Homepagina » Buitenland » ‘Profetie van KGB-agent wordt voor onze ogen vervuld’
kgb-agent

‘Profetie van KGB-agent wordt voor onze ogen vervuld’

Mensen hebben een zwakheid: we kunnen gemakkelijk de problemen van anderen zien, maar niet die van onszelf. De meesten van ons staren zich er blind op. Als we onderzoeken hoe onze vijanden ons zien, kan dat inzichten verschaffen. Om de huidige gebeurtenissen op aarde te begrijpen, kan het handig zijn om door de ogen van een vijand te kijken waarvan velen dachten dat hij overwonnen was: de Sovjet-Unie.

De profetie van een KGB-agent

Op YouTube staat een interview uit 1985 met Joeri Bezmenov, een KGB-agent die in 1970 naar het Westen overliep. Het interview gaat over de strategie van de Sovjet-Unie om de Verenigde Staten te onderwerpen. Wat Bezmenov 35 jaar geleden beschreef, voltrekt zich op dit moment onder onze ogen, schrijft Jean Chen voor The Epoch Times.

“Marxistisch-leninistische ideologie wordt in de tere hoofdjes van minstens drie generaties Amerikaanse scholieren gepompt. Het demoraliseringsproces in de Verenigde Staten is bijna afgerond. Blootstelling aan echte informatie doet er niet meer toe. Een persoon die gedemoraliseerd is, kan echte informatie niet langer op waarde schatten. De feiten zeggen hem niets. Zelfs als ik hem overspoel met informatie, met authentiek bewijs, met documenten, met foto’s. Zelfs als ik hem onder dwang meeneem naar de Sovjet-Unie en hem een concentratiekamp laat zien, zal hij het niet geloven tot hij een schop onder zijn dikke kont krijgt,” zei de ex-KGB-agent. “Pas als er een legerlaars in zijn nek staat, begrijpt hij het.”

Vier stadia

Naast ‘demoraliseren’ zijn er nog drie stadia: destabiliseren, crisis en vervolgens ‘normaliseren’. Het eerste stadium duurt ongeveer 15 tot 20 jaar, de periode die nodig is om een generatie op te voeden en het volk te hersenspoelen met de communistische ideologie. Om dit te bereiken moeten de media en wetenschap gemanipuleerd worden.

Het tweede stadium is gericht op het veroorzaken van chaos in de samenleving. Dat duurt gemiddeld 2 tot 5 jaar. Het establishment belooft van alles om met de steun van het volk een enorme overheid te kunnen creëren die de privacy van mensen schendt. Ook hierbij spelen media en wetenschap een sleutelrol.

Het derde stadium behelst een crisis die leidt tot een burgeroorlog, revolutie of invasie. Dit stadium duurt slechts 2 tot 6 maanden. Dit is het stadium waarin de linkse idealisten, of ‘nuttige idioten’, niet langer nodig zijn aangezien ze gedesillusioneerd zijn en obstakels zijn geworden. Ze worden uitgeschakeld, verbannen of vastgezet, zoals in Grenada, Afghanistan, Bangladesh en China is gebeurd. “Het patroon is overal hetzelfde,” zei de KGB-agent.

Grote Reset

Het vierde en laatste stadium is ‘normaliseren’: het volk begint communisme te accepteren en in zich op te nemen. Dit laatste stadium kan tot wel 20 jaar duren.

De beklemmende profetie van KGB-agent Bezmenov is 35 jaar na het interview nog steeds relevant. Uit peilingen blijkt dat niet alleen in de VS, maar in alle westerse landen de steun voor socialisme en marxisme onder de jeugd steeds meer toeneemt. Ambitieuze voorstellen zoals de ‘Grote Reset’ van het World Economic Forum klinken als het tweede stadium; destabiliseren, stelt Chen.

[Zero Hedge via The Epoch Times]
4.9 46 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
1 maand geleden

Ook in Nederland !!!

Edward
Edward
1 maand geleden

Inderdaad, daar gaan we, dag vrijheid, leuk je “min of meer” te hebben gekend.

