Homepagina » Universum » Klokkenluider: “Beste Elon Musk, er zijn al lang mensen op Mars”
Klokkenluider: "Beste Elon Musk, er zijn al sinds de jaren dertig mensen op Mars"

Klokkenluider: “Beste Elon Musk, er zijn al lang mensen op Mars”

Miljardair Elon Musk is van plan rond 2024 de eerste mensen naar Mars te sturen. Dat zei hij op een ruimtevaartconferentie in Mexico. De directeur van autofabrikant Tesla is ook de man achter het ruimtevaartbedrijf SpaceX, dat grootse plannen heeft met de rode planeet.

Vanaf 2024 wil Musk om de 26 maanden een raket met 100 mensen naar Mars sturen voor een reis die zes tot negen maanden zal duren.

Gekoloniseerd

Volgens klokkenluider Corey Goode zijn ‘we’ al geruime tijd op Mars. “Mars werd in de jaren dertig voor het eerst bezocht door de Duitsers, maar in de jaren zeventig verkende de VS Mars en andere planeten om daar nederzettingen te bouwen,” zei hij op internetzender Gaia. “In 1980 werd het US SSP (special space program) veranderd in Solar Warden. Tijdens dit project werden Mars en andere planeten gekoloniseerd. Op Mars werden bases onder het oppervlak gebouwd.”

Deze week schreef president Barack Obama in een opiniestuk voor CNN dat Amerika mensen rond het jaar 2030 naar Mars wil sturen. Volgens Goode zijn er echter al mensen op Mars en is de rode planeet gekoloniseerd.

Strijden

Goode werd naar eigen zeggen in december 1986 ondergebracht bij Project Solar Warden, een zogeheten unacknowledged special access program (USAP). Vanuit een onderzoeksschip in de ruimte moest hij tussen 1986 en december 2007 het zonnestelsel bestuderen, zo zegt hij in een persverklaring.

Ondertussen strijden verschillende zakenmagnaten erom wie als eerste mensen op Mars zal afleveren. Onder hen zijn Boeing-topman Dennis Muilenburg en zoals gezegd Elon Musk van SpaceX.

Begin deze maand vertelde Muilenburg aan Bloomberg Technology: “Het zal mijn bedrijf zijn dat de eerste mensen naar Mars zal sturen, niet Musk. Ik ben ervan overtuigd dat de eerste mens op Mars zal aankomen in een raket van Boeing.”

[Collective-evolution]


Vond je deze informatie interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

46 reacties

 1. Sterker nog, er bestaan geen planeten zoals ons aangepraat is. Mars bestaat dus helemaal niet!! Het zijn dwalende sterren in het firmament. De misleiding van de planeten is Photoshop. Door een telescoop zie je geen duidelijke “planeet”, geen enkele telescoop!!! hoe sterk die ook moge zijn. Het is een leugen mensen trap er niet in!!!

  We leven op een vaste platte grond en de zon en de maan draaien om de aarde heen in het firmament (dome). Er is teveel bewijs hiervoor. En er is geen enkel solide bewijs dat de aarde een spinnende bol zou zijn die om de zon heen draait als een idioot.

  Verrijk jezelf eens met andere informatie voor de verandering. Ik kon eerst ook niet geloven dat de aarde toch echt plat is met een dome boven ons. Tenslotte is er ook nooit dieper dan 12 km geboord in de aarde. Er er is nooit een raket in de ruimte geweest omdat er een dome in de weg zit. Een raket kan niet door de dome (firmament) heen. Zoek de beelden incl. camera maar op youtube en zoek op rocket en firmament.

  https://www.youtube.com/watch?v=BVZtj-iBhHs

  https://www.youtube.com/watch?v=xiCOE4AZCE0

  https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2163059437&feature=iv&src_vid=xiCOE4AZCE0&v=YdsiTNps4jA

  9 likes
  • Er bestaan geen planeten zoals ons aangepraat is? Hoe verklaard u dan dat ook amateur astronomen planeten zien?

   http://www.astroblogs.nl/2015/09/06/astrofotografie-voor-dutchies/

   11 likes
  • Precies, dat zeggen mijn buitenaardse vrienden ook. Maar toen ze me een keer hebben meegenomen naar de Gouden Poort heb ik wel een blik naar buiten kunnen werpen. Machtig gewoon.
   Ten eerste het mechaniek waarmee ze al die sterren en planeten langs de binnenkant van de dome laten schuiven. Echt ongelooflijk. Dat mechaniek zit dus aan de buitenkant van de dome, en het werkt op slavenarbeid, van hersenslaven. Je reinste matrix dus. Maar buiten die dome dus, daar zweven echt tientallen of meer andere domes rond, en daar wonen al die aliens. Die zijn niet allemaal erg fris, zeggen mijn vrienden.
   Goed, en het flexiversum waar al die domes in rondzweven, dat is dus gevuld met een onbekende stof, want anders zouden de domes naar de bodem zinken. Wij mensen zouden dat Ether noemen, maar het is eigenlijk iets anders. Op zich knap gedaan, want alle domes zijn gevuld met precies voldoende lucht om ze isostatisch te laten zweven in die Ether.
   Volgende keer laten ze zien wat er buiten ons flexiversum is, want het is niet de enige.

