BuitenlandCorona

Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Rockefeller-familie, meer specifiek de Rockefeller Foundation, wil de coronacrisis gebruiken om een wereldregering in het zadel te helpen, suggereert Robert Jensen in De Jensen Show.

Het begon allemaal met miljardair John D. Rockefeller, die zijn fortuin in de olie verdiende. Hij gebruikte zijn geld om zoveel mogelijk macht naar zich toe te trekken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Rockefellers hebben een flinke vinger in de pap bij de banken – waaronder de Fed en de ECB – en willen op deze manier de macht krijgen, licht Jensen toe.

Trots

“Die macht zullen ze ook krijgen, want wij zijn allemaal failliet.”

We denken dat politici de macht hebben, maar dat is niet zo. Op de achtergrond zijn onder andere de Rockefellers al heel lang bezig met een wereldregering, zegt Jensen.

“Dit is geen complottheorie; ze zijn er zelfs trots op.”

David Rockefeller schreef bijvoorbeeld in zijn memoires (2002):

Sommigen geloven zelfs dat we deel uitmaken van een geheime kliek die samenzweert tegen de belangen van de Verenigde Staten en dat mijn familie en ikzelf een internationale elite zijn die over de hele wereld samenwerkt om een meer geïntegreerde wereldwijde politieke en economische structuur te bouwen – één wereldorde zo u wilt. Als dat de aanklacht is, dan ben ik schuldig, en ben ik daar trots op.

Controle

Het is dan ook niet verrassend dat mensen als Henry Kissinger en de Britse oud-premier Gordon Brown onlangs opriepen tot een wereldregering om het coronavirus te bestrijden.

Jensen verwijst vervolgens naar een rapport van de Rockefeller Foundation uit 2010, waarin onder meer uit de doeken wordt gedaan hoe je een samenleving meer topdown kunt besturen.

De stichting heeft een scenario uitgewerkt op basis van een virusuitbraak. Dit scenario komt opmerkelijk veel overeen met wat zich nu voor onze ogen afspeelt.

Wat willen ze nu eigenlijk? Controle over ons leven, stelt Jensen.

[Jensen]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
3 jaren geleden

In 1954 kwam je al de bekende namen tegen, bij de oprichting van de club achter gesloten deuren.

Veel namen klinken zeer bekend in de oren en weet je, de insteek is nooit verandert.

salvar
salvar
3 jaren geleden

de paus riep ook op voor d NWO.

Spooky
Spooky
3 jaren geleden

Robert Jensen heeft gelijk!
MENSEN ga zelf op onderzoek!
En u zult zeer verbaasd zijn wat er allemaal aan elkaar gelinkt is, en wat er voor ons in de plannig ligt, NIETS goed voor de gewone bevolking!

anton
anton
3 jaren geleden

Wat alarmerend zou moeten zijn voor elke burger wereldwijd is dat de elite (ofwel de cabal, nwo, bilderbergers, de 0,01% etc) over een tool gaat beschikken waarmee zij over het leven of dood van elke persoon op aarde kunnen beslissen. De wereld-lockdown is een interessante test-case zo lijkt het maar zal een permanent middel voor de absolute macht betekenen. Het principe is de dreiging met de dood door iets onbekends (een virus), alleen dit al roeptoeteren door de WHO en het RIVM is zelfs al voldoende om iedereen tot slaaf te maken, het is goed gelukt tot nog toe, als het even iets beter dreigt te gaan – met de sterftecijfers bijv – dan wordt er vervolgens een nieuwe virus-piek aangekondigd…..iets in de nabije toekomst maar zal nooit plaatsvinden en dat realiseren de mensen zich niet. Men gelooft zelfs dat de staat het goed met de burgers voor heeft (statisme), het stockhom-syndroom is inmens en niet uit te roeien. Op dit moment kun je de voltallige regering en oppositie, politie rekenen tot het meest moderne bruine-hempjes leger. Tegen de grondwet in bovendien, maar dat wordt nu koortsachtig aangepast.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x