Financieel

Maxima blijft digitaal geld pushen, CBDC officieel gelanceerd: ‘Mevrouw is een beetje hardleers’

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!

Het ministerie van Financiën heeft gevraagd of koningin Maxima zich minder wil uitspreken over de komst van een digitale euro. Iedere keer als de koningin iets zegt over het onderwerp regent het negatieve reacties.

Maxima trekt zich daar weinig van aan. Donderdag en vrijdag woonde ze de voorjaarsvergadering van het IMF en de Wereldbank in Washington DC bij om het belang van een goede digitale publieke infrastructuur, waaronder veilige digitale ID’s, data privacy en cybersecurity voor veilig gebruik van financiële diensten te benadrukken.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Donderdag sprak de koningin over financiële producten die bijdragen aan ‘financiële gezondheid en weerbaarheid’. Vrijdag hield ze een toespraak over de bijdragen van de Digitale Publieke Infrastructuur (DPI) aan ‘een meer inclusieve en rechtvaardige samenleving waarin mensen zich beter kunnen ontwikkelen’.

Het is officieel

Ook woonde Maxima een paneldiscussie bij met onder anderen IMF-directeur Kristalina Georgieva. In Washington DC sprak Maxima bovendien met de Bill & Melinda Gates Foundation.

“Mevrouw is een beetje hardleers,” reageert columnist Marianne Zwagerman.

Tijdens de voorjaarsvergadering werd de CBDC, central bank digital currency, officieel gelanceerd. Deze digitale munt, de Universal Monetary Unit (UMU), moet ‘de financiële integriteit van het internationale bankwezen beschermen’.

Het is officieel, twittert voormalig beurscommentator Willem Middelkoop.

Alarmbellen

Er is een nieuwe munt gelanceerd, maar 99 procent van de wereldbevolking heeft geen idee wat er zojuist is gebeurd, schrijft Michael Snyder voor de blog The Economic Collapse.

De UMU, ook wel Unicoin genoemd, kan worden gebruikt in combinatie met alle bestaande valuta. Dit zou alarmbellen moeten doen rinkelen, want een nieuwe ‘wereldmunt’ is een grote sprong voorwaarts voor de globalistische agenda, aldus Snyder.

Langzaam maar zeker wordt iedereen aangesloten op het nieuwe digitale systeem en dat is een systeem waarbij met ijzeren vuist wordt geregeerd. Het interesseert de meeste mensen simpelweg niet dat deze nieuwe digitale munten de deur kunnen openen naar tirannie, waarschuwt Snyder.

4.7 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

177 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
10 maanden geleden

ze word aangestuurd door het wef. net als de politiek.
ze zullen geen keus hebben, ergens moet er iets zijn waarmee ze gechanteerd worden. want zo extreem slecht zullen ze niet allemaal zijn?

Daan
Daan
10 maanden geleden

Achterlijk wijf, heeft niks te vertellen pleur op ga terug naar je land verrader

Jan Deeg
Jan Deeg
10 maanden geleden

Mevrouw kan haar CDBC steken waar de zon niet schijnt. Wij gaan lekker met Monero aan de slag. En dan fysiek Goud en Zilver als onderpand.

Henny
Henny
10 maanden geleden

Willem werd de mond gesnoerd…d66
Maar Maxima krijgt de vrije hand, wanneer is dit eens afgelopen.
T is net een koekkoek die zich het nest toeeigend van een ander, hier is d66 maar wat blij mee

Back to top button
177
0
We lezen graag je reactie!x