Homepagina » Buitenland » FISA-memo is belangrijkste politieke schandaal in Amerikaanse geschiedenis. Kijk hoe er wordt gereageerd op de onthullingen
FISA-memo is belangrijkste politieke schandaal in Amerikaanse geschiedenis. Kijk hoe er wordt gereageerd op de onthullingen

FISA-memo is belangrijkste politieke schandaal in Amerikaanse geschiedenis. Kijk hoe er wordt gereageerd op de onthullingen

President Donald Trump heeft de controversiële FISA-memo bekendgemaakt, waaruit blijkt dat de FBI en het ministerie van Justitie de onderzoeken in verband met Russiagate hebben ‘gepolitiseerd’ in het voordeel van het Democratische kamp.

“De hoogste leiders en onderzoekers van de FBI en het ministerie van Justitie hebben het heilige onderzoeksproces gepolitiseerd in het voordeel van de Democraten en tegen de Republikeinen, iets wat tot voor kort ondenkbaar zou zijn geweest,” tweette de Amerikaanse president.


De tekst geeft aan hoe de regering van Barack Obama in de aanloop naar de presidentsverkiezing van november 2016 ‘misbruik’ heeft gemaakt van een ‘vuil dossier’ om de FBI te kunnen inschakelen.

Uitgebreid misbruik

Die moest de handel en wandel van toen nog presidentskandidaat Trump en diens campagneteam nagaan om compromitterende zaken op te spitten.

Journaliste Sara Carter sprak van ‘uitgebreid misbruik van de FISA-wet’.

Het vuile dossier waarvan sprake is, is een anti-Trumpdossier niet gebaseerd op verifieerbare feiten waartoe opdracht is gegeven door de Democratische Partij en het campagneteam van Hillary Clinton, aldus de Republikeinse afgevaardigde Ron DeSantis.

KGB

Afgevaardigde Scott Perry haalde hard uit naar de regering-Obama. “Je vraagt je af, gebeurt dit in de VS of is dit de KGB?” stelde hij.

Ex-Secret Service-agent Dan Bongino, die onder Obama werkte, zei dat de FISA-memo het ‘belangrijkste politieke schandaal in de Amerikaanse geschiedenis’ is.

Politiestaat

“Obama bespioneerde Trump. Zijn team bespioneerde Trump,” zei hij. “De smeerlappen van de Democratische Partij zijn voorstander van de politiestaat.”

Bongino noemde de Democratische afgevaardigde Adam Schiff een ‘leugenachtige, manipulatieve gluiperd’ die het Amerikaanse volk heeft voorgelogen over het schandaal rond Obamagate.

Foto: Gage Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]


Vond je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. “De smeerlappen van de Democratische Partij zijn voorstander van de politiestaat.”

  En de Republikeinen niet ?? Hahahaha “De hoer van Babylon” (onze zogenaamde verlosser) slaagt er goed in om er weer een ouderwetse “links vs rechts” discussie van te maken, waarbij de Republikeinen zich uiteraard niet met dat soort zaken bezig houden.

  Het ergste is dat miljoenen hierin trappen, misbruikte de Obama administration FISA; jazeker maar dat geld voor elke regering. Ach ja, commentaar hebben hoe een ander FISA gebruikte, maar zoals het “oude politiek” betaamt heeft men het gemakshalve maar niet over wat zij met FISA doen en gedaan hebben. Ondanks dat ze op een aantal punten wel gelijk hebben, neem ik bevindingen van Dan Bongino en Sara Carter neem totaal niet serieus. Het is niets meer dan een gevalletje van selectieve verontwaardiging, het toont maar weer eens aan dat strijd in de US ook gestreden is en de elite alles gewoon weer onder controle heeft.

  13 likes
  • @Minute Repeater,

   Zou zo maar eens kunnen, controlled opposition! Maar verklaart na mijn idee niet waarom Clinton en haar bende steeds nerveuzer werden toen ze in de gaten kregen dat Trump na een aantal verkiezingsdebatten steeds hoger in de peilingen kwam. Toen Donald Trump overbleef naast Hillary Clinton begonnen de democraten pas echt nerveus te worden en met modder te gooien zoals we nog nooit eerder gezien hebben.

