Gezondheid

Manifesteren: het bewezen ingrediënt om te krijgen wat je wilt

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je kent vast de term ‘manifesteren’ wel: de kunst om datgene voor elkaar te krijgen wat je wilt. Wij mensen doen van alles om onze wensen en verlangens om te zetten in realiteit. Toch lukt het maar weinigen om echt te manifesteren. Wat heb je nodig zodat manifesteren wél lukt?

Interessante ontdekking

Uit drie verschillende onderzoeken is iets opmerkelijks gebleken: menselijke emoties en gedachten hebben invloed op de wereld om ons heen, de realiteit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tijdens één van de onderzoeken werden emoties bij proefpersonen opgewekt. Die emoties bleken invloed te hebben op DNA in een afgesloten ruimte.

De onderzoekers kwamen tot een interessante conclusie: “Menselijke emoties hebben effecten die in strijd lijken te zijn met de natuurkundige wetten.”

Mind over matter

Tijdens het tweede onderzoek kregen mensen videofragmenten te zien die verschillende emoties opwekten. Opnieuw reageerde het DNA in de afgesloten ruimte op de emoties.

Belangrijker nog: dit effect werd tot op een afstand van 80 kilometer waargenomen.

Tijdens de derde studie werden lichtdeeltjes in een vacuüm gevangen. Op het moment dat menselijk DNA aan het vacuüm werd toegevoegd, werd dat DNA spontaan uitgelijnd met de lichtdeeltjes.

De onderzoekers omschreven dit gedrag als ‘verrassend en tegennatuurlijk’. Hun opwindende conclusie was dat menselijk DNA de wereld om ons heen beïnvloedt.

Eén van de toepassingsgebieden waarbij deze vorm van mind over matter gebruikt kan worden, is manifestatie!

Visualisatie alleen is niet genoeg

Al sinds mensenheugenis proberen mensen hun doelen te realiseren met behulp van visualisatie en meditatie. Deze technieken zijn je waarschijnlijk wel bekend, toch behaal je hiermee meestal niet de resultaten die je voor ogen hebt.

Een belangrijk ingrediënt bij visualisatie is dat je dient te focussen op wat je wilt in plaats van op wat je niet wilt. Maar er ontbreekt daarbij nóg een ingrediënt.

En het goede nieuws is dat met toevoeging van dat ontbrekende stukje iedereen, dus ook jij, zich het manifestatieproces heel eenvoudig eigen kan maken.

Manifesteren doe je zo!

Hiervoor heeft Michel Lejeune van Trancewerk de e-cursus Manifesteren doe je zo! ontwikkeld. In deze cursus leer je het manifestatieproces in gang te zetten. Ook vertelt hij je zijn eigen ervaring. Hij had al zijn leven lang een droom, een diepe wens. En met deze techniek realiseerde hij die in slechts enkele weken.

Je leert in deze e-cursus op zeer praktische wijze manifesteren met behulp van een combinatietechniek. Deze techniek bestaat uit drie eenvoudige onderdelen, waarmee manifesteren makkelijker wordt dan ooit tevoren.

Manifestatiekracht kun je voor van alles gebruiken, zelfs voor iets wat misschien op dit moment ongrijpbaar of ver buiten je bereik lijkt. Wat is jouw droomwens?

Met de e-cursus Manifesteren doe je zo! leer je gebruik te maken van technieken waarvan de meeste mensen niet weten dat ze bestaan. Je leert de ontbrekende schakels toepassen, waardoor je je leven in recordtijd kunt transformeren.

Wil jij ook eindelijk kunnen manifesteren wat je wilt? Klik dan nu hier en download de e-cursus.

De cursus wordt alléén deze week aangeboden voor slecht 27 euro (normale prijs 49,99 euro).

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dave
dave
6 jaren geleden

Volg Abraham Hicks op You tube. Kost niets en zij leert je exact hoe te manifesteren. Mij heeft het heel veel gebracht ?

VAN
VAN
6 jaren geleden

deze cursus is dan ook zeker gevolgd door rutte en kornuiten !
die manifesteren niet alleen in w a t ze willen hebben, maar ook HOE ze het GAAN DOEN en broer dood aan het volk hebben.. rare zaken met die dividend/kukident deal.. dat we het nog pikken mensen …

RayOfLight
RayOfLight
6 jaren geleden

Er is een Feedback loop met de Realiteit. Tijd is niet meer dan het verplaatsen van je Focus (bewustzijn) in een multiverse. Je krijgt wat je nodig hebt en niet wat je wilt. Door je te concentreren op je Kern kun je deze ‘GameAvatar’ ontstijgen. Dat is een langzaam en moeilijk process. Als veel mensen hetzelfde pad volgen kan de realiteit permanent veranderen.

Voorkomen is beter dan genezen
Voorkomen is beter dan genezen
6 jaren geleden

Goed idee on je te laten cremeren zodat al je dna verdwenen is. Stel dat ze het zouden gebruiken om te klonen. Dan loopt er een kopie met jouw blauwdruk rond en dat geeft verstoring.
Immers je incarneert weer en er word weer een lichaam gevormd met alle informatie uit al je vorigen levens (DNA)

Back to top button