Homepagina » Gezondheid » Manifesteren: het bewezen ingrediënt om te krijgen wat je wilt
Manifesteren: het bewezen ingrediënt om te krijgen wat je wilt

Manifesteren: het bewezen ingrediënt om te krijgen wat je wilt

Je kent vast de term ‘manifesteren’ wel: de kunst om datgene voor elkaar te krijgen wat je wilt. Wij mensen doen van alles om onze wensen en verlangens om te zetten in realiteit. Toch lukt het maar weinigen om echt te manifesteren. Wat heb je nodig zodat manifesteren wél lukt?

Interessante ontdekking

Uit drie verschillende onderzoeken is iets opmerkelijks gebleken: menselijke emoties en gedachten hebben invloed op de wereld om ons heen, de realiteit.

Tijdens één van de onderzoeken werden emoties bij proefpersonen opgewekt. Die emoties bleken invloed te hebben op DNA in een afgesloten ruimte.

De onderzoekers kwamen tot een interessante conclusie: “Menselijke emoties hebben effecten die in strijd lijken te zijn met de natuurkundige wetten.”

Mind over matter

Tijdens het tweede onderzoek kregen mensen videofragmenten te zien die verschillende emoties opwekten. Opnieuw reageerde het DNA in de afgesloten ruimte op de emoties.

Belangrijker nog: dit effect werd tot op een afstand van 80 kilometer waargenomen.

Tijdens de derde studie werden lichtdeeltjes in een vacuüm gevangen. Op het moment dat menselijk DNA aan het vacuüm werd toegevoegd, werd dat DNA spontaan uitgelijnd met de lichtdeeltjes.

De onderzoekers omschreven dit gedrag als ‘verrassend en tegennatuurlijk’. Hun opwindende conclusie was dat menselijk DNA de wereld om ons heen beïnvloedt.

Eén van de toepassingsgebieden waarbij deze vorm van mind over matter gebruikt kan worden, is manifestatie!

Visualisatie alleen is niet genoeg

Al sinds mensenheugenis proberen mensen hun doelen te realiseren met behulp van visualisatie en meditatie. Deze technieken zijn je waarschijnlijk wel bekend, toch behaal je hiermee meestal niet de resultaten die je voor ogen hebt.

Een belangrijk ingrediënt bij visualisatie is dat je dient te focussen op wat je wilt in plaats van op wat je niet wilt. Maar er ontbreekt daarbij nóg een ingrediënt.

En het goede nieuws is dat met toevoeging van dat ontbrekende stukje iedereen, dus ook jij, zich het manifestatieproces heel eenvoudig eigen kan maken.

Manifesteren doe je zo!

Hiervoor heeft Michel Lejeune van Trancewerk de e-cursus Manifesteren doe je zo! ontwikkeld. In deze cursus leer je het manifestatieproces in gang te zetten. Ook vertelt hij je zijn eigen ervaring. Hij had al zijn leven lang een droom, een diepe wens. En met deze techniek realiseerde hij die in slechts enkele weken.

Je leert in deze e-cursus op zeer praktische wijze manifesteren met behulp van een combinatietechniek. Deze techniek bestaat uit drie eenvoudige onderdelen, waarmee manifesteren makkelijker wordt dan ooit tevoren.

Manifestatiekracht kun je voor van alles gebruiken, zelfs voor iets wat misschien op dit moment ongrijpbaar of ver buiten je bereik lijkt. Wat is jouw droomwens?

Met de e-cursus Manifesteren doe je zo! leer je gebruik te maken van technieken waarvan de meeste mensen niet weten dat ze bestaan. Je leert de ontbrekende schakels toepassen, waardoor je je leven in recordtijd kunt transformeren.

Wil jij ook eindelijk kunnen manifesteren wat je wilt? Klik dan nu hier en download de e-cursus.

De cursus wordt alléén deze week aangeboden voor slecht 27 euro (normale prijs 49,99 euro).Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Voorkomen is beter dan genezen

  Goed idee on je te laten cremeren zodat al je dna verdwenen is. Stel dat ze het zouden gebruiken om te klonen. Dan loopt er een kopie met jouw blauwdruk rond en dat geeft verstoring.
  Immers je incarneert weer en er word weer een lichaam gevormd met alle informatie uit al je vorigen levens (DNA)

  9 likes
  • Vardhamana Mahavira

   Zelf ben ik graficus en weet uit ervaring dat een kopie van een document altijd slechtere kwaliteit is van het origineel…

   Zo zie ik klonen ook zo, kloon jij jezelf, dan zou er een slechtere versie van jezelf ook ontstaan, met veel kinderziektes en mogelijke afwijkingen, lichamelijk…maar ook enigzins geestelijk/psyche.
   Dus ook een slechtere kwaliteit van je DNA, zeker als kopie op kopie wordt gemaakt.

   Nee, ik zie mijzelf niet graag als kloonzombie rondlopen in mijn volgend leven.

   13 likes
 2. Volg Abraham Hicks op You tube. Kost niets en zij leert je exact hoe te manifesteren. Mij heeft het heel veel gebracht 😃

  18 likes
 3. deze cursus is dan ook zeker gevolgd door rutte en kornuiten !
  die manifesteren niet alleen in w a t ze willen hebben, maar ook HOE ze het GAAN DOEN en broer dood aan het volk hebben.. rare zaken met die dividend/kukident deal.. dat we het nog pikken mensen …

  14 likes
 4. Een letterlijke kloon zal het nooit worden van je originele ik. Er zijn teveel toevalligheden die je gemaakt hebben zoals je nu bent. De kloon zou misschien een (klein) beetje op je lijken, zoals twee broers of zussen, maar zeker niet dezelfde persoon zijn als jij. maw De ik die jij bent zal niet dezelfde “ik” zijn van als dat je kloon.

