Mens en Dier

LinkedIn-account Kamerlid Van Haga (FVD) verwijderd: ‘Een stap te ver’

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is meerdere mensen opgevallen dat de LinkedIn-pagina van Tweede Kamerlid Wybren van Haga (FVD) verdwenen is. Sommigen suggereren dat het sociale medium zijn pagina heeft geschorst. Van Haga laat zich geregeld kritisch uit over de coronamaatregelen. Mensen klagen al langer over censuur op LinkedIn. Nu lijkt het medium zelfs Nederlandse volksvertegenwoordigers de mond te snoeren.

Onder andere ondernemer Lars Admiraal ontdekte dat de pagina van het Kamerlid was verdwenen. Hij richtte zich tot LinkedIn: “Als klap op de vuurpijl hebben jullie het profiel van politicus Wybren van Haga verwijderd. Ongeacht ieders politieke voorkeur, dit is absoluut onacceptabel. Wederom een stap te ver.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“LinkedIn van Tweede Kamerlid Wybren van Haga verwijderd door regiem,” schrijft biochemicus Mario Ortiz Martinez. “Als men nu nog niet realiseert dat we in een dictatuur zijn beland. Dit is zo’n slechte film!”

De censuur wordt steeds krankzinniger

“Alleen al het feit dat dit gebeurt heden ten dage zou voor iedere burger reden moeten zijn om op te staan en zich te laten horen. En volgens bepaalde politieke partijen bijvoorbeeld met het woord ‘democraten’ in de naam is het heel normaal het internet te censureren. We gaan met zijn allen weer terug in de tijd,” stelt dermatoloog Tim Smits.

“Het profiel van Wybren van Haga verwijderd?” vraagt arts Marie Kuijt. “Een volksvertegenwoordiger en lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. De censuur wordt steeds krankzinniger.”

Het Kamerlid schrijft op Twitter:

4.8 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geoffrey
Geoffrey
3 jaren geleden

Nee hoor deze man moet is op houden met kritische vragen te stellen, hoe durft hij…!! Het is toch om te huilen hoe eerlijk en integer hij is voor een politicus. Tot hier en niet verder!

Politiek ist zum kotsen

Jeroen
Jeroen
3 jaren geleden

Dit is weer een extra reden om Wybren te steunen op 17 maart 2021

Lucky
Lucky
3 jaren geleden

Social Media worden arrogant en denken dat zij nu de touwtjes in handen hebben. Wordt tijd om deze netwerken massaal te verlaten. Ze hebben een lesje nodig. Dus op zijn minst lidmaatschappen opzeggen! Ik betaal nooit voor fascisten als Facebook, Twitter, YouTube of LinkedIn. Geen haar beter dan de Nazi’s in 2e Wereld Oorlog

Frank
Frank
3 jaren geleden

Heer van Haga ik kan u wel vertellen, waarom uw Linkedin account is verwijderd. U spreekt de waarheid. U bent dus een gevaar, voor de criminele volkverlakkers. Maar troost u, ze zijn vroeg of laat, allemaal aan de beurt, inclusief linkedin en de rest van de gecensureerde media.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x