CoronaBuitenland

Bizarre wending in verhaal over Amerikaanse biolabs in Oekraïne

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

De financiële steun aan Oekraïne is zwijggeld en verdwijnt in de zakken van corrupte Oekraïense politici die de geheimen van misdaadfamilie Biden verbergen, zegt Pearson Sharp van One American News.

Zoals de biolabs, die ‘niet bestaan’ en die het bedrijf van Hunter Biden heeft gefinancierd. Uit de tienduizenden e-mails die zijn aangetroffen op de laptop van Hunter Biden is gebleken dat de zoon van de Amerikaanse president biolabs in Oekraïne heeft gefinancierd.

Volgens de Russen werden daar biochemische wapens geproduceerd op verzoek van het misdaadsyndicaat van Biden. De Russen hadden gelijk, stelt Sharp.

Drie maanden voor corona

Het Amerikaanse ministerie van Defensie investeerde in november 2019 in Oekraïne tonnen in onderzoek naar corona, drie maanden voordat de WHO het virus deze naam gaf.

De Verenigde Staten en Hunter Biden financierden onderzoek naar het coronavirus voordat het officieel bestond in dezelfde labs die volgens de overheid niet bestaan.

“Is Joe Biden persoonlijk verantwoordelijk voor het creëren van Covid-19?” vraagt Sharp. “Is dit het Biden-virus?”

Eén van de grootste

“Is het toeval dat één van de grootste biolabs ter wereld zich in Marioepol bevindt? Een stad die onlangs door Rusland is bevrijd van de Oekraïense nazi’s die gefinancierd en getraind worden door Amerika.”

“Rusland is niet de agressor,” benadrukt Sharp. “De VS, het Pentagon en hun bondgenoten Europa en de NAVO zijn verantwoordelijk voor dit conflict.”

4.8 300 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
6 maanden geleden

ja maar dat wisten we toch al is niks nieuws aan

Arwijn
Arwijn
6 maanden geleden

De Aap komt eindelijk uit de mauw!

Ron
Ron
6 maanden geