Homepagina » Natuur en Milieu » De schokkende fraude achter de klimaatbangmakerij. Is het gewoon een hoax?
De schokkende fraude achter de klimaatbangmakerij. Is het gewoon een hoax?

De schokkende fraude achter de klimaatbangmakerij. Is het gewoon een hoax?

De Amerikaanse weerdienst NOAA heeft een belangrijke taak: het meten van temperaturen. Helaas lijkt het agentschap te zijn bevangen door de klimaatreligie. De NOAA knoeit namelijk met cijfers, valt te lezen in een redactioneel commentaar van nieuwssite Investor’s Business Daily.

De weerdienst paste temperatuurgegevens meerdere keren aan zodat het leek alsof het nu warmer is dan vroeger.

Daardoor lijken stijgende temperaturen gelijk te lopen met een toename van de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer, wat volgens voorstanders van global warming aan elkaar kan worden gelinkt.

Heel ander beeld

De ruwe data, dus gegevens die nog niet zijn aangepast, laten een heel ander beeld zien. Sinds de vorige eeuwwisseling zijn er warmere jaren en decennia geweest, en ook koudere jaren en decennia.

Er is bovendien geen duidelijke trend waarneembaar, laat staan dat de aarde opeens plotseling sterk zou opwarmen.

Reden dus voor de statistici van de NOAA om de data aan te passen. Met behulp van complexe statistische modellen veranderen ze de gegevens zodat ze niet langer een reflectie zijn van de realiteit, maar van hun theorieën over global warming.

Hoax

Ze manipuleren de gegevens om een politiek correcte trend richting global warming te tonen, als onderdeel van een onderliggend beleid dat zo’n twee decennia geleden is bedacht.

Tony Heller van Real Climate Science schreef dat de NOAA temperaturen van voor 2000 systematisch naar beneden bijstelt en temperaturen van na 2000 flink opschroeft.

De klimaatbangmakerij is dus eigenlijk gewoon een hoax.

Afgelopen winter brak record na record, maar toen de tovenaars van de NOAA klaar waren met de data, was het opeens een doorsnee winter.

Klimaatfraude

Dit gebeurde ook na de ijskoude winter van 2013-2014 in New York. Doe dit jaar in jaar uit en het lijkt alleen maar warmer te worden. Dit is gewoon klimaatfraude.

Sinds het Clinton-tijdperk wordt geclaimd dat de productie van CO2 een kwaad is dat onherroepelijk leidt tot de snelle opwarming van de aarde.

Mythe

En dus wordt er alles aan gedaan om die mythe in stand te houden, inclusief het manipuleren van temperatuurgegevens.

Er is een lichtpuntje. In de toekomst moet de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA in rapporten ook de oorspronkelijke data en onderliggende wetenschappelijke aannames opnemen zodat het publiek zich erover kan buigen.

[Investor’s Business Daily]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Leugens, leugens, leugens, ze worden steeds meer blootgelegd en steeds komt het achterliggende plan weer duidelijk in beeld, een plan wat past in het veel grotere plan wat al duizenden jaren nauwgezet wordt gevolgd maar waar nu abrupt een einde aan komt. Een plan van angst zaaien, bedrog, ellende dood en verderf zaaien. Mensen gevangen zetten en houden in de lage frequentie van het kwaad. Alles komt aan het licht, het alles verblindende licht voor het kwaad ! Het licht wat voor hen een vernietigende kracht zal hebben. Het licht wat ons sowieso zal helpen aan gratis en onbeperkte schone energie. Het einde aan de macht van deze nep G.O.D. is nabij. Te weten Gold, Oil and Drugs. We gaan het niet meer nodig hebben in de nabije toekomst. Dat is dikke pech voor het kwaad, zij zullen op zoek moeten naar andere oorden in de kosmos om aan hun gerief te komen. De Schumann resonantie, oftewel Aardfrequentie zal hier voor hen veel te hoog worden. Daar zijn zij niet tegen bestand. Nieuwe tijden nieuwe wetten.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
H.J.
H.J.
3 jaren geleden

1 April 14.57 uur rammeien van de Langepoort Brielle.

Bart
Bart
3 jaren geleden

Hallo.

Of de aarde nu wel of niet opwarmt lijkt mij niet zo van belang.
Het is een goede zaak dat we naar een circulaire en duurzame samenleving gaan.