   Zou het kunnen dat Trump geen lid is van een clubje ingewijden en daarom bloednerveus werden toen hij de verkiezingen won? Er moet iets zijn lijkt mij?

   Ik zie die argusogen van Hillary en haar bende nu nog voor me zitten op de dag dat Trump beëdigd werd, en nadien in het witte huis een toespraak gaf. Sinds dat moment begon ook de mainstream media zich dagelijks te roeren om Trump op allerlei mogelijke manieren belachelijk te maken. Zelfs Nederlandse nieuws- en actualiteitenprogramma’s van de NPO en RTL zorgde er voor dat we onze dagelijkse portie kregen. Zelfs de kleinste details werden, en worden nog steeds vermeld zo lang hij maar belachelijk gemaakt kan worden.

   Dus volgens mij is er meer aan de hand. Behalve degene die denk ik het buitenlandse geopolitieke beleid onder controle dachten te hebben, maar mogelijk niet kregen. Het zou in ieder geval veel kunnen verklaren. Ook het gegeven dat ze snel van hem af willen. Dat staat denk ik wel buiten kijf.

   36 likes
   • Ik kan het volledig met je eens zijn @Gezinusk, wat mij echter nog steeds niet lekker zit bij Trump is dat hij Israël zo hoog in het vaandel draagt, een ander ding wat ik vind is, dat hij niet kan voorkomen dat IS nog steeds onmiskenbaar steun krijgt van de Amerikanen. Ik ben nog steeds niet overtuigd dat Trump op alle belangrijke fronten aan de goede kant zit.

    8 likes
    • @eksegese,

     Dat Trump er achter staat om van Jeruzalem de hoofdstad van Israël te maken vond ik ook geen verstandige keuze. Het ligt ook niet bepaald in de lijn der verwachtingen als je ziet hoe de wereld poogt om de verscheidene stromingen binnen religies naar elkaar toe te laten groeien. Het is soms moeilijk om allemaal te doorgronden. In hoeverre zijn keuze mede werd bepaald binnen de persoonlijke sferen? En of mogelijk connecties daar van? Trump is een New Yorker. Net zoals duidelijk is dat de tal van zionistische bewegingen in NY toebehoren tot de grootste en meest invloedrijke lobbygroepen ter wereld.

     Voor de rest ben ik ook nog steeds niet helemaal overtuigd. Bepaalde uitspraken van hem bevallen mij niet, andere weer wel. Zo gaf Trump tijdens zijn verkiezingscampagne meerdere malen te kennen dat hij alle troepen uit landen wilde terugtrekken waar ze niks te zoeken hadden. Nou dat zijn er nogal wat!! Naast Syrië werd onder andere Irak genoemd. Een land waar Amerika na de interventie tal van militaire installaties heeft gebouwd voor geopolitieke doeleinden in de regio.

     ”Follow the money and see where it goes…”

     Een begrip binnen de onderzoekswereld om (geo)politieke kwesties tot de bodem uit te zoeken. Als we dan de som opmaken komen we niet alleen uit dat het Amerikaans militaire industrieel complex, oligarchen en zakenbanken, ”Wall Street”, met een dergelijke actie financieel enorm getroffen wordt. Dat moet om kosmische bedragen gaan. Naast het feit dat Trump grote problemen krijgt met het Atlantic Council, het Pentagon, de NAVO, en allerlei denk tanks die geallieerd zijn aan eerder genoemden, naast de inlichtingendiensten en de mainstream media. Je krijgt dan in feite een gedrocht achter je aan die we in het eerste jaar onder Trump voorbij hebben zien komen. Een soort van heksenjacht.

     Ik vermoed dat we nog niet de helft meekrijgen hoe er aan alle kanten aan Trump getrokken word. Ik denk dat wij daar als buitenstaander weinig idee van hebben. Tenzij je als de Clintons en Obama overal ja en amen tegen zegt. Meewerkt aan alles en frivole toespraakjes geeft. Dan heb je het als president van Amerika vrij relaxed maar daar is Trump de persoon niet voor.

