Homepagina » Buitenland » Macron spreekt vol minachting over het Franse volk. Deze hoge politicus zegt hierop het volgende over president Rothschild
Macron spreekt vol minachting over het Franse volk. Deze hoge politicus zegt hierop het volgende over president Rothschild

Macron spreekt vol minachting over het Franse volk. Deze hoge politicus zegt hierop het volgende over president Rothschild

Een hooggeplaatste Franse politicus is in opspraak geraakt omdat hij Emmanuel Macron ‘president Rothschild’ heeft genoemd. Gelijk werd de antisemitische kaart gespeeld.

Secretaris-generaal van de Republikeinen Fabien Di Filippo sprak naar aanleiding van het staatsbezoek van Macron aan Denemarken op Twitter van ‘een belediging van het Franse volk’.

“President Rothschild heeft zichzelf overtroffen in Denemarken,” klonk het.

Verloren

Di Filippo ontkende dat hij antisemitische uitlatingen heeft gedaan over Macron, die sinds 2008 voor de Rothschild Bank werkte.

‘President Rothschild’ verwijst naar eerdere functies van bankier Emmanuel Macron, aldus Di Filippo, toevoegende dat de Franse president ‘het contact met onze realiteit heeft verloren’.

Dat hij werkte voor een Joodse bankiersfamilie staat daar geheel los van, benadrukte hij.

Gemoederen

Het bezoek van Macron aan Denemarken houdt de gemoederen flink bezig. In het bijzijn van de Deense koningin Margrethe II typeerde hij de Fransen als ‘een volk dat zich steevast verzet tegen verandering’.

‘Koppige Galliërs’ noemde de president zijn landgenoten. Van links tot rechts reageerden Franse politici verbouwereerd.

Minacht

Hij zei verder dat ‘echte’ Fransen en Denen ‘niet bestaan’.

In augustus vorig jaar zei de president vanuit Boekarest dat ‘de Fransen hervormingen haten’.

“Zoals gewoonlijk minacht Macron de Fransen vanuit het buitenland,” tweette Marine Le Pen van het Rassemblement National.

Foto: Барвенковский Wikimedia Commons

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. Zelfs die Franse bevolking is al hun chauvinisme kwijt;
  Na dat schouwspel bij die Franse verkiezingen stemden ze zelf op die rothschild bankier.
  In FR hebben ze zich kreupel betoogd steden in de fik gestoken niets helpt, die rothschild elite zit muur safe vast aan de macht in alle EU landen. Ge krijgt ze niet weg, hadden ze maar op Le Pen gestemd ipv MSM te volgen

  In navolging maxima (de NL’er bestaat niet) ramt hij er ook in dat de Fransman niet bestaat..
  Straf wat doe je dan met de Franse geschiedenis?!?

  Veel te weinig mensen op aarde kennen effectief rotschilds khazaren illuminati geschiedenis, ff anti semiet kaart trekken via de rothschild media en klaar is kees .
  Hulde voor Di Filippo, hopelijk vermoorden ze hem niet.

  44 likes
  • Vandaag is een andere rothschild soldaat in Antwerpen..
   Nibiru beschrijft eigenlijk perfect de situatie:

   “Een aantal jaren geleden schreven wij een artikel met de titel “Geert Wilders en Angela Merkel hebben dezelfde opdrachtgevers”. Daarin wordt duidelijk gemaakt wie en wat Geert Wilders is en enkele dagen geleden publiceerden wij een artikel waaruit blijkt dat ook Angela Merkel een geboren Chazaar is en uiteraard een prominent lid van de Chazaarse Mafia (CM). ”

   Ik vraag mij af… al die pro israehell zionisten blogs en Wilders fans of die beseffen dat ze de agenda NWO dienen? Waarschijnlijk niet 🙁

   Dat Dat is zo krankzinnig absurd dat israel alles betaald voor Wilders om hier boel op stelten te zetten. Een ander land kan en mag nergens een politieker financieel steunen of de situatie ophitsen in een ander land… maar zion israehell wel, zeg je iets dan ben je anti semiet een nazi.
   Waterdicht heeft zion israehell alle macht zo op aarde…
   Wat was Pim Fortuyn toch een klasse heer… To the point
   Als je Wilders dan ziet en hoort…
   Alle politiek op aarde is in khazaarse handen

   http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13275:oude-tijden-lijken-te-herleven-in-duitsland&catid=20:het-complot&Itemid=33

