dit virus?Ik kan het nergens vinden.
Misschien heeft Hugo die in zijn bezit? Niet echt!
De virus was al eind mei 2020 verdwenen en het is biologisch onmogelijk dat deze weer terug slaat in het zelfde jaar!
Het basis beginsel in Biologie leert ons dat.Een kind van 12 jaar snapt het al.
Trouwens ,Marc Rutte heeft ons zo hoopvol verteld (in de eerste lockdown) dat wij moeten zorgen voor groeps immuniteit om het virus onschadelijk te maken.Net als met influenza A of B.Moeilijke klus als je mensen opsluit en angst aanjaagt !!!
Wat een Hoax, hoe hebben ze dat allemaal aan ons kunnen en durven verkopen?
Door massa hypnose natuurlijk.
In het jaar 2020 zijn 15 honderd mensen met een zeer besmettelijke ziekte wereldwijd overleden met name Tuberculose en andere dodelijke ziektes die niet zijn meegeteld.
Een internationale schande!

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Anabel
15 dagen geleden

@Anabel,

Great analysis!
Wat gaan we nu doen om zelf, kinderen en geliefden te beschermen?

Paola
Paola
Reactie op  Truthandcourage
15 dagen geleden

Niet je kinderen vaccineren en jezelf ook niet!

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Anabel
15 dagen geleden

People need to rise up and say NO!

Paola
Paola
Reactie op  Truthandcourage
15 dagen geleden

This is the greatest crime on Humanity

Jani
Jani
Reactie op  Anabel
15 dagen geleden

Klopt Anabel. Diezelfde meneer zei ook op dát moment: “wanneer 60 % van de bevolking het virus heeft gehad is de rest van de mensen veilig!!” Groepsimmuniteit!!! Tegenwoordig heeft diezelfde meneer die 60 % inmiddels verhoogd naar 75 %. Hoe betrouwbaar kan je zijn??

Onwell
Onwell
Reactie op  Gezinusk
15 dagen geleden

De PCR-test ziet het verschil tussen Covid en influenza in ieder geval niet. Dus waar zijn al die maatregelen dan op gebaseerd? Op een hoax!

doornbos
doornbos
Reactie op  Onwell
15 dagen geleden

Zo is het. De PCR kan helemaal geen ziekte of besmetting aantonen. En om de gang van zaken helemaal krankzinnig te maken, wie doet vervolgens de diagnose? Niet de arts. Nee joh, een derderangs laborant. Allemaal het boek ‘De COVID-19 goelag’ lezen.

Tante Maart
Tante Maart
Reactie op  doornbos
15 dagen geleden

Ik heb met mijn beperkte verstand alles proberen te volgen. Volgens mij is de stand van zaken zo, dat Corona ….A. een kapitalistische ziekte is….. en B. dat de Europese volkeren gevangen zitten in het net van de wereldmarkt ( wat overigens niet nieuw is ).

Jani
Jani
Reactie op  Gezinusk
15 dagen geleden

Overigens, waar is onze trouwe ‘ínfluenza’ deze winter???

Peter
Peter
16 dagen geleden

Het moet het overgrote deel van de Nederlanders nu toch wel duidelijk zijn, dat Mark Rutte compleet gestoord is!
Hij denkt dat hij een echte grote leider is en speelt de great dictator!
Hij hoort achter de tralies voor alles wat hij de Nederlanders heeft aangedaan en nog steeds doet!

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Peter
16 dagen geleden

Het erge is dat het merendeel van de NLers dat dus niet ziet! Die graven het graf voor ons allen. Ik raak met de dag meer hopeloos en zie geen toekomst meer.

Gerrit
Gerrit
Reactie op  Totalottie
16 dagen geleden

Vandaag even bij m’n ouders van 79 geweest, van huisuit VVD mensen, je kan lullen wat je wilt zijn gewoon gehersenspoeld, kom niet aan Mark, daar ben ik dus ook klaar mee.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Gerrit
16 dagen geleden

Och, waar maak je je nu druk om bij mensen van 79 jaar? Die gaan vanzelf door de angst wel dood. Hoef je niets voor te doen. Dat doet Rutte en co. voor je……

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  -= GensNet =-
15 dagen geleden

Doe eens wat aardiger, het zijn wel z’n ouders, ja.

Marion
Marion
Reactie op  Totalottie
16 dagen geleden

Dit blijft niet duren de ontmaskering is aan de gang, het tribunaal wacht.

Bamboe
Bamboe
Reactie op  Marion
16 dagen geleden

En zo is het ! Al ben ik het zelf soms ook ff kwijt….