     6 likes
     • @Gezinusk, dank voor de heldere uiteenzetting. Conclusie is echter dat ook jij niet 100% zeker weet waar Trump precies staat, die twijfel die men er altijd en eeuwig op alle fronten in weet te houden is des duivels te noemen. Dat zijn immers de voornaamste tools van het kwaad : twijfel, verwarring en verdeeldheid zaaien en zo de massa altijd met een kluitje het riet in sturen. Men weet nooit zeker waar men aan toe is ook al spit je alles door er slippen altijd leugens doorheen en als dat niet genoeg is om verwarring te zaaien verspreid men leugens over leugens en dat dan weer in het kwadraat en zo wordt duidelijkheid voor het volk wat op zijn beurt weer de grootste vijand is van de satanisten, steeds op geniale wijze verhuld.

      4 likes
     • Het plan lag er al jaren om Jerusalem tot hoofdstad van Israel te maken.
      Waarom ze daar nu zo gebelgd over zijn heeft geloof ik te maken met het feit dat ze er achter zijn gekomen dat ze daarmee de NAVO in een keer buiten spel zetten.
      Het hoe of wat daarvan snap ik ook niet helemaal maar dat heb ik eens opgevangen.

      Vergeet niet dat Trump nog een poosje naar de pijpen van de deep state moest dansen, al was het maar voor de uiterlijke schijn om ze niet teveel in het harnas te jagen.
      Ook is bekend van Trump dat hij zijn vijanden dichter bij zich houdt dan zijn vrienden.
      Veel kan dus nogal eens bedrieglijk overkomen.
      Maar de 7th floor, de etage in het Pentagon waar de heren huisden is inmiddels opgeheven.

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/12/video-bill-clinton-george-w-bush-en-barak-obama-beloofden-allemaal-om Jerusalem-te-erkennen

      https://www.cidi.nl/senatoren-vs-nu-erkenning-van-jeruzalem-als-israels-hoofdstad/

      4 likes
     • Wellicht verkeerde denkwijze, maar heb je er wel eens aan gedacht dat er al sinds Camp David (Carter) gesproken wordt over een oplossing. Praten praten praten en er gebeurd niks buiten aanslagen etc.
      Trump heeft wel een controversieel middel gebruikt, dat misschien slecht uit kan pakken (aanslagen etc.), maar het is nu wel duidelijk:
      Fuck met Israel en Jeruzalem en het machtigste land ter wereld zal je krijgen.
      Grof uitgelegd, maar hij heeft de angel uit de hele situatie gehaald, Islam Palestijnen etc, het zal iedereen nu duidelijk zijn, dat hier niet meer aan te tornen valt. Wellicht gelijk een goede reden om over de juiste dingen te praten en de situatie daar op te lossen?
      Daarnaast, lost Trump al zijn belioftes en die van voorgaande presidenten in. Komt soms hard aan, maar hij is duidelijk naar iedereen. Is dit narcisistisch of dictatoriaal? Ik weet het niet, maar mijn gevoel zegt dat het voor het goede van de mens is (en natuurlijk eerst de Amerikaanse mens)

      3 likes
   • De rollen zouden wel eens omgedraaid kunnen gaan worden.
    Van jager democraten gaan zij nu de prooi worden voor de republikeinen.
    Watergate zal hierbij in het niet vallen.
    Zou de Clinton/Obama beerput eindelijk eens geopend worden.
    Ben benieuwd.

    17 likes
   • Volgens mij maakt(e) Trump zichzelf dagelijks belachelijk en werd hiervan door de media verslag gedaan.

    2 likes
  • Inhoudelijk reageren blijft moeilijk.