   25 likes
  • @Marduk’s Revenge

   Wat ik opmerkelijk vind is dat de Rothschilds hun woorden uit het verleden beginnen in te slikken en poltieike marionetten, zoals Macron, inzetten om overeind te blijven? Als deze quote stamt van een Rothschild, dan denken ze er door omstandigheden gedreven, heel anders over….. “Give me control of a nation’s money and I care not who makes it’s laws”

   De dag gaat komen dat deze machtige krachten ophouden te bestaan, zij die alleen hun macht en kracht hebben te danken aan moord en doodslag. Daarom zal een eenvoudige sterveling het ook nooit na kunnen doen, want daarvoor is zekere mate van natuurlijke en algemene brede kennis nodig van zaken en strategisch inzicht, mensenkennis, sluwheid, slimheid, intelligentie en dan vooral onverbiddelijke moordzucht en aangevuld met zelfs uitermate grote dosis van vriendelijkheid en een zekere ogenschijnlijke mate van fatsoen voor nodig. Over zoveel ‘kwaliteiten’ beschikken de meeste zielen nu eenmaal niet.

   7 likes
 2. Het volk in de EU heeft niet door dat de gevangenis dicht getimmerd wordt momenteel om alle slaven bij de keel te kunnen pakken!

  Macron, Rutte, Merkel, enz doen allen de taken die ze moeten doen.
  Griekenland is geratbraakt, over en uit.
  Argentinie en Venezuela idem en dit zijn met Griekenland de “testgebieden” om te kijken hoe ver de Elite kan gaan met het volk (schijnbaar dus heel ver, volken ontwaken niet meer)

  Nu is Turkije aan de beurt om geschoren te worden.
  Griekenland was dikke problemen voor de EU banken! Eigenlijk is de DB gered door de Griekenland constructie. Was Griekenland niet gered dan was Duitsland failliet…
  De financiele markten in Turkije zijn net als bovengenoemde “kapot” gemaakt.
  Hier komen de EU banken dus weer zwaar in de problemen, door de Turkse leningen die zwaar afgewaardeerd moeten worden! En dat vlees zit niet meer op de botten!

  Nu wordt het leuk 😉
  De EU zou Turkije geld kunnen lenen via het IMF, maar dan moeten ze bij de EU horen!
  Als de EU zou ompleuren, zou deze Elite dan Turkije binnenhalen om dit NAZI project te redde? YES, zo wordt Turkije versnelt de EU binnengehengeld.
  Wellicht de enkele Duitsen banken met enkele Turkse gaan worden samengevoegd zelfs!

  Maar hier zal de chaos echt niet stoppen. De burgers in de EU gaan de rekening betalen en die zal niet mals zijn! Sterker nog dit is niet meer te redden!
  Deze wanhoopspoging zal de EU en de VS de nek omdraaien en de Euro en Dollar gaan instorten. De volkeren van de EU zullen -pas nu- ontwaken en boos worden maar dat is te laat…

  Die hordes buitenlanders worden dadelijk ingezet tegen de oorspronkelijke EU volkeren en geloof me geweld tussen blank en zwart gaat niet geschroomd worden. Wat? Dit gaat ziek grof en hard worden. De EU zal het onderspit delven, Ottomaanse rijk wat Erdo wil is dood, de VS dollar is waardeloos, eigenlijk zullen bijna alle currencies kapot gaan.

  Banken zullen omgaan, volkeren verliezen alles wat ze aan waarde hebben en we krijgen 1 nieuwe Wereldmunt op basis van Blockchain techniek!

  Welkom bij NWO!! 99% slaaf , 1% ZIONNAZI ELITE die alles bezit

  ps. Bezit is verdwenen en de slaven hebben een abonnement om te wonen, rijden, luisteren, lezen, enz… Aan alles wat deze slaven doen verdient maar 1 kleine Elite.