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Marion
16 dagen geleden

Nou dat “tribunaal” zal wachten tot het een “ons” weegt. Zolang er nog zoveel mensen voor de gek gehouden worden (en dat duidelijk niet beseffen) krijgt dat “tribunaal” niet de gelegenheid om die mensen ter verantwoording te roepen……

Rodriguez
Rodriguez
Reactie op  -= GensNet =-
15 dagen geleden

Er staat al een nieuwe wereld Regiering in de maak.
Council for inclusieve capitalisme.waaronder de allerrijksten ter aarde met aan het hoofd de Paus!
Vlees productie terug gebracht naar 10% voor de elite en laboratoria “voedsel”van graan en olie voor de grote massa.
Dat is het plan van Klaus Scwaab

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Marion
15 dagen geleden

Welk tribunaal?

Anne
Anne
Reactie op  Totalottie
16 dagen geleden

Totalottie, ik raad je aan het boek van Jan Storms te lezen. Het beleid van de psyhcopaten is erop gericht dat je je hopeloos voelt en geen toekomst meer ziet, ik spreek uit ervaring. Geef ze juist niet wat ze willen, namelijk hopeloosheid. Probeer het psychopatische beleid te doorzien en hoop te houden op een andere toekomst. Probeer dingen te doen die je blij maken, pak je oude hobby weer op, ga dansen, zingen en schilderen en droom van een betere wereld.

Wow
Wow
Reactie op  Anne
16 dagen geleden

Kijk Totalottie deze tip Van Anne is Goud waard. Lees het laat, het op je inwerken en ga er naar handelen, niet alleen voor jou maar dit is een tip voor iedereen. Dank Anne!

De Hakkelaar
De Hakkelaar
Reactie op  Anne
16 dagen geleden

Precies. Hoogmoed der dwazen leiders komt voor de val.

salvar
salvar
Reactie op  Anne
16 dagen geleden

anna precies hoe je zegt.
ik voel me ook weleens een dag rot maar dan ik ga me verheffen boven wat rutte wil.
ze willen ons murv maken zodat we verder gekneed worden tot hulpeloze wezens.

Jos
Jos
Reactie op  Totalottie
16 dagen geleden

Houd je hoofd recht overeind Peter , ook aan deze krankzinnigheid komt een einde!!!

Anna
Anna
Reactie op  Totalottie
15 dagen geleden

Op dit moment heerst de virus van de eenzaamheid.
Waar blijven alle dokters en verpleegsters?
In mijn ogen zijn dat de lafaards die gewoon weg kijken.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Peter
16 dagen geleden

Jan Storms pronk met verdraaide andermans veren namelijk het volgende:Robert D.Hare is de man die onderzoek gedaan heeft naar psychopathologie Het was een eenmalig onderzoek van het soort dat men maar een keer kan doen zij [de onderzoeksgroep] hadden naar elke bestuurder waar dan ook en wat dan ook een vragen lijst [500] opgestuurd met verzoek terug te sturen.Tot hun verrassing kregen zij 70% terug een zeldzaamheid met onderzoeken waar een derde deel al als veel wordt gezien.
In de vragenlijst hadden zij de vragen gestopt die normaal in de straf gevangenis gesteld worden aan criminelen om de criminal insane er uit te vissen.Wat bleek er waren vier maal meer kenmerken van psychopathologie in de directie kamers van grote organisaties[alle] dan op de doodstraf afdeling waar de allerzwaarste crimi’s zitten .
De verhouding in de gevangenis 20% psychopaat die verantwoordelijk zijn voor of 56 of 57%[uit mijn hoofd] van de allerzwaarste misdrijven.Met andere woorden de doodstraf afdeling zit er vol mee!
Wie andermans onderzoek verdraaid en geen bronvermelding doet gedraagt zich natuurlijk psychopaties.
Dag Jan.
P.S Robert heeft dit alles beschreven in zijn boeken[Engelstalig]Alle boeken van Robert D. Hare zijn aanraders.Tientalle jaren onderzoek van uitzonderlijk niveau.
Welkom op mijn thee kransje Jan ,de thee is sterk en gitzwart gedronken.
Mvrg ,marcel
P.S.biologie is mijn lust en leven!

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  m.koningen
16 dagen geleden

Dus u zegt hier dat Jan Storms enkel de bevindingen van Robert D.Hare zit te ventileren?
Heeft u dat aan Jan Storms gevraagd? Of dat hij mogelijk misschien zelf ook onderzoek heeft gedaan?
Onder wetenschappers is het overigens heel normaal om kennis uit te wisselen.
Talloze psychologen over de hele wereld lezen elkaars bevindingen en gebruiken dit eventueel in hun eigen onderzoeken.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Thoughtful
15 dagen geleden

De vragen lijsten van prof.Robert worden in 80! landen gebruikt om de criminal insane er uit te halen tientallen jaren onderzoek universitair in straf gevangenissen.
Jan mag niet eens de schoenen strikken van prof.Robert D.Hare.Er is na dit bekende onderzoek geen leiding gevende die ooit nog een onschuldig uitziende vragen lijst invult.Ook niet van Jan.
Ik hoop je vraag beantwoord te hebben.Jan leest boeken en schijft daarna zijn boek.Ik ben benieuwt of prof Robert in de bron vermelding staat.De verhouding van mensen/psycho. is 1 op 25 en iets meer vrouwen dan mannen[zie je wel]
Mvrg,Marcel
Gekruide bittere thee vandaag.

ik ik
ik ik
16 dagen geleden

Wanneer wordt deze psychopaat eens opgepakt en veroordeeld. Welke mensen stemmen nog op deze krankzinnige?

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  ik ik
15 dagen geleden

Sommige mensen beschouwen een politieke partij als een voetbalclub.

Larissa
Larissa
Reactie op  ik ik
15 dagen geleden

Een kleine superrijke elite groep(oligarchen)
zitten achter
deze plandemie.Rutte en Co moeten het alleen maar uitvoeren.
Alle belangrijke wereld leiders kwamen bij elkaar tijdens de Davos Conferentie/Munch Security Comité/Bildenbeger bijeenkomst etc
Ze zijn er al jaren in het geheim bezig met deze voorbereidingen.
Terwijl de niets vermoedende en goedgelovige burger bezig was met EK’s WK’s Carnaval Festivals en andere afleidingen!
Te triest voor worden,ze hebben ons zout in de ogen gestrooid.

Zimo
Zimo
16 dagen geleden

De meeste mensen (schapen wil ik even niet zeggen, maar zo kun je ze wel aanduiden) zijn volgzaam bang en manipuleerbaar en hebben inderdaad niet door dat de leiders van een land en in casu ook dit land totaal doorgeschoten zijn. Door hun volgzaamheid zul je dus ook nooit een totaal verzet, opstand. revolutie of hoe je dit ook wilt noemen, krijgen.

Echter de kruik gaat net zo lang te water tot hij breekt.
Kruik = regering
te Water = psychopatische maatregelen.
psychopatisch-confabulerend = ook ongeloofwaardig en leugenachtig

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Zimo
16 dagen geleden

Flauwekul. Er gaat geen enkele kruik te water tenzij je zelf nog een kruik hebt om te water te laten.

Ikke
Ikke
Reactie op  Gezinusk
16 dagen geleden

ww3 ontkenner?

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Zimo
16 dagen geleden

Hoe ging dat dan in de 2e wereldoorlog? Opstand, verzet……. We moeten nu uit de geschiedenis de oplossing halen en dat moet toch niet zo erg moeilijk zijn. Tegenwoordig is de hele 2e wereldoorlog gedocumenteerd op televisie en internet.

Sizu_Sun
Sizu_Sun
16 dagen geleden

Ah ja, verkiezingstijd.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
16 dagen geleden

Penioenfonds leeggeroofd, volks geld gejat voor Coronafond.. Allemaal voor de ‘GREAT RESET” ! Jammer voor crimineel Rutte, plan ‘GREAT RESET” is gedoemd !!

Karel V
Karel V
16 dagen geleden

Mee eens. Lees dat boek en leer hoe je de psychopaat herkent. Ze lijken wel allemaal uit 1 groot gezin te komen, zo eender zijn ze.

vladi
vladi
Reactie op  Karel V
16 dagen geleden

dat komt omdat ze van kinds af aan mk-ultra worden opgevoed (mind controled)

fff

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  vladi
16 dagen geleden

Welnee zo ver ging mkultra niet. Het was dan weliswaar een experiment en daar kunnen we ook met zijn allen vraagtekens bij plaatsen.

Piet
Piet
16 dagen geleden

In gesprek gaan als de beslissingen en beleid al zijn genomen.

Iemand gelijk geven op punten dat eigen agenda niet beinvloed.

Doen alsof je aan dezelfde kant staat met iemand door te verwoorden dat je ook hoopt op een betere toekomst.. Maar beslissingen en beleid blijven doorgaan natuurlijk..

Gesprekstechnieken zijn dat..

Akkafietje
Akkafietje
16 dagen geleden

Dus eindelijk is het bewezen dat Rutte en kornuiten psychopaten zijn

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
16 dagen geleden

“Waar je mee om gaat, wordt je mee besmet.”
Elite Human Trafficking [Vol.2] – ART IN EMBASSIES
https://www.bitchute.com/video/ppV7axR2ccET/

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
Reactie op  Andre Schoutsen
16 dagen geleden

A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims, but accomplices.”
George Orwell

x

Check Also

corona

De coronacijfers in perspectief: ‘Waarschuwing, dit is een schokkend filmpje’

We worden dag in dag uit om ...

who

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

121
0
We lezen graag je reactie!x