Buitenland

Arts Heiko Schöning zet zich in voor 200 studenten die op Mallorca in quarantaine moesten, en wordt opgepakt

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week moesten meer dan 200 studenten en scholieren verplicht in quarantaine in een hotel op Mallorca. Autoriteiten vonden dat nodig omdat meer dan 1200 ‘coronabesmettingen’ aan feestende studenten waren gelinkt. Donderdagochtend vertrok een boot met 165 studenten van Mallorca naar Valencia. Zij mochten het Spaanse eiland verlaten nadat de rechter hun quarantaineplicht had opgeheven.

Er ontstond veel ophef over de verplichte quarantaine omdat de jongeren niet wisten waar ze aan toe waren. Woensdag besloot de rechtbank de quarantaineverplichting op te heffen. De beslissing van de rechtbank viel verkeerd bij het regiobestuur van de Balearen aangezien er vlak voor vertrek nog jongeren ‘positief’ waren getest. Het regiobestuur zei het besluit te zullen aanvechten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Schöning: gedwongen quarantaine was illegaal

Een dag na de vrijlating van het merendeel van de ruim 200 studenten uit de coronagevangenis nam de lokale overheid wraak. Zij arresteerde één van de moedige mensen die had geholpen om het verhaal naar buiten te brengen en die was opgekomen voor de jongeren: arts Heiko Schöning. Toen bekend werd dat de premier van de Balearen, Francina Armengol, een persconferentie zou geven over de kwestie wilde Schöning daarbij aanwezig zijn. Hij werd vervolgens aangehouden en afgevoerd door de politie.

De officiële reden: hij droeg geen mondkapje. Dat terwijl dr. Schöning een officiële vrijstelling heeft. De politie dreigde ook advocaat Markus Haintz, die campagne voert tegen het coronaregime, in hechtenis te nemen als hij geen mondkapje op zou zetten. Volgens Schöning was de gedwongen quarantaine illegaal.

“Ze wilden duidelijk voorkomen dat we ter plaatse zouden filmen,” schrijft Haintz op zijn Telegram-kanaal. “De politie wilde onze twee Spaanse advocaten niet spreken.” Overigens droegen twee politici die aanwezig waren bij de persconferentie ook geen mondmasker.

Toen Haintz erop wees dat de politie een arts afvoerde, werd hij aangevallen door beveiligers. Pas toen hij zei dat hij advocaat én journalist was, lieten ze hem gaan.

Gearresteerd bij coronaprotest in Londen

In september vorig jaar werd arts Schöning ook gearresteerd bij een groot coronaprotest in Londen. “De overheid en media domineren de boel. We hebben in de jaren 30-40 eenzelfde soort situatie gehad, dus veel mensen realiseren zich heel goed wat er speelt. De verhalen die de overheid en de oligarchen ons vertellen, zijn simpelweg niet waar,” zei hij toen.

“En nu hebben ze weer een nieuw plan: een Grote Reset. Dit heeft niets met een pandemie of een virus te maken. Word wakker,” voegde hij toe.

[Wochenblick]

4.9 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Voor een ieder die denkt nog in een democratie te leven, zal snel wakker worden, als je weer zo’n verhaal leest.
Een gerenommeerde arts die als een soort misdadiger wordt afgevoerd. De regeringsleiders zijn werkelijk allemaal knettergek geworden. Zoveel is wel duidelijk.
Een paar weken geleden was er ook al bij een rechter huiszoeking gedaan. En waarom? De uitspraak van deze rechter was niet in goede aarde gevallen. Dus met andere woorden: een rechter moet geen recht meer spreken, maar doen wat de boven hem gestelde bazen hem opdragen.
Ik denk zomaar dat deze 200 studenten voor de laatste keer naar Mallorca zijn geweest. Die zullen hun buik er wel vol van hebben. Groot gelijk!
Mijn man en ik waren echte fanatieke reizigers. Zijn meerdere malen in Egypte, Turkije, Bali, Spanje, Frankrijk, Engeland, Ierland, Duitsland op vakantie geweest.
NU moeten wij er niet meer aan denken. Dat gaan wij pas weer doen, als het zootje criminelen dat momenteel de baas speelt over praktisch de gehele wereldbevolking, is opgehoepeld.
DAN, als wij dan nog leven natuurlijk, gaan wij graag weer op reis. I have a dream!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

ORDO AB CHAO

Ik vraag me af wanneer de Bom ontploft & in Welk Land als eerste…ze zijn de druk op dit moment al aardig aan het opvoeren…Rusland heeft Vaccinatie al verplicht…met als gevolg Zwarte Handel in QR-Codes en VacciNazi-Bewijzen…Maar dat alle Maatregelen gaan escaleren tot Burgeroorlogen gaan leiden staat als een Paal boven water…De Elite-Parasieten willen Chaos Creëeren om vervolgens Hun Satanische Orde te installeren…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ze zijn overal in de Wereld volop bezig met het Testen van hun CONTROLE-Systeem & het Volk…kijken hoe ver ze kunnen gaan…Zolang de Hersenloze Gewillige Kudde alle vernederingen leidzaam ondergaat en over zich heen laat komen, lachen die Duivelse Elite-Parasieten onder het genot van een glaasje champagne om de Domheid van het Slachtvee…En draaien vervolgens de Duimschroeven nog een beetje meer aan….

Elise
Elise
2 jaren geleden

En een grote hackersaanval, die door russen nu gedaan is(wat niet waar is, want 2 banken van hen doen ook mee), is gewoon een cybersimulatie, die cyber polygon 2021 heet. Het zou eigenlijk pas beginnen op 9 juli.
Grote voedselbedrijven zijn nu de l*l. Maar misschien krijgen ze wel een vergoeding.
Maar er zullen weer lege schappen komen. Of misschien wel erger, dat winkels lange tijd dicht zijn. Waarom gijzelt een eiland jongeren? Ik bedoel: zo komt er niemand meer naar dat eiland. Of krijgen die ook voor elke coronageval money? Ik snap het helemaal niet meer zo.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x