CoronaBuitenland

Schokkend rapport: 2,5 miljoen mensen behandeld voor bijwerkingen van de vaccins

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Alleen al in Duitsland hebben tot eind 2021 een slordige 2,5 miljoen mensen medische zorg ontvangen voor bijwerkingen van de experimentele corona-injecties. Dat blijkt uit een schokkend rapport van de Duitse artsenorganisatie KBV.

Het document legt een bom onder de vaccinatiecampagne van de overheid, schrijft internetkrant Wochenblick. Het Duitse parlementslid Martin Sichert (AfD) vroeg de directeur van de KBV in maart hoeveel patiënten door een arts zijn behandeld vanwege klachten na een coronaprik.

Minder dan een tiende

Drie maanden later kreeg Sichert een zeer explosief document van drie pagina’s toegestuurd, waar de krant The Epoch Times over bericht. Bijna 2,5 miljoen mensen moesten door een arts worden behandeld nadat ze waren geïnjecteerd. Merk op: het betreft hier alleen nog maar de vaccinatieslachtoffers tot eind 2021.

Vreemd genoeg vermeldt het Paul-Ehrlich-Institut, de Duitse vaccinautoriteit, dat er tot 31 december minder dan 250.000 ‘vermoedelijke gevallen van bijwerkingen’ waren gemeld. Dat is minder dan een tiende van het aantal dat wordt genoemd in het KBV-rapport.

Schandaal

Sichert, woordvoerder gezondheidszorg van AfD, spreekt van een schandaal. “Als bijna 2,5 miljoen mensen een arts hebben bezocht na een coronavaccinatie, dan moet dat openbaar worden gemaakt. Dit moet consequenties hebben.”

Het parlementslid eist dat artsen en patiënten in de toekomst over dit risico worden geïnformeerd. Hij vindt dat de overheid moet opdraaien voor alle schade die gepaard gaat met de vaccinaties. Als er van de 60 miljoen gevaccineerde mensen 2,5 miljoen (4,2 procent) moeten worden behandeld voor bijwerkingen, dan is de bewering dat het vaccin veilig is absoluut onjuist, benadrukte hij.

4.8 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaco
Jaco
1 maand geleden

Was al bekend!! No comply!

Charlotte
Charlotte
1 maand geleden

Dat is een druppel 💧 op de gloeiende plaat, stoppen met die rotzooi 🥺

Nelleke
Nelleke
1 maand geleden

En ze gaan gewoon door met prikken, ongelooflijk.Schadevergoeding eisen van Bill Gates en Klaus Swaab !!!

Pietje Puk
Pietje Puk
1 maand geleden

“Hij vindt dat de overheid moet opdraaien voor alle schade die gepaard gaat met de vaccinaties.”

De mensen die dit op de bevolking geforceerd hebben moeten hier persoonlijk voor opdraaien. Niet het volk (in ieder geval niet degene die de vaccins geweigerd hebben).

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x