Het Complot

9/11-campagne van start in 12 grote steden

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De wereldwijde ReThink911-campagne is gelanceerd. Deze maand zijn in 12 verschillende steden in de wereld advertenties zien over de aanslagen op 11 september 2001.

Wist u dat op 9/11 een derde toren is ingestort? Deze vraag zullen miljoenen mensen zien op reclameborden, metro’s, bussen, taxi’s en posters.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

ReThink911 moedigt iedereen aan om zelf het bewijs te bestuderen en roept op tot een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de gebeurtenissen in september 2001 die onze wereld tot op de dag van vandaag beïnvloeden.

Zowel de Twin Towers als WTC7 zijn rechtstandig ingestort. Er zijn diverse verklaringen van getuigen die voor en tijdens het instorten van de torens explosies hebben gehoord. Brandweerlieden beschreven hoe ze explosieven van boven naar beneden zagen ontploffen net als bij een sloop. In de puindeeltjes van de WTC-torens is thermiet aangetroffen, een zeer explosieve stof.

Men beweert dat de vloerbevestigingen het hebben begeven door de hitte van de brand, maar kerosine brandt niet heet genoeg om metaal te doen smelten. Brandend thermiet geeft echter zeer veel energie vrij en veroorzaakt temperaturen van meer dan 3000 graden Kelvin, waarbij ijzer smelt.

In 2008 werden op grond van de Freedom of Information Act beelden vrijgegeven van het instorten van de torens waarop vermoedelijk zichtbaar is dat de massief stalen kern nog 15 seconden overeind blijft staan alvorens in te storten. Volgens de Amerikaanse architect Richard Gage is zoiets moeilijk te begrijpen zonder aanwezigheid van explosieven.

De advertenties zijn deze maand te zien in New York (Times Square), Washington D.C., Boston, Chicago, Dallas, San Francisco, San Diego, Toronto, Ottawa, Vancouver, Londen en Sydney.

Bron: Rethink911.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alexander
Alexander
10 jaren geleden

‘Zowel de Twin Towers als WTC7 zijn rechtstandig ingestort. Er zijn diverse verklaringen van getuigen die voor en tijdens het instorten van de torens explosies hebben gehoord.’

Ik zou zeggen kijk maar naar 1:08-1:12 dan kun je die explosies ook prima zien.

AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Het Pentagon en 911, hangt ook als los zand aan elkaar. Kijk deze aflevering maar eens en weet dat je niet alleen staat wanneer je vragen hebt die nooit zijn beantwoord. Wakker worden mensen het is tijd dat we opzoek gaan naar de waarheid. Het verhaal wat de msm verzwijgt!
http://www.youtube.com/watch?v=QqsqnRLx5qM

Milan Adame Sanchez
Milan Adame Sanchez
10 jaren geleden

Het bewijs voor deze false flag operatie is overweldigend. Je hebt niet eens een duwtje in de goede richting nodig, internet is voldoende.

Een echte aanrader is de Zeitgeist documentaires.

http://www.youtube.com/watch?v=LPR2pNDnkPs

Nog met Nederlandse ondertitels ook. Ik vind het persoonlijk één van de beste samenvattingen van o.a. 911, en dan wel een samenvatting van wat er werkelijk is gebeurt. De docu gaat nog verder terug in de geschiedenis en behandelt ook andere materie. Niet minder interessant in mijn ogen.

Veel kijkplezier.

thijs
thijs
10 jaren geleden

Is er meer bewijs dan alleen dit filmpje?

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x