Homepagina » Buitenland » “Dit is de reden waarom Parijs in 2015 tot twee keer toe het doelwit was van aanslagen”
"Dit is de reden waarom Parijs in 2015 twee keer het doelwit was van aanslagen"

“Dit is de reden waarom Parijs in 2015 tot twee keer toe het doelwit was van aanslagen”

Afgelopen jaar zijn in Parijs valse vlag-aanslagen uitgevoerd om de islam en het Westen tegen elkaar op te zetten, omdat de Franse jeugd zich tegen het zionisme keert en de Palestijnen steunt. Dat stelt een Amerikaanse onderzoeker.

Dr. Kevin Barrett deed deze uitspraak tijdens een interview over de ‘grootste valse vlag-operaties van 2015’. “De twee grootste waren de aanvallen in Parijs,” zei hij. “De tweede aanval in Parijs werd al snel gevolgd door een aanval in San Bernardino in Californië.”

“De reden hiervoor is mogelijk dat Parijs de hoofdstad van het secularisme is en dat ze proberen de islam en het Westen tegen elkaar op te zetten,” ging hij verder. “Ze zijn bezorgd dat veel progressieve intellectuelen zich tegen het zionisme keren.”

Islamitische Staat

“Ze kozen bewust wijken uit waar veel trendy jongeren wonen, jonge mensen die bij een rockconcert waren en jonge mensen die in cafés waren, omdat dit nu net de mensen zijn die zich tegen het zionisme keren en de Palestijnen steunen,” zei dr. Barrett.

Veel andere valse vlag-operaties zijn volgens de onderzoeker gerelateerd aan hetzelfde thema. “De zogenaamde Islamitische Staat (IS) is ontmaskerd als valse vlag-groep,” zei hij. “Op veel verschillende manieren is aangetoond dat het in feite een groep westerse huurlingen is die het Midden-Oosten moet destabiliseren, met name de landen rond Israël.”

“Vooral door het ingrijpen van Rusland in Syrië is er veel informatie over de terreurgroep aan het licht gekomen,” benadrukte de analist. “De Russen hebben laten zien dat de Amerikaanse oorlog tegen IS nep is.”

9/11

Barrett wees ook op de uitspraken die presidentskandidaat Donald Trump deed over zijn rivaal Jeb Bush. Trump zei dat Jebs broer George W. Bush verantwoordelijk was voor 9/11.

En dit jaar werd Jeremy Corbyn benoemd tot nieuwe leider van de Britse Labour Party. Hij was goed bevriend met wijlen Michael Meacher, een Britse parlementariër die in het tv-programma Zembla sterke twijfels uitte bij de officieel aanvaarde toedracht van de aanslagen in New York op 11 september 2001.

“We hadden Dzhokhar Tsarnaev, een onschuldige man die de doodstraf heeft gekregen voor de aanslag tijdens de marathon in Boston, die in werkelijkheid is uitgevoerd door huurlingen van Craft International,” zei dr. Barrett.

Illusie

“En we hadden klokkenluider Kurt Sonnenfeld, die beschikt over bewijs dat 9/11 een inside job was en door de Amerikaanse overheid is aangeklaagd wegens moord,” ging hij verder. “Argentinië heeft hem asiel aangeboden.”

Volgens de redacteur van Veterans Today leven we in een illusie die is gecreëerd door dezelfde mensen die ook de terreuraanslagen in scène zetten. “Ze blijven doorgaan tot ze worden gepakt en vervolgd voor hun misdaden tegen de mensheid,” besloot hij.

[PressTV]


Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Heerlijk de waarheid komt allemaal 1 voor 1 naar buiten…!

  Voor iedereen die het niet beseft, het is NU hoog tijd om een kant te kiezen tussen GOED en KWAAD!

  Daar gaan we mensheid, 2016 here we go…

  De waarheid is NIET MEER te STOPPEN!

  63 likes
 2. “Ze blijven doorgaan tot ze worden gepakt en vervolgd voor hun misdaden tegen de mensheid,”

  Als iedereen die de leugens en het bedrog doorziet onophoudelijk de klok gaat luiden in zijn of haar omgeving, dan kan het nooit meer lang duren. Het zal de grote massa zijn die eerlijkheid en rechtvaardigheid af moet dwingen en vroeg of laat zal dat ook gebeuren. Internet en social media is ons in de schoot geworpen met de bedoeling ons totaal onder controle te krijgen, het lijkt er op dat ze het plebs toch onderschat hebben en dat het een schot in eigen voet zal blijken. We komen steeds meer dingen aan de weet die hun smerige spel aan het daglicht brengt, de rest komt vanzelf.

