Mens en Dier

Mark Rutte voert ’typisch psychopathisch beleid’

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demissionair premier Rutte zei in een interview met zijn studievriend Jort Kelder dat ‘we te laat met coronacritici in gesprek zijn gegaan’. “Het overgrote deel van de samenleving vindt het verschrikkelijk dat het allemaal moet, maar snapt het en doet mee,” zei Rutte.

“Dan is er een heel klein deel dat zegt: er is geen virus. En er is ook een deel, en dat is een deel dat we te lang niet hebben gezien. Daar zijn we eigenlijk pas in mei mee in gesprek gegaan. Ik noem als voorbeeld even Maurice de Hond. Dat zijn mensen die helemaal niet dat virus ontkennen, maar die wel kritisch waren over de aanpak,” vervolgde Rutte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Een bestuur door geesteszieke mensen

Volgens bewustzijnsdeskundige en auteur Jan Storms zijn de maatregelen tegen het coronavirus die Rutte ons oplegt ‘typisch psychopathisch beleid’. Hij verwees aan tafel bij Café Weltschmerz naar het boek ‘Politieke Ponerologie’ van de Poolse psychiater Andrzej Lobaczewski. Ponerologie is de leer van het kwaad. In het boek legt hij uit hoe het bestuur in een samenleving geleidelijk kan worden overgenomen door mensen met een psychische stoornis.

Uiteindelijk vestigen die een ‘pathocratie’, dus een bestuur door geesteszieke mensen. Lobaczewski beschrijft in zijn boek hoe psychopaten in die pathocratie de hoofdrol vervullen en uiteindelijk de kern vormen.

Vergevorderd stadium

“We zitten nu al in een vergevorderd stadium van het vestigen van een pathocratie. Eén van de zaken die daarop wijst, is dat de redenen voor de maatregelen meer en meer krankzinnig worden. Daar ontbreekt elke grond voor,” stelt Storms.

“Wanneer leiders van een samenleving aan psychopathie lijden, dan hebben zij een veel grotere impact op het hele volk dan een individuele psychopaat kan hebben in zijn persoonlijke omgeving. Als je dus iemand hebt die aan het hoofd staat van een organisatie of een heel land dan is die impact ongelooflijk veel groter. Als mensen niet doorhebben dat ze misleid worden, gaan ze daarin mee. Over het algemeen zijn mensen volgzaam omdat ze ervan uitgaan dat hun medemensen van goede wil zijn en hun leiders oprecht en rechtvaardig zijn. Dat is hier zeker niet het geval.”

[Weltschmerz clips]

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Busser
Jos Busser
3 jaren geleden

We moeten stoppen met al die vaccins, en eens erkennen dat we te maken hebben met een virus dat niks kwader is dan een influenza virus, overheden media rivm zij maken de mensen gek en bang, dit moet gestopt worden, leven moet per direct weer terug naar normaal, farmaceuten zien nu graag dat wij ons jaarlijks laten inspuiten met die rotzooi, weg er mee

Peter
Peter
3 jaren geleden

Het moet het overgrote deel van de Nederlanders nu toch wel duidelijk zijn, dat Mark Rutte compleet gestoord is!
Hij denkt dat hij een echte grote leider is en speelt de great dictator!
Hij hoort achter de tralies voor alles wat hij de Nederlanders heeft aangedaan en nog steeds doet!

ik ik
ik ik
3 jaren geleden

Wanneer wordt deze psychopaat eens opgepakt en veroordeeld. Welke mensen stemmen nog op deze krankzinnige?

Zimo
Zimo
3 jaren geleden

De meeste mensen (schapen wil ik even niet zeggen, maar zo kun je ze wel aanduiden) zijn volgzaam bang en manipuleerbaar en hebben inderdaad niet door dat de leiders van een land en in casu ook dit land totaal doorgeschoten zijn. Door hun volgzaamheid zul je dus ook nooit een totaal verzet, opstand. revolutie of hoe je dit ook wilt noemen, krijgen.

Echter de kruik gaat net zo lang te water tot hij breekt.
Kruik = regering
te Water = psychopatische maatregelen.
psychopatisch-confabulerend = ook ongeloofwaardig en leugenachtig

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x