  Tja, had de wereld maar wakker moeten worden….

  22 likes
  • Wat jij neerschreef klopt 100%.
   Alleen gaat het iets anders uitdraaien.
   Die elite illuminatie denken zo door die moslims te ontketenen naar WOlll tegen het christendom dat dat israehell gespaard gaat worden of andere delen aarde van waaruit zij dan die ziekelijke gestoorde NWO kan gezet worden…

   Nee gaat niet zo gebeuren, iedereen op aarde gaat er dan aan, de chaos wat dan zal ontstaan wereldwijd zal ervoor zorgen dat onze planeet volledig vernietigd gaat worden ook die achterlijke zionisten bankiers, als die het moesten overleven is het enkel in hun atoomsteden. Kunnen ze daar mijmeren en gek worden met hun NWO vanuit atoomsteden zonder slavenvolk!
   Dat lot staat ons allen inclusief elite te wachten, politiek wordt zoals franse revolutie die door elite tot stand kwam ook uitgemoord daarvoor al.
   Dat snap ik niet aan die politiek dat zij niet beseffen hoezeer volken hen haten.

   en idd de wereld had maar wakker moeten worden!

   8 likes
   • IsraHell gaat idd niet gespaard blijven….

    Alle Joden op aarde die denken dat ze het volk van god zijn, zijn totale gebrainwashte clubmongolen.
    De elite ZionNazis zullen IsraHel totaal vernietigen.
    Dat is ook de enige reden dat IsraHel in 1947 op de kaart gestampt is, alleen weer om het te vernietigen…

    Het “Joods volk” is niets meer dan Collateral Damage (wat als kiespijn gemist kan worden!!!) En zo proberen ze weer de: Kijk ons Zielige Joden Weer een Gepakt worden slachtofferrol vast te houden.

    5 likes
 3. macron kwam uit het niets en werd door de rothschild naar voren geschoven.
  kijk naar de westerse landen en de regeringen ze lopen allemaal aan een touwtje en wanneer er links getrokken wordt gaan ze naar links en rechts als er rechts getrokken wordt.
  dat ze zelf stromannetjes of puppets zijn hebben ze nog geeneens in de gaten.
  de hele westerse wereld is totaal verziekt en wij kijken en stemmen er op,keer op keer op keer.

  wij burgers hebben toch hersens gebruik ze dan een keer.

  26 likes
  • Houdt u verre van tovenaars en politiek
   Maak u niet druk om de wereld, in openbaringen wordt al deze ellende beschreven
   Wie van jullie denkt ooit bevrijd te worden door een staatsman
   ?

   Satan regeert, maar niet lang meer

   8 likes
  • DEnk je echt dat er eerlijk is gespeelt toen er gestemt werd? In Frankrijk bv zijn de stembussen doorzichtig zodat je kan zien dat ze leeg zijn als de stemzalen geopend zijn. In NL kunnen ze al gevult zijn met stembiljeten waarop men VVD ingevult heeft.

   1 likes
 4. Loopjongens zijn het, kleuters, het feit dat hij op een bank heeft gewerkt wil nog niet zeggen dat je een land kan besturen …..Hetzelfde in Canada, over wat hier rond loopt wil ik het niet eens hebben, sterker nog ik ken ze niet eens…..Maar de vakantie is afgelopen en allemachtig ik ben naar de winkels geweest., ik ben alleen maar hoofd doekjes tegen gekomen en twee zwarte brievenbussen , ik liep daar zo me afvragend wat ik hier nou nog te zoeken heb. Pasop ik ben beleefd tegen iedereen behalve de brievenbussen die negeer ik…..En dan woon ik nog in een mooie buurt, maar het gaat zo hard, ik denk dat ik maar naar een dorp ga verhuizen ….

  24 likes
  • @Louise

   Dat heet “islamisering van Nederland” en gaat hardcore razendsnel. Die hard Nederlanders kunnen daarbij doodvallen of het heen en weer krijgen. Het enige waar Nederlanders nog voor deugen is af en toe hun stem uitbrengen. Wat verder de toegevoegde waarde is van een dergelijke middeleeuwse religie en religies in het algemeen ontgaat mij in het geheel. Het enige wat ik kan bedenken is dat Nederland economisch verzwakt of letterlijk afgemaakt moet worden.