   Voor wie het nog niet snapt, het gaat hier om een moderne vorm van een STAATSGREEP.
   De democraten betalen een (ex) medewerker van de MI6 om een FAKE rapport opstellen vol met verzinsels over Donald Trump.
   Het rapport word gelekt aan de media.
   De media leest het voor en de “”domme” burgers geloven het.
   Nu blijkt alles verzonnen en gelogen te zijn.
   Betrokken personen hebben gelogen onder ede. (dom, want nu moeten ze de gevangenis is)
   Een deel van de “domme”burgers, zijn niet meer dom, een ander deel blijft het.

   O ja, op het plegen van een staatgreep staat de doodstraf.

   19 likes
  • politiek = politiek. Alleen Trump is geen politicus, Trump is de olifant in de porseleinkast en hij is “damned good at it”. Samen met de republikeinse politici dendert hij als een trein over de Democraten en Liberalen heen.

   weetje 1:
   over racisme waar Trump en de Republikeinen van worden beschuldigd, kijk volgende video eens –
   https://www.youtube.com/watch?v=ryweuBVJMEA
   zoek op wie Ronald Byrd is….

   weetje 2:

   Comey is ontslagen door Trump.
   Comey heeft gezegd dat na het eerste gesprek met Trump (als president elect), hij zich gedwongen voelde om alles te documenteren. Dit zijn iets van 8-10 memo’s die hij over de gesprekken met Trump heeft geschreven.
   Comey is ook degene die het dossier naar Trump gelekt heeft (wat als een strafbaar feit kan worden beschouwd).

   Mooie is nu, dat er door meerdere partijen, om vrijgave van de memo’s is gevraagd. Op basis van de FOI Act (Freedom of information).

   Een rechter genaamd Boasberg, heeft al deze aanvragen meerdere malen afgewezen.
   Dit zou op zich niet zo byzonder zijn, ware het niet dat dezelfde Boasberg ook een rechter is in FISA court.
   Hetzelfde FISA gerechtshof dat toestemming heeft gegeven om te spioneren op Carter Page tijdens de Trump campagne en dus ook op Trump.

   Conflict of interest???

   1 likes
 2. Voor diegene die het niet begrijpen (of willen begrijpen en anti Trump zijn):
  Trump is geen politicus. Hij heeft meerdere malen aangegeven, dat hij het “moeras” (lees deepstate) gaat dreggen. Kijk eens naar de volgende filmpjes om jezelf te overtuigen dat Trump gevaarlijk is – gevaarlijk voor datgene wat de meesten hier al jaren roepen en verachtten, de Bilderbergs, Rothchilds, NWO etc…

  Luister goed hoe hij deze mensen openlijk bedreigd en waarschuwt:
  https://www.youtube.com/watch?v=NnRVAzFa6Og

  Dit heeft hij meerdere malen gedaan:
  https://www.youtube.com/watch?v=nF0YpXcZw9U

  ook tijdens de SOTU, maar die moet je dan maar helemaal kijken om de waarschuwingen eruit te halen.
  Trump, ook al zou hij nooit president worden, was/is dus een gevaar voor de powers who want to be.

  Brug naar het memo.
  Als soort van verzekering, mocht Trump toch president worden is volgende gebeurd:
  Er is dus een onderzoek (al bijna 18 maanden) gaande naar vermeende contacten tussen Trump en de Russen.
  Dit onderzoek is begonnen vanwege een dossier geleverd door ene Steele, oud MI6 en FBI asset.
  Met medeweten van o.a. Mueller, Sztrok, Comey McCabe, Obama i op basis van dit dossier een Fisa (de mogelijkheid van intelligentie diensten om op Amerikaanse burgers te spioneren) warrant uitgegeven door de rechter om the spioneren op Carter Page (vrijwilliger tijdens de Trump campagne). De rechter heeft dit gegeven vanwege dit dossier.
  Gevolg, al bijna twee jaar durende hetze tegen Trump en Republikeinen, waarin de media een zeer grote rol speelt. Enige die tegengas geven zijn Fox en wat independent media outlets.
  Extra leuke gevolg, niemand heeft het meer over de emails en server perikelen met Clinton (70.000 verdwenen emails) en het feit dat er schijnbaar door de FBI (o.a.) iets van 10.000 sms/tekst berichten verdwenen zijn, berichten tussen FBI medewerkers, die zeer anti Trump zijn en praten over een “verzekering” mocht Trump toch president worden.

