Universum

Klokkenluider: “Beste Elon Musk, er zijn al lang mensen op Mars”

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miljardair Elon Musk is van plan rond 2024 de eerste mensen naar Mars te sturen. Dat zei hij op een ruimtevaartconferentie in Mexico. De directeur van autofabrikant Tesla is ook de man achter het ruimtevaartbedrijf SpaceX, dat grootse plannen heeft met de rode planeet.

Vanaf 2024 wil Musk om de 26 maanden een raket met 100 mensen naar Mars sturen voor een reis die zes tot negen maanden zal duren.

Gekoloniseerd

Volgens klokkenluider Corey Goode zijn ‘we’ al geruime tijd op Mars. “Mars werd in de jaren dertig voor het eerst bezocht door de Duitsers, maar in de jaren zeventig verkende de VS Mars en andere planeten om daar nederzettingen te bouwen,” zei hij op internetzender Gaia. “In 1980 werd het US SSP (special space program) veranderd in Solar Warden. Tijdens dit project werden Mars en andere planeten gekoloniseerd. Op Mars werden bases onder het oppervlak gebouwd.”

Deze week schreef president Barack Obama in een opiniestuk voor CNN dat Amerika mensen rond het jaar 2030 naar Mars wil sturen. Volgens Goode zijn er echter al mensen op Mars en is de rode planeet gekoloniseerd.

Strijden

Goode werd naar eigen zeggen in december 1986 ondergebracht bij Project Solar Warden, een zogeheten unacknowledged special access program (USAP). Vanuit een onderzoeksschip in de ruimte moest hij tussen 1986 en december 2007 het zonnestelsel bestuderen, zo zegt hij in een persverklaring.

Ondertussen strijden verschillende zakenmagnaten erom wie als eerste mensen op Mars zal afleveren. Onder hen zijn Boeing-topman Dennis Muilenburg en zoals gezegd Elon Musk van SpaceX.

Begin deze maand vertelde Muilenburg aan Bloomberg Technology: “Het zal mijn bedrijf zijn dat de eerste mensen naar Mars zal sturen, niet Musk. Ik ben ervan overtuigd dat de eerste mens op Mars zal aankomen in een raket van Boeing.”

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Karel
Karel
5 jaren geleden

Dat hij eerst maar zorgt dat zijn automerk het doet

René van Zalk uut the Middle of Nowhere
René van Zalk uut the Middle of Nowhere
5 jaren geleden

Hij moet haast wel sterk spul snuiven 🙂

pat
pat
5 jaren geleden

In zij men ook in de jaren 70s ,dat er voor het jaar 1999 en stad op Mars en op de maan zou zijn gebouwd….. we zijn nog geen eens terug naar de maan geweest laat staan Mars.
waarom moet ik dit nou nog geloven…. wellicht over 100 jaar?

henk
henk
5 jaren geleden

tegenwoordig investeren alle grote bedrijven en hun eigenaars geld in stichtingen en organisaties die bezig zijn regeringen om verte werpen, door de publieke opinie te manipuleren.
Zij hebben meer dan een miljard euro in de Amerikaanse verkiezingen gestoken, een record bedrag.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x