   Nederland gaat in het geheel ten onder in landverraad, o.a. door de kiezers zelf (ook PVV en zelfs FVD zijn zio -nep- partijen) en hun judas politici en door achterlijke of zelfs heel gevaarlijke culturen te implementeren ten koste van autochtonen. Niet dat ik zo’n hoge pet op had van Nederlanders, maar deze hadden nog wel de moed om op een redelijk vredige manier te werken aan een toekomst en land. Het is na de invoering van de euro (is een gijzel- en afpersmunt) bergafwaarts gegaan met Nederland/Europa in vele opzichten.

   Nederlanders zijn zelfs niet langer baas over je eigen leven en lijf, dat je nog niet verplicht bent je huis met vreemden te delen en 34 uur per dag je voordeur open te laten verbaast mij. Kwestie van tijd, crisistijd.

   10 likes
 5. Oh ja, en nog eventjes een kort uittrekseltje uit het laatste UN DIKTAAT!!!!!!!

  Markus Weiss2 uur geleden
  Von wegen neutral , in “20Minuten” wurde 1 Tag nach dem brutalen Mord des “HILFESUCHENDEN” schon Stimmung gegen Nazideutschland gemacht . Aber ! In der Schweiz trifft man relativ häufig auf offene Ohren betreffend der deutschen Frage . Abonniert die RXPRESS-ZEITUNG , das ist eine Zeitung die, die Karzen offen legt was EU , Merkel und Konsorten planen . Andere aktuelle Themen wie Impfung ( in D per Gesetz diktiert ) , Holocaust , etc. werden offen u.ehrlich angegangenen ! Würde in D der Zensir zum Opfer fallen ! Egal welches europäische Land ; sie hängen uns allen d. Strick um den Hals ! Schon beschlossen in Brüssel . I.d. aktuellen Ausgabe von d. EXPRESS-ZEITUNG ist der Hauptartikel drinnen der zeigt was demnächst auf Europa zukommt . Nämlich die Flutung Europas mit Afrikanern ; schon beschlossen (während d.WM!!!) ; kommt jetzt zum Abschluss . Es geht nicht mehr um 100 Tausende Migranten deren Abschiebung schön längst hätte stattfinden müssen . Es geht um offene Grenzen und dem Diktat d. UN , dass KEINER mehr abgelehnt werden DARF ! Soll im Dezember (?)von den meisten von190 Staaten unterzeichnet werden ! Ausgenommen US-real ! Bezeichnend , gell . Grüezi
  Minder weergeven

  (die 2 uur kloppen natuurlijk niet meer daar dit van gisteravond is!!!)

  Mensen, er gaat NIEMAND meer terug en er staan er 144 MILJOEN klaar om naar Europa te komen….en NIEMAND MEER GEWEIGERD [email protected]!!!!!!

  Nog vragen…..nee, dan ga maar gauw door met klagen hier en op andere forums!!!

  Dat gaat beslist helpen.
  Nee, njat, nakkes, nada, nein, non,…..

  Ik ga liever strijdend ten onder dan dat er iemand een gehaktballetje van me komt maken!!!

  En aanvulling op mijn 1e reactie hier, vwb V-mannen

  Die bestaan ECHT, bevestig ik bij deze!!

  Heb voor dat addergebroed gewerkt oke!

  https://de.m.wikipedia.org/wiki/Peter_Urbach

  = V-man

  Mooie staat toch, of niet soms!!!

  Dus de gewone man die protesteerd is een rechtsradicale kutnazi!!

  Duidelijk beste gepeupel hier,,

  Een volledig over de rooie zijnde

  Gladiator

  10 likes
  • Beste Gladiator,

   Denk aan je bloeddruk 😉

   I totally get it, by the way…

   11 likes
  • Kijk

   op de ene of andere manier hebben ze via brainwashing en degenereren van de mens zombies van ons gemaakt IEDEREEN zit achter een scherm…

   In D zijn ze moegetergd, verkracht, overrompeld, worden aan de lopende band vermoord enz.
   We gaan nu zien wat stasi-gestapowijf merkel gaat doen, zal ze haar eigen volk sevens of morgen laten verrot slaan? Hoe gaat dat eindigen, zal rest D dan ook opstaan?

   Gaan ze nu werkelijk de laatste Duitsers uitmoorden ??? En daarna onze landen?

   Als onze MSM al schrijven dat er tienduizenden Duitsers (neo nazi’s noemen ze die) gaan betogen…
   Als antifada daar ook is… en die zien die Duitser opstaan…
   Die merkel heeft eigenhandig het laatste van Duitsland en Europa vernietigd… .
   Dat er mensen zijn die pro merkel zijn snap ik gewoon niet!
   Gladiator die duitsers moeten merkel zelf uitschakelen, dan pas zal men hier ook moven
   alles wat door die illuminati gepland is in 1871 KOMT UIT
   Ik begrijp dat dus niet, volledig volgens plan elite bijna 200j later komt alles uit, hoe ze het willen tot in griezelig detail, hoe kan je daar nu tegen vechten?

   6 likes
  • Zo heb ik jaren terug een brief gelezen op internet dat er in 2020 50.000.000 miljoen moslims deze kant in horen te komen en ik dacht toen kul pas halverwege 2015 wist ik wat ik toen gelezen had werelijkheid zou gaan worden. Eind 2015 las ik op xandernieuws dat er al in Duitsland dat jaar al 2 miljoen binnen waren gekomen en dat in aan half jaar tijd en men blijft deze mensen aanvoeren en dat is niet voor niks. Hoe komt het dat dit jaar in Engeland nog GEEN 1 Cristen uit Syrieen een verblijfvergunning heeft gekregen. Dat zegt denk ik al meer als genoeg,, (Gelezen op http://www.nieuwskoerier.nl verschillende weken terug).

   0 likes
 6. Man man man, ja natuurlijk, jullie hebben allemaal gelijk en wat doen we nu buiten erover ouwehoeren en verder naar het volgende topic om……………………….wederom erover te ouwehoeren….en ik weet zeker dat ene Macron, Verkel, Prutte enz enz enz er vannacht van wakker liggen……toch….of niet,!!!

  Ja dus, inderdaad niet!!

  Heb op een artikel/topic over Chemnitz willen reageren op fenixx maar krijg het niet geplaatst daar, why….I don’t know, maar ik vind dit nogal belangrijk!!!

  Inm Chemnitz is vorige week zondag/maandagnacht een Duitser doodgestoken nadat hij een dame wilde helpen die werd aangerand/verkracht op open straat en jawel hoor, natuurlijk door een cultuurzandbakbrenger!!!

  Deze man werd met 25 messteken om het leven gebracht en er zijn nog 2 mannen te hulp geschoten maar deze weden ook afgestoken!! en liggen nog zwaar gewond in het ziekenhuis!!!!

  Nu zijn er dus na het geweldige politie optreden demonstraties gehouden en de landelijke leugenpers krijgt het nu al 1 week voor elkaar om te vermelden dat er een hetze plaatsvind van rechts en neonazi’s tegen buitenlandse cultuurzooi!!

  Echter…..ik stop hier nu maar en doe een video bijvoegen van een ex politie agent.

  Kijk en huiver wat er gebeurd in Duitsland mensen….

  Wij zijn met zeer grote zekerheid VERLOREN indien we niet VANDAAG in de startblokken VLIEGEN en dit krapuul afzetten!!!

  Degene die nog denkt dat Rutte dit wel weer recht gaat buigen…..dream on!!

  Deze idioot is een totale psychopaat!!

  Kijk, luister, huiver, en concludeer!!!

  Frau Merkel, bezahlte der Staat für Hitlergrüße?

  https://www.youtube.com/watch?v=UiiQSY8aDG8&ab_channel=TimKellner

  En beste mensen, nog eventjes een kleine horrorfilm welke met zekerheid niet geschikt is voor <16…..

  Zo gaat deze religie van de vrede zo'n beetje te werk welks betekend dat voor ongeveer 99, 9% van het volk de kans 0 is!!! Goed onthouden, de kans is 0 om dit te overleven!!! Zeer zeker als je er alleen voor staat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  FLÜCHTLING SCHLÄGT DEUTSCHEM FLASCHE ÜBER DEN KOPF. SCHRECKLICH!

  https://www.bitchute.com/video/VbCvotO50vA/

  En nog eventjes dit….
  Heb vanmorgen nog een discussie gehad met een vriend van mijn dochter, leeftijd ongeveer 35 jaar.

  Heb hem zo'n kleine 25 tot 30 zaken gevraagd en laten zien, o.a. dit hierboven en wat dacht u zelf……??

  Niets maar dan ook helemaal niets wist hij ervan, en dan bedoel ik dus niet van de laatste nieuwe film op netflix of ……nou ja…..

  Fuck it,

  Sorry….

  Gladiator

  11 likes
 7. LS…

  De meeste Westerse Politici zijn Zio Nazi Rothschild Khazaren Knechten…
  Macron is daar slechts eentje van !

  16 likes
 8. Kijk eens diep en goed in de poppetjes van zijn ogen. Ik loop met een grote bocht om voor dit soort.

  15 likes
 9. Geen Fransman maar een product van illuminaties?

  15 likes
 10. Dat van die fransmannen daarmee bedoelde hij zichzelf. En wie bewijst dat de mensen op macron hebben gestemd. Wie geloofd de stemming nog gedaan met een computer en verder niet verifieerbaar of er niet geknoeid is?
  De meeste politici hebben voorouders die heulden met de nazis. Bv de familie DE WEVER

  12 likes
  • weet jij waarom BDW dat VB zo haat?
   Wist je dat opa Vanpaal van landInvest zowel de oprichter van volks unie en vlaams belang was?
   Waarom speelt BDW haat gevoelens dan naar VB…
   Ook gek dat media NVA met rust laten ivm hun mandaten die ze uiterlijk november 2017 moesten openbaren

   2 likes
  • Ik woon in Frankrijk er is duidelijk niet geknoeit, want de stembiljetten gaan hier in een doorzichtige bak en iedereen mag erbij zijn en heel de dag aanwezig zijn om te kijken of alles eerlijk gaat. In NL zijn de bakken NIET doorzichtig en kan men al gevult hebben met de gewenste uitslag. Hier in Frankrijk gaat alles zoals het hoort en hebben de Fransen gewoon voor deze man gekoezen en ze wisten al waar ze aan begonnen voor de verkiezingen deed hij al vreemde uitspraken en minachte hij al werknemers met een lage loon en daar deed hij niet stiekum over en de kranten stonden er ook vol mee in die tijd. Het volk heeft nu een leider die het verdient,,, de volgende keer zal men beter moeten nadenken,, zo niet, dan krijgt men hem weer,, Maar Hollande was echt niet beter dna hem en geef mij maar weer Zarkozy maar weer terug,,

   0 likes
 11. Er is een genocide gepland in de komende 6 jaar (en waarschijnlijk gaat het na 2025 gewoon door).

  Op deze website (deagle.com) kun je zien dat men verwacht dat de bevolkingsaantallen in de komende 6 jaar drastisch gaan teruglopen. Eerste aantal is van 2017, tweede aantal is de prognose voor 2025 (in miljoenen).

  Frankrijk 67 ==> 39
  Denemarken 5,6 ==> 3,8
  Duitsland 81 ==> 28
  België 11 ==> 8,1
  Nederland 17 ==> 17 (wil niet zeggen dat NL ervan verschoond blijft, denk aan vluchtelingen)
  Spanje 49 ==> 28
  UK 66 ==> 15
  USA 327 ==> 100

  4 likes
  • Pas geleden iets gelezen hier over. In NL gaan 300.000 burgers verdwijnen,,,
   In Frankrijk 28 miljoen,,, van de rest van de aantallen weet ik verders niet meer,,,
   Maar Spanje en Zweden werden erin vernoemd en de andere landen niet die je hiervernoemde.
   Alleen die vier landen zover ik het nog weet. Tis ongeveer twee weken geleden dat ik dat onder ogen kreeg.
   Ga er maar vanuit dat rond de datum 2021 a 2022 het gaat beginnen als ze binnen zijn die alsielzoekers.
   Ik heb verschillende keren gelzen op het net dat je dan de Russen kan verwachten en wat later 100 miljoen Chinezen,,,
   Wat hiervan waar is,,????

   1 likes
   • Dit is ook de voornaamste reden dat de asielzoekers hierheen gehaald worden. Onder hen natuurlijk ook IS-wappies.

    De website deed het bij mij ook niet direct. De virusscanner hield het tegen en vroeg om machtigingen. Beetje irritant. Het is een website die ongetwijfeld gekoppeld is aan een veiligheidsdienst. Maar dat maakt volgens mij niet zo veel uit als die website je volgt, want dat gebeurt toch al jaren door allerlei andere organisaties.

    Heb in 2017 ook naar de cijfers gekeken en toen was dat niet veel anders. Hier en daar scheelt het een miljoen meer of minder, maar ze zijn helaas redelijk consistent.

    Over Moldavië: er schijnt erg weinig politie te zijn, en de mensen zijn er nog attent naar elkaar. Zou er ongezien zo heen willen, maar heb hier nog familie en vrienden.

    Vervelend is wel dat zij er nog steeds op geen enkele manier voor open staan om eens wat beter uit hun doppen te kijken. Waarschijnlijk als gevolg van te veel tv, fluoride, vaccinaties, processed foods, zware metalen en nano-tech in hun systeem. Ook daarover willen ze niks weten. Droevig.

    1 likes
    • Ze worden vroeg of laat wel wakkker je familie en hopelijk niet te laat. Beste is wat er gaande is ze af en toe te bespreken en niet te veel overladen met wat je weet. Dat zullen ze nooit in 1 keer pakken. Maar af en toe wat los laten waar ze over kunnen na denken is genoeg. Wat ze met die info dan doen is aan hen en je hoefd je zelf nooit iets te verwijten. Jij en ik zullen veelkans ook op de lijst staan die ze willen verwijderen van de aardbodem omdat we te rebbels zijn en boven hebben we het goed denk ik maar zo. Want ik heb de lijst gezien van frankrijk en nog een paar landen en zie de onderste getal is het getal het aantal inwoners afgerond de bovenste niet dat zegt genoeg,, dus is er veelkans een lijst die van de wereld afgeholpen moeten worden en die lijst is dus vrij nauwkeurig. http://www.deagel.com/country/forecast.aspx?pag=1&sort=GDP&ord=DESC

     1 likes
     • Zo gaat het vast al duizenden jaren. De zielen die zo ‘gezegend’ waren om een ‘konijnenhol’ te vinden en erin te duiken zijn steevast voor het vuurpeloton beland.

      Beetje lullig alleen dat die pelotons er tegenwoordig toch heel anders uitzien dan alleen maar een rijtje soldaten. Ze kunnen nu uit alle richtingen komen. Heb er hierboven al een paar opgesomd, maar ze hebben er toch nog een paar bij verzonnen in de afgelopen jaren.

      – Slimme meters
      – directed energy weapons
      – nano-implantaten in combinatie met GSM-masten
      – je buren of willekeurige losers die zich laten betalen om je dagelijks “even lekker te kietelen” (om niet te zeggen verminken) met emf-wapens of laserstralen
      – politie, huisartsen en/of psychiaters die zo slecht geschoold of ronduit corrupt zijn dat ze bereid zijn om je in een inrcihting op te laten nemen zodra je hen over dit soort praktijken verteld
      – zwaar weer door allerlei vormen van geo engineering
      – kunstmatig gecreëerde tsunami’s
      – drones bestuurd worden door mensen, die hun hele jeugd computerspelletjes hebben bespeeld en hierdoor geen andere baan konden vinden
      – killer robots
      – mini drones die als zwermen worden aangestuurd door een Ai-systeem om in één missie hele woonwijken uit te roeien
      – auto’s die ‘willekeurig’ op hol slaan om ofwel de inzittenden om het leven te brengen of anders wel passanten
      – chip implantaten, waar ons hele ‘hebben en houwen’ op is geregistreerd, die van het ene op het andere moment kunnen worden uitgeschakeld als we niet helemaal lekker in de maat lopen.
      – wolven die ineens in allerlei bossen opduiken, terwijl ze er vele decennia niet gezien zijn (leuk voor de preppers ons ons).
      – killer virussen.

      En als we dan de pijp uit gaan moeten we er ook nog scherp op zijn dat we de juiste ‘afrit’ nemen en niet regelrecht naar “het licht” vliegen. Precies daar schijnen onze herinneringen aan dit leven gewist te worden zodat we vervolgens weer terug geprojecteerd kunnen worden naar een nieuw lichaam, zonder herinneringen aan voorgaande levens. Als je het nog niet wist: je moet terugkeren naar “de bron”. Wel te hopen dat ze “daar” “verlichte verkeersborden” hebben.

      Ik stop er maar even mee. Ben van nature best optimistisch en moet er soms ook om lachen, maar het is wel echt triest om te zien hoe diep we zijn gezonken.

      2 likes
  • Ik kan niet op die site komen de je vermelde en ik denk dta die gesloten is en dan neem ik aan dat deze info zo goed als zeker waar is en ik herinder me weer dat ook Duitsland in vernoemd was wat ik leesde twee weken terug maar ik kreeg alleen te lezen hoeveel men ging ruimen,, zo te lezen bij jouw blijven er niet veel over,,
   Beste is nu uit de EU te verhuizen,, kost niet heel veel want Moldavie daar zijn de lonen heel laag en de huizen spot goedkoop,, tis gewoon het lef hebben,,

   1 likes
  • gevonden,, http://www.deagel.com/country/forecast.aspx
   In de eerste rij daar staan alle getallen,,

   1 likes
 12. the only truth comes from within 🙂

  3 likes
 13. Maar de vraag is: wat kan men er tegen doen?

  Mvg,
  de jeugd

  2 likes
  • Stap 1: weg met je verslaving aan Netflix en Instagram en dat soort onzin. Ik snap het niet, hoe kun je nu in de tram zitten en een serie bekijken, continue die amerikaanse shit je hersenen laten verzuren? Zit je daar met je zolando kleertjes en je zgn. univeristaire opleiding, als slaaf van de visuele drug.
   Stap 2: praat met elkaar, over de toekomst van je achterklein kinderen. Over het verleden, over rijkdom en armoe (en mensen, echte rijkdom is familie, nazaten, niet geld). Praat over waar het mis is gegaan in die 30 jaar na de jaren ’80…
   Stap 3: wees intolerant tegen intoleratie, en schroom niet om geweld te gebruiken. Dat zie je toch ook in die TV shot die je de hele dag absorbeert? Of durf je niet, lafaard? Slaan om uit te schakelen, direct naar de keel of maag.
   Stap 4: als die stapjes al te veel zijn, loop even naar de dichtsbijzijnde zeesluis en spring erin bij het kolken, of steek je hoofd in een plastic zak.

   0 likes
 14. Wel @ dejeugd, als het inderdaad door zet net als in Duitsland , waar de gewone bezorgde burger met de rechts extreemisten meelopen omdat niemand anders voor ze opkomt, kunnen we nog rare dingen beleven, helemaal als dat overslaat naar Frankrijk …….Dat hebben de EU leiders dan zelf gecreerd met hun ontkennings politiek..

  1 likes
 15. De een werkt gestaag door aan het stofferen van zijn pluche stoel in Brussel, (RUTTE).
  De ander werkt aan een Frans Praalgraf omdat hij dat zelf aan het graven is.
  Of anders ; die Macron zaagt de poten weg onder zijn pluche stoel.
  Dan verdwijn je vanzelf onder het Bureaublad.

  0 likes
 16. Al die satanisten vallen door de mand met andere woorden 2012 heeft iets groots teweeg gebracht en de dagen van Macron zijn nu geteld!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

macron

Macron en Rutte houden zich tijdens ontmoeting niet aan de 1,5 meter

De Franse president Emmanuel Macron was dinsdag ...

deense

Deense RIVM zegt dat Covid-19 geen gevaarlijke ziekte is, en wordt buitenspel gezet

Uit e-mails die zijn gelekt aan de ...