CoronaBuitenland

Senator geeft donderspeech over vaccinatieschade: ‘Jullie hebben geen idee waar jullie het over hebben!’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

De Australische senator Gerard Rennick trok deze week fel van leer in het parlement. Hij zei dat er tot nu toe officieel 10 miljoen coronagevallen zijn geregistreerd. Het Australische ministerie van Volksgezondheid is rond september gestopt met tellen omdat het gênant begon te worden: hoewel meer dan 20 miljoen mensen zijn gevaccineerd, heeft meer dan de helft van het land corona gekregen, zei senator Rennick.

“We willen er niet over praten. We trekken het gewoon van de website en hebben het er verder niet over,” vervolgde hij.

Daarnaast is er sprake van een forse oversterfte. Vorig jaar stierven er in Australië 8706 meer mensen dan verwacht, terwijl New South Wales drie maanden op slot ging. Het aantal sterfgevallen zou theoretisch gezien lager moeten zijn dan in 2020, benadrukte Rennick. “Laten we doen alsof er niks gebeurd is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is belangenverstrengeling

Om nog maar niet te spreken over de 140.000 gevallen van vaccinatieschade. Het coronavaccin heeft meer vaccinatieschade veroorzaakt dan alle andere vaccins tezamen. De Australische toezichthouder voor medicijnen TGA doet alsof er niks aan de hand is, aldus de senator.

Dat is niet zo vreemd, aangezien TGA-baas John Skerritt een organisatie leidt die gefinancierd wordt door Big Pharma. “Dat is belangenverstrengeling,” zei Rennick. “Zij hebben geen idee waar ze het over hebben.”

Schaam jullie

Hij vroeg de overige parlementsleden of zij het Pfizer-rapport gelezen hebben. “Vast niet. Maar jullie hebben allemaal gezegd dat het [vaccin] veilig en effectief is, terwijl jullie geen idee hadden waar jullie het over hadden!”

“Schaam jullie,” riep de senator.

Hij verwees naar het Australian Immunisation Register (AIR) dat bepaalt dat je niet gedwongen kunt worden om een vaccin te nemen en van tevoren moet worden geïnformeerd over de ingrediënten van het vaccin.

4.9 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

STELLETJE CRIMINELEN…..GAME OVER

Officieel Brits document van het Ministerie van Volksgezondheid onthult dat COVID nooit heeft bestaan.
Dit betekent dat de maskers, afsluitingen, vaccins en PCR-tests allemaal criminele daden waren.

Joop Visser
Joop Visser
2 maanden geleden

Overal hetzelfde. Een van de zovelen afgevaardigden in een land opent zijn mond. De rest apagaapt. (en telt het omkopingsgeld?).

Locke
Locke
2 maanden geleden

Als het schaap verdronken is dempt men de put.

Adriana
Adriana
2 maanden geleden

💥 Heerlijk wanneer iemand die een platform heeft deze daadwerkelijk gebruikt om waarheid te spreken!

Helaas is de meerderheid te lui of onwetend om verder te kijken dan de MSM. Ik vermoed dat de mensen die de prik hebben gehaald dit soort berichten vermijden. Laten we eerlijk zijn, je hoort eigenlijk je eigen doodsvonnis en weinig mensen hebben de kracht om hiermee geconfronteerd te worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x