  Nu komt er een memo uit waaruit volgende blijkt:
  Steele wilde absoluut niet dat Trump president zou worden. Heeft een dossier samengesteld, misschien mbv Russische inmenging).
  Dit dossier is uiteindelijk door een Advokaten firma gekocht.
  Deze firma is betaald door de DNC (democratic National Convention) en de Clinton Foundation om het dossier te kopen.
  Het dossier staat feitelijk vol onwaarheden 9toegegeven door Steele) en is nooit onderzocht op waarheid. Wel is het dossier direct gebruikt om een FISA aan te vragen. Bij de aanvraag is alleen het dossier getoond en is niet verteld hoe het verkregen is (laat staan wie het betaald heeft). Dit is een zwaar strafbaar feit en houdt het FISA gerechtshof in “contempt” / minachting.
  Obama wist ervan, Clinton wist ervan top FBI wist ervan en meerdere democraten.
  Toch is Mueller het onderzoek gestart.
  De tweede maal (na 90 dagen moet er hernieuwde toestemming aan het hof gevraagd worden) is een artikel op Yahoo news gebruikt als nieuwe informatie. Hierdoor werd wederom toestemming gegegeven.
  Wat weggelaten is, is dat Steele de gegevens uit zijn dossier, zelf gelekt heeft naar Yahoo. Dit noemen ze circulaire berichtgeving. Je zegt: kijk dit is er gebeurd zonder jezelf bekend te maken en een ander feit komt in de wereld. Dit is ook weer een bewijsbaar feit.
  uiteindelijk is Trump dus president geworden, maar de laster en het onderzoek en de demonisering via de media zijn onophoudelijk doorgegaan.
  Nu is dus, door vrijgeven van het memo, de pleuris uitgebroken. Want als dit waar is, spreken we van hoogverraad. Hoogverraad door o.a. Clinton, McCabe, Comey en vele anderen. Wellicht zelfs Obama.

  De media, op Fox na, probeert dit memo te downplayen met nog meer laster naar Trump, maar nu ook naar enkele van de meest gerespecteerde congresleden, Gowdy, Nunes en meer.

  Dit is slechts een beknopte uitleg, maar wellicht helpt dit:
  Tim Fitton, president Judicial Watch (zoek videos met zijn uitleg)
  Qanon, dit is een soort twitteraar, die bewezen heeft heel dicht bij Trump te staan. Bijvoorbeeld door te zeggen, mensen let op over 1 minuut komt er nieuws, en dan verschijnt er een tweet van Trump of wordt er een persconferentie belegd.
  Qanon heeft ook enkele dingen aangegeven, een soort van broodkruimels, waar mensen op reageren en onderzoek gaan doen.
  Eén van de dingen is bijvoorbeeld, het aangeven van het vrijgeven memo. aantallen van ten laste leggingen (13000 in totaal staan er klaar, zonder namen, maar wel met doodstraf, levenslang etc.).

  Nu geef ik nog een paar dingen om over te denken:
  Trump is een rassist:
  https://www.youtube.com/watch?v=kh_N3vAWed4 Dit is de nicht van MLK, ja de echte…
  Trump is alleen voor zichzelf bezig en denkt niet aan de mensen:
  zie SOTU o.a. en over de belasting hervorming wat dit voor effect heeft:
  https://www.youtube.com/watch?v=L_Mec0L73ik&t=838s

  Over toeval:
  Hoe groot is de kans dat de dag na de SOTU, een vuilniswagen in de middle of nowhere midden op een teinrails staat (met de klep omhoog in richting van de trein). De chauffeur blijft zitten. Een trein met congresleden van de republikeinen crasht op de vuilniswagen. 1 dode: de chauffeur.
  Nu weet ik met kansberekening is dit altijd mogelijk, maar…
  Als chauffeur zou ik maken dat ik uit de wagen kom, dan maar een crash, maar ik ben weg. Stel dat ik een hartaanval heb gehad en zeer slecht was op dat moment, hoe groot is de kans dan dat ik met de wagen precies netjes op de rails stop? dat zou samen met deze specifieke trein wel heeeeel erg toevallig zijn.
  Ongeverifieeerd is dat of een helicopter of een drone, de treinmachinist op de hoogte heeft gebracht van
  de wagen op de rails. Feit is wel dat de trein langzamer is gaan rijden. waardoor de schade niet al te groot was.

