Mens en DierCorona

Peter McCullough & klokkenluiders CDC: 50.000 Amerikanen gestorven door coronaprikken

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het coronavirus is een biowapen en de vaccins zijn ‘fase 2’ van deze operatie, zei arts Peter McCullough eerder deze maand in gesprek met advocaat Reiner Fuellmich. “Fase 1 ging over het aanjagen van angst zodat de bevolking het vaccin zou omarmen,” zei hij op 11 juni tijdens een virtuele bijeenkomst.

“Ik kan dat niet allemaal op de nationale televisie zeggen,” zei professor McCullough. “We kwamen tot de ontdekking dat we niet langer konden communiceren met overheidsagentschappen. We konden niet eens communiceren met onze collega’s van de grote medische centra, die allemaal gehypnotiseerd lijken te zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Onvoorstelbare dingen

“En dokters, goede dokters, doen onvoorstelbare dingen, zoals het injecteren van biologisch actief mRNA, dat een ziekteverwekkend spike-eiwit produceert, bij zwangere vrouwen. Als de artsen straks wakker worden uit hun hypnose zullen ze geschokt zijn,” aldus McCullough.

Tijdens de eerste fase vielen er relatief weinig slachtoffers, maar werd wel veel angst gegenereerd, zei de internist, epidemioloog en cardioloog. Daarna werd het vaccin uitgerold. Volgens het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, zijn er zo’n 6000 mensen overleden na vaccinatie.

Topje van de ijsberg

Volgens McCullough is dat slechts het topje van de ijsberg. Hij zei een klokkenluider binnen het Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) en twee klokkenluiders binnen het CDC, het Amerikaanse RIVM, te hebben. De klokkenluiders zeggen dat er al 50.000 Amerikanen zijn gestorven door de vaccinatie. Vijftigduizend, herhaalde dr. McCullough. “Er sterven dus per dag veel meer mensen door het vaccin dan de ziekte.”

Hij zei ook dat er een kentering gaande is. In eerste instantie omarmde de bevolking het vaccin, maar sinds 8 april dalen de vaccinatiecijfers. “De meeste vaccinatiecentra zijn leeg.”

[Daily Expose]

5 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Er zijn beroepsgroepen die op zijn minst een bedenkelijk rol spelen en eigenlijk kwaadaardig, die het volk zouden moeten beschermen tegen waanzin:
1) de reguliere media
2) de rechtelijke macht
3) vergeet vooral de artsen niet.

De artsen. Die in Wereld Oorlog II ook zeer bedenkelijk rol spelen zo niet kwaadaardig. Zij waren diegene die allerlei verwerpelijke voorstellen deden (en experimenten) die de machtshebbers overnamen.
Jan Bonte heeft daar over op zijn website geschreven maar kan deze niet meer terugvinden.

Hoe dan ook, die drie beroepsgroepen mogen zich verantwoorden voor het tribunaal net zoals een jaar of 70 geleden.

Rea Listisch
Rea Listisch
2 jaren geleden

Turn turn,
kappen met de spuit.
verschrikkelijke naalden

Researcher
Researcher
2 jaren geleden

Bob Dylan – Man Of Peace (Infidels 1983)

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

COVID-19 is één Grote PSYOPS…DELTA-21 is onderweg…Héél de Wereld is Knettergek geworden….op die enkelingen na….Alles was zo helder….zo verschrikkelijk zichtbaar en recht in hun gezicht…dat de Hersenloze Schapen er Blind voor zijn…Ongelooflijk maar Waar…

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x