Great ResetBuitenland

‘Als ik premier ben, verbied ik ministers deel te nemen aan het World Economic Forum’

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Als Pierre Poilievre premier van Canada wordt, dan mogen zijn ministers niet betrokken zijn bij het World Economic Forum. Dat heeft hij aangekondigd tijdens een bijeenkomst.

“Ik heb duidelijk gemaakt dat ik mijn ministers in mijn kabinet verbied deel te nemen aan het World Economic Forum als ik premier ben,” zei Poilievre, die later dit jaar een gooi gaat doen naar het leiderschap van de Conservatieve Partij van Canada.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Enkeltje

“Werk voor Canada. Als je naar Davos wilt gaan, naar die conferentie, koop dan een enkeltje,” zei Poilievre, die eerder minister voor Democratische Hervorming en minister van Werkgelegenheid was.

“Je kunt niet deel uitmaken van onze regering en een beleidsagenda nastreven die niet strookt met de belangen van ons volk,” zei de politicus.

Verslaan

Poilievre is van plan om het bij de volgende verkiezingen op te nemen tegen Trudeau en hem te verslaan. Eerder zei hij dat hij ‘trots’ is op de vrijheidstruckers die bij het Canadese parlement in Ottawa demonstreerden tegen de strenge coronamaatregelen en achter hen staat.

Trudeau, Young Global Leader van het World Economic Forum, zette een noodwet in tegen het truckersprotest. Diverse politici, waaronder een aantal Europarlementariërs, maakten hem vervolgens uit voor ‘dictator’.

4.9 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

Ik zou sowieso ’t hele WEF verbieden, maar dit is al een stap in de goede richting.

S.
S.
1 maand geleden

Die heeft gelukkig ook nog werkende hersenen

Bep
Bep
1 maand geleden

Fijn, tegengeluid! zullen deze mensen nu ook daadwerkelijk er alles aan doen om ons te vrijwaarden van de Tirannie van het WEF?

H.J
H.J
1 maand geleden

Wie durft in Nederland hetzelfde te roepen.?
Welke partij zet dit boven aan hun verkiezingslijsten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

97
0
We lezen graag je reactie!x