  Trump is de persoon waar we in de hele wereld al jaren om schreeuwen, pakt de elite aan, is zo’n beetje de eerste president, waar dan ook, die doet wat hij zegt/heeft belooft. Echter is hij pas een jaar president, dus mensen die zeggen, hij heeft dit en dat niet gedaan, ja wat wil je nou? Dat hij in een jaar al de problemen oplost?
  Hij heeft ongelovelijke ballen van hard staal en is aan de andere kant een begaan mens, maar hier moet je jezelf maar verder over informeren.

  Ik ga graag de discussie aan met andersdenkenden, maar houd je wel aan gespreksnormen. Geblaat en geschreeuw geeft allen maar je onmacht aan om je gelijk te krijgen, zonder dat je de kracht en kennis hebt om het te verdienen!

  18 likes
  • Killary en Obambam schijten ook 7 kleuren poep omdat bekend wordt /is dat ze dik verdiend hebben aan dat uranium one deal met Rusland alsook andere hooggeplaatsten die een oogje dichtknepen, gewoon op eigen houtje de deal gesloten zonder goedkeuring v/h congres or what ever..Er is nog zoveel meer aan de gang wat te maken heeft met landverraad waar idd de doodstraf op staat ,eerdaags zal de beerput publiek worden ook vwb pedogate/ human trafficking , ben benieuwd hoe dit voor die gangsters want dat zijn het gaat aflopen.Ook de rol van de Fed is uitgespeeld ze zullen/moeten nog een poosje meedraaien totdat alles gereset is maar dan is ook dat finito. Alles op geldgebied en geldwaarde gaat er veel veranderen per land verschillend ligt eraan hoe laag of hoog de koers staat. En idd er was /is veel werk dat verzet moet worden maar we zijn goed op weg.

   https://www.youtube.com/watch?v=De8r9EHudS4

   https://www.youtube.com/watch?v=nPFtcATJXv8

   4 likes
  • An Archist,

   Uitstekend verwoord en goed dat je iedereen nog eens attendeerde op het volgende,

   https://www.youtube.com/watch?v=nF0YpXcZw9U

   Een onderwerp die al veel langer een hot issue was in de States en daarbuiten. En waarvan de meesten nooit verwacht hadden dat het ooit door een presidentskandidaat zo recht voor zijn raap naar buiten zou worden gebracht. Wat Trump hier vermeld druist dan ook regelrecht in tegen de belangen van de globalisten, en een zooi parasieten die al tijden lang misbruik maakten van dat concept. Van corrupte zakenbankiers, multinationals, speciaal oligarchen, en tot en met het militair industrieel complex.

   0 likes
 3. Deze gehele kwestie kon wel eens te maken hebben met het feit dat Trump maanden lang tijdens de verkiezingscampagne te kennen gaf Poetin niet als een groot gevaar te zien, integendeel. Trump was tevens van mening dat we beter met de Russen konden samenwerken om IS te bestrijden.

  Ik denk dat hij hier een gevoelige snaar raakte bij iedereen die betrokken was met een internationale geopolitieke agenda waaronder Hillary Clinton. Een agenda zoals Zbigniew Brzeziński die beschreef in zijn werk ‘The Grand Chessboard’, om al het olie en het gas van landen rondom het Kaspische zeegebied van Centraal Azië te consolideren. En tot en met de agenda van de denktank PNAC, the Project for the New American Century.

