Homepagina » Buitenland » Schrijver duikt in archieven over Tweede Wereldoorlog en doet schokkende ontdekking. Deze boeken mag u van de machthebbers niet lezen
war 1172111 1280

Schrijver duikt in archieven over Tweede Wereldoorlog en doet schokkende ontdekking. Deze boeken mag u van de machthebbers niet lezen

Wat nu als blijkt dat de oorlogsmisdaden die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gepleegd door de nazi’s worden overschaduwd door of misschien zelfs in het niet vallen bij die van de Britten en de Amerikanen?

Wat als blijkt dat we vrijwel niets weten over de oorlogsmisdaden van de Britten en Amerikanen omdat die zorgvuldig zijn weggemoffeld?

Dat zou toch de wereld op zijn kop zijn?

Laten we beginnen met een nieuwsbericht. In de jaren negentig meldde de Britse krant Daily Telegraph naar aanleiding van een onderzoek van de Amerikaanse student geschiedenis Bryan Riggs van de Universiteit van Cambridge dat er in de Tweede Wereldoorlog duizenden Joden dienden in het Duitse nazi-leger.

Tot in detail

Riggs toonde aan dat tientallen hoge officieren en admiralen van Hitler van Joodse afkomst waren.

Het bekendste voorbeeld was veldmaarschalk Erhard Milch, de rechterhand van Hermann Goring, die een belangrijke rol speelde bij de oprichting van de Luftwaffe.

Milch had een Joodse vader en mogelijk ook een Joodse moeder. Zijn zus was getrouwd met een SS-generaal.

Vervalst

John Beaty, tijdens de oorlog werkzaam voor het militaire inlichtingenapparaat en auteur van het boek ‘The Iron Curtain Over America’, had geen goed woord over voor de Processen van Neurenberg.

Getuigenissen werden volgens hem vervalst en daarnaast werden er getuigen opgevoerd met een criminele achtergrond.

Senator Robert Taft, die na de oorlog leider van de Republikeinen werd, nam soortgelijke standpunten in, iets waar president John F. Kennedy hem later voor prees.

Heel ander beeld

In de Britse archieven zijn instructies aangetroffen over het bombarderen van Duitse steden om een reactie van de Duitsers uit te lokken, wat resulteerde in de dood van minstens een miljoen Europese burgers.

Het leger had Churchill er zelfs van overtuigd om illegale gifgasaanvallen uit te voeren op Duitse steden.

Later werden deze plannen weer van tafel geveegd.

Het Duitse archiefmateriaal schetst een heel ander beeld: Hitler sloot herhaaldelijk het gebruik van dergelijke illegale wapens uit.

13 tot 15 miljoen mensen

Dit beeld werd bevestigd door de in vergetelheid geraakte journaliste Freda Utley; geboren in Engeland, getrouwd met een Joodse communist en via de Sovjet-Unie uitgekomen in nazi-Duitsland.

In haar boek doet ze uitgebreid verslag van de deportatie van etnische Duitsers uit Silezië, Sudetenland, Oost-Pruisen en andere delen van Europa.

In totaal ging het om 13 tot 15 miljoen mensen.

Gezinnen kregen in sommige gevallen maar 10 minuten om hun huis te verlaten en moesten vervolgens vaak honderden kilometers te voet afleggen naar een gebied waar ze nog nooit waren geweest.

Slavenkampen

In veel gevallen werden de mannen naar slavenkampen verscheept.

Er zijn naar schatting miljoenen Duitsers omgekomen tijdens de reis.

Laten we dan de aandacht verschuiven naar de Tweede Wereldoorlog in Azië, die kon worden gevoerd dankzij de aanval op Pearl Harbor.

In 1944 stond op de voorpagina van het magazine Life een foto van een jonge Amerikaanse vrouw met in haar handen de schedel van een Japanse soldaat die haar vriend haar had gestuurd als souvenir.

Bushido

Dit was het lot van veel Japanse soldaten die zich wilden overgeven of die al gevangen waren genomen: ze werden gedood door de Amerikanen.

Slechts een enkele Japanse soldaat die was verslagen in de strijd, wist te overleven.

Volgens de officiële lezing gaven Japanse soldaten zich niet over vanwege de Bushido, een erecode.

Hoe kon het dan dat de Sovjets die de Japanse legers in 1945 versloegen, miljoenen soldaten gevangen hadden genomen?

Ongedierte

Amerikaanse soldaten doodden zoveel Japanners dat Amerikaanse commandanten de troepen op den duur ijsjes aanboden om Japanse soldaten levend terug te brengen.

Amerikaanse G.I.’s misdroegen zich op grote schaal. Zo verwijderden ze bij dode of gewonde Japanse soldaten gouden tanden en sneden ze hun oren af als souvenir, merkte de gerespecteerde Amerikaanse historicus John W. Dower op.