   9 likes
  • Gaaaaaaaap Platte aarde kerkgekkies

   15 likes
  • Verder alles goed?

   14 likes
  • Jij bent echt gek zeg! Ik ben zelf een amateur astronoom en ik zie echt planeten in mijn telescopen hoor. En Jupiter ziet er precies zo uit als op de foto’s van NASA alleen veel kleiner en minder gedetailleerd. Ongelooflijk dat er nog steeds van die gekken rondlopen die in een platte Aarde geloven. dus Wubbo Ockels en André Kuipers zouden ook in het complot zitten??? Whahaha laat me niet lachen zeg! Ik ken André Kuipers heb hem persoonlijk ontmoet en hij is echt in de ruimte geweest.

   2 likes
 2. In zij men ook in de jaren 70s ,dat er voor het jaar 1999 en stad op Mars en op de maan zou zijn gebouwd….. we zijn nog geen eens terug naar de maan geweest laat staan Mars.
  waarom moet ik dit nou nog geloven…. wellicht over 100 jaar?

  9 likes
  • Pat
   Geloof het maar wel, ze hoeven niet eens meer met een ruimteschip, ze hebben ook al een Stargate naar Mars. Op de Maan mogen ze niet (meer) komen, althans voorlopig niet meer van onze buitenaardse vrienden.

   14 likes
   • Tv films en tv series niet voor waarheid aannemen Loki…

    18 likes
    • Net wel, Stargate de film is een afspiegeling van de realiteit, de film zit ook tjokkevol illuminati symbolisme dus ofwel is Dean Devlin een insider (of wordt hij ideeen gevoed door insiders) ofwel Emmerich maar dat is een Europeaan dus het zal wel van Devlin komen.

     Sla er “Transylvanian Sunrise” maar eens op na om een idee te hebben van Stargate portals die gekend zijn.

     1 likes
     • om maar niet te spreken over de nieuwe serie van the x-files waar zelfs FBI bij de opnames zijn geweest om er zeker van te zijn dat het niet te echt leek…Dit valt terug te zoeken.

      In Irak, het oude Uruk van Soemerie, zou een sterrenpoort staan en talloze artefacten uit die tijd. Vandaar mede de belangen van rijke mensen om daar zoveel mogelijk grond te bezitten.

      Ik doe al 15 jaar onderzoek naar Project Solar Warden en het is een meesterwerk kan ik je vertellen. Miljarden worden weggemoffeld in dit zogeheten Black Project. 1(!) doosje spijkers declareren voor 1500 euro? Een hamer voor 2000 euro? Onze “UFO’s” worden door onszelf geproduceerd in de ruimte en worden daar volledig geassembleerd.

      NASA is een heel duur propaganda apparaat en houd mensen alleen maar voor de gek. Mars Rover staat op Devon Island. Gewoon op aarde…Area 15 is allang een “cover-up” en houden ze alleen geheimzinnig om mensen te doen geloven dat juist daar “rare” apparaten zouden worden bewaard of zelfs geproduceerd.

      Iedereen wordt om de tuin geleid en het werkt perfect. Er worden miljarden in propaganda apparaten gestoken om de waarheid verborgen te houden.

      Dat we al lang op Mars zitten en van de maan zijn afgetrapt omdat die al “bezet” is…Er zijn na wat onderzoek complete ranglijsten en transport documenten te vinden. Echter kweken we ook al lang groente en fruit op de maan, via boorplatformen wordt ijs opgehaald om er drinkbaar water van te verdampen onder een hoogwaardig proces.

      Late het duidelijk zijn dat er ook al enige tijd communicatie, handel en bonje is met bepaalde buitenaardse intelligenties.

      Dit hele verhaal morgen op RTL nieuws? Chaos…Beurzen klappen en de heren van Project Solar Warden verliezen hun sponsors.

      2 likes
    • Ik denk dat heel veel films en series gewoon al waarheid is , of op de waarheid is gebaseerd !!! Alleen wij worden dom gehouden .. net zoals mensen die 5000 jaar geleden met Goden/Aliens , contact hadden , en opschreven of in een klei tablet tikten maar dat was maar hun fantasie !!! TUURLIJK .. maar de waarheid komt toch wel boven water

     1 likes
   • Hoho, mijn buitenaardse vrienden zeggen iets heel anders. De maan is nog steeds toegankelijk, maar alleen met de juiste credentials. Ik ben bang dat jouw buitenaardse vrienden helemaal niet zo vriendelijk zijn. Welke kleur schubben hebben ze? Toch niet blauw met een goud randje?
    Of heb je alleen thelepatisch contact? Dan heb je grote kans dat ze je maar wat op je mouw spelden. Je moet ze echt face to face spreken, hoor. ‘t is maar een tip.

