Homepagina » Gezondheid » Mijn 6 weken oude dochtertje stierf door de DTP-prik en niemand luistert! Moeder luidt de noodklok

Mijn 6 weken oude dochtertje stierf door de DTP-prik en niemand luistert! Moeder luidt de noodklok

Kara Krause verloor haar zes weken oude dochtertje Peyton 12 uur nadat ze negen vaccinaties had gekregen.

Ze kwam uit bij het Vaccination Injury Compensation Program (VICP), een overheidsprogramma dat wordt gefinancierd door de farmaceutische bedrijven.

Het programma zorgt ervoor dat farmaceuten immuun zijn voor rechtszaken rond sterfte en letsel als gevolg van vaccinaties.

Bewijs

Deze zogeheten ‘vaccinrechtbank’ bepaalt of een slachtoffer een schadevergoeding krijgt uitgekeerd en zo ja, hoe hoog het bedrag is.

Het kostte Kara ongeveer 2,5 jaar om dit hele proces te doorlopen.

In die periode werden al haar vragen beantwoord en brachten medisch deskundigen bewijs naar voren waaruit bleek dat Peyton was gestorven door de DTP-vaccinatie.

“Ik had opeens wetenschappelijke bewijs, verklaringen en een zak geld, waarmee ik anderen kon laten zien dat vaccins dodelijk kunnen zijn,” zei ze.

Niemand luistert

“In de praktijk blijkt echter dat niemand luistert,” aldus Kara.

Ze wees erop dat pro-vaxxers zich steeds baseren op statistische gegevens. Het probleem is dat slachtoffers van vaccinatie die zich melden bij het VICP nooit als zodanig worden opgenomen in de database.

Farmaceuten kunnen immers nooit verantwoordelijk worden gehouden. Slachtoffers kunnen wel een schadevergoeding krijgen.

Om deze reden zal er altijd ‘wiegendood’ op de overlijdensakte van Peyton blijven staan.

Heel ander beeld

Als baby’s zoals Peyton werden meegewogen, dan zouden de gegevens een heel ander beeld schetsen, lichtte Kara toe.

“Kun je je voorstellen hoeveel opschudding er zou ontstaan als de echte doodsoorzaak op de overlijdensakte van mijn dochter zou komen te staan?” vroeg ze.

“Kun je je voorstellen hoeveel miljarden dollars verloren zouden gaan als pro-vaxxers konden zien dat de DTP-prik de echte doodsoorzaak is?” klonk het.

Kara heeft het verhaal over haar dochter gedeeld met honderden ouders, familieleden, vrienden en kennissen, en slechts één van hen heeft besloten om niet meer te vaccineren.

[CE]


Vind je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. In Frankrijk wordt het als “kindermishandeling” gezien, er zitten zelfs ouders in de
  gevangenis om die reden. De rest vult ieder voor zich maar in.
  Zelf heb ik ondanks vaccinatie als volwassene omdat ik in een kinderziekenhuis gewerkt heb, een Poliomyelite gekregen, gelukkig was ik er bijtijds bij, en kan ik weer lopen.
  Maar ik wordt als “Complot gekkie” met waanideeen bestempeld! Is het een “Waanidee” van deze moeder??????????????????????.

  24 likes
  • Geen waanidee, integendeel, je hebt zelf ervaren hoe fout het kan gaan. Weet ook van kinderen die opeens een paar weken niet of nauwelijks meer konden lopen na die griepprik om van autisme nog maar te zwijgen. In dit geval is het gewoon moord vind ik.

   18 likes
 2. Erg erg erg ,we hebben het over onschuldige kinderen die volgens de geleerden gevaccineerd moeten worden..Zouden de kinderen van zoon vacinatie-pik ook gevaccineerd zijn?..Die van mijn HUISARTS niet…….??? en Jehova getuigen en alle andere geloven ook niet…Hmm

  9 likes
  • de tranen staan in mijn ogen.
   van binnen sta ik in brand van woede.
   6 weken jong ipv liters tietenmelk geven ze het kleine wonder chemicaliën en sterft…..

   ik hoop dat we ZE ooit opjagen als beesten en hangen aan gespietste palen.
   het satansgebroed!!!

   fff

   16 likes
 3. In 1975 was ik 2 jaar oud totdat ik de mazelenprik kreeg en heb toen 48 uur in een koortsstuip gelegen waar een lichte hersenbeschadiging aan heb overgehouden, hier heb ik nog rapportage van, met een brief met bevestiging van de arts dat het wel eens door de vaccinatie kon komen….

  documentatie heb ik na jaren nog steeds bewaard…..

  23 likes
 4. 9 vaccinaties op een 6 weken oude kind. Die lui zijn zijn gewoon moordenaars. Als één vaccinatie al een verkeerde signaal afgeeft aan een groeiend lichaam (nog zonder afweersysteem) dan geven negen vaccinaties dus negen verkeerde signalen aan datzelfde nog groeiende lichaam. En al die verkeerde signalen kunnen elkaar misschien ook nog eens beïnvloeden of versterken. Of het dan werkelijk aan de DTP ligt is ook nog maar de vraag. Wetenschappers weten ook niet alles, die baseren zich ook alleen maar op wat ze kunnen waarnemen terwijl er ook veel gebeurt wat niet waar te nemen is.

  Hoe komen we ooit van die farmaceutische zombies af? Het feit dat ze zo afgeschermd worden door wetten die nergens op slaan is van de gekken. Ze kunnen voor van alles veroordeeld worden, voor moord, omkoperij, machtsmisbruik, schending van de lichamelijke integriteit, en meer. Misschien moeten we ze ooit eens vol pompen et hun eigen gif, alles tegelijk. En als dat nog niet genoeg is uiteindelijk maar weer eens de ‘dodelijke injectie’ invoeren. Die lui zijn compleet van God los dus misschien moeten we ze op een gegeven moment maar terug sturen naar ‘de schepper’.

  14 likes
 5. Reken maar niet dat kinderen van nederlanders uit de ” bovenlaag” gevaccineerd worden. Hoor jij ooit van autistische kinderen van die bovenlaag? Of ADHD? Hooguit zijn ze zeer verwend. En komen in het nieuws door corruptie, ongelukken of belastingfraude..
  Net als dat ze heus geen voedsel uit de supermarkt eten… zie jij ooit kakkers in een supermarkt?

  5 likes
 6. Wat vreselijke allemaal. Allemaal gemeld bij Lareb? Anders wordt het nooit wat met die statistieken..

  anders hier: https://stichtingvaccinvrij.nl/ouderplatform/

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...

hoogleraar

Hoogleraar Pierre Capel legt uit waarom het coronavaccin niet werkt: ‘Het gaat er absoluut niet komen’

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt de ...