Homepagina » Binnenland » ‘Schokkende’ docu over Covid-19: ‘Waarom vertelt het RIVM ons de halve waarheid?’
covid-19

‘Schokkende’ docu over Covid-19: ‘Waarom vertelt het RIVM ons de halve waarheid?’

Na de toespraak van premier Rutte over het ‘zeer besmettelijke’ coronavirus probeerde internationaal ondernemer Nico Sloot samen met wetenschappers, artsen en deskundigen antwoord te vinden op vragen. Hoe gevaarlijk is Covid-19? Hoe ziet onze toekomst eruit? Staan de maatregelen wel in verhouding tot de risico’s van het virus? Tijdens zijn zoektocht deed Sloot schokkende bevindingen.

“Waarom vertelt het RIVM ons al die maanden de halve waarheid?” vraagt hij. “Het is gewoon halve wetenschap. Als je al dit soort dingen ziet wat hier gebeurt, ga je je natuurlijk afvragen of dit wel over onze volksgezondheid gaat.”

Sloot heeft een documentaire gemaakt over zijn zoektocht, Covid-19 ‘The System’, waarin hij onder meer spreekt met oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl. Hij vindt dat er in de grote kranten en bij de publieke omroep veel te weinig aandacht is voor een kritische analyse van de huidige problematiek. Bijl haalt in de film fel uit naar de farmaceuten, die momenteel hard werken aan de ontwikkeling van coronavaccins. “Nieuwe producten zijn over het algemeen vergif,” zegt hij. “Niets anders.”

Transformatie

Ook internist Evelien Peeters werkte met aan de documentaire, die volgens haar de crisis in het systeem blootlegt. Er is niet alleen sprake van een crisis in de zorg, maar ook in de economie, in de wetenschap en op mentaal vlak, legt ze uit. “Gezondheid is niet alleen fysiek of mentaal.” Peeters zegt in haar spreekkamer veel mensen te zien die last hebben van lichamelijke klachten als gevolg van de manier waarop zij moeten overleven in de maatschappij.

“Ik hoop dat we door deze crisis – waarin crisis ook kan staan voor transformatie – kunnen gaan naar een tijd waarin we niet meer wachten op ziekte, maar waarin we werken aan gezondheid en waarin de arts er is om iemand gezond te maken of nog gezonder te maken in plaats van te wachten tot ziekte er is en dan pas te handelen,” zegt Peeters.

[Docsfair]
4.7 54 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
1 maand geleden

Het geldsysteem en systeem waar we als samenleving inzitten, wordt ook mooi uitgelegd

Lenny Kuikstra
Lenny Kuikstra
1 maand geleden

Top docu!!

Willem
Willem
Reactie op  Lenny Kuikstra
1 maand geleden

Zeker top.

Marcel
Marcel
1 maand geleden

Als je afvraagt of dit met onze gezondheid te maken heeft na 1000 uur onderzoek dan kom je echt uit een ei pfffff en ik heb LTS gehad .mischien weet klaus schwab het

Mischien
Mischien
Reactie op  Marcel
1 maand geleden

Dat zie ik ja.

Saskia
Saskia
Reactie op  Mischien
1 maand geleden

@Mischien – Ga jij eerst maar eens terug naar school om te leren schrijven.

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Mischien
1 maand geleden

Wat zie je precies?

Saskia
Saskia
Reactie op  Marcel
1 maand geleden

Precies, ik ben trots op je Marcel, het boeren verstand is pas ware wijsheid!!! Laat je niet kisten, hou de boel op een rijtje boven zoals je al doet! 🙂

Geert
Geert
Reactie op  Marcel
1 maand geleden

@misschien is een bruikbare idioot, das wel duidelijk.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Geert
1 maand geleden

Je klinkt een beetje als de groep waar je op afgeeft

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

NEE, Het gaat niet over volksgezondheid. Vanaf het begin van de crisis al niet en daarvoor.
We zitten midden in de transitie naar de grote Reset en iedereen is verdoofd of bang om voor e.o.a. debiel te worden uithemaakt.
De enige die het hardop zegt en weet is David Icke.

doornbos
doornbos
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Zo is het. Bang voor debiel te worden uitgemaakt ben ik persoonlijk niet, ook nooit geweest. Daarbij komt, de mensen die zich op een dergelijke wijze trachten te uiten kunnen doorgaans ‘debiel’ niet foutloos schrijven. Laat staan dat men de betekenis kent.Tenminste, voor mijn eigen omgeving geldt dat. Deze toestand zal op andere plekken niet veel anders zijn vrees ik. In ieder geval, met Kerst het huis ‘gezellig’ vol ehhh dit jaar even niet. Drukke tijden voor de NSB. En dat is geen sprookje.

Schrander
Schrander
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

niet alleen Icke. Ook former FEMA Celeste Solum. Die weet het ook.

https://www.bitchute.com/video/Hay3FYxce9yv/

De coronahoax is nog maar het begin

Annemiek B.
Annemiek B.
1 maand geleden

Dit gaat helemaal niet over corona, maar over failliete banken over de hele wereld. Men wil de hele boel resetten en corona is daar een uitstekend middel voor. Klaus Schwabs eigen woorden. Dan moet je eerst iedereen doodsbang maken, mensen tegen elkaar opzetten, en dan als ‘verlosser’ gaan optreden. Maar dan moet je wel je vrijheid opgeven (en je geld). Waarom zien mensen dat toch niet? Omdat ZIJ bang zijn, en niet de zogenaamde complotdenkers. Je moet dan namelijk uit je veilige bubbeltje komen, en dat is natuurlijk zó eng! Laten we maar hard bidden dat de enige echte Verlosser gauw komt…

Irma
Irma
Reactie op  Annemiek B.
1 maand geleden

Je hebt groot gelijk…zij zijn bang en zien vaccins als de engel die op aarde komt. Maar niet het beest wat er achter zit. Tot het te laat is.

