Homepagina » Buitenland » Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’
jensen
Foto: Schermafdruk YouTube/Jensen

Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’

De Rockefeller-familie, meer specifiek de Rockefeller Foundation, wil de coronacrisis gebruiken om een wereldregering in het zadel te helpen, suggereert Robert Jensen in De Jensen Show.

Het begon allemaal met miljardair John D. Rockefeller, die zijn fortuin in de olie verdiende. Hij gebruikte zijn geld om zoveel mogelijk macht naar zich toe te trekken.

De Rockefellers hebben een flinke vinger in de pap bij de banken – waaronder de Fed en de ECB – en willen op deze manier de macht krijgen, licht Jensen toe.

Trots

“Die macht zullen ze ook krijgen, want wij zijn allemaal failliet.”

We denken dat politici de macht hebben, maar dat is niet zo. Op de achtergrond zijn onder andere de Rockefellers al heel lang bezig met een wereldregering, zegt Jensen.

“Dit is geen complottheorie; ze zijn er zelfs trots op.”

David Rockefeller schreef bijvoorbeeld in zijn memoires (2002):

Sommigen geloven zelfs dat we deel uitmaken van een geheime kliek die samenzweert tegen de belangen van de Verenigde Staten en dat mijn familie en ikzelf een internationale elite zijn die over de hele wereld samenwerkt om een meer geïntegreerde wereldwijde politieke en economische structuur te bouwen – één wereldorde zo u wilt. Als dat de aanklacht is, dan ben ik schuldig, en ben ik daar trots op.

Controle

Het is dan ook niet verrassend dat mensen als Henry Kissinger en de Britse oud-premier Gordon Brown onlangs opriepen tot een wereldregering om het coronavirus te bestrijden.

Jensen verwijst vervolgens naar een rapport van de Rockefeller Foundation uit 2010, waarin onder meer uit de doeken wordt gedaan hoe je een samenleving meer topdown kunt besturen.

De stichting heeft een scenario uitgewerkt op basis van een virusuitbraak. Dit scenario komt opmerkelijk veel overeen met wat zich nu voor onze ogen afspeelt.

Wat willen ze nu eigenlijk? Controle over ons leven, stelt Jensen.

Bekijk de video hieronder:

[Jensen]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • freddy schreef:

  het hele gedoe met het coronavirus is dat voor ieder argument wel wat is te zeggen. of het nou van links of rechts komt, van mainstream media of van alternatieve, ieder punt is wel uitlegbaar of te begrijpen of er vallen tegenargumenten te verzinnen. je wordt er niet wijs uit. en dat hoeft ook niet, het gaat allemaal vanzelf voorbij.

  72 likes
 • freddy schreef:

  het is onvermijdelijk dat er (ooit) een wereldregering komt. de geschiedenis kenmerkt zich door schaalvergroting en in hete huidige tijdsgewricht kennen we de globalisering. in de afgelopen eeuw hebben we het verschijnen van grote internationale organisaties gezien, zoals de volkerenbond, de komintern, de navo en de verenigde naties en hebben we de international rechten van de mens. het is feite een vrij organisch proces, niet zo vreemd. zo hebben we ook wereldtalen als het spaans en het engels gekregen, het frans is als zodanig aan het verdwijnen. heel wel mogelijk dat we over enkele eeuwen alleen het engels overhouden. zo kan het ook over een aantal eeuwen gaan met de nationale staten. die zouden kunnen verdwijnen en opgaan in ëén aardse politieke eenheid. over hoe die tot stand komt kun je speculeren, maar dat ie er komt, daar kun je wel vanuit gaan. ter vergelijking: italië bestond vroeger uit stadsstaten, die zich eind 19e eeuw verenigden tot een nationale staat. iets vergelijkbaars zie je in de vs en duitsland, waar regionale eenheden zich tot een bond of unie verenigden. in nederland kennen we provincies die zich verbonden tot één land. wanneer je kijkt naar de verhalen over buitenaardse beschavingen, dan zie je hetzelfde. ze zijn afkomstig van een verre planeet, die, zo ik maar even aanneem één cultuur kent. dat lijkt me ook nodig om je technologie op het niveau te krijgen om te gaan ruimtereizen. ik zie er ook geen gevaar in. oorlogen, dreigingen of pandemiën kunnen wel een aanleiding zijn naar bredere internationale samenwerking en regelgeving, dat zie je ook bij het klimaat. in de jaren 80 van de vorige eeuw had je de zure regen en het gat in de ozonlaag. daar zijn toen ook op internationaal niveau maatregelen tegen genomen.
  ik maak me er niet te druk om. ik ben 53 en ik denk het niet meer mee te maken, maar het zal naar mijn idee ooit verschijnen.

  51 likes
 • Exegese schreef:

  Ze zijn inmiddels zo arrogant dat ze het recht in je gezicht, ook nog met trots durven te zeggen.
  Brutaler ga je het niet krijgen, ik mag hopen dat ze zich hier schromelijk in vergissen. Wanneer ontwaakt de massa eindelijk ?