  59 likes
 3. Mensen die de islam als een goed iets zien, zijn nog niet helemaal wakker. De islam, ideologie van het kwaad, is al vanaf de stichting een ideologie welke haaks staat op alles wat wij nu als beschaafd vinden.

  Ik trek daarom mijn twijfels bij het hele ‘false flag’ gebeuren aangezien de islam al vanaf de stichting geweld predikt en realiseert.

  9 likes
  • jij zou is meer onderzoek moeten gaan doen. Islam is christendom is Jodendom is allemaal hetzelfde in n ander kleurtje. Elk religie gebruikt het goede om het kwade te verwezenlijken. Wijs een vinger naar n ander en je wijst er 3 naar jezelf.

   parijs is een false flag net zoals jouw en mijn leven een false flag is .Wij leven een leven die wij niet zouden moeten leven. maar toch leven wij het, waarom? vraag je je dan af. Nou.. omdat wij hiervoor kiezen of niet beter weten. En de meeste weten niet beter. Tunnelvisie

   18 likes
  • hoe kom je in godsnaam tot die conclusie. heb jij de koran dan gelezen??
   er zijn hooguit een miljard moslims en door het handelen van een enkele bestempel je ze allemaal als zijnde het kwaad??
   je moet maar eens beseffen dat de moslims ook maar mensen zijn: de overgrote deel wil dan ook maar vredig leven (gezin stichten, basisbehoeften, enz.)

   weet je wat het kwaad is of zijn? dat zijn mensen die haat prediken en groepen tegen elkaar opzetten (voor eigen gewin). dat heeft niets te maken met godsdienst!!

   jij maakt me misselijk.

   11 likes
   • Ja, ik heb een Koran gelezen en ik heb er een in huis, net zoals ik geprobeerd heb MeinKampf te lezen. Veder heb ik het niet over moslims maar over de islam. De moslims zijn nog niet wakker. Indien dat wel zo was, zouden zij de boodschap van Mohammed, welke een van haat,apartheid en ongelijkheid is,wel herkennen.

    De moslims die hier geboren/opgegroeid zijn en die dan nog vast houden aan de islam, kun je wel e.e.a. Verwijten. Zij hebben toegang tot informatie en dan nog houden ze vast aan de ideologie van het angst zaaien.

    Verder gaat de vergelijking met het Christendom niet op. Kijk naar de bronbestanden en vertel mij eens, hoeveel mensen heeft Jezus vermoord/verkracht en hoeveel mohammed.

    3 likes
    • “Veder heb ik het niet over moslims maar over de islam. De moslims zijn nog niet wakker. Indien dat wel zo was, zouden zij de boodschap van Mohammed, welke een van haat,apartheid en ongelijkheid is,wel herkennen.” Het lijkt mij dat jij nog niet wakker bent. volgens jouw redenering (ik beschouw jouw als een leek): die miljarden moslims hebben het allemaal aan het verkeerde eind. De “IS” strijders waarvan is aangetoond dat zij de basis van de Koran niet eens onder de knie hebben, zijn de juiste islamieten. Werkelijk: hoe kan iemand jouw aux serieux nemen,?
     Er bestaat een globale misconceptie over de islam door toedoen van de commerciele zenders en haatpredikers. Deze laatste heb je in alle maten en gewichten.

     Je hebt EEN Koran gelezen en denkt nu een geleerde te zijn. Leer het auteniteke Arabsich, lees de Koran (in de origniele versie), interpreter en bega discussies met de grotere geleerden. Probeer eens een aantal gesprekken met diepgelovige/imam en je komt al ver. Je leest hier en data een paar versjes, en je denkt alles te weten??

     Wat ik lees hier lees is veel blabla. Geen kennis van zaken, met haat en angst strooien, enz. Hitler was daar ook goed in.

     De westerse media spreken van IS (abr voor islamitische staat).
     In de Arabische wereld wordt niet van IS gesproken maar van Daesh. Op die manier neemt de arabische wereld afstand van deze groepering want IS verwijst vereerdelijk naar de islam.

     Het kwaad zit in de mens en niet in een religie. Je zegt het zelf: kapen en misbruiken, of dat nu christen, moslim, jood, atheist, boedhist, enz is.

