Natuur en Milieu

De schokkende fraude achter de klimaatbangmakerij. Is het gewoon een hoax?

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse weerdienst NOAA heeft een belangrijke taak: het meten van temperaturen. Helaas lijkt het agentschap te zijn bevangen door de klimaatreligie. De NOAA knoeit namelijk met cijfers, valt te lezen in een redactioneel commentaar van nieuwssite Investor’s Business Daily.

De weerdienst paste temperatuurgegevens meerdere keren aan zodat het leek alsof het nu warmer is dan vroeger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Daardoor lijken stijgende temperaturen gelijk te lopen met een toename van de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer, wat volgens voorstanders van global warming aan elkaar kan worden gelinkt.

Heel ander beeld

De ruwe data, dus gegevens die nog niet zijn aangepast, laten een heel ander beeld zien. Sinds de vorige eeuwwisseling zijn er warmere jaren en decennia geweest, en ook koudere jaren en decennia.

Er is bovendien geen duidelijke trend waarneembaar, laat staan dat de aarde opeens plotseling sterk zou opwarmen.

Reden dus voor de statistici van de NOAA om de data aan te passen. Met behulp van complexe statistische modellen veranderen ze de gegevens zodat ze niet langer een reflectie zijn van de realiteit, maar van hun theorieën over global warming.

Hoax

Ze manipuleren de gegevens om een politiek correcte trend richting global warming te tonen, als onderdeel van een onderliggend beleid dat zo’n twee decennia geleden is bedacht.

Tony Heller van Real Climate Science schreef dat de NOAA temperaturen van voor 2000 systematisch naar beneden bijstelt en temperaturen van na 2000 flink opschroeft.

De klimaatbangmakerij is dus eigenlijk gewoon een hoax.

Afgelopen winter brak record na record, maar toen de tovenaars van de NOAA klaar waren met de data, was het opeens een doorsnee winter.

Klimaatfraude

Dit gebeurde ook na de ijskoude winter van 2013-2014 in New York. Doe dit jaar in jaar uit en het lijkt alleen maar warmer te worden. Dit is gewoon klimaatfraude.

Sinds het Clinton-tijdperk wordt geclaimd dat de productie van CO2 een kwaad is dat onherroepelijk leidt tot de snelle opwarming van de aarde.

Mythe

En dus wordt er alles aan gedaan om die mythe in stand te houden, inclusief het manipuleren van temperatuurgegevens.

Er is een lichtpuntje. In de toekomst moet de Amerikaanse milieubeschermingsdienst EPA in rapporten ook de oorspronkelijke data en onderliggende wetenschappelijke aannames opnemen zodat het publiek zich erover kan buigen.

[Investor’s Business Daily]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Leugens, leugens, leugens, ze worden steeds meer blootgelegd en steeds komt het achterliggende plan weer duidelijk in beeld, een plan wat past in het veel grotere plan wat al duizenden jaren nauwgezet wordt gevolgd maar waar nu abrupt een einde aan komt. Een plan van angst zaaien, bedrog, ellende dood en verderf zaaien. Mensen gevangen zetten en houden in de lage frequentie van het kwaad. Alles komt aan het licht, het alles verblindende licht voor het kwaad ! Het licht wat voor hen een vernietigende kracht zal hebben. Het licht wat ons sowieso zal helpen aan gratis en onbeperkte schone energie. Het einde aan de macht van deze nep G.O.D. is nabij. Te weten Gold, Oil and Drugs. We gaan het niet meer nodig hebben in de nabije toekomst. Dat is dikke pech voor het kwaad, zij zullen op zoek moeten naar andere oorden in de kosmos om aan hun gerief te komen. De Schumann resonantie, oftewel Aardfrequentie zal hier voor hen veel te hoog worden. Daar zijn zij niet tegen bestand. Nieuwe tijden nieuwe wetten.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
H.J.
H.J.
6 jaren geleden

1 April 14.57 uur rammeien van de Langepoort Brielle.

Bart
Bart
6 jaren geleden

Hallo.

Of de aarde nu wel of niet opwarmt lijkt mij niet zo van belang.
Het is een goede zaak dat we naar een circulaire en duurzame samenleving gaan.

Ik wil straks niet leven op een vuilnisbelt, ook niet als de temperaturen gelijk blijven.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x