Great ResetMens en Dier

Simone Kerseboom: de WHO moet worden opgeheven in plaats van nog meer macht krijgen

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!

Het moge duidelijk zijn wat het doel van het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is: het bewerkstelligen van een Great Reset, een wereldregering gebaseerd op klimaathysterie en sociale controle. Dat zegt Tweede Kamerlid Simone Kerseboom (FVD) in een video.

Internationale organisaties als de WHO zijn niet alleen nutteloos, maar ook nog eens ondemocratisch, stelt Kerseboom. De WHO kan niet ter verantwoording worden geroepen. Toch krijgt de organisatie als het pandemieverdrag wordt aangenomen de zeggenschap over het gezondheidsbeleid van landen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Flagrante belangenverstrengeling

De WHO is bovendien niet echt een internationale organisatie, maar een semi-privaat agentschap dat grotendeels gefinancierd wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation en daarnaast Gavi, the Vaccine Alliance, ook gefinancierd door Bill Gates, merkt Kerseboom op.

Diezelfde Gates heeft gezegd dat zijn investeringen in vaccins de beste zijn die hij ooit heeft gedaan. Hij heeft veel meer geld verdiend aan vaccins dan aan Microsoft. Een door Gates gefinancierd VN-agentschap krijgt straks de bevoegdheid om vaccins op te dringen die worden verkocht door… Bill Gates. Het Kamerlid spreekt van ‘flagrante belangenverstrengeling’.

Opgeheven

Wat de corona-aanpak zo gevaarlijk maakte, was dat landen elkaar nadeden en precies hetzelfde deden, stelt Kerseboom. Overheden die kozen voor een andere benadering werden geridiculiseerd.

De WHO zou – net als zoveel andere VN-agentschappen – opgeheven moeten worden in plaats van nog meer macht krijgen, benadrukt ze.

4.9 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

In tijden als deze beschikt de burger slechts over één wapen: burgerlijke ongehoorzaamheid tot ze buigen of barsten. Slaafse volgzaamheid leidt tot de vernietiging van de democratie.

Cathja
Cathja
1 jaar geleden

Simone is nog redelijk voorzichtig in haar uitlatingen over de WHO. Dat komt waarschijnlijk door haar beschaafdheid.
Ik heb andere woorden in mijn gedachten als ik aan de WHO en allen die hier banden mee hebben, denk.

Eugeen
Eugeen
1 jaar geleden

Eindelijk een reactie zoals ik die graag hoor. De VN is ook nutteloos, UNESCO en al die NGO-rommel moet eruit. Al wat nutteloos is kost toch teveel, en die luiaards kunnen beter eens echt gaan werken!

Elise
Elise
1 jaar geleden

Zo en dat is duidelijke taal. Elk normaal denkend mens zou dit ook zo moeten vinden. Dit gebeuren kan echt niet en is heel gevaarlijk voor alles en iedereen.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x