Mens en Dier

Ervaringsdeskundige in uitvaarten: we zien nu mensen die geïnjecteerd zijn met wat men noemt ‘vaccins’

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dennis Spaanstra, voorman van Police for Freedom Nederland, sprak met Erlynne, wier partner een uitvaartbedrijf heeft. Hij vroeg haar hoe druk het was aan het begin van de coronaperiode.

Reden de lijkwagens tijdens de ‘pandemie’ af en aan? “Nee, niet,” aldus Erlynne. “Nee, totaal niet. Integendeel, het was rustig. Op het hoogtepunt van de eerste golf was het gewoon rustig in de uitvaartbranche.”

Compleet gespeend van iedere realiteitszin

“Business as usual, niks bijzonders,” benadrukte ze. “Behoorlijk wat uitvaartbedrijven hebben zelfs noodsteun aangevraagd omdat ze niks te doen hadden.”

Wat er op televisie wordt verteld, is een heel ander verhaal, merkte Spaanstra op. “Dat is compleet gestoord in mijn optiek,” zei Erlynne. “Dat is compleet gespeend van iedere realiteitszin.”

“Als je de televisie uitzet en geen kranten leest, en je zou alle maatregelen achterwege laten, is er helemaal niets aan de hand,” benadrukte ze. “Er zou sprake zijn van een pandemie, maar dat zie je in de cijfers níet terug.”

“Ik ben van mening dat alles wat je in de media ziet, alles wat je op de televisie ziet en op de radio hoort, één grote leugen is,” zei ze.

Op een manier die we niet eerder gezien hebben

“Maar wat wij nu zien: mensen die geïnjecteerd zijn met wat men noemt ‘vaccins’. Met een beetje gezond verstand weet je dat dat niets met vaccins te maken heeft. Daar zie je voornamelijk jongere mensen zonder achterliggende [aandoeningen], met enorme rashes over het hele lichaam. Dat zijn ontstekingsreacties in de huid,” vertelde ze.

“Zeer ernstig,” vervolgde Erlynne. “We moeten ook extra ons best doen om zo’n patiënt weer toonbaar te maken voor de familie. Ook op een manier die we niet eerder gezien hebben. Dat zien we wel vaker gebeuren.”

“Het is op zijn zachtst gezegd verdacht.”

Bekijk hier het gesprek.

4.6 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Maar volgens het CDA is dat nepnieuws

https://www.youtube.com/watch?v=FJcWAE0Iaic CDA geeft toe: Corona is niet dodelijker dan de griep

Kundalini
Kundalini
9 maanden geleden

De waanzin regeert. Hoe kunnen vele er nog blind voor zijn. Er moet nog meer gebeuren voordat ook zij zullen zien. Voor gevaccineerden betwijfel ik dat want volgens mij doet dat wat met je hersens.

Marco "
Marco "
9 maanden geleden

Tja , klinkt gek maar : is ook een chemische vervuiling van de lucht / van de grond ( afhankelijk welke uitvaart ? ) = niet leuk maar ik zie de oversterfte cijfers maar stijgen !

https://www.rivm.nl/monitoring-sterftecijfers-nederland

https://euromomo.eu/graphs-and-maps#excess-mortality

Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

We gaan het alle mysql zien aan de hand van de gegevens vam het CBS aangaande Oversterfte 2021…het jaar is bijna voorbij & dan kunnen we de Balans opmaken… Ik kreeg overigens net weer een melding van een Zwangerschap die moet worden afgebroken vanwege Zware Handicaps….de Moeder had zich laten Vaccineren Tijdens Haar Zwangerschap….maar het komt niet door de Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Nood-VacciNazi….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x