Binnenland

‘Schokkende’ docu over Covid-19: ‘Waarom vertelt het RIVM ons de halve waarheid?’

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de toespraak van premier Rutte over het ‘zeer besmettelijke’ coronavirus probeerde internationaal ondernemer Nico Sloot samen met wetenschappers, artsen en deskundigen antwoord te vinden op vragen. Hoe gevaarlijk is Covid-19? Hoe ziet onze toekomst eruit? Staan de maatregelen wel in verhouding tot de risico’s van het virus? Tijdens zijn zoektocht deed Sloot schokkende bevindingen.

“Waarom vertelt het RIVM ons al die maanden de halve waarheid?” vraagt hij. “Het is gewoon halve wetenschap. Als je al dit soort dingen ziet wat hier gebeurt, ga je je natuurlijk afvragen of dit wel over onze volksgezondheid gaat.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sloot heeft een documentaire gemaakt over zijn zoektocht, Covid-19 ‘The System’, waarin hij onder meer spreekt met oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl. Hij vindt dat er in de grote kranten en bij de publieke omroep veel te weinig aandacht is voor een kritische analyse van de huidige problematiek. Bijl haalt in de film fel uit naar de farmaceuten, die momenteel hard werken aan de ontwikkeling van coronavaccins. “Nieuwe producten zijn over het algemeen vergif,” zegt hij. “Niets anders.”

Transformatie

Ook internist Evelien Peeters werkte met aan de documentaire, die volgens haar de crisis in het systeem blootlegt. Er is niet alleen sprake van een crisis in de zorg, maar ook in de economie, in de wetenschap en op mentaal vlak, legt ze uit. “Gezondheid is niet alleen fysiek of mentaal.” Peeters zegt in haar spreekkamer veel mensen te zien die last hebben van lichamelijke klachten als gevolg van de manier waarop zij moeten overleven in de maatschappij.

“Ik hoop dat we door deze crisis – waarin crisis ook kan staan voor transformatie – kunnen gaan naar een tijd waarin we niet meer wachten op ziekte, maar waarin we werken aan gezondheid en waarin de arts er is om iemand gezond te maken of nog gezonder te maken in plaats van te wachten tot ziekte er is en dan pas te handelen,” zegt Peeters.

[Docsfair]

4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sander
Sander
3 jaren geleden

Het geldsysteem en systeem waar we als samenleving inzitten, wordt ook mooi uitgelegd

Lenny Kuikstra
Lenny Kuikstra
3 jaren geleden

Top docu!!

Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Als je afvraagt of dit met onze gezondheid te maken heeft na 1000 uur onderzoek dan kom je echt uit een ei pfffff en ik heb LTS gehad .mischien weet klaus schwab het

Waldemar
Waldemar
3 jaren geleden

NEE, Het gaat niet over volksgezondheid. Vanaf het begin van de crisis al niet en daarvoor.
We zitten midden in de transitie naar de grote Reset en iedereen is verdoofd of bang om voor e.o.a. debiel te worden uithemaakt.
De enige die het hardop zegt en weet is David Icke.

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x