Schrander
Schrander
Reactie op  Irma
1 maand geleden

terwijl vaccins het meest abjecte wat er ooit is uitgevonden.

Rob
Rob
Reactie op  Annemiek B.
1 maand geleden

Je zegt het zelf al: de enige echte verlosser ben je zelf, niet één of ander individu die al 2000 jaar dood is. De enige verlossing (zoals je zelf al schrijft) is uit je eigen bubbel van angst en controle komen en de waarheid onder ogen zien. De mens verandert niet door iets of iemand van buitenaf. We moeten zelf veranderen als het hier beter wil worden. WIJ ZIJN de verandering en de verlossing., van binnen.

Alex
Alex
1 maand geleden

Great article!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Je hoeft je niet af te vragen of het over de volksgezondheid gaat. Het is, tenminste voor mij en veel andere lezers hier al lang duidelijk, dat alles uit de kast wordt gehaald om een niet bestaande epidemie in leven te houden met als uiteindelijk doel, de mensen wereldwijd, ziek te maken of uit te roeien en de overgebleven mensen d.m.v. transhumanisme tot slaaf te maken.

Alle genomen maatregelen en de PCR-test, (die nooit gebruikt kan worden om aan te tonen dat mensen besmet zijn) zijn niet in het voordeel van de gezondheid, zowel fysiek als mentaal, voor mensen, maar juist in het nadeel.

Geld is geen probleem, elke hindernis of obstakel wordt van smeergeld voorzien, om alles anders te laten lijken, dan het in werkelijkheid is. Vandaar dat mainstream bevolking geen idee heeft wat er daadwerkelijk aan de hand is.

Hier wordt een programma door gevoerd, dat door wereldinstellingen als de Wereldbank, World Economic Forum (Klaus Schwab) en de WHO (met alle gelieerde instellingen) is opgezet. Regeringen zijn daar slechts een schakel in en doen niets anders dan de uitgestippelde plannen te volgen. Daarvoor is wereldwijd per land een procedure (schema’s van 2 weken) voor uitgewerkt en sommige landen liggen voor op het schema. Dat zijn de landen met min of meer een dictatuur en dat zijn veel landen van het Gemene Best.

Om tot deze situatie te komen, is de voorbereiding waarschijnlijk vele decennia geleden ingezet en vindt zijn oorsprong in 1902 toen de farmaceutische industrie in de USA de tot dan toe gebruikte natuurlijke middelen heeft verboden. Het doel was om mensen ziek te maken en over de ruggen van mensen er veel geld aan te verdienen.

Dat heeft de farmaceutische industrie veel macht gegeven en daar proberen Bill en Melinda Gates ook een graantje van mee te pikken en zetten zich meer dan 100% in om dit bereiken, waarbij alles geoorloofd is. Zij gaan over lijken en hebben vele honderdduizenden kinderen voor altijd ziek gemaakt. Maar dat interesseert de meeste regeringen niet, of willen dit niet weten. Geld en macht is belangrijker, dan de gezondheid van de mensen in hun land. Maar intussen wordt er wel gedaan alsof zij het beste met de mensen voor hebben. Dat geloof ik al lang niet meer.

Michael
Michael
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Of de mensheid zal kiezen voor het lichaam aka “gezondheid” ( transhumanisme en eugenetca ) en de beschaving vervalt volledig volledig in de afgrond zelfs na een x maal big reset !
Of de mensheid kiest voor ‘ deugzaamheid ‘ aka de geest en morele en ethische waarden van de spiritualiteit en zal overleven .

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Michael
1 maand geleden

Doordat de mens voorgelogen wordt, kan de mens geen eerlijke keuze maken. Dus een keuze zou ik het niet noemen.

Ana
Ana
1 maand geleden

Bij mensen die er veel over gelezen hebben én logisch na kunnen denken is dit allemaal al lang bekend, dus uiteindelijk een wat langdradig verhaal. Wat veel belangrijker is, is de vraag hoe dit gecommuniceerd wordt naar het slapende deel van de bevolking, veel lezers van nu.nl bijvoorbeeld en hoe de politiek en het rivm, de media aangepakt kunnen worden op hun leugens en diens volgers wakker geschud kunnen worden en anders gaan kijken naar deze aanslag op het volk! Daar ligt een nieuwe taak!! Tot op heden is er niet zo heel veel succes geboekt.

mikkie
mikkie
Reactie op  Ana
1 maand geleden

stuur dit( soort van) artikel x op x naar alle kranten.

Gea Breuker
Gea Breuker
1 maand geleden

Wanneer zien de NPO kijkers dit op het publieke netwerk? Op welke zender, op welke dag, om hoe laat….?

Moet er geld tegen aan om het te pluggen?
Kom op VPRO, laat nog een keer zien waar jullie ooit voor stonden?!

Maar toen kwam het kille besef, dat dit niet hun waarheid is, en zelfs niet hun leugen….

Irma
Irma
1 maand geleden

Wanneer is deze docu op tv te zien?

x

Check Also

rutte

‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden’

We moesten in lockdown ‘omdat de ziekenhuizen ...

coronavaccin

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x