Ik wil straks niet leven op een vuilnisbelt, ook niet als de temperaturen gelijk blijven.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Bart
3 jaren geleden

Een circulaire en duurzame samenleving prima maar hoe het nu gaat onder het mom van “CO2 bad!” [Frankenstein] wordt er zoveel geld over de balk gegooid met 0,00000x effect dat we er echt niet op vooruit gaan. Vroeger werden we met geweld onderdrukt tegenwoordig gebeurt dat met financiële middelen. En steeds als we desondanks omhoog klimmen wordt er weer iets nieuws bedacht om ons weer omlaag te duwen in standje overleven ipv leven.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  eNdEmiOn
3 jaren geleden

Om precies te zijn:
Klimaatwet: 30 duizend euro lasten per Nederlander voor 0,000045 graden (in theorie)

http://www.interessantetijden.nl/2018/04/02/klimaatwet-30-duizend-euro-lastenverzwaring-per-nederlander-voor-0000045-graden/

Frans2
Frans2
Reactie op  eNdEmiOn
3 jaren geleden

30.000 euro, waarmee je 1.000 tot 2.000 euro per jaar kunt besparen. Mooie investering.

Frans2
Frans2
3 jaren geleden

En ondertussen is het alweer meer dan 20 jaar geleden dat we een Elfstedentocht hadden en kunnen we zo zelden op natuurijs schaatsen dat er complete gekte ontstaat als er een flintertje ijs ligt.

Laat de climate change deniers zelfs eens gaan meten, gewoon in de eigen achtertuin. Ze zijn met velen wereldwijd dus zouden makkelijk een controlegroep vs de NOOA kunnen vormen.

vladi
vladi
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

mochten er al geen schaatswinters meer komen (wat ik betwijfel),en mocht klimaat verschuiving uitgesloten zijn,blijft natuurlijk de prangende vraag over; WAT of Wie zorgt er voor ”climate change”?

de ‘geo-engineering patenten” liggen er en de sociapaten bezitten ze.

voor alle lezers bekijk de docu ‘Overcast’, die laten de uitkomst zien van metingen op nano-niveau.

fff

Marie
Marie
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Kan wel zijn dat de winters wat warmer lijken te zijn geworden, veel scheelt het in mijn beleving niet. Vroeger konden we ook niet elke winter schaatsen. Bovendien zijn de lentes en zomers, en met name de lente, heel duidelijk koeler dan vroeger. Sinds een jaar of 5 geleden lopen we met Pasen standaard nog in een winterjas, dit was vroeger echt nooit het geval. Toen was het meestal zonnig met Pasen en zomerjassen of zelfs ´t shirtjesweer. Ik hoop niet dat de zomer weer net zo koel en regenachtige wordt als vorig jaar. Ik hoop ook niet dat de kranten bij 2 warmere dagen dan gemiddeld als weer koppen dat ´het steeds warmer wordt en alle records zijn gebroken´. Mij houden ze in ieder geval niet meer voor de gek!

Frans2
Frans2
Reactie op  Marie
3 jaren geleden

Gevoelens zeggen niks over de werkelijke waarden.
“4 sep. 2017 – Met in De Bilt een gemiddelde temperatuur van 17,7 °C tegen normaal 17,0 °C, kan de zomer als ‘warm’ worden gekarakteriseerd. De hoge gemiddelde temperatuur kwam helemaal voor rekening van de maand juni die de warmste was in ruim een eeuw. ”
Ik hoop ook dat climate change deniers eens ophouden bij 2 koudere dagen dan gemiddeld direct weer schreeuwen dat het klimaat helemaal niet warmer wordt.

https://www.knmi.nl/nederland-nu/klimatologie/maand-en-seizoensoverzichten/2017/zomer

Marie
Marie
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Het kan allemaal best zijn. Maar ik houd nu al een jaar lang dagelijks de berichten van het KNMI zelf (!) op hun site bij en vrijwel het hele jaar werd aangegeven dat de temperatuur op of onder normaal lag. Er is inderdaad duidelijk sprake van een klimaatverandering want nog nooit heeft het zo veel geregend als het afgelopen jaar. Het is echter de vraag of het gemiddeld gezien nu kouder of warmer wordt en wat de oorzaak is van de klimaatverandering. Ik verdenk HAARP systemen en chemtrails er met name van in onze streken voor heel veel nattigheid en wisselvalligheid te zorgen terwijl andere gebieden op aarde snakken naar een beetje neerslag. Ik word hoe dan ook niet vrolijk van de grauwe luchten, nu in april nog.

