Mens en Dier

Ervaringsdeskundige in uitvaarten: we zien nu mensen die geïnjecteerd zijn met wat men noemt ‘vaccins’

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dennis Spaanstra, voorman van Police for Freedom Nederland, sprak met Erlynne, wier partner een uitvaartbedrijf heeft. Hij vroeg haar hoe druk het was aan het begin van de coronaperiode.

Reden de lijkwagens tijdens de ‘pandemie’ af en aan? “Nee, niet,” aldus Erlynne. “Nee, totaal niet. Integendeel, het was rustig. Op het hoogtepunt van de eerste golf was het gewoon rustig in de uitvaartbranche.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Compleet gespeend van iedere realiteitszin

“Business as usual, niks bijzonders,” benadrukte ze. “Behoorlijk wat uitvaartbedrijven hebben zelfs noodsteun aangevraagd omdat ze niks te doen hadden.”

Wat er op televisie wordt verteld, is een heel ander verhaal, merkte Spaanstra op. “Dat is compleet gestoord in mijn optiek,” zei Erlynne. “Dat is compleet gespeend van iedere realiteitszin.”

“Als je de televisie uitzet en geen kranten leest, en je zou alle maatregelen achterwege laten, is er helemaal niets aan de hand,” benadrukte ze. “Er zou sprake zijn van een pandemie, maar dat zie je in de cijfers níet terug.”

“Ik ben van mening dat alles wat je in de media ziet, alles wat je op de televisie ziet en op de radio hoort, één grote leugen is,” zei ze.

Op een manier die we niet eerder gezien hebben

“Maar wat wij nu zien: mensen die geïnjecteerd zijn met wat men noemt ‘vaccins’. Met een beetje gezond verstand weet je dat dat niets met vaccins te maken heeft. Daar zie je voornamelijk jongere mensen zonder achterliggende [aandoeningen], met enorme rashes over het hele lichaam. Dat zijn ontstekingsreacties in de huid,” vertelde ze.

“Zeer ernstig,” vervolgde Erlynne. “We moeten ook extra ons best doen om zo’n patiënt weer toonbaar te maken voor de familie. Ook op een manier die we niet eerder gezien hebben. Dat zien we wel vaker gebeuren.”

“Het is op zijn zachtst gezegd verdacht.”

Bekijk hier het gesprek.

4.6 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Maar volgens het CDA is dat nepnieuws

https://www.youtube.com/watch?v=FJcWAE0Iaic CDA geeft toe: Corona is niet dodelijker dan de griep

Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

De waanzin regeert. Hoe kunnen vele er nog blind voor zijn. Er moet nog meer gebeuren voordat ook zij zullen zien. Voor gevaccineerden betwijfel ik dat want volgens mij doet dat wat met je hersens.

Marco "
Marco "
2 jaren geleden

Tja , klinkt gek maar : is ook een chemische vervuiling van de lucht / van de grond ( afhankelijk welke uitvaart ? ) = niet leuk maar ik zie de oversterfte cijfers maar stijgen !

https://www.rivm.nl/monitoring-sterftecijfers-nederland

https://euromomo.eu/graphs-and-maps#excess-mortality

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

We gaan het alle mysql zien aan de hand van de gegevens vam het CBS aangaande Oversterfte 2021…het jaar is bijna voorbij & dan kunnen we de Balans opmaken… Ik kreeg overigens net weer een melding van een Zwangerschap die moet worden afgebroken vanwege Zware Handicaps….de Moeder had zich laten Vaccineren Tijdens Haar Zwangerschap….maar het komt niet door de Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Vuilnisbak-Nood-VacciNazi….

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x