Homepagina » Buitenland » Amerikaanse medicijnautoriteit FDA voegt waarschuwing voor hartontstekingen toe aan coronavaccins
fda
Foto: 14-jarige jongen krijgt coronavaccin (Navy Medicine CC0)

Amerikaanse medicijnautoriteit FDA voegt waarschuwing voor hartontstekingen toe aan coronavaccins

De Amerikaanse medicijnautoriteit FDA heeft een waarschuwing voor het risico op hartontstekingen toegevoegd aan de bijsluiter van de coronavaccins van Moderna en Pfizer. In de waarschuwing wordt erop gewezen dat er meldingen zijn van bijwerkingen na het toedienen van de tweede dosis van de vaccins. Het gaat om een verhoogd risico op ontstekingen van de hartspier (myocarditis) en het hartzakje (pericarditis).

De wijzigingen zijn doorgevoerd na een overleg dat plaatsvond tussen de FDA en de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, nadat tot het eind van de tweede week van juni meer dan 1200 gevallen van myocarditis of pericarditis waren gemeld. Het gaat daarbij om mensen die 30 jaar of jonger zijn. Het aantal gevallen ligt opmerkelijk hoger bij mannen.

Hoger dan verwacht

Gezondheidsfunctionarissen blijven beweren dat de voordelen van de vaccins ‘opwegen tegen het risico op hartontstekingen’. Gevaccineerden worden opgeroepen medische hulp te zoeken als ze na vaccinatie last krijgen van pijn op de borst, kortademigheid of hartkloppingen.

Het aantal gemelde gevallen is hoger dan verwacht bij jonge mannen. Bij jongens van 12 tot 17 jaar werden tot 21 dagen na de eerste dosis 32 gevallen van hartontstekingen geregistreerd tot 11 juni. Het verwachte aantal bedroeg twee tot 21. Bij mannen tussen 18 en 24 jaar deden zich 47 gevallen voor. Het verwachte aantal: drie tot 34.

In de ban?

De FDA voegt dus een waarschuwing voor hartontstekingen toe aan de coronavaccins. Gaan social media nu ook de FDA censureren en in de ban doen?

[Zero Hedge via The Epoch Times]
4.6 41 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Dus vooral doorgaan met het inspuiten van Kinderen Doktor Hugo Mengele…

Dat lijstje met bijwerkingen wordt steeds langer & langer…dan weten we voorlopig nog niks over de Bijwerkingen op de Langere Termijn…Want het Experiment is nog steeds gaande…die onderzoeksresultaten worden verwacht binnen nu en 5 jaar….

1. Trombose
2. Myocarditis
3. Anafylactische Shock
4. Auto-Immuunziekte
5. Cytokine-Storm
6. Hartinfarct
7. Herseninfarct

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Dat hele pseudopvaccineren is bezopen want de IFR is 0,15%.
Stel dat het pseudovaccin 100% effectief is (RRR) dan kun je in absolute zin 0,15% voorkomen, maximaal.
Een medicijn of (pseudo)vaccinatie doe je om sterfte te voorkomen.
De NNT is 666,66 dus je moet 666,66 personen injecteren om 1 geval te voorkomen. 665,66 personen zijn geïnjecteerd maar hebben er geen voordeel van en zullen slechts de mogelijke bijwerkingen ervaren.
Een NNT van 666,66 is volstrekt onacceptabel. Deze dient 50 of kleiner te zijn, wil men spreken over een doorbraak.
Dus als men wat wil dan zullen de kwetsbare groepen geïnjecteerd kunnen worden, vanzelfsprekend vrijwillig en volledig geïnformeerd. Bij een NNT van 50 zou een groep 2,0% kans of meer hebben om getroffen te worden.

NNT zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Number_needed_to_treat

Jan Doornbos
Jan Doornbos
2 maanden geleden

Wat is er eigenlijk ‘social’ aan de media??

Wappie
Wappie
2 maanden geleden

Wat nou weegt niet op tegen de voordelen welke voordelen gaan meer dood en ernstig ziekaan t vaccin dan aan corona griep Wat voor gestoorde wereld leven we en mensen knikken en hollen achter de spuit aan😤😤 volgens mij ben je dan levensmoe Maar laat de jongeren erbuiten en deze de vernieling in te pushen Laat je dna niet veranderen dan ben je hun bezit vragen ze patent op je aan daar je geen product bent van natuurlijke oorsprong Dan zijn de rapen gaar en is er geen weg terug 😩😱

x

Check Also

agema

Agema fel: De Jonge doet aan stemmingmakerij als hij zegt dat 90% covidpatiënten ongeprikt is

Van elke 10 coronapatiënten in het ziekenhuis ...

zakenvrouw

Zakenvrouw in Goedemorgen Nederland: er belanden meer geprikten dan ongeprikten in het ziekenhuis

Maandag was de Surinaams-Nederlandse zakenvrouw Carmen Breeveld ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x