Gezondheid

Mijn 6 weken oude dochtertje stierf door de DTP-prik en niemand luistert! Moeder luidt de noodklok

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kara Krause verloor haar zes weken oude dochtertje Peyton 12 uur nadat ze negen vaccinaties had gekregen.

Ze kwam uit bij het Vaccination Injury Compensation Program (VICP), een overheidsprogramma dat wordt gefinancierd door de farmaceutische bedrijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het programma zorgt ervoor dat farmaceuten immuun zijn voor rechtszaken rond sterfte en letsel als gevolg van vaccinaties.

Bewijs

Deze zogeheten ‘vaccinrechtbank’ bepaalt of een slachtoffer een schadevergoeding krijgt uitgekeerd en zo ja, hoe hoog het bedrag is.

Het kostte Kara ongeveer 2,5 jaar om dit hele proces te doorlopen.

In die periode werden al haar vragen beantwoord en brachten medisch deskundigen bewijs naar voren waaruit bleek dat Peyton was gestorven door de DTP-vaccinatie.

“Ik had opeens wetenschappelijke bewijs, verklaringen en een zak geld, waarmee ik anderen kon laten zien dat vaccins dodelijk kunnen zijn,” zei ze.

Niemand luistert

“In de praktijk blijkt echter dat niemand luistert,” aldus Kara.

Ze wees erop dat pro-vaxxers zich steeds baseren op statistische gegevens. Het probleem is dat slachtoffers van vaccinatie die zich melden bij het VICP nooit als zodanig worden opgenomen in de database.

Farmaceuten kunnen immers nooit verantwoordelijk worden gehouden. Slachtoffers kunnen wel een schadevergoeding krijgen.

Om deze reden zal er altijd ‘wiegendood’ op de overlijdensakte van Peyton blijven staan.

Heel ander beeld

Als baby’s zoals Peyton werden meegewogen, dan zouden de gegevens een heel ander beeld schetsen, lichtte Kara toe.

“Kun je je voorstellen hoeveel opschudding er zou ontstaan als de echte doodsoorzaak op de overlijdensakte van mijn dochter zou komen te staan?” vroeg ze.

“Kun je je voorstellen hoeveel miljarden dollars verloren zouden gaan als pro-vaxxers konden zien dat de DTP-prik de echte doodsoorzaak is?” klonk het.

Kara heeft het verhaal over haar dochter gedeeld met honderden ouders, familieleden, vrienden en kennissen, en slechts één van hen heeft besloten om niet meer te vaccineren.

[CE]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Neeltje
Neeltje
4 jaren geleden

In Frankrijk wordt het als “kindermishandeling” gezien, er zitten zelfs ouders in de
gevangenis om die reden. De rest vult ieder voor zich maar in.
Zelf heb ik ondanks vaccinatie als volwassene omdat ik in een kinderziekenhuis gewerkt heb, een Poliomyelite gekregen, gelukkig was ik er bijtijds bij, en kan ik weer lopen.
Maar ik wordt als “Complot gekkie” met waanideeen bestempeld! Is het een “Waanidee” van deze moeder??????????????????????.

PRAVDA
PRAVDA
4 jaren geleden

In 1975 was ik 2 jaar oud totdat ik de mazelenprik kreeg en heb toen 48 uur in een koortsstuip gelegen waar een lichte hersenbeschadiging aan heb overgehouden, hier heb ik nog rapportage van, met een brief met bevestiging van de arts dat het wel eens door de vaccinatie kon komen….

documentatie heb ik na jaren nog steeds bewaard…..

PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

Erg erg erg ,we hebben het over onschuldige kinderen die volgens de geleerden gevaccineerd moeten worden..Zouden de kinderen van zoon vacinatie-pik ook gevaccineerd zijn?..Die van mijn HUISARTS niet…….??? en Jehova getuigen en alle andere geloven ook niet…Hmm

Rob
Rob
4 jaren geleden

9 vaccinaties op een 6 weken oude kind. Die lui zijn zijn gewoon moordenaars. Als één vaccinatie al een verkeerde signaal afgeeft aan een groeiend lichaam (nog zonder afweersysteem) dan geven negen vaccinaties dus negen verkeerde signalen aan datzelfde nog groeiende lichaam. En al die verkeerde signalen kunnen elkaar misschien ook nog eens beïnvloeden of versterken. Of het dan werkelijk aan de DTP ligt is ook nog maar de vraag. Wetenschappers weten ook niet alles, die baseren zich ook alleen maar op wat ze kunnen waarnemen terwijl er ook veel gebeurt wat niet waar te nemen is.

Hoe komen we ooit van die farmaceutische zombies af? Het feit dat ze zo afgeschermd worden door wetten die nergens op slaan is van de gekken. Ze kunnen voor van alles veroordeeld worden, voor moord, omkoperij, machtsmisbruik, schending van de lichamelijke integriteit, en meer. Misschien moeten we ze ooit eens vol pompen et hun eigen gif, alles tegelijk. En als dat nog niet genoeg is uiteindelijk maar weer eens de ‘dodelijke injectie’ invoeren. Die lui zijn compleet van God los dus misschien moeten we ze op een gegeven moment maar terug sturen naar ‘de schepper’.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x