    5 likes
  • Er bestaan helemaal geen planeten maar het zijn dwalende sterren! Is allemaal in onze kop gestampt met Photoshop plaatjes afkomstig van NASA (=om te misleiden in het Hebreeuws).
   In zelfs de beste telescoop kun je alleen wat wazigs zien. Ook bestaan er geen satellieten, is ook CGI animaties. Ooit een echte gezien!?
   We hebben overigens een platte aarde met een firmament (dome). Water beneden en water erboven. Zoek het eens uit. Nee je kunt het niet geloven. Ik ook niet, heeft me even gekost. Maar de bewijzen zijn keihard. Vergeet niet dat 500 jaar terug ene Copernicus kwam met die onzin dat de aarde een spinnende bol zou zijn. Hij was overigens lid van het bekende Illuminatie clubje en behoorde bij de vrijmetselaars. Er is een ijswand om ons heen wat de zogenaamde “zuidpool” is. Dat is ook de reden dat Antartica (die niet bestaat) in het allergrootste geheim is gehuld. Zoek het eens uit net als ik gedaan heb. Durf je conditionering los te laten!!! Dat is de enige manier om hierachter te komen. Iedereen gaat vroeg of laat achter de waarheid komen.

   3 likes
 3. René van Zalk uut the Middle of Nowhere

  Hij moet haast wel sterk spul snuiven 🙂

  22 likes
 4. Tjemig, de platte aarde trollen hebben weer een denkbeeldig offensief geopend…

  13 likes
 5. Dat hij eerst maar zorgt dat zijn automerk het doet

  15 likes
  • Dat de mens er al geweest zou kunnen zijn middels voertuigen die via reverse-engineering tot stand zijn gekomen, ok dat wil ik nog best geloven. Dat de Duitsers er in de jaren (19)30 voor het eerst zouden zijn geweest? Daar kan ik alleen maar heel hard om lachen!!!

   Als de Duitzsers toen die techniek zouden hebben gehad, dan zouden wij allen nu Duits spreken.

   5 likes
 6. Laat ik hier nou niks van geloven

  18 likes
 7. Sjeemig wat is het niveau hier gedaald zeg…..
  Ongelovelijk!

  15 likes
 8. Wat een flauwekul

  15 likes
 9. Een nieuwe spacerace die sponsors zoekt, wel een goede ontwikkeling om weer eens in iets te geloven dat echt de mensheid weer een eenheid laat worden.

  Dat is waar het om gaat vind ik. Ik zie liever dat ze miljarden aan ruimtevaart spenderen dan aan oorlog.

  11 likes
 10. trouwen s , hoe komen jullie toch soms aan dit soort lachwekkende verhalen……? 😀

  6 likes
 11. Wat voor bijzonders is er dan op Mars? Zelfs geen Marsreep. Wil men hier op Aarde soms zand van Mars importeren? Ga toch naar een andere en betere planeet!

  4 likes
 12. Hierbij zal ik ook even een klok luiden: Ruimtevaart is een miljarden zwendel. Er bestaan geen raketten die naar de maan, mars of waar dan ook gaan. NASA, ESA, SpaceX en de rest van de boeven willen geld.
  Ze knutselen CGI filmpjes in elkaar, voeren toneelstukjes opdat investeerders en belastingbetalers weer genoeg onder de indruk zijn om meer geld te geven.

  4 likes
 13. tegenwoordig investeren alle grote bedrijven en hun eigenaars geld in stichtingen en organisaties die bezig zijn regeringen om verte werpen, door de publieke opinie te manipuleren.
  Zij hebben meer dan een miljard euro in de Amerikaanse verkiezingen gestoken, een record bedrag.

  3 likes
 14. Elon Musk Space X Falcon 9 & NASA ISS 100% Exposed Faking Space
  https://www.youtube.com/watch?v=2NsilV3GJ7k

  Fijn weekend.

  2 likes
 15. Nou weten we waar al die spoorloos verdwenen mensen gebleven zijn. Tanja zit je ook op mars? Heb je internet daar?

  2 likes
 16. Met de juiste uitrusting kun je overal wonen en er zal vast wel een aantal basissen aanwezig zijn.
  Maar of die bewoond worden op het moment en door wie?
  Corey Good is een oplichter die behoort tot het shill clubje van Wilcock, Cobra (kwakzalverij via webshop) B.Fulford (die zelf zegt de nwo van de paus te ondersteunen)
  Er zal dus aardig wat zout bij zijn woorden gestrooid moeten worden.

  0 likes
  • Wilcock zegt voor zijn interviews met Corey Goode altijd dat de visie’s van hem niet vanzelfsprekend de mening van Wilcock zijn.
   Goode werkt wel samen met Cobra.
   Maar Cobra komt meestal met veel van Wilcock’s informatie vlak nadat Wilcock er zelf mee naar buiten kwam.
   Daarnaast komt Cobra dan nog met ander nieuws waarvan ik denk het zal wel.
   Verwarrend allemaal, het is zaak goed je onderscheidingsvermogen en je intuitie te gebruiken.
   Het kan nooit lang meer duren eer de waarheid naar buiten komt.

   1 likes
 17. Als je de vele verhalen over mars hoort, lijkt het wel een re-colonisatie.

  0 likes
 18. Tip!:

  Even jaren niet zondag naar de kerk gaan Gaat jullie echt goed doen!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...