  39 likes
 • Burtie schreef:

  Heb al een jaar voordat deze idioterie begon het boek “de 13 satanische bloedlijnen” van Robin de Ruiter gelezen.
  Alles wat wordt verteld het hoe en waarom, begint zich nu duidelijk af te tekenen.
  We worden geregeerd door een enge elite die de touwtjes in handen hebben. Ze kunnen je maken en breken. Ik heb het over de families Rothschildt, Warburg en de Rockefellers. De regeringleiders zijn slechts de trekpoppen van deze families.
  Ik word pas angstig als er verplichte vaccinaties vrijkomen. Dan zijn de rapen gaar. Behoedt je voor Bill Gates.

  39 likes
 • H.J. schreef:

  In 1954 kwam je al de bekende namen tegen, bij de oprichting van de club achter gesloten deuren.

  Veel namen klinken zeer bekend in de oren en weet je, de insteek is nooit verandert.

  28 likes
 • Spooky schreef:

  Robert Jensen heeft gelijk!
  MENSEN ga zelf op onderzoek!
  En u zult zeer verbaasd zijn wat er allemaal aan elkaar gelinkt is, en wat er voor ons in de plannig ligt, NIETS goed voor de gewone bevolking!

  27 likes
 • anton schreef:

  Wat alarmerend zou moeten zijn voor elke burger wereldwijd is dat de elite (ofwel de cabal, nwo, bilderbergers, de 0,01% etc) over een tool gaat beschikken waarmee zij over het leven of dood van elke persoon op aarde kunnen beslissen. De wereld-lockdown is een interessante test-case zo lijkt het maar zal een permanent middel voor de absolute macht betekenen. Het principe is de dreiging met de dood door iets onbekends (een virus), alleen dit al roeptoeteren door de WHO en het RIVM is zelfs al voldoende om iedereen tot slaaf te maken, het is goed gelukt tot nog toe, als het even iets beter dreigt te gaan – met de sterftecijfers bijv – dan wordt er vervolgens een nieuwe virus-piek aangekondigd…..iets in de nabije toekomst maar zal nooit plaatsvinden en dat realiseren de mensen zich niet. Men gelooft zelfs dat de staat het goed met de burgers voor heeft (statisme), het stockhom-syndroom is inmens en niet uit te roeien. Op dit moment kun je de voltallige regering en oppositie, politie rekenen tot het meest moderne bruine-hempjes leger. Tegen de grondwet in bovendien, maar dat wordt nu koortsachtig aangepast.

  23 likes
  • enki schreef:

   eens. Ik denk alleen dat ze er nog wel 1 of 2 golven ingooien, zodat de medemensen alleen maar meer gaan geloven. en dan tata rond december komt de oplossing. We zijn gered!! mensen ga rustig slapen de regering waakt over u.

   12 likes
   • vladi schreef:

    eind juli word 5G ‘officieel’ uitgerold.
    de ‘coronabesmettingen’ zullen drastisch toenemen.

    neer met alle wireless systems as a statement.

    fff

    17 likes
    • Elise schreef:

     Lees ed. Vodafone begint vandaag met 5g.

     7 likes
    • Nico schreef:

     Vodafone start vandaag al met 5G. Zonder dat er een veiling is geweest. Ze gebruiken daar het 4G netwerk voor.
     Bron: Nu.nl

     5 likes
    • freddy schreef:

     @vladi
     de ‘coronabesmettingen’ zullen drastisch toenemen.
     dat gebeurt waarschijnlijk pas in het najaar. het virus is minder levensvatbaar in de zomer en wordt in het najaar, wanneer het weer vochtiger wordt in de lucht, weer makkelijker overdraagbaar. zoek hete niet te moeilijk.
     ter verduidelijking; hier in groningen is er ook een testfase van 5G uitgerold. nauwelijks coronabesmettingen.

     0 likes
     • vladi schreef:

      ‘coronabesmettingen’ staat tussen haakjes.
      5G is Niet de oorzaak van corona.

      zie dr Rashid A Butter.

      fff

      0 likes
 • salvar schreef:

  de paus riep ook op voor d NWO.

  15 likes
 • gijs schreef:

  in 40 tig werden we bevrijdt door de sponsers van het snorretje, en nu worden we weer gepakt door die zelfde sponsers

  11 likes
 • enki schreef:

  De meeste zullen er nog in gaan geloven ook.

  10 likes
 • Laat je niet beïnvloeden schreef:

  Jensen is lekker bezig. Zag vandaag een promo aanhanger
  achter een auto bij de demonstratie in Den haag.
  Hoop dat het de volgende keer drukker zal worden.

  Stop de lockdown!

  6 likes
 • salvar schreef:

  duitsland wordt mondkapje verplicht in de winkel, nou moeten ze iedereen maar een doos komen brengen met duizend stuks of een miljoen want ze willen hebben dat je zo meteen je verdere leven zo,n ding draagt.

  zou nederland nog volgen?

  5 likes
 • Sjazon schreef:

  Er komt nooit een wereldregering. Hoe moet je Chinezen, Brazilianen, Russen, Europeanen, Amerikanen, Indiërs, Afrikanen, Australiërs verenigen? Je kunt van alles doden, behalve de ego’s van machtswellustelingen. Die vindt je in alle landen. Voor je het weet staat er ergens een warlord op.

  0 likes
 • x

  Check Also

  code rood

  Code rood voor Rotterdam? De ontnuchterende cijfers op een rij

  In Duitsland en België geldt sinds enkele ...

  de jonge

  Aangifte tegen minister De Jonge wegens dood door schuld, fraude en terrorisme

  Pedro Kuit en zijn dochter Jade hebben ...

  >