Freidenker
Freidenker
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

@Frans2, Dat het klimaat verandert is is moeilijk te ontkennen, de vraag is of de mens de oorzaak is, daar gaat het om.
CO2 is maar een fractie van de luchtsamenstelling en is maar minimaal verandert sinds de industriële revolutie. Bovendien houdt CO2 in tegenstelling tot waterdamp geen warmte vast. Kijk maar naar het weer, bij een heldere hemel is het kouder als wanneer het bewolkt is omdat de wolken (=waterdamp) de warmte vasthoudt.

Frans2
Frans2
Reactie op  Freidenker
3 jaren geleden

[ CO2 is maar een fractie van de luchtsamenstelling ]
Dat wil niet zegen dat het geen effect heeft.
Een pietsie sambal op een vol bord eten is echt niet te missen.

[ Bovendien houdt CO2 in tegenstelling tot waterdamp geen warmte vast. ]
Die bewering kun je niet staven door te zeggen dat waterdamp warmte vasthoudt.
Een bewering over waterdamp zegt niets over CO2.

Freidenker
Freidenker
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Een bordje eten met sambal blijft niet langer warm daardoor.
Feit is dat een ruimte gevuld met lucht die een hoger CO2-gehalte heeft niet langer warm blijft of warmer wordt als een ruimte gevuld met gewone lucht. Een ruimte met een hoge luchtvochtigheid blijft daarentegen wel langer warm. Zo simpel is het gewoon.
Bovendien is meer CO2 juist goed voor groene planten.

eksegese
eksegese
Reactie op  Freidenker
3 jaren geleden

Temperatuur heeft niets te maken met co2 gehalte. In bar koude ijstijden lag het co2 gehalte vele malen hoger dan nu, ook nog zonder invloed van de mens wel te verstaan. klimaatveranderingen en temperatuurschommelingen hebben alles te maken met verschil in zonneactiviteit, zoveel is inmiddels wel duidelijk. En geen mens en geen tax ter wereld kan daar verandering in brengen, daarom komen ze met een ander en lucratiever verhaal. Een verhaal waarbij ze de mensen de schuld en de rekening kunnen geven, zo simpel is dat.
Het doemverhaal van Al Gore uit de jaren 90 is immer ook nog niets van terecht gekomen. Volgens hem zou het water ons al jaren geleden aan de lippen komen staan. En zie, er is niets aan de hand. Bang makerij en geldklopperij op basis van leugens en bedrog, dat is wat het is.

keeskontvleez
keeskontvleez
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Jackrs daarom is het nu ook koud voor tijd van het jaar denk toch es na man of ga in amerika wonen bij rest van de zombie’s

Maarten V
Maarten V
3 jaren geleden

De Olie-industrie in de aanval tegen de Groene jongens door zelf wetenschappers te sponsoren om de hoax van Global warming te doorprikken. Laten we de boel vervuilen! De kankers doen zegevieren! Geld en de oude economie van de vervuilende industrie is belangrijker dan de gezondheid van de mens en natuur.

Global warming is meer dan alleen de opwarming van de aarde. Oké. De focus ligt dan wel daar op. En dit is misschien niet de manier om de mens te doen inzien dat we slecht bezig zijn met onze (voorlopige) enige woonplaats in het universum.

Doch gaat het plaatje “global warming” om meer: de vervuiling dat we dringend moeten verminderen. Er zijn al plastic drijvende “eilanden” in de oceanen zo groot als oppervlakte van België. Bossen die worden gekapt en woestijnen die groeien door onder meer boskap of opwarming van de aarde. Storthopen die het grondwater vervuilen. Kernafval die Amerikanen bijvoorbeeld in zee lossen of hier in Europa in de kleigrond wil stoppen.

Waarom zou 99% van de wetenschappers liegen? En dat klein percentage wetenschappers al dan niet gesponsord door de industrie of de rechtse politiek (met de Republikeinen in de hoofdrol) de waarheid spreken?

Natuurlijk zijn er door de geschiedenis heen klimaatsveranderingen geweest, al waren die eerder verbonden aan vulkaanuitbarstingen en eerder minder frequent en het speelde zich in langere periodes af, zodat het leven zich na generaties gemakkelijker aanpassen.