Nun führt auch Polen einen digitalen Corona-Impfpass ein, der dem Besitzer exklusive Rechte verschafft, darunter das Reisen und Kontakte mit anderen Menschen. Die Idee wird weltweit Teil der neuen Normalität.

https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/508888/Polen-fuehrt-verpflichtende-digitale-Corona-Impfpaesse-ein?src=rec-newsboxes

Linda
Linda
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Schrecklich😢

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Linda
1 maand geleden

Polen – Duitsland hebben altijd voor op gelopen, daar huisden de Sovjets na dat hun beleid in rusland ophield te bestaan ! het grootste gevaar zijn de Media’s !

Eelke Piers
Eelke Piers
1 maand geleden

Het zit niet alleen in de zg nieuwe socialisten.
Bijna alle landen in de wereld hebben zoveel schulden dat die nooit meer terug betaald kunnen worden . Maar ze moeten betaald worden. Daarvoor krijgen we de Reset. Alle eigendom wordt ons afgenomen, dus huis, auto, aandelen, goud, zilver enz. Voor dat wat we nog tekort komen verkopen we onszelf als slaven voor een eerlijk basisloon van bv 600 euro, voor ieder gelijk, dus ook voor klaplopers, gepensioneerden, weduwen, alleenstaande moeders/vrouwen met of zonder kinderen noem maar op. Willen we dan ergens nog wonen, dan kan dat met 5 mensen samen op een flatje.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Eelke Piers
1 maand geleden

Volgens World Economic Forum (WEF) -oprichter HakenKlaus Schwab is ieder mens na de Great Green Reset onder het mom van 6uild 6ack 6etter, waarbij alle bezit (en schulden) is afgenomen gelukkig.
Vervolgens krijgt iedereen van KlausRaus een basisinkomen, te weinig om van te leven en te veel om dood te gaan, totdat de mensen massaal de pijp uitgaan als gevolg van de bijwerkingen van de verplichte vaccinaties. Deze dystopi staat beschreven op de Georgia Guide Stones – anno 1980.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Eelke Piers
1 maand geleden

Even oppassen de landen, ja juist die staan kilometers ver weg van hun burgers inwoners belastingbetalers, geloof niet dat je juridisch gezien die inwoners voor die schulden kunt laten opdraaien !

rop
rop
1 maand geleden

Wat voor ideologie een staat creëert of een vorm daarnaar, elk ideologie is gevormd door een gedachten, en als de gedachten aansluit bij een zeer grote aantal mensen en deze ideologie past in dat plaatje dat zal de mensenwereld het aannemen als een ideologie, maar men moet goed beseffen dat elk ideologie gepaard gaat met grote onrust wat het men zich mee brengt, en het zal ook vele levens gaan kosten, elk ideologie is gelijk een dualistische ideologie naar een idee ontworpen, en elk idee ontwerp zal het zeker niet het volmaakte idee zijn ,zolang dat ontbreekt kan men mensen wijs maken wat men maar wilt aannemen als een idee en elk idee zal zo zijn eigen ontwerp en zijn eigenaardigheden hebben. De mensenwereld zoekt naar vrede, maar creëert juist daardoor de oorlog, en zolang de oorlog niet uit de menselijke geest is onderworpen zal elk poging van welk idee ook maar word gevormd falen, omdat elk ideologie gefundameert is op het oude idee, zal het met een dualistische andere vorm weer worden opgebouwd, en daardoor gevangen blijven omdat de weg naar vrede geblokkeerd word, juist door vrede een naaste vijand te creëren.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  rop
1 maand geleden

Kapitalisme is in wezen Anarchie, en de één kan niet zonder de andere, wat er nu plaats vind is Anarchie bedreven door de overheid, Rutte heeft het zelf gezegt dat hij zich niet stoord aan de wetten, dus Anarchist, die een nieuw soort kapitalisme willen creéeren op een communistische anarschistische basis, dat deden de Sovkets en dit doen de zelfde soort mensen nu in the USA met het monddood maken van de President ! Trump is gestorven en hij weet het !