     2 likes
     • Het spij mij dat u erg bekrompen bent in uw gedachten en pro fascisme en pro apartheid bent gezien uw liefde voor de islam. Triest,erg triest.

      Ik hoop dat uw ogen ooit open gaan zodat u kunt zien dat de satanistische ideologie van de islam een gevaar voor de wereldvrede is. Dat is zo geweest en da zal altijd zo zijn. Verder zal de islam, indien de dromen van mohammed kloppen, ook eindigen in vuur. Wie wind zaait, zal storm oogsten.

      Iedereen is gelijk, helaas is de islam die mening niet toegedaan.

      0 likes
   • Jij begrijpt niet wat ik bedoel vriend. Ik ben opgegroeid in een islamitisch familie. Ging naar de moskee en deed wat er van mij verwacht werd. . Wie heeft de koran/bijbel/Tora etc geschreven moet je je afvragen wie heeft God,Allah,Jahweh op de wereld gebracht. Toen zagen en omschreef men gebeurtenissen en situaties anders dan men nu doet. dit is een ding. waarom moet men zich overgeven aan een hogere macht om zo een goed leven te leiden en na dit leven beloond te worden voor het gene wat hij/zij heeft gecreerd. En gestraft als hij/zij zondigt? dit is angst creëren. wij zijn allemaal een er is geen religie of wat dan ook dat jou kan helpen de weg te vinden naar de bron van alles. En jijzelf kan dat. geen boek geen profeet geen god niks alleen jij . Ik bestempel niemand tot het kwaad want niemand is religie. je KIEST ervoor te leven voor een religie . En ik doe dat niet…want ik ben gaan graven naar vragen en antwoorden en ben tot de conclusie gekomen dat religie niet helpt jou zelf te vinden maar jou alleen maar verder van jezelf weghoudt. Ook ik heb een lange weg te gaan maar ik weet dat ik op het juist pad zit want mijn gevoel verteld mij dit. Lijd je leven niet namens een boek of verhalen die door een ander zijn gemaakt. Alles is distortion.

    Jezus is niet jezus en mohammed niet mohammed. Ga in een kring zitten vertel de gene rechts van jou iets en links komt een ander verhaal naar voren.

    Houdt een open mind op alles

    1 likes
   • Juist .
    kijk de filmpje op youtube the holy quran experiment nederlandse filmoje.
    eN dan mag je oordelen of dekuran of de bijbel goed ia.
    aub mensen oordeel niet zonder dat je het boek heb gelezen.ik kan ook alles uit me neus peuteren en zeggen dat ik koning ben.maar dan hou ik alleen mezelf voor gek.

    0 likes
  • Als je dit over de Islam durft te zeggen dan geldt dat ook voor het Roomse geloofsinstituut.
   Zowel de Islam als het Christelijke moeten spiritualiseren, m.a.w. verdiepen!
   Geen van beide instituties kan dit en wil dit ook niet. Dat moeten nieuwe bewegingen doen die verdieping willen.

   3 likes
   • Beste Frans, het Christendom is gespiritualised genoeg. Jezus was een sjamaan en de eerste socialist ter wereld. Zijn boodschap van vrede is niks mis mee.

    Het probleem alleen is dat het Christendom gekaapt en misbruikt is. In de jaren 60 en 70 hebben progressieve partijen in Nederland hard ‘gevochten’ om het Katholicisme en het Protestantisme terug in de hoek te krijgen. Deze partijen toen, o.a. Psp en ppr, zijn opgegaan in Groen Links en hebben toen ook hun ideologie verloren. Een andere verklaring heb ik niet voor het geheel van hen tegenwoordig met apartheidsideologie de Islam.

    1 likes
    • Islam en apartheidsideologie ? Hoe verzin je het?

     Als je naar de bedevaart in Mekka kijkt, dan zie je dat alle mensen ongeacht ras, huidskleur, sociale klasse, inkomen etc gekleed zijn in het WIT.

     Dit heeft een betekenis: We zijn allemaal kinderen van Adam en Eva en scheppelingen van de Schepper. En we zijn allemaal gelijken….

     2 likes
     • Inderdaad “Tyfoon”, we zijn allemaal gelijkWAARDIGen.

      “We zijn allemaal kinderen van Adam en Eva en scheppelingen van de Schepper.” ???
      Hoe lang willen wij nog kind blijven?
      Hoe lang nog willen wij ons als “scheppelingen” ervaren?
      Zijn wij niet medeschepselen, als deel van het collectief? Voorbij het ego?! Wanneer? (Hoe lang nog?)