  21 likes
 4. Ik zie dat een heleboel mensen hun veerkracht zijn verloren dat het ooit nog anders kan worden. Vandaag ook weer gesprekken gevoerd hierover, waarbij het pijnlijk duidelijk wordt hoezeer de meerderheid van mensen geprogrammeerd is met een bepaald wereldbeeld dat je er gewoon niet uitkrijgt. Je hóórt de kranten, de msm in hun onderbuikopinies doorklinken, je krijgt de argumenten die je kent van de oppervlakkige, onvolledige berichtgeving.

  Ik moet zeggen dat ik vandaag behoorlijk pissed raakte over wat ik telkens weer hoor en zie. Voor de mensen die alleen overtuigd worden wanneer er een Mahatma Gandhi in Amerika president wordt, dat zal niet gebeuren. Trump weet niet alles, en heeft zo zijn eigen opvattingen. Maar het belangrijkste is daar. Hij brengt de geldstroom terug naar de mensen zelf. Hij heeft de ervaring en integriteit om te doen wat nodig is. Wat er dankzij zijn administratie gebeurt (en dankzij mensen als Nigel Farage in Europa) kan het keerpunt worden dat we nodig hadden.

  Ik bewonder mensen zoals zij die de shitload aan onzin die ze over zich heen hebben gekregen kunnen verdragen en toch nog functioneren. Het jezelf inzetten om de mensen te bevrijden die je eigenlijk niet waard zijn, die het eigenlijk verdienen om 8 jaar Hellary-terreur te ondergaan om de best mogelijke leermeester in het leven te krijgen: de ervaring. Ik ga nu al over m’n nek van mensen op m’n werk, in m’n omgeving, de zooi die je over je heen krijgt, de ongefundeerde onzin en het gebrek aan perspectief en veerkracht. Petje af voor Donald Trump en mensen als hij, ik zou het niet kunnen.

  14 likes
 5. De mensen daar zijn door en door corrupt, met een lach vanuit een hun egomasker treden ze op alsof ze heel wat zijn ..

  11 likes
 6. ik denk dat het Carnaval straks meer maskers laat afvallen als men denken durft ..
  de beer is in principe de uil.. laat ik het daar maar op houden ..

  het is een grote klucht, de hele wereldpolitiek, inclusief ons eigen kleine kikkerlandje met de ooohhh zo vreemde snuiters die in den haag als aasgieren boven op de top van ” het torentje ” rond zwermen ( denk niet dat er witte rook uit komt ooit ..)
  heb ook besloten dat ik niet meer geloof in een andere koers ( hoop heet dat euvel ) want men heeft echt domweg kak en lak aan het volk ..

  trump heeft de wereld een scheet laten ruiken meer niet en niets minder, er is niks mis aan die man, hoop niet dat hij om zeep gaat, want dan slaat echt alles door op deze aardbol, maar goed.. laten we optimel blijven drinken en er van uit gaan dat de vieze media eens een keer op hun muil gaan, elke dag verspreiden ze leugens in opdracht van, zo ook de gevestigde huidige kliek in den haag die over lijken gaat blijkt..
  wat een land is nederland geworden zeg.. niet te geloven ( of.. dit was er altijd al.. maar door internet komt alles buiten de deur kijken.. )
  2018 .. een jaar om niet makkelijk te vergeten denk ik zo op oudjaar

  fijn weekend allen hier en geloof het of niet, maar er komt een mega rel aan, de kleur is oranje met bruin

  5 likes
  • Alle wereld leiders waren zovele handen op één buik onderling waren er afspraken handjeklap overeenkomsten etc Allemaal lid van een bepaalde duistere kliek ,vaak chantabel dus in een wurggreep waardoor ze feilloos bespeeld konden worden door een elite achter de schermen die aan de touwtjes trok en nog even trekt ook wat mainstream media betreft.. alles is voorgekauwde hap vol misleiding, maar hun macht is tanende.