In sommige gevallen werd dus zelfs de schedel meegenomen.

In de Amerikaanse media werden Japanners tijdens de oorlog afgeschilderd als ongedierte dat moest worden uitgeroeid.

Niet te vinden

Hooggeplaatste Amerikaanse legerleiders claimden dat de Japanse bevolking grotendeels moest worden uitgeroeid om de oorlog te kunnen beëindigen.

Bewijs voor soortgelijk gedrag aan de andere kant was niet te vinden, aldus Dower.

Tijdens de Processen van Neurenberg werd vaak vervalst bewijs gebruikt om nazi’s te kunnen berechten, klonk het.

In 1986 stuitte de onlangs overleden Canadese schrijver James Bacque op bewijs – overheidsdocumenten, interviews en ooggetuigenverslagen – dat de Amerikanen aan het einde van de oorlog doelbewust een miljoen Duitse krijgsgevangenen hadden laten verhongeren.

Eén van de ergste oorlogsmisdaden

Dit kan worden gezien als één van de ergste oorlogsmisdaden uit de geschiedenis.

Bacque publiceerde in 1989 hierover zijn boek ‘Other Losses’.

Na de Tweede Wereldoorlog werd lange tijd in het Westen geclaimd dat de verdwenen krijgsgevangenen door de Sovjets in Goelags werden gehouden, iets wat door de Sovjet-Unie altijd is ontkend.

De Amerikaanse overheid stelde dat de miljoenen Duitse troepen die gevangen waren genomen geen ‘krijgsgevangenen’ waren en dus niet onder de Geneefse Conventie vielen.

Strenge wetten

Voedselladingen van het Rode Kruis werden geweigerd en burgers die voedsel probeerden binnen te smokkelen, werden doodgeschoten, blijkt uit het boek van Bacque, dat uiteindelijk een bestseller werd.

De verantwoordelijke voor deze gruweldaad was generaal Dwight Eisenhower, zo onthulde Bacque.

Mensen die massagraven wilden onderzoeken waar nazi’s lagen, kregen een proces aan de broek of erger.

De nieuwe Duitse regering nam strenge wetten aan. Mensen die alleen al vragen stelden bij het officiële verhaal over de Tweede Wereldoorlog, konden lange gevangenisstraffen tegemoet zien.

Morgenthauplan

Bacque schreef in 1997 nog een boek, ‘Crimes and Mercies’, dat ook een bestseller werd.

Hij onthulde hoe in de periode 1945-1950 tenminste 10 miljoen Duitsers ‘en misschien nog wel miljoenen meer’ zijn omgekomen.

Hij stuitte op bewijs dat de Amerikaanse overheid het Duitse volk doelbewust uithongerde.

In het Morgenthauplan van de Amerikaanse minister van Financiën Henry Morgenthau werd voorgesteld om 20 miljoen Duitsers te doden.

Onder druk

Bacque laat zien dat Amerikaanse politieke leiders hier stilzwijgend mee instemden.

Hoewel zijn boeken bestsellers werden, is slechts een fractie van het volk op de hoogte van deze gruweldaden.

Grote kranten en tijdschriften werden onder de druk gezet om geen enkele aandacht te besteden aan zijn boek, laat hij verder zien.

Hij werd afgeluisterd, zijn post werd onderschept en zijn onderzoeksmateriaal werd gekopieerd.

Dreigbrieven

Bovendien werd hem de toegang tot archieven ontzegd.

Ooggetuigen die bevestigden wat Bacque schreef, kregen dreigbrieven of werden het slachtoffer van vandalisme.

Alfred-Maurice de Zayas, een voormalige hooggeplaatste VN-functionaris, prees het baanbrekende onderzoek van Bacque in het voorwoord van zijn boek uit 1997.

Hij zei te hopen dat het boek een debat op gang zou brengen om de waarheid boven tafel te krijgen.

Frustratie

In 2007 moest De Zayas met een groot gevoel van frustratie constateren dat er in de tussentijd alleen nog maar meer strenge wetten waren aangenomen om het officiële verhaal overeind te houden.

Een bestseller bereikt mogelijk tienduizenden, maar een succesvolle Hollywoodfilm bereikt met gemak tientallen miljoenen mensen.

En het is inmiddels wel duidelijk hoe de Tweede Wereldoorlog wordt weergegeven in Hollywoodfilms.