      0 likes
     • Beste Bert,

      Een goed begin, begint bij jezelf!

      Wanneer jij je echo overwint en jezelf als “scheppeling” ervaart dan is jou tijd aangekomen en is de vraag van wanneer niet meer nodig!

      0 likes
   • Precies, Frans! Maar het hoeft zeker niet per sé via een geloofsinstituut, een kerk, toch?

    Verdiepen, dan komen we vanzelf steeds dichter bij de kernwaarden. Harmonie, eenheidsbesef zal dan vanzelf opbloeien!

    3 likes
 4. Hoe meer digitale technologie er komt, hoe minder de mens zal kunnen onderscheiden wat waar is en wat vals is. We worden allemaal verslaafd gemaakt aan en slaaf gemaakt van de technologie. De waarheid is dat de technologie alleen maar leuk is maar verder weinig bijdraagt aan onze geluk. We worden afhankelijker en afhankelijker ipv meer onafhankelijkheid te verkrijgen. Een grote stroomstoring en we zijn allemaal lam en kunnen niks meer. Dus gaat er straks een extra belasting komen op stroomgarantie en stroomveiligheid, op het gebruik van electrische apparaten. Enerzijds moeten we meer gaan betaken hiervoor, anderzijds worden we verplicht gesteld door de overheid om gebruik te maken van internet, gadgets enz. om de post van de fiscus te kunnen zien, gemeentelijke zaken te kunnen regelen, parkeertarieven te betalen enz. Wie geen technologie wil wordt straks een zwerver. Wie de technologie aanvaardt, wordt er slaaf van. Meer keuzes zijn er helaas niet.

  13 likes
 5. Het maakt niet uit of het waar of onwaar is. In beide gevallen gaat het om het zaaien van angst. Als het waarheid is dan is het angstwekkend en als het leugens zijn is het angstwekkend om de onbetrouwbaarheid

  7 likes
 6. Die verhalen dat ISIS een false flag van Israel/USA/CIA enz. is zijn enkel bedoeld om de aanwas van IS te verkleinen. Om westerse islamisten te laten denken dat ze voor Israel/USA/CIA gaan werken als ze besluiten af te reizen naar IS-gebied. Of op zijn minst twijfel te zaaien onder de potentiële aanwas.

  2 likes
  • Toen de Amerikanen en de Britten daar waren. Gingen ze zich verkleden als arabieren en met de auto rondrijdend op de mensen schieten! Als je veel leest moet je dit weten, anders zoek op internet. Dit was al voordat IS werd gesticht!

   Nu zien we dat een zogenaamde IS hetzelfde aan het doen is, nadat de Amerikanen en Britten zogenaamd daar weg zijn. Uit het niets is er een terreurgroep ontstaan met veel wapens en geld? En ze zijn dol op mensen doodschieten…

   Dit is een WIN-WIN situatiel. Islam wordt zwart gemaakt en overstap van potentiele westerse aanwas naar de Islam wordt stopgezet. Althans dat is de bedoeling…

   1 likes
 7. zolang we geen doorbraak naar grote aantallen neigen te kunnen doen, zullen we allerlei tekenen van wakker worden kunnen vertonen, delen ed. Neigt dat wel te gebeuren, dan treedt repressie op. Eerst zacht, dan harder.

  In casu: Wijffels’ review van mijn boek (http://www.amazon.com/elephants-room-introduction-empowerment-matrix-ebook/dp/B016CHSFZG/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1451832760&sr=1-1&keywords=on+elephants+in+the+room) is net door amazon weggehaald. Want als de truthers worden gelegitimeerd door een merk, zal ik maar zeggen, dan kan de hockeystick vd maatschappelijke transitie optreden.

  En dat is slecht nieuws voor de plantage eigenaren.

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Anjerrevolutie

  1 likes
 8. Zijn de doden minder dood als het de CIA was in plaats van IS?
  Zijn zwaargewonden lichtgewond als de Mossad de Kalashnikovs afvuurde?
  Kunnen de mensen met angstdromen wel slapen als het Opus Dei was?

  Iedereen die een wapent afvuurt om te doden is een moordenaar, je verschuilen achter een geloof of ideologie is je geweten uitschakelen en ongestoord toegeven aan het duistere in jezelf.

  1 likes
 9. En dat alles is het gevolg van de grote false flag-operaties uit het verre verleden. Zowel Jezus als Mohammed hebben vele blinde volgelingen. Daar ligt de oorzaak!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.