Homepagina » Mens en Dier » Greta Thunberg is nu ook al een corona-expert: ‘Dit is schandalig’
greta thunberg
Foto: CC-BY-4.0: © European Union 2020 – Source: EP

Greta Thunberg is nu ook al een corona-expert: ‘Dit is schandalig’

Greta Thunberg moet wel over buitengewone gaven beschikken. Ze gaat niet naar school, maar toch is ze klimaatexpert én corona-expert. CNN kondigde aan dat de klimaattiener donderdag zal deelnemen aan een coronapanel.

Ook voormalig CDC-directeur Richard Besser en oud-minister van Volksgezondheid Kathleen Sebelius zijn te gast in het programma, getiteld ‘Coronavirus: Facts and Fears’. Ze dienden allebei onder president Obama.

Afgelopen week was oud-vicepresident en fervent klimaatactivist Al Gore nog te gast in de studio.

Schandalig

Thunberg was sinds 2018 vrijwel onafgebroken in het nieuws met haar klimaatprotesten. De coronacrisis gooide roet in het eten. Maar niet getreurd: de Zweedse tiener is van alle markten thuis.

Thunberg, wier moeder vorig jaar nog beweerde dat ze CO2 met het blote oog kan zien, zei eerder dit jaar dat ze was besmet met het coronavirus en was hersteld.

Gemma Tognini reageerde op Sky News dat CNN zich moet schamen en dat de geloofwaardigheid van de zender een flinke knauw heeft gekregen.

Het is schandalig dat een 17-jarige klimaatactivist in een coronapanel zit, zei ze.

“Waarom zit Greta Thunberg in dit panel?” vroeg journalist Yashar Ali aan zijn 619.000 Twittervolgers.

“Greta Thunberg? Is ze nu een corona-expert? CNN is een lachertje!” twitterde Sharon Lee. Haar reactie werd nog vaker geliket dan de tweet van CNN.Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Bas van Stapelberg

  Kind is zo gek deur dat ziet Jules de Korte nog.

  50 likes
  • Mede door haar ouders. Wie laat zijn kind gebruiken als propaganda materiaal?

   32 likes
  • Ze ziet er echt niet uit als een 17 jarige, dacht dat ze 12 was of zo. Denk dat dat ook een vd redenen is dat ze haar in de spotlight zetten ach zielig kind wat dan beschermingsinstinkten aanwakkert maar ondertussen is ze zo goed als volwassen en een zielige volwassene daar geeft niemand wat om.

   10 likes
  • Uiteindelijk meer dan 20 miljoen dollar op de rekening van de familie bijgeschreven. Das ff wat anders dan de 150.000 middenstanders in NL die naar de kl******** gaan . Heb mij altijd afgevraagd hoe men in de oorlog aan bewakingspersoneel kwam. Ik weet het nu…….. huur een paar laagopgeleide BOA’s in. Succes verzekerd in de opsporing…..

   3 likes
 2. wat een psycho expressie heeft dat kind,een hillary clinton in de maak.
  triest man.

  fff

  30 likes
 3. carnaval is vroeg dit jaar!

  20 likes
 4. Neem CNN niet serieus. Alleen al de hetze tegen Trump. Het lijkt wel een anti Trump syndroom. Ze moeten behandeld worden. Vooral die enge Cuomo en Tapper. Hoe onprofessioneel moet het nog worden.

  20 likes
 5. hiermee vergeleken is Pipi Langkous serieuze kost!

  19 likes
 6. Laat je niet beïnvloeden

  Uiteindelijk zijn het allemaal marxisten. Wat een geprogrammeerd kind met meer rechten Dann andere mensen.

  15 likes
 7. Jarenlang, nee decennia lang wordt het volk geteisterd door deze extreemlinkse klieken. Helden doodgeschoten, terreur door het geïmporteerde volk. Dit kind op een sokkel zetten is slechts de zoveelste keer dat de elite het volk uit de tent lokt. Mensen horen het niet eens meer. En nog steeds, geen geweld, geen rellen. Men gedraagt zich. En zo hoort het ook. Maar als straks de massa ontslagen beginnen, en de wereldwijde armoede die nu al tientallen jaren wordt getriggerd gaat als een woeste bosbrand over de aarde, en het geweld barst in één keer los in al zijn hevigheid. Wie spaart dan mensen zoals dit kind? Niemand. Dit geestelijk zieke kind met asperger wordt opgeofferd. Ze wachten er op. Zodat ze kunnen wijzen. Denken ze. Want als deze veenbrand uitbreekt, wordt er helemaal niemand meer gespaard. Laat je kind geen greta zijn. Wees geen greta. Je speelt met levens. Die van jezelf en je geliefden. Want de collectieve woede móet ergens heen als deze jarenlange poging om het volk uit de tent te lokken eindelijk slaagt. Zelfs hier op ninefornews denk ik, laat het. Geef het kind geen podium. Wees geen onderdeel van de haat, ook al is ze het product van indoctrinatie

  15 likes
 8. Dit mormel is de anti Christ….

  12 likes
 9. zij is een stoorzender , niet op reageren.

  11 likes
 10. Mensen schaam je om in alle hersenspoeling te geloven, ze laten zelfs kinderen hun agenda volgen, je kunt de schapen alles wijsmaken.
  Voor met titels, de wetenschap zegt en blindelings wordt het voor waarheid aangenomen.
  Dat de mensen het zelf serieus nemen zegt meer van de gelover als van Greta.

  8 likes
 11. Eigenlijk moet ik hier gewoon om lachen. what’s next ? een greta plaspop ?

  Trouwens het is heel waarschijnlijk dat Greta een product van ‘Lebensborn’ project is.
  Elite propaganda , grappig dat de elite nog steeds denkt dat het zo het volk kan manipuleren.

  5 likes
 12. Maar wat is haar standpunt inzake coronadictatuur?
  Misschien is zij voor vrijheid en wil zij de coronadictatuur opheffen.
  Maar misschien is zij zo verschrikkelijk bang gemaakt dat zij wil dat iedereen wordt opgesloten behalve zijzelf.

  4 likes
  • Misschien gaat ze pleiten dat de hoge uitstoot CO2 de oorzaak van de Coronavirus is. Uit haar gehersenspoelde brein kan elke kronkel voortkomen.

   8 likes
 13. Zo zie je maar waar vaccinaties toe kunnen leiden.

  4 likes
 14. Ik heb medelijden met het meisje en hoop dat ze hier positief en wijs uitkomt. Voor de tegenstanders moet het een feestje zijn dat, mede door media, hun vijand de vorm heeft gekregen van een gezond idealistisch kind. Iets waar grote mensen een hekel aan hebben; een betweterige pre puber.
  Ze is met haar neus in een ongeloofwaardige martelaar rol geduwd.
  Ze is in mij ogen een poppetje om de serieusheid en de aandacht van het echte probleem weg te leiden.

  Het maakt geen ruk uit of de klimaatverandering plaats vindt of niet; we hebben er een bende van gemaakt op onze planeet en overleven als vampieren op onschuldig leiden. Er is voldoende ruimte voor verbetering om nu op de rode knop te drukken zeg maar..

  3 likes
  • @Vincent….”we hebben er een bende van gemaakt op onze planeet en overleven als vampieren op onschuldig leiden”.

   “We” hebben niets, “zij”, de cabal, de banken en multinationals hebben er een bende van gemaakt, “we” hebben niets anders gedaan dan “hun” bevelen opvolgen. “We” moesten als volgevreten en ontevreden varkens bergen schuld maken en de cabal hun ziekelijke en psychopatische speeltjes in stand houden.

   5 likes
 15. denk toch even na ! en laat je niet boos maken,,,deze stakker met de beste bedoelingen laat zich manipuleren zonder dat ze het weet ,,, stoppen met oordelen , hij die zonder “zonde” is werpen de eerst steen,,,

  1 likes
 16. Ze is goed gebekt hoor. In het verkondigen van onzin.

  1 likes
 17. dit is Greta maar dan zonder een teleprompter:
  https://www.youtube.com/watch?v=0bwLt_5t73g&feature=youtu.be
  ze weet unberhaupt niet wat ze moet antwoorden!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Coronavirus is door mensen gemaakt, beweert ex-MI6-baas: ‘Belangrijk rapport’

De voormalige baas van MI6 heeft beweerd ...

italianen

Woedende Italianen doen mondkapje af: ‘Coronapandemie is zwendel’

Honderden Italianen verzamelden zich dinsdag op het ...