   De wereldleiders die we op tv zien zijn stromannetjes velen zijn al jaren vantevoren uitgekozen om op die plek te komen en hebben in feite bar weinig in te brengen en weten amper wat er in de hogere
   afdelingen afspeelt en zijn alleen maar goed om als woordvoerder te fungeren van de onzichtbare kliek.
   Trump is rijk is niet om te kopen hooguit te bedreigen (gezin etc) maar hij heeft een harde kop en laat zich niet aftroeven,echter ook hij is niet volledig in staat om de gangsters aan te pakken daarom zijn er nu ook machten achter hem die hem adviseren en steunen en beschermen ook vanuit een hoek die de meesten niet verwachten. Trump heeft een rol die rol is de cabal uit hun holen trekken en hun macht teniet doen.De mensheid is mensenheugenis geteisterd dom gehouden vermoord en uitgemolken en daar gaat een eind aan komen.

   5 likes
 7. the “most consequential political scandal in the history of the United States.”

  Nou, de leugens over de oorlog in Vietnam die tienduizenden doden kostte lijkt me een schandaal met grotere consequenties.
  Nou, de leugens over de WMD in Irak die tienduizenden doden kostte lijkt me een schandaal met grotere consequenties.

  6 likes
 8. Eerst @Frans: je hebt helemaal gelijk, maar lees hieronder wat er mogelijk staat te gebeuren. Dan kan ik me voorstellen dat de punten waar jij het over hebt, ook onderdeel zijn van de grootste pruge in de geschiedenis van de mens.

  Nieuwe mogelijke intel op de situatie in USA:

  Er komen nog 4 of 5 memo’s uit, we weten nog helemaal niks. In totaal zijn er 9, echter niet allen worden geopenbaard.
  De beerput waar we al tientallen jaren in leven, wordt wijd opengebroken.

  Er is nu een lijst van 13.600 gesloten aanklachten.
  Er is een FEMA park gereed gemaakt met let wel 13000 plaatsen. Dit wordt echter door de racisme kaart te spelen, op Trump zijn bordje gegooid. Het vermoeden is echter dat de Trump administartie hiermee zand in de ogen van de deepstate heeft gestrooid, de plaatsen zijn mogelijk voor deze verraders).

  Er wordt gewag gemaakt van militaire tribunalen, die gereed worden gemaakt om de aanklachten te behandelen.
  De aanklachten worden behandeld volgens RICO. RICO is een juridisch systeem waarin verjaring niet bestaat (lees goed: al heb je in 1910 iets uitgehaald en in 2018 komt er bewijs, dan ben je alsnog de lul).
  Daarnaast is RICO erbij gehaald tijdens de militaire tribunalen, omdat er anders doodstraffen uitgedeeld kunnen worden. RICO staat als maximum straf alleen levenslang toe.

  Er is een helicopter neergestort bij een hotel, een dienst terug naar Adam Schiff (ga hier maar eens op zoeken, want dan hoor je het dus niet van mij en kan je een eigen mening vormen).
  Wordt uitgelegd als “returning a favor” aan AS voor de FF van de treincrash.

  Complot theorieen wordt over bovenstaande gezegd, ja en die hebben een mooie uitdrukking:
  DOWN THE RABBIT HOLE
  deze hole is zo diep dat het ons denkvermogen misschien wel te boven gaat.

  Nunes Memo wordt uitgelegd als “Smoking Gun” en dan weten we dat het slechts het begin is.

  Laatste intel: False flag mogelijk bij Superbowl (vannacht dus), Trump verblijft in een bunker tijdens het hele evenement.

  Enkele Sources: Dilley, Q, Zach (nogmaals over Q, deze anonieme persoon heeft bewezen zeer dicht bij de Trump Admin betrokken te zijn en komt met zaken die een complotdenker of buitenstaander onmogelijk kan weten).

  1 likes
 9. En van dit alles hangt nu voor een groot deel de toekomst af van onze wereld !

  1 likes
 10. FISA Memo, FISA memo, The “most political scandal in the history of the United States.”

  Er zouden de grootste corruptie schandalen instaan

  Volgens mij gaat het met wat handjeklap tussen de schuifdeuren, als een nachtkaarsje uit.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...

president

President El Salvador onthult: Meeste wereldleiders gebruiken hydroxychloroquine tegen corona

Wereldleiders krijgen het advies om hydroxychloroquine te ...