Great ResetBinnenland

‘Het is zover. Het startsein is gegeven. De revolutie is in gang gezet’

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Het is zover. Het startsein is gegeven. De revolutie is in gang gezet. Dat zegt Willemijn van Brenk, die bekend werd als de TikTok-juf, in een videoboodschap. Ze stond vijf jaar voor de klas in het voortgezet onderwijs, maar besloot recentelijk om uit het onderwijs te stappen.

We gaan op dit moment misschien stapvoets uit het oog van de orkaan, maar binnenkort is het hollen geblazen, voorziet Van Brenk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Tegen mensen die de boerenprotesten veroordelen, zegt de voormalig docent Nederlands: “Ik hoop dat het nu duidelijk wordt voor de mensen dat je moet stoppen met janken, want exact dit is waarom dit gebeurt in de wereld. De mensheid is verziekt, de mensheid is kapotgemaakt. Het is ikke, ikke, ikke, als ik maar door kan, als ik mijn dingen maar kan doen, als ik maar niet hoef te wachten, maar niet nadenkend over de boeren.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Fase 5 van The Great Reset

Van Brenk, die honderdduizenden volgers had op TikTok, zegt de boeren volledig te steunen. “Met mij heel veel mensen. Want op het moment dat ze aan jullie komen, komen ze aan ons.”

“Mensen, haal je verstand uit je gat en ga staan met die boeren,” zegt ze. “Want op het moment dat de boeren verdwijnen en wij compleet afhankelijk worden van andere landen, dan is het done. Als wij afhankelijk worden van andere landen, kunnen we iedere keer eruit geknipt worden. Dan komen er voedseltekorten.”

“Maar dat is exact wat de overheid wil,” aldus de oud-docent. “Want wij zitten in fase 5 van het grote plan, The Great Reset. En ja hoor, in fase 5 staat inderdaad dat wij voedseltekorten moeten krijgen. Dat gaan ze regelen. Dat gaan ze doordrukken.”

Met de boeren staan wij op

Dit hele stikstofprobleem is een stikstofschandaal en ik hoop dat jullie dit gaan begrijpen. Dus zit jij nu nog te zeiken, zit jij nu te janken, sterkte. Ik hoop dat de boeren doorgaan. Maar met de boeren staan wij op. Komen ze aan de boeren, komen ze aan ons! Laat je steun zien.”

Tegen de boeren zegt Van Brenk: “Jullie staan er niet alleen in. Met mij heel veel mensen. En ik hoop dat er nog veel meer op deze manier wakker gaan worden. Sta op, spreek je uit. Met mij staan jullie op. Laten we dit doen.”

“De revolutie is in gang gezet en ik ga ‘m graag tegemoet, en met mij heel veel mensen.”

4.8 379 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

239 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hamala
Hamala
1 jaar geleden

Duidelijke taal burgers v Nederland en boeren💪

eautiful nature
eautiful nature
1 jaar geleden

Goed gezegd Willemijn!

Naam*
Naam*
1 jaar geleden

De nachtzuster tweette over een onderwerp wat exact de reden waarom AL onze politici (behalve FvD) en media en grote bedrijven meewerken aan dit misdrijf tegen de mensheid. ALLE MENSEN MET SLEUTELPOSITIES WORDEN GECHANTEERD. De Nederlandse overheid werkte nauw samen met Epstein. Daarom doen ze braaf wat het WEF van ze eist. Nagenoeg iedereen die wij in het oude normaal vertrouwden, wordt gechanteerd dmv honeypot constructies. Ze staan allemaal op compromiterende beelden. Ze zijn allemaal satanisten die bij mensen als Dutroux en Epstein vaste klant waren of in ieder geval corrupt zijn gemaakt omdat ze bepaalde handelingen met hele jonge kinderen hebben gedaan. Wij moeten ons heel heel heel snel gaan afvragen waar die 1675 vermiste kinderen zijn gebleven. En daarnaast moeten we eens goed gaan kijken naar vermiste kinderen en kinderen die van AZC’s verdwijnen. We zijn in oorlog met totale monsters.

https://mobile.twitter.com/Denachtzuster1/status/1531189022596468736?cxt=HHwWgMC4_bWT8L8qAAAA

Loisss
Loisss
1 jaar geleden

Precies!

Back to top button
239
0
We lezen graag je reactie!x