Buitenland

Hallucinante beelden uit Australië: ‘In rap tempo is hier een burgeroorlog aan het ontstaan’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het blijft onrustig in Australië, met name in en rond Melbourne. Op social media komen talloze filmpjes voorbij waarop te zien is hoe zwaarbewapende politieagenten met rubberen kogels op demonstranten schieten.

De politie gebruikte onder meer traangas en rubberen kogels om betogers weg te jagen bij de Shrine of Remembrance in Melbourne, een oorlogsmonument.


Het ministerie van Volksgezondheid in Victoria heeft bouwprojecten in de deelstaat twee weken stilgelegd vanwege het ‘grote aantal coronabesmettingen’. Premier Daniel Andrews heeft bovendien aangekondigd dat bouwvakkers zich moeten laten vaccineren voordat ze weer aan de slag mogen.

In Melbourne demonstreren duizenden bouwlieden tegen de vaccinatieplicht, wat op sommige plekken leidt tot aanvaringen met de politie. Woensdag was er een enorme politiemacht op de been in de stad.


“Vrouwen, kinderen en andere demonstranten worden inmiddels beschoten met rubberen kogels bij een bekend oorlogsmonument in Melbourne,” reageert journalist Annelies Strikkers. “In rap tempo is hier een burgeroorlog aan het ontstaan. Al iets vernomen van de NOS, Amnesty of het kabinet?”

“Ik hoor enkel krekels. Waarom is dit de moeite van het vermelden niet waard?” vraagt ze aan de mainstream media.


Zanger Tim Douwsma zegt: “What the hell is going on?!!”

“Dit heeft toch niks meer met een democratische rechtsstaat te maken. Australië is met een vingerknip veranderd in een politiestaat, die de vergelijking met de verschrikkelijkste communistische regimes met glans kan doorstaan. Wat in Australië gebeurt, kan ook zo in Nederland gebeuren,” twittert Percolator.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
137 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anna
Anna
1 jaar geleden

Doet me denken aan de serie La Valla, gezien op Netflix.
Is dit onze toekomst ?

Weetniet
Weetniet
1 jaar geleden

Duurt niet zo lang meer voordat het volk ook naar de wapens grijpt en er van beide kanten met scherp geschoten gaat worden. Allemaal in het kader van de volksopruiming gezondheid.

Ed Kas
Ed Kas
1 jaar geleden

Australie heeft zo een beetje de laagste besmettingsgraad van de hele wereld, en toch “om de veiligheid en gezondheid van de burgers te beschermen” worden ze nu opgesloten, in elkaar geslagen en met rubberen kogels beschoten.

De wereld is gek geworden!

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Nog even en de rubberekogels worden vervangen door koperenkogels, en dat alleen maar om de pandemie te bestrijden….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

137
0
We lezen graag je reactie!x