Homepagina » Buitenaards » Is sigaarvormige asteroïde Oumuamua een buitenaardse sonde met kapotte motoren? Deze topastronoom denkt van wel
Is sigaarvormige asteroïde Oumuamua een buitenaardse sonde met kapotte motoren? Deze topastronoom denkt van wel

Is sigaarvormige asteroïde Oumuamua een buitenaardse sonde met kapotte motoren? Deze topastronoom denkt van wel

Wetenschappers onderzoeken momenteel of een enorm sigaarvormig object in ons zonnestelsel een buitenaardse sonde is.

Eén astronoom claimt dat de ruimterots, genaamd Oumuamua, een buitenaards ruimteschip met kapotte motoren kan zijn.

Dr. Jason Wright van de Penn State University suggereert dat een kapot buitenaards schip op precies dezelfde manier zou bewegen als de interstellaire ‘komeet’.

Tuimelt

Oumuamua is ongeveer 800 meter lang, zo’n 80 meter breed en raast met honderdduizenden kilometers per uur door ons zonnestelsel.

Volgens astronomen beweegt het niet zoals andere stukken rotsen door de ruimte, maar ‘tuimelt’ het object door ons zonnestelsel.

Zo’n wrak zou, als het niet zo snel beweegt dat het uit het sterrenstelsel kan ontsnappen, uiteindelijk net als andere interstellaire kometen of asteroïden rondzwerven in de ruimte, aldus professor Wright.

Von Neumann-sonde

Hij denkt dat het object een Von Neumann-sonde kan zijn, een zelfreplicerend ruimteschip dat zonnestelsels aandoet.

“Zo’n ontdekking zou impliceren dat er op ieder moment veel van dit soort dingen in het zonnestelsel zijn (zelfs als ze doelbewust op de zon afkomen zijn ze moeilijk te spotten en zullen we de meeste ervan missen) en dat er dus ook veel kansen zijn om ze te bestuderen,” voegde hij toe.

Dr. Wright stelde eerder dat het mysterieuze gedrag van de ster KIC 8462852 veroorzaakt kan worden door een buitenaardse megastructuur.

Eerste bezoeker

Normaal gesproken worden asteroïden vergezeld door een karakteristieke stofstaart, maar die ontbreekt bij Oumuamua.

Dit suggereert volgens experts dat het object, de eerste bezoeker van buiten ons zonnestelsel, mogelijk bestaat uit metaal.

[Daily Mail]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Debat
Debat
3 jaren geleden

Ik ben erg benieuwd nu de oorlog is verklaard met de wetenschap wie er uit durft te komen voor een debat.
Weet zeker dat er geen geleerde of astrofisisist uit durft te komen om te bewijzen wat we allemaal denken te weten wat de waarheid zou moeten zijn.
De waarheid zou toch gemakkelijk bewezen moeten kunnen worden en dit is geen miljoenen km of lichtjaren ver weg en raast niet met miljarden km door het universum.
Nasa is de Sigaar en laat die top astronoom het voortouw in het debat maar nemen waar de specialisten voor uitgedaagd worden.

Flat Earth – Declaration of War – Mark Sargent
https://www.youtube.com/watch?v=dm8LjFe02LY

Maarten V
Maarten V
3 jaren geleden

Gewoon een langwerpige splinter van wat ooit deel maakte van een nog grotere exo-meteoriet?

Oh ja… zonder die typische kometen-staart…

Transformer Optimus Prime met motorpech misschien?

Mike
Mike
3 jaren geleden

Als dit werkelijk zo is wordt het ook aannemelijker dat er daadwerkelijk een hevige strijd gaande is in ons zonnestelsel. Een strijd tussen onze goedwillende verre familie en onze onderdrukkers de “Chimera-group”, die ons al 25.000 jaar in gijzeling zouden houden.

Er zijn ook berichten dat het toegenomen aantal meteorieten, die wij in de afgelopen jaren hebben gezien, daar ook een gevolg van was (onderdelen van ruimteschepen / satelieten). Al zou ik er ook niet van opkijken dat de X-37B in 2016 meer dan een jaar in de ruimte was om enkele ruimtemissies van Rusland en China te saboteren en om misschien enkele experimenten te doen met kunstmatige meteorieten.

Dit laatste volgens de voorspelling van Werner von Braun, die hierover vlak voor zijn dood aan zijn collega Carol Rosin had getuigd. De NWO-cabal zou in zijn overtuiging onder andere ook meteorieten gaan gebruiken als excuus om de ruimte te kunnen bewapenen.

Inmiddels hebben we kunnen zien dat de ruimte al bewapend is en dat er in de afgelopen maanden in Californië ook bosbranden met “directed energy weapons”zijn veroorzaakt. Al lijkt het erop dat dit meer om de woningen/gebouwen te doen was. Zou dit dan toch een uiting kunnen zijn geweest van de strijd tussen positieve en de negatieve groepen op aarde?

Het blijft complex allemaal. Het is in ieder geval duidelijk dat er een strijd gaande is op hóóg nivo, anders zou het wel met chocoladeletters in de kranten staan.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Dacht even dat ik ze zag vliegen……dit is toch een totaal andere foto dan die sigaar van Clinton van de week… 12 Dec. Ik heb het maar even opgezocht. …….en bij het woord mogelijk….. laat maar……er komt heus nog wel eens een tijd dat de mens het allemaal weet, maar nu nog even niet…………

x

Check Also

radiosignalen

Mogelijk eerste radiosignalen van planeet buiten zonnestelsel ontvangen

Wellicht probeert het universum de aarde een ...

planeetonderzoeker

Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

Het is algemeen bekend dat de zon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x