Buitenland

“Dit is de reden waarom Parijs in 2015 tot twee keer toe het doelwit was van aanslagen”

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen jaar zijn in Parijs valse vlag-aanslagen uitgevoerd om de islam en het Westen tegen elkaar op te zetten, omdat de Franse jeugd zich tegen het zionisme keert en de Palestijnen steunt. Dat stelt een Amerikaanse onderzoeker.

Dr. Kevin Barrett deed deze uitspraak tijdens een interview over de ‘grootste valse vlag-operaties van 2015’. “De twee grootste waren de aanvallen in Parijs,” zei hij. “De tweede aanval in Parijs werd al snel gevolgd door een aanval in San Bernardino in Californië.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“De reden hiervoor is mogelijk dat Parijs de hoofdstad van het secularisme is en dat ze proberen de islam en het Westen tegen elkaar op te zetten,” ging hij verder. “Ze zijn bezorgd dat veel progressieve intellectuelen zich tegen het zionisme keren.”

Islamitische Staat

“Ze kozen bewust wijken uit waar veel trendy jongeren wonen, jonge mensen die bij een rockconcert waren en jonge mensen die in cafés waren, omdat dit nu net de mensen zijn die zich tegen het zionisme keren en de Palestijnen steunen,” zei dr. Barrett.

Veel andere valse vlag-operaties zijn volgens de onderzoeker gerelateerd aan hetzelfde thema. “De zogenaamde Islamitische Staat (IS) is ontmaskerd als valse vlag-groep,” zei hij. “Op veel verschillende manieren is aangetoond dat het in feite een groep westerse huurlingen is die het Midden-Oosten moet destabiliseren, met name de landen rond Israël.”

“Vooral door het ingrijpen van Rusland in Syrië is er veel informatie over de terreurgroep aan het licht gekomen,” benadrukte de analist. “De Russen hebben laten zien dat de Amerikaanse oorlog tegen IS nep is.”

9/11

Barrett wees ook op de uitspraken die presidentskandidaat Donald Trump deed over zijn rivaal Jeb Bush. Trump zei dat Jebs broer George W. Bush verantwoordelijk was voor 9/11.

En dit jaar werd Jeremy Corbyn benoemd tot nieuwe leider van de Britse Labour Party. Hij was goed bevriend met wijlen Michael Meacher, een Britse parlementariër die in het tv-programma Zembla sterke twijfels uitte bij de officieel aanvaarde toedracht van de aanslagen in New York op 11 september 2001.

“We hadden Dzhokhar Tsarnaev, een onschuldige man die de doodstraf heeft gekregen voor de aanslag tijdens de marathon in Boston, die in werkelijkheid is uitgevoerd door huurlingen van Craft International,” zei dr. Barrett.

Illusie

“En we hadden klokkenluider Kurt Sonnenfeld, die beschikt over bewijs dat 9/11 een inside job was en door de Amerikaanse overheid is aangeklaagd wegens moord,” ging hij verder. “Argentinië heeft hem asiel aangeboden.”

Volgens de redacteur van Veterans Today leven we in een illusie die is gecreëerd door dezelfde mensen die ook de terreuraanslagen in scène zetten. “Ze blijven doorgaan tot ze worden gepakt en vervolgd voor hun misdaden tegen de mensheid,” besloot hij.

[PressTV]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
8 jaren geleden

“Ze blijven doorgaan tot ze worden gepakt en vervolgd voor hun misdaden tegen de mensheid,”

Als iedereen die de leugens en het bedrog doorziet onophoudelijk de klok gaat luiden in zijn of haar omgeving, dan kan het nooit meer lang duren. Het zal de grote massa zijn die eerlijkheid en rechtvaardigheid af moet dwingen en vroeg of laat zal dat ook gebeuren. Internet en social media is ons in de schoot geworpen met de bedoeling ons totaal onder controle te krijgen, het lijkt er op dat ze het plebs toch onderschat hebben en dat het een schot in eigen voet zal blijken. We komen steeds meer dingen aan de weet die hun smerige spel aan het daglicht brengt, de rest komt vanzelf.

Mr.X
Mr.X
8 jaren geleden

Heerlijk de waarheid komt allemaal 1 voor 1 naar buiten…!

Voor iedereen die het niet beseft, het is NU hoog tijd om een kant te kiezen tussen GOED en KWAAD!

Daar gaan we mensheid, 2016 here we go…

De waarheid is NIET MEER te STOPPEN!

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
trackback
“Dit is de reden waarom Parijs in 2015 tot twee keer toe het doelwit was van aanslagen” | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden

[…] in: Buitenland     Robin de Boer    3 januari 2016 […]

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x