[Paul Craig Roberts]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
11 maanden geleden

Ik denk dan ook aan de concentratiekampen van de geallieerden langs de Rijn waar ze 1 miljoen Duitsers van de honger hebben laten sterven.
Ik denk aan een oud collega die 3 jaar in het UK in een concentratiekamp gezeten heeft en zijn verhalen deden niet onder voor de ex-krijgsgevangenen in Duitsland

Philip
Philip
11 maanden geleden

Niet vergeten dat de Amerikanen hier werden onthaald als helden, de bevrijders, maar ze komen niet zeggen dat die zelfde Amerikaanse bevrijders, zelfs erger waren dan de Duitsers.

Vrouwen en zelfs kinderen werden verkracht (mijn grootmoeder zaliger wist er alles van) of voedsel dat werd ingepikt, of verzetsstrijders die werden vervolgd en zelfs werden vermoord (mijn grootvader zaliger wist er alles van)
Die man heeft honderden mensen uit het dorp en omstreken gered van de hongerdood, hij ging s’nachts met paard en kar voedsel verdelen wat hij had verstopt voor die zgn Amerikaanse bevrijders, op gevaar voor eigen leven.

Er bestaat niet zoiets als bevrijders, het zijn allen bezetters, alle oorlogen laten het zelfde zien..kijk maar naar de recente oorlogen (Irak, Syrië) om maar enkele te noemen.
Een oorlog kent ook geen winnaars onder de bevolking, de winnaars zijn diegene die er munt uitslaan, maar dat gespuis blijft altijd buiten schot!!

theo
theo
Reactie op  Philip
11 maanden geleden

Heel veel belangerijke informatie is te vinden op http://www.germanvictums.com en http://www.wintersonnenwende.com (archive – bookstore ) www dresden-dossier1945.de http://www.gerard1945worldpress.com , de deense webside http://www.balder.org is al geruime tijd geblokkeert wegens zijn kritieke houding jegens Israel en het holocaustverhaal en had ook veel informatie over de moord op Pim Fortuin wat de nederlander niet weten mag.

Willem
Willem
11 maanden geleden

Op You-tube een tijd geleden de documentaire Hellstorm gezien , Wat de Duitsers deden was verschrikkelijk , maar de geallieerden waren bijna net zo erg , de Russen de schuld geven ja die deden het openlijk en waarschijnlijk was dat nog gruwlijker , maar hier wordt sinds de dag van vandaag nog steeds de vermoorde onschuld gespeeld ! Politiek en oorlog alebei even veel bedrog !!

De meeste oorlogen zijn gebouwt op Leugens , de leugens dienen er voor om de bevolking mee te krijgen die vuile oorlog te gaan voeren !

Zeer goed onderbouwd deze documentaire , deze vind je al bijna niet meer op you-tube heb toch nog een link gevonden wel in 2 delen .

https://youtu.be/MwKArlNawJE

Henk Azie
Henk Azie
11 maanden geleden

En dan word ff niet verteld dat de atoombommen op Nagasaki en Hiroshima zijn geworpen vijf dagen na de Japanse capitulatie!!

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
11 maanden geleden

America, america, america.

Nu is de vraag.

Who rules america?

Philip
Philip
Reactie op  Pinokkiocratie
11 maanden geleden

The Militairy Coperations…heel simpel.

De politieke elite zijn de puppets, the masters hebben de touwtjes goed in handen, zij zijn diegene die beslissen wat er gebeurd of net niet gebeurd…al de rest is schone schijn…maar het is dus echt schijn!!

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
Reactie op  Philip
11 maanden geleden

Gordijntjes met bloemetjes, mooie kleurtjes en een hoop rook.

Namen, religie en afkomst AUB

America zegt me helemaal niets en ook the militairy zegt me niets.

exegese
exegese
11 maanden geleden

Hoe stuitend is het te ervaren dat we letterlijk overal over voorgelogen zijn en nog steeds voorgelogen worden ? Hoe is het mogelijk dat zo’n relatief klein clubje satanische psychopaten de hele wereld in een soort van sluimerende coma weet te krijgen en te houden ? hoe kan het bestaan dat mensen nagenoeg niet in staat zijn wakker te worden ook al schijnt de waarheid met een felle schijnwerper recht in hun open ogen ? Vol ongeloof kijk ik om me heen en ervaar dat mensen ondanks alle overduidelijke signalen hardnekkig blijven hangen in hun goedgelovigheid en het gespuis dat hen wil vernietigen met hart en ziel blijven steunen. Zo lang we hen de macht blijven geven (onder meer door hen je politieke stem te geven) zal er niets veranderen en zal de mensheid grotendeels uitgeroeid worden waarna de rest gedegradeerd zal worden tot willoze slaaf om dit gespuis te dienen tot in de eeuwigheid. Zo lang wij onze ziel, onze vrijheid en recht menswaardig bestaan op alle gebied niet koste wat kost opeisen, zullen zij er mee aan de haal gaan. Het is aan ons om ongehoorzaam te worden aan regels opgelegd om ons te ketenen en te vernietigen. Het is geheel aan ons want zij zijn reddeloos verloren zonder de VRIJWILLIGE medewerking van de massa !!!! Als mensen in grote getale wakker en eensgezind worden is er geen kruid tegen gewassen, onze eisen zouden veranderen in wetten !