Arnie
Arnie
1 maand geleden

Toen ik in 1991 het leger in moest, kregen we ook deze film tezien, dit is wat ze noemen een hybride oorlog, maar ja dat was nog in een tijd dat het communisme gehaat werd en bestreden moest worden.
Kapitein de Leeuw zei nog, die muur kunnen ze beter laten staan!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Ik zie verdacht veel overeenkomsten met het programma van Rockefeller Lockstep 2010, waarin Bill Gates een belangrijk aandeel heeft. Dat is de 1e fase, dat met zijn wereldwijde inentingsprogramma (ergens in de jaren 90) in gang is gezet. Het programma van Klaus Schwab – Welcome to the New World Order is wat er op volgt.

De tijdsduur van het door te voeren programma klopt dus aardig. En ook nu is het er langzaam ingeslopen. Het is wel erg, dat veel mensen nog steeds niet door hebben dat zij voor de gek worden gehouden en helemaal niet doorhebben dat dit onderdeel is van een communistisch programma, maar dan wel 1, die veel extremer is dan ooit tevoren, want nu staat de gehele mensheid op het spel.

salvar
salvar
1 maand geleden

we doen het zelf of laten het gebeuren.
de toekomst staat niet vast maar is flexibel.
dus we kunnen als iedereen meedoet de toekomst veranderen.
laten we beginnen met ongehoorzaam heid.
laten we beginnen met in elke grote plaats te demonstreren.
ze kunnen niet overal te gelijk zijn.

het moet ons lukken om verlost te raken van de psychopaten.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Top reactie, salvar. Sluit mij bij deze aan.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Uit eindelijk gaan ze over lijken, de Sovjets meer als 20 millioen vermoorde tegenstanders !

Wow
Wow
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Beste Salvar,..je schrijft: “laten we beginnen met ongehoorzaamheid.”
Op de (basis)school wordt gehoorzaamheid aan een autoriteit (meester) van het kind geëist, zo niet dan STRAF! Dus laten we beginnen de kinderen uit het (school)systeem te halen voor burgerlijke ongehoorzaamheid,..de enige redding!!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Wow
1 maand geleden

Ik zou het woord gehoorzaamheid graag vervangen voor respect, mensen ook kinderen zijn kleine mensen en dus respect onder ons mensen, gehoorzaamheid is iets heel anders dit is een eis, want anders enz.

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

MSM en ‘de wetenschap’, wie kijkt daar nou nog naar in 2021?

Thoughtful
Thoughtful
1 maand geleden

Juist, en die gebrainwashte jeugd van toen zit nu in de regering.
Je ziet het, al kom je met nog zoveel bewijst dat het allemaal b.s. is, ze ontkennen het en gaan gewoon verder.
Lijkt me goed dat ze dat filmpje zelf ook maar even bekijken, om te zien wat hun mogelijke lot is als ze hun onmenselijke daden hebben verricht en denken dat ze deel uit kunnen gaan maken van de “opperste soviet”

Joost
Joost
1 maand geleden

Jensen heeft dit voorbeeld ook gebruikt in zijn show en het is eng dat hij keer op keer gelijk of een punt heeft! Het gebeurt voor onze ogen, de ellende is nooit voorbij als je vrijheid je lief is!

Wakker
Wakker
Reactie op  Joost
1 maand geleden

Dat klopt, dat heb ik ook via Jensen vernomen. En Jensen, is goed bezig om mensen wakker te schudden, terwijl hij door de sociale media belachelijk wordt gemaakt, Denk maar aan die smerige praat programma ´RTL BOULEVARD´ etc.

x

Check Also

kaag

Sigrid Kaag, de minister die de Grote Reset coördineert

Het is tijd voor nieuw leiderschap. Voor ...

zwitserse

Brengt de Zwitserse bevolking het World Economic Forum in juni een grote slag toe?

Na een landelijke campagne zijn Zwitserse actievoerders ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x