Nu zijn het onze wagens en de industrie en onze huishoudens die de boel versnellen en minder voorspelbaar maken. Extreme koude en extreme warme periodes die sneller op elkaar volgen. Het leven past zich minder gemakkelijk aan door de snelle veranderingen.

Wat global warming dus betreft. Het gaat om meer dan de opwarming van de Aarde.
Het is zoals de Panda in het logo van WWF. Het gaat niet om dat ene dier dat we moeten beschermen, maar om de natuur in het algemeen.

Freidenker
Freidenker
Reactie op  Maarten V
3 jaren geleden

“Waarom zou 99% van de wetenschappers liegen?”

Ik zie het niet als liegen, ze worden misleidt omdat ze vanuit de verkeerde basisgedachte verder (proberen te) denken.

Maarten V
Maarten V
Reactie op  Freidenker
3 jaren geleden

Volgens mij is het die “1%” die misleid is. Een kleine groep is gemakkelijker te misleiden dan de “99%” grotere groep.

Marie
Marie
3 jaren geleden

O ja, en dat de Elfstedentocht steeds als graadmeter wordt gebruikt…kan het niet ook zijn dat de criteria voor het kunnen/mogen houden van een Elfstedentocht zijn aangescherpt en dat hij daarom al 20 jaar niet van de grond komt? Want het moet toch vooral niet lijken alsof het kouder wordt/de temperatuur hetzelfde blijft..

Joris
Joris
3 jaren geleden

Er is in het verleden nooit 1 standaard geweest voor het meten van de buitentemperatuur, Jan Pelleboer, welbekend voor de meeste ouderen, beschrijft in zijn boek “Weerboek” dat in het verleden de temperatuur werd gemeten op een hoogte van 2,10 meter en dat op een bepaald moment werd overgegaan naar een hoogte van 1,50 meter.
De reden was waarschijnlijk omdat men dan geen trapje meer nodig had om de temperatuur uit te lezen.
Wat is nu het gevolg van een hoogte verschil van 70 cm, wel des te dichter een thermometer bij de grond staat des te groter is de invloed van de weerkaatste warmtestraling op de meting, dit geldt dus ook voor de restwarmte die s’nachts wordt verspreid, dit resulteert al snel in een verschil van 1 graad celcius.
Wat betekent dit voor de statistieken? Simpel, we kunnen de huidige metingen niet vergelijken met die uit het verleden, met ander woorden de statistieken zijn waardeloos, mede gezien het feit dat voor 1960 de eerder genoemde 2,10 meter geen standaard was en de standaarisatie in de jaren 50 van de vorige eeuw over een periode van minstens 6 jaar plaatsvond.

Hieronder een aantal data waarop de meting hoogte van sommige van de KNMI weerstations werd “gestandaariseerd”

De Bilt Juni 29, 1961
Schiphol April 15, 1955
Eelde Juli 31, 1959
De Kooy November 24,1961
Maastricht April 14, 1961
* Interessant is dat de temperatuur in Maastricht tot 30 november 1945 werd gemeten op een hoogte van 20 meter.

rambo
rambo
3 jaren geleden

Feit is wel dat veel gletsjers smelten. Maar ik geloof echt niet dat het veroorzaakt wordt door de mens. Als dat echt zo is, dan is de beste oplossing om te stoppen met het krijgen van teveel nageslacht.
Vroeger was de aarde veel warmer, een tropisch oerwoud met dinosauriërs, later weer een IJstijd. De zeespiegel is niet gestegen, sterker nog, Rijke (olie) staten bouwen juist in zee!! Dubai, Quatar, SA, MONACO. Denk je echt dat deze investeringen gedaan worden als het over 20 jaar onder water staat????

Piet
Piet
3 jaren geleden

Google eens ‘Massive climate change’ van Kryon. Geeft antwoorden op wat komen gaat (mini-ijstijd vanaf 2021).

Frans2
Frans2
Reactie op  Piet
3 jaren geleden

Eens kijken wie daarover een weddenschap wil aangaan…

x

Check Also

schip

Vastgelopen containerschip Suezkanaal: ‘Dit was een geheime operatie tegen de globalisten’

Afgelopen maand blokkeerde een 400 meter lang ...

gates

Door Bill Gates gefinancierd project om zonlicht te dimmen in de ijskast

Een experiment waarmee zonlicht gedimd kan worden, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x