André
André
11 maanden geleden

Mensen, verdiep je in de ((sabbatian frankists)). Dit is het uitschot dat in basis achter alle ellende op de wereld zit van de afgelopen eeuwen.

Maxzz
Maxzz
Reactie op  André
11 maanden geleden

Tja, als je denkt dat wij Nederlanders schone handen hebben……. Ga na googlen op de “politionele acties” in Indonesië, van Heutz, Westerling en de lotgevallen van W. Oltmans t.a.v. persvrijheid. Nederlanders hebben in de politionele acties 106.000 mensen gedood/vermoord/afgemaakt. De Verenigde Naties hebben Nederland veroordeeld en de USA liet de 6e vloot opstomen naar Indonesië om een einde van deze actie af te dwingen.
Er stonden wel 4 regels in mijn geschiedenisboek (destijds in 1982-1985), geen enkele melding van de genocide die wij daar bedreven, laat staan het aantal slachtoffers. Aan Nederlandse zijde vielen er 6200 doden te betreuren wat ik van de week zag in het programma “onze jongens op Java”. Walgelijk, “herinneringen” ophalen als ware het een gezellig uitstapje. Bah.
Maarten zwarte piet? Kijk maar ‘ns naar de netflix-serie “au service de la France” voor the good-old days of colonialism!

Pjoter
Pjoter
11 maanden geleden

Ik huil! en Bid voor wat komen gaat…
God heb genade
In Jezus naam

Wouter
Wouter
11 maanden geleden

De GROOTSTE misdaad op de planeet: Geschiedsschrijving.

Het zijn de winnaars die hun leugens op papier zetten en
overal verbreiden.

Wat in opsomming hierboven ontbreekt is Operatie Keelhaul. De repatriering van zich in het Westen bevindende russische soldaten. Overeengekomen op Jalta, febr.1945. Getallen? 5mln? Holodomor 7mln?

Wat ook niet genoemd wordt is Katyn: de massamoord op 22.000 poolse officieren voorjaar 1940. Toen de poolse generaal Sikorsky dit wilde aankaarten werd hij bij Gibraltar middels een vliegtuigongeluk omgebracht.

De lijst is lang, heel lang. Hiroshima was verschrikkelijk.
Nagasaki was verschrikkelijk. Evenals Tokio.
Dresden was Hiroshima, Nagasaki en Tokio in 1 in 1 etmaal.

In 1 etmaal.

Daar hoor je nooit iemand over.

Neerlands ‘historici’ die zelf NOOIT met iets zinnigs komen zijn een volmaakte aanfluiting.

Nogmaals: geen grotere misdaad dan Geschiedsschrijving

Het begrijpen vd Werkelijke Werkelijkheid is een Mega Omdenkmanoeuvre zonder weerga.

Oftewel: kansloze onderneming.

Er was echt maar 1 integere partij in die periode: Duitsland. Klaar. Moest zich 4x preventief verdedigen. Laatste boekbestelling: ‘Allied Intrigue in the Low Countries’. Waarom weten we daar niets van? 10 mei 1940 was geen aanval maar een TEGENaanval. Klaar.

Mvg

Katyn, Op.Keelhaul en nog zoveel meer. Zoveel meer. Omdat de winnaar de geschiedenis schrijft.

ABC-principe: Alles Blijkt Crap. Werkelijk ALLES.

Duitsland is COMPLEET geholocaust. Zoals russia was Megacausted by the soviets en de duitsers hier juist als bevrijders fungeerden.

Lord have mercy.

hendrik
hendrik
Reactie op  Wouter
11 maanden geleden
frans
frans
11 maanden geleden

Het komt echt allemaal in de openbaarheid binnenkort!
Mensen die van ongeloof van hun stokje gaan zullen moeten worden opgevangen.
Het grote ontwaken staat te gebeuren.
Driekwart van de regeringsfunctionarissen in Amerika is pedo. En daarbij zijn ze corrupt tot op het bot.
DRain the Swamp is ad gang.

x

Check Also

andreas noack

Bizarre beelden: Dr. Andreas Noack opgepakt tijdens livestream. ‘Misdadige dictatuur’

Mensen die woensdag op YouTube de livestream ...

slowakije

Betogers in heel Slowakije de straat op: ‘Overheid is het virus’

In verschillende steden in Slowakije zijn mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x