Buitenaards

Mensen zijn afkomstig van een andere planeet

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen komen niet van de aarde, maar zijn tienduizenden jaren geleden op aarde neergezet door buitenaardse wezens.

Dat stelt de Amerikaanse ecoloog dr. Ellis Silver. Hij wijst op een aantal eigenschappen waaruit blijkt dat mensen niet zijn geëvolueerd op aarde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zo kunnen mensen last krijgen van een slechte rug omdat we zijn geëvolueerd in een wereld met een kleinere zwaartekracht. Volgens dr. Silver verbranden we snel in de zon en hebben vrouwen moeite met het baren van een kind omdat we niet op deze planeet horen.

Afwijkingen

In zijn boek Humans are not from Earth: A scientific evaluation of the evidence schrijft de ecoloog dat het menselijk ras afwijkingen vertoont waaruit blijkt dat zij niet van de aarde afkomstig kan zijn.

“De mensheid is naar verluidt de meest intelligente soort op de planeet, maar is tegelijkertijd erg ongeschikt voor de aardse omstandigheden: wordt aangetast door zonlicht, verwerpt voeding die in de natuur voorkomt en lijdt aan bijzonder veel chronische ziekten,” zei hij.

Dr. Silver zegt dat mensen last kunnen krijgen van een slechte rug omdat ze zijn geëvolueerd in een wereld met een kleinere zwaartekracht. Volgens hem is het ook vreemd dat het hoofd van een baby zo groot is en dat het moeilijk is voor een vrouw om een kind te baren. Dergelijke problemen doen zich niet voor bij andere soorten op deze planeet, aldus Silver.

Alpha Centauri

Dr. Silver claimt ook dat mensen altijd ziek zijn. Dit heeft mogelijk te maken met het feit dat onze lichaamsklok is berekend op een dag van 25 uur, zoals slaaponderzoekers hebben aangetoond.

Hij stelt dat vroege mensensoorten, zoals de Homo erectus, zijn gekruist met een ander ras, mogelijk van Alpha Centauri, een zonnestelsel op slechts 4,36 lichtjaar van de zon.

Dr. Silver zegt dat veel mensen zich niet thuisvoelen op aarde en het gevoel hebben dat ze hier niet horen. “Dit suggereert op zijn minst dat de mensheid wellicht op een andere planeet is geëvolueerd en dat we hier als hoogontwikkelde soort naartoe zijn gebracht,” zei hij. “Een mogelijke reden hiervoor is dat de aarde een gevangenisplaneet is, omdat we van nature een gewelddadige soort zijn en hier moeten blijven totdat we onszelf leren gedragen.”

Bron: Yahoo.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter68
Peter68
10 jaren geleden

Weet ik allemaal al lang, daarom heb ik waarschijnlijk ook zo veel last van heimwee. Ik weet met bijna 100% zeker dat mijn thuis Alcyone is. Zal blij zijn als ik dit gekkenhuis wat wij aarde noemen mag verlaten en eindelijk terug naar huis mag.

Van den sande
Van den sande
10 jaren geleden

Goeie theorie maar 1000 jaar geleden waren we nog een bende zotten die niet beter wisten .dus zijn we een produkt van een ander ras die ons hier geplaatst hebben.hoe zijn we hier anders terecht gekomen ?

Tikal
Tikal
10 jaren geleden

Dit zijn altijd leuke onderwerpen om over te discussiëren.
Echter mocht dit zo zijn is het antwoord op de vraag waar en hoe het leven is ontstaan verder weg dan ooit….

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

“Een mogelijke reden hiervoor is dat de aarde een gevangenisplaneet is, omdat we van nature een gewelddadige soort zijn en hier moeten blijven totdat we onszelf leren gedragen.”
—————————————–
dan is er weinig hoop voor ons aardlingen,want we worden met de dag geweldadiger, we zijn totaal van de pot gerukt.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x