Buitenland

‘Doodse stilte uit de journalistiek, geen woord’

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Vlak voor de presidentsverkiezingen van 2016 werd beweerd dat Donald Trump voor de Russen zou werken. De Amerikaanse media sprongen er bovenop. Desondanks wist hij zeer verrassend te winnen van favoriet Hillary Clinton.

Kort voor zijn inauguratie verscheen er een document met zwaardere aantijgingen, het zogenaamde Steele-dossier. Het vond gretig aftrek onder de Nederlandse media. Ze raakten er maar niet over uitgepraat. Voor de FBI waren de aantijgingen voldoende reden om een onderzoek in te stellen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Speciaal aanklager John Durham concludeert in zijn onlangs uitgebrachte rapport dat de FBI helemaal geen reden had om de campagne van Trump onder de loep te nemen en een onderzoek te starten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Extreem typerend

Hillary Clinton had haar akkoord gegeven aan een plan van haar campagneteam om het schandaal de wereld in te helpen dat Trump aan Poetin en Russische hackers zou verbinden.

Groot nieuws zou je zeggen, maar bij de gevestigde media – waaronder de NOS – blijft het relatief stil. “Het is extreem typerend. Ze hebben een ideologie en als het binnen die ideologie past, dan is het nieuws,” reageert PVV-Kamerlid Martin Bosma voor de camera van Ongehoord Nederland.

Het grote probleem

“Ze haten daar Trump en vervolgens vonden zij dat het hun publieke taak was om het Nederlandse volk op te hitsen tegen Trump. Ze keken niet naar de feiten, want ze zijn ideologisch gedreven. En dat is het grote probleem met de journalistiek in het algemeen en de NPO in het bijzonder,” aldus Bosma.

Op social media voegt hij toe: “Doodse stilte uit de journalistiek. Geen woord.”

4.8 188 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
11 maanden geleden

Tja, als je hem niet ala president wilt, vind je wel een reden. En hoe meer argumenten..hoe banger ze voor Trump zijn..
Net als hier met de FVD..

Joyce
Joyce
11 maanden geleden

Dit soort journalistiek heeft mij doen besluiten geen journaal of ander nieuws tot mij te nemen. Heb geen radio of tv. Dus blijf ik onwetend van deze geest manipulerende nonsens van het bla bla gedoe.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

DE LINKER- & DE RECHTERVLEUGEL VAN DEZELFDE DUIVEL

De Hegemonie van Uncle Shmuel & zijn Unipolaire Keizerrijk van Leugens, Haat & Genocides is voorgoed gebroken…Trumpster is geen reddende engel in nood, maar gewoon een onderdeel van de AngloZioNazi-PSYOP…1000 jaar Wereldwijd Westers Terrorisme is meer dan genoeg geweest! President Poetin draait voor das Viertes Euro-Reich Politiek & Economisch de duimschroeven steeds strakker aan…Het Collectieve Westen wilde zo graag WOIII, die hebben ze inmiddels verloren, de Nazi-Parasieten hebben hun hand overspeeld, gegokt & verloren, daar betaald het Collectieve Westen inmiddels de uitermate hoge prijs voor…einde oefening…

Andy
Andy
11 maanden geleden

Trump als bemiddelaar naar Poetin…omdat iedereen vrede wil

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x