  3 likes
  • Een kloon zal nooit 100% goed werken. Het bewustzijn moet zich nestelen nabij de pijnappelklier (Descartes). Alleen een bepaald bewustzijn past in een bepaald lichaam. Voor alle duidelijkheid: als je in een vorig leven rasecht socialist was, kun je nooit bij rasechte liberale ouders reïncarneren. Alles verschilt in gewicht, uiterlijk … . Iemand anders dwingen om in jouw gekloond lichaam te reïncarneren werkt niet voor de 100%.

   4 likes
   • Het bewustzijn kiest de “host” ongeacht of het een kloon is.

    Mvg Robert

    1 likes
    • Beste

     Er is maar 1 ziel, 1 bewustzijn, 1 ware geschiedenis waar ons DNA aan gekoppeld is. Je kan daar niet los van. Het lichaam past zich daar aan aan. Mind over matter. Het is het DNA van de Christus ( Christuscode) die verlost!

     In lak ‘ ech ala k’in

     1 likes
    • Het wordt dan ook een hele opgave om te zorgen, dat wanneer wij deze “host” verlaten. Ons niet meer te manifesteren naar een nieuwe “host” succes

     0 likes
 5. Er is een Feedback loop met de Realiteit. Tijd is niet meer dan het verplaatsen van je Focus (bewustzijn) in een multiverse. Je krijgt wat je nodig hebt en niet wat je wilt. Door je te concentreren op je Kern kun je deze ‘GameAvatar’ ontstijgen. Dat is een langzaam en moeilijk process. Als veel mensen hetzelfde pad volgen kan de realiteit permanent veranderen.

  7 likes
 6. Graag zou ik weten naar welke onderzoeken met DNA wordt verwezen in het begin van dit artikel. Ik vind de beweringen op z’n minst… opmerkelijk.

  6 likes
 7. Gedachten zijn materie zo fijnstoffelijk dat ze niet waargenomen kunnen worden door 99.9999999999% van de bevolking.
  Zeggen we ook niet: Gedachten zijn krachten.?

  5 likes
 8. Wat het manifesteren betreft. Als je hard genoeg wilt (en er ook helemaal voor gaat) dan zal de kans ook groter worden dat je het zal bereiken. En dat heeft niks met meditatie of spiritualiteit te maken.

  3 likes
 9. Men heeft het veel over bewustzijn maar niemand weet nu wat het echt is …omdat er vele soorten bewustzijn er Zijn, men kan bewustzijn ervaren over vele vormen van dingen maar dat soort ding is niet het bewustzijn zelf toch zit in dat ding een soort bewust waarmee men verbonden mee kan zijn anders zou men het niet kunnen ervaren met andere woorden gezegd op het moment als men verbonden is met dat ding treed er een bewustzijn ervaring op van het ding vertaald in een levend ding of de mens zelf , zo heeft een steen geen bewustzijn om iets te vertalen toch wekt het een ervaring op zo heeft steen de capaciteit om gekend te worden . zo heeft men bij het gaan slapen een waaktoestand gevolgd door een droomtoestand en daarna een toestaan van volledige uit geschakelde bewustzijn ..dat kan men noemen vol en ledig te gelijk ledig in een toestaan van Niets meer weten en toch leeft het lichaam en ademt het ..zo is een steen of ding nooit van zichzelf bewust het ademt uit naar het bewustzijn waarmee de mens zich in en mee manifesteert. alles heeft een mate van bewustzijn in zich alleen de mens kan er mee met spelen herkennen en gekend worden ..daarom is het menselijke bewustzijn zo uniek het heeft zo gezegd de capaciteit van universum in zich, zeg maar het onzichtbare wat zichtbaar word in dingen ..elk ding word zichtbaar als het zich vertoont aan dat bewustzijn en waar bewustzijn zich ook mee kan manifesteren ..zo kan bewustzijn het goede en het niet goede ervaren ,maar toch is het niet het bewustzijn zelf ,want echt bewustzijn laar zich kennen in Liefde die staat boven alles wat men maar ook kan ervaren en laat zich door die ervaring nooit uit zijn evenwicht stoten dat kan ook niet want het is niet het ding zelf maar universele Eenheid van alles waarin alles zich kan manifesteren ..en liefde staat boven alle Vorm wat het ook maar is ..dit is het echte zuivere universele bewustzijn zonder vorm..

  2 likes
 10. Dit is wat ik voel:Alles is Goddelijke energie…Bewust_Zijn ,i AM that i AM exodus 3:14
  Alles wat je zegt,denkt of doet komt in die verbondenheid altijd weer bij je terug(manifestatie)bij iedere stap in je leven heb jij de keus kies je voor angst of liefde? Doe Alles in liefde 1 Korintiërs 13 ,God bless you all

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

manifesteren

Wat moet je doen als ‘manifestatiekracht’ niet werkt?

Veel mensen zijn bezig met het manifestatieproces, ...

plus-denken

Waarom je manifesteert wat je NIET wilt

Van kinds af aan leren we wat ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.