Binnenland

‘Schokkende’ docu over Covid-19: ‘Waarom vertelt het RIVM ons de halve waarheid?’

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de toespraak van premier Rutte over het ‘zeer besmettelijke’ coronavirus probeerde internationaal ondernemer Nico Sloot samen met wetenschappers, artsen en deskundigen antwoord te vinden op vragen. Hoe gevaarlijk is Covid-19? Hoe ziet onze toekomst eruit? Staan de maatregelen wel in verhouding tot de risico’s van het virus? Tijdens zijn zoektocht deed Sloot schokkende bevindingen.

“Waarom vertelt het RIVM ons al die maanden de halve waarheid?” vraagt hij. “Het is gewoon halve wetenschap. Als je al dit soort dingen ziet wat hier gebeurt, ga je je natuurlijk afvragen of dit wel over onze volksgezondheid gaat.”

Sloot heeft een documentaire gemaakt over zijn zoektocht, Covid-19 ‘The System’, waarin hij onder meer spreekt met oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl. Hij vindt dat er in de grote kranten en bij de publieke omroep veel te weinig aandacht is voor een kritische analyse van de huidige problematiek. Bijl haalt in de film fel uit naar de farmaceuten, die momenteel hard werken aan de ontwikkeling van coronavaccins. “Nieuwe producten zijn over het algemeen vergif,” zegt hij. “Niets anders.”

Transformatie

Ook internist Evelien Peeters werkte met aan de documentaire, die volgens haar de crisis in het systeem blootlegt. Er is niet alleen sprake van een crisis in de zorg, maar ook in de economie, in de wetenschap en op mentaal vlak, legt ze uit. “Gezondheid is niet alleen fysiek of mentaal.” Peeters zegt in haar spreekkamer veel mensen te zien die last hebben van lichamelijke klachten als gevolg van de manier waarop zij moeten overleven in de maatschappij.

“Ik hoop dat we door deze crisis – waarin crisis ook kan staan voor transformatie – kunnen gaan naar een tijd waarin we niet meer wachten op ziekte, maar waarin we werken aan gezondheid en waarin de arts er is om iemand gezond te maken of nog gezonder te maken in plaats van te wachten tot ziekte er is en dan pas te handelen,” zegt Peeters.

[Docsfair]

4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
1 jaar geleden

Het geldsysteem en systeem waar we als samenleving inzitten, wordt ook mooi uitgelegd

Lenny Kuikstra
Lenny Kuikstra
1 jaar geleden

Top docu!!

Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Als je afvraagt of dit met onze gezondheid te maken heeft na 1000 uur onderzoek dan kom je echt uit een ei pfffff en ik heb LTS gehad .mischien weet klaus schwab het

Waldemar
Waldemar
1 jaar geleden

NEE, Het gaat niet over volksgezondheid. Vanaf het begin van de crisis al niet en daarvoor.
We zitten midden in de transitie naar de grote Reset en iedereen is verdoofd of bang om voor e.o.a. debiel te worden uithemaakt.
De enige die het hardop zegt en weet is David Icke.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x