Homepagina » Mens en Dier » Peter McCullough & klokkenluiders CDC: 50.000 Amerikanen gestorven door coronaprikken
mccullough
Foto: Peter McCullough (Videostill Rumble/The New American)

Peter McCullough & klokkenluiders CDC: 50.000 Amerikanen gestorven door coronaprikken

Het coronavirus is een biowapen en de vaccins zijn ‘fase 2’ van deze operatie, zei arts Peter McCullough eerder deze maand in gesprek met advocaat Reiner Fuellmich. “Fase 1 ging over het aanjagen van angst zodat de bevolking het vaccin zou omarmen,” zei hij op 11 juni tijdens een virtuele bijeenkomst.

“Ik kan dat niet allemaal op de nationale televisie zeggen,” zei professor McCullough. “We kwamen tot de ontdekking dat we niet langer konden communiceren met overheidsagentschappen. We konden niet eens communiceren met onze collega’s van de grote medische centra, die allemaal gehypnotiseerd lijken te zijn.”

Onvoorstelbare dingen

“En dokters, goede dokters, doen onvoorstelbare dingen, zoals het injecteren van biologisch actief mRNA, dat een ziekteverwekkend spike-eiwit produceert, bij zwangere vrouwen. Als de artsen straks wakker worden uit hun hypnose zullen ze geschokt zijn,” aldus McCullough.

Tijdens de eerste fase vielen er relatief weinig slachtoffers, maar werd wel veel angst gegenereerd, zei de internist, epidemioloog en cardioloog. Daarna werd het vaccin uitgerold. Volgens het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, zijn er zo’n 6000 mensen overleden na vaccinatie.

Topje van de ijsberg

Volgens McCullough is dat slechts het topje van de ijsberg. Hij zei een klokkenluider binnen het Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) en twee klokkenluiders binnen het CDC, het Amerikaanse RIVM, te hebben. De klokkenluiders zeggen dat er al 50.000 Amerikanen zijn gestorven door de vaccinatie. Vijftigduizend, herhaalde dr. McCullough. “Er sterven dus per dag veel meer mensen door het vaccin dan de ziekte.”

Hij zei ook dat er een kentering gaande is. In eerste instantie omarmde de bevolking het vaccin, maar sinds 8 april dalen de vaccinatiecijfers. “De meeste vaccinatiecentra zijn leeg.”

[Daily Expose]
5 65 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Er zijn beroepsgroepen die op zijn minst een bedenkelijk rol spelen en eigenlijk kwaadaardig, die het volk zouden moeten beschermen tegen waanzin:
1) de reguliere media
2) de rechtelijke macht
3) vergeet vooral de artsen niet.

De artsen. Die in Wereld Oorlog II ook zeer bedenkelijk rol spelen zo niet kwaadaardig. Zij waren diegene die allerlei verwerpelijke voorstellen deden (en experimenten) die de machtshebbers overnamen.
Jan Bonte heeft daar over op zijn website geschreven maar kan deze niet meer terugvinden.

Hoe dan ook, die drie beroepsgroepen mogen zich verantwoorden voor het tribunaal net zoals een jaar of 70 geleden.

Rea Listisch
Rea Listisch
3 maanden geleden

Turn turn,
kappen met de spuit.
verschrikkelijke naalden

Researcher
Researcher
3 maanden geleden

Bob Dylan – Man Of Peace (Infidels 1983)

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

COVID-19 is één Grote PSYOPS…DELTA-21 is onderweg…Héél de Wereld is Knettergek geworden….op die enkelingen na….Alles was zo helder….zo verschrikkelijk zichtbaar en recht in hun gezicht…dat de Hersenloze Schapen er Blind voor zijn…Ongelooflijk maar Waar…

x

Check Also

onderzoek

Onderzoeksgroepen treffen scherpe metalen voorwerpen aan in covidprikken: ‘Zeer beangstigend’

Begin deze week werd bij het pathologisch ...

baudet

Baudet geeft toespraak op Malieveld: ‘Zet je schrap, het wordt nog zoveel erger’

In Den Haag hebben vandaag duizenden tegenstanders ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x