Homepagina » Gezondheid » SEH-artsen: ‘We moeten samenleving weer opengooien omdat lockdowns ons immuunsysteem verzwakken’
samenleving

SEH-artsen: ‘We moeten samenleving weer opengooien omdat lockdowns ons immuunsysteem verzwakken’

Daniel W. Erickson, een voormalige spoedeisende hulparts, runt samen met zijn partner Artin Massih Accelerated Urgent Care in Bakersfield in de Amerikaanse staat Californië. Deze medische professionals, die meer dan 40 jaar ervaring hebben met virussen en luchtwegaandoeningen, zeggen dat we de samenleving weer moeten opengooien.

Toen ze in januari naar de beelden uit China keken, wisten ze dat het virus onderweg was.

Ze bestelden grote hoeveelheden testkits en testten duizenden mensen. Erickson en Massih bevestigden wat epidemiologen van over de hele wereld al zeiden: Covid-19 was er al veel eerder dan aangenomen, was alomtegenwoordig en bleek veel minder dodelijk dan gedacht.

Immuunsysteem

Ze besloten hun bevindingen – die niet zijn gebaseerd op voorspellende modellen, maar op feiten – te delen met de media.

Tijdens hun persconferentie zeiden ze dat de economie beter niet stilgelegd had kunnen worden. De artsen zeiden ook dat de overheid de samenleving weer moet opengooien.

“Lockdowns verzwakken het immuunsysteem.”

Hele goede reden

“Als je tornt aan iemands grondrechten, dan moet je daar een hele goede reden voor hebben en niet slechts een theorie,” zei dr. Erickson.

“De gegevens laten ons zien dat het tijd is om de lockdown op te heffen,” voegde hij toe. “Waarom gebeurt dat dan nog niet?”

De beelden van de persconferentie zijn inmiddels van YouTube verwijderd.


[Zero Hedge via American Institute for Economic Research]Vond je deze informatie goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. wel stom dat het van youtube is verwijderd. zo kom je niets te weten. nou ja, dit bericht dan.

  66 likes
 2. Ik zou me maar meer zorgen maken over de 5G die vandaag uitgerold wordt Vodafone / Ziggo…..
  Kijken wat daaruit komt..
  Bovendien zitten we de hele winter binnen,of kantoor en daar zeurt ook niemand over, omdat mensen dan te weinig vit D slikken krijgen we griep…..En ouderen die in Woonzorg zitten komen nauwelijks buiten……..

  53 likes
 3. Als het om ict bedden zou gaan, dan had men beter nood hospitals kunnen bouwen. Was goedkoper geweest, dan nu alle mensen uitbetalen, die getroffen zijn door de maatregelingen. Das logica.
  Maar het systeem moet crashen/schatkist moet helemaal leeg, want er komt een nieuw systeem.

  35 likes
 4. En dat niet alleen, dit is ook een goeie reden om die achterlijke maatregelen te stoppen

  Dit is dan het nieuwe normaal?

  Een agent heeft maandagavond in Rotterdam-Noord een schot gelost op een auto nadat een 21-jarige vrouw op hem wilde inrijden. De kogel ging dwars door de voorruit. De bestuurster had net een man opgepikt die was weggerend na het overtreden van de coronaregels.

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/194835/Rotterdamse-agent-schiet-op-auto-na-overtreden-coronaregels

  15 likes
  • In september werd het mij duidelijk dat de grote klap dit jaar april zou uit breken ,namelijk de landbouw oogst in grote delen van usa bevroren[min 30c] na al twee jaar en met deze erbij drie jaar laat zaaien ivbm late vorst.In october werden er meerdere grote bedragen [250miljard] naar grote banken gesluist[2008idem].In het middellandse zee gebied olijfbomen pest die meer dan 300 voedsel en planten soorten dood. kort om problemen.
   De combinatie van dit deed alle alarmbellen afgaan en ik heb meteen mijn huis verkocht in december nadat er inmiddels bekent was geworden dat de plan B landbouw voor india,europa,usa en zelfs china en gedeeltelijk africa zelf in van Ruwanda tot Jemen opgegeten was door sprinkhanen die zelf de oversteek naar Pakistan en India zelf gemaakt hadden en daar de oogsten voor ruim 40% hadden opgegeten.Dan in het begin door lockdown geen uitvoer land bouw uit china .
   Kortom het scenario voor wereldwijde voedsel opstanden en daardoor de start van de credit crisis die nooit is weggegaan maar bedolven was door meer credit te verstrekken.De winst privatiseren en de verliezen socialiseren belasting geld en leningen op naam bevolking die aflost.Terwijl er al wereld wijde protesten zijn tegen de politieke besluiten van de laatste jaren waarop wordt ingebeukt door sommige landen en dat kan nooit lang duren dat de bevolking dat pikt.

   Maar ineens was daar clovid 19 de verlosser voor de economische elite :Niemand op straat [geen protest dus]een angst aanjagende[politiek opgeklopt] virus vijand die buiten op je loert,je mag je geliefde niet meer zien,sociaal afgestompt, geen buiten lucht of zon allemaal immuun verlagende maat regelen,geen medische zorg voor alle anderen met ziektes iedereen in een dip en in de zorgen en dat voor een iets dodelijker variant van de andere corona virussen alleen dodelijker voor iedereen met een ander probleem zoals vitamine d tekort of onder liggende ziektes net als griep.Het malaria middel brengt verlichting in de eerste dagen van besmetting door de uitbraak van virus deeltjes te remmen daarna niet meer.Het virus zelf is een samengesteld virus uit een biolap van corona horse shoo vleermuis met een plusminus 400 rda van sars en plusminus 1000 rna van hiv.Verboden knutsel broddel werk dus .Tegen allerlei internationale verdragen in.Op twee plekken ter wereld fort hu… in America en wu… in China allebei met geld uit America en andere belanghebbende.
   Nu is de vraag opzettelijk of per ongeluk precies op tijd.
   Nu klaagt niemand om voedsel pakketten of een verrotte economische elite geleid door incompetente plublieke voormannen .Ineens zij zij helden en leiders iplv spoorbiels en pek en veren .
   In een woord psychopatisch briljant bedacht .
   er is een klein probleempje echter… Om biologie op dit niveau te begrijpen moet je van heel goede huize komen er zijn namelijk heel slimme mensen werkzaam in deze materie anders dan bij de politie en defensie medewerkers die geen onraad roken bij 9-11 gebouw 7 op tv aankondiging ingestort met op live achtergrond gebouw 7 rechtop zonder vliegtuig inslag en natuurlijk niet genoemd in het officiele verslag kwestie van vertrouwen in de baas.
   Nu is het anders men komt nu op det terrein van specialisten op een vierkante nano meter en algemene kennis is niet genoeg,boven dien is goede wetenschap het controleren van andermans beweringen door onafhankelijke wetenschappers .En die zeggen steeds meer er klopt iets niet aan het verhaal er zijn twee soorten testen de een meet verdedigings stoffen die cellen onder grote stress of ziekte loslaten zitten normaal afgesloten in een plekje in de cel die rommel opruimt maar ingeval van nood worden zij door de cel bevrijd. De andere kiikt welk corona virus het is.En dan het controleren op rna van het virus.hier zit veel ruimte om te rommelen met getallen.Dan zij er berichten van over de hele wereld dat van boven uit druk wordt uitgeoefend om zoveel mogelijk corona als doods oorzaak op te geven
   Dan zelf benoemt boegbeeld b.c die zegt het leven in India ,Africa en de hele wereld[toe maar]beter te maken .Zodat er niet meer zoveel kindertjes worden geboren en b.c heeft bedacht dat vaccins daarvoor gaan zorgen hij betaald de ontwikkeling uit eigen zak hoor .De winst is ook voor hem natuurlijk hij is niet gek!
   Wie de bevolkingsgroei wil verminderen en een gezondere bevolking wil moet zorgen voor gratis onderwijs voor jongens maar vooral voor meisjes een ontwikkelde vrouw kiest er zelf voor om minder kinderen te nemen heeft onderzoek in Indonesie geleerd al lang geleden.B.C is iemand die een patent wil wereld wijd en het dan wil verkopen wereld wijd making money dus.
   Dat zal niet lukken omdat het virus net als griep razend snel muteerd er zijn er al 31 varianten en stil counting want het gaat razend snel.Dat betekend net als met griep dat de vlag nooit de hele lading dekt en er geschat moet worden welke dit jaar.Alleen medicijnen en vitaminen c en d voor de eerste jaren als behandeling en die werken dus als je er vroeg bij bent.

   Er is dus eigelijk een wereld wijde staats greep aan de hand door de economische elite[ ongeveer 36000 internationale bedrijven geleid en gefinancieerd door ongeveer 1400 internationale banken die weer onder controle staan van ongeveer 135 grote banken 2011 Zwitsers onderzoek]die ongeveer 40% van de wereld handel doen.Om voedsel tekorten en geld tekorten te verdoezelen en protesten in de kiem te smoren en de eigen positie te verstevigen.

   En nu koffie met een joint.
   Mvrg,Marcel

   P.S.
   Dan 5g,dat kan als wapen gebruikt worden crowd control dus zoals politiek canon M.K[.slip of the tong ]verkondigde. nog afgezien van eventuele lange termijn gezondheids klachten.
   En nooit meer geheimen voor de staat .[van beleg]

   14 likes
  • Ja en? Gord gehandeld door de agent dacht ik zo.
   Ik had als agent beter gericht…

   1 likes
   • Dus omdat je weg loopt door die achterlijke maatregelen en als politieagent niet het kenteken opschrijft maar voor een rijdende auto springt mag hij iemand doodschieten volgens u, u bent net zo erg als de rest van de meelopers die totaal niet zien wat er hier aan de hand is.

    19 likes
   • gelukkig ben jij geen agent die agenda van psychopaten dient.
    houden zo.

    fff

    7 likes
   • @Peter. Zo’n agent weet helemaal niet waar hij voor werkt. Hij doet gewoon het smerige werk op straat om de elite te beschermen, waar de politiek ook deel van uit maakt en er de wetten en regels voor maakt. Alles is in het belang van de elite kapitalisten en globalisten. Maar dat heeft zo’n agent niet door.

    3 likes
    • jawel dat heeft hij zeker.
     sterker nog ze vinden alles wat ze doen gerechtvaardigd.
     zelfs als ze grondwetten met voeten treden.

     it’s a big club and you ain’t in it.

     George Carlin RIP

     fff

     2 likes
     • je word agent omdat je je geroepen voelt zogenaamd recht te doen.
      Een waas voor ogen. Een eervol geweten waarvoor je echt wel weten
      moet wat dat betekend.
      Dat mis ik echter vaak bij deze “lieden”

      0 likes
 5. Helemaal mee eens. Het is de natuur die bepaalt over leven en dood en niet de mens/het systeem. PUNT.
  Citaat Einstein: De angst voor de dood is de meest ongerechtvaardigde van alle angsten, want er is absoluut geen gevaar voor een ongeluk/ziekte na de dood.
  Die man was echt een genie. Had trouwens ook al een hekel aan het zionisme. Interessante man. Ga maar eens dingen over hem lezen.
  Ander citaat: De vierde wereldoorlog wordt uitgevochten door stokken en stenen. Hij wist al meer. Snappie?
  Van mij: je kunt ook dood gaan van eenzaamheid, verdriet, bitterheid, frustratie enz. Oude mensen leven vaak nog door hun kinderen, kleinkinderen en of naasten. Liefde dus.
  Iedereen hoort met alle zintuigen te leven! Dat wordt nu afgepakt!
  Dus gooi die tent weer open en laten we weer eens normaal met elkaar omgaan. Zie elkaar als mens(in alle fases)en niet meer als systeemcreatie(theorie).

  13 likes
  • Geniaal man idd, maar Einstein pleitte ook voor een wereldregering. Dat geeft toch te denken…

   3 likes
  • @Elise. Daarom wordt er ook vaak gezegd dat de mens niet bang is voor de dood maar dat de mens bang is om dood te gaan zonder werkelijk geleefd te hebben. Dan duikt er een andere vraag op: hoeveel geef je om het leven? Iemand die geleefd heeft is niet bang. Waarom is er dan wel angst? Omdat iedereen alleen maar aan het overleven is in een wereld of systeem dat op macht en controle is gebaseerd. Dan leef je niet je leven. Daarbij is het de angst van het ego om de controle te verliezen want ook een ‘geprogrammeerd’ ego maakt deel uit van de wereld van macht en controle. Daar kom je dan weer niet uit als je met je aandacht in je hoofd zit. Daarvoor moet het leven geleefd worden. Het verschil is zo groot dat je letterlijk over dimensies spreekt. Het leven is 3D ervaring, macht is letterlijk maar 2D. Het komt zelfs in de taal voor. Iedereen die dan een baan heeft werkt op een bepaald vlak, en een vlak is 2D.

   3 likes
 6. Tja, waarom. Omdat we te maken hebben met criminelen. Doorgaans laten die zich niet leiden door een vorm van intelligentie. Het schuim der natie. Een beetje de wet aanpassen zodat ik voor de rechter geen kans meer maak? De dames en heren in Den Haag weten zeker niet dat daar wel een beetje meer voor nodig is…

  9 likes
 7. Was compleet plausibel verhaal van twee gerenommeerde artsen. En ze worden gewoon geboycot. Waanzinnig en best eng.

  6 likes
 8. Worden ziekenhuizen(overheid) artsen niet gewoon onder druk gezet om dit te doen? Aantallen verhogen om geld binnen te harken? We weten toch, dat er veel ziekenhuizen op het randje van faillissement zaten/zitten. Mede door het systeem/werking veroorzaakt.
  Er is iets vreemds aan de hand. Das zeker.

  5 likes
 9. wat zijn de belangen van deze medische professionals?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

orde van advocaten

Orde van Advocaten maakt zich zorgen: ‘Coronawet gaat veel te ver en is ondemocratisch’

De coronabeperkingen voor burgers gaan veel te ...

coronavirus

Coronavirus is door mensen gemaakt, beweert ex-MI6-baas: ‘Belangrijk rapport’

De voormalige baas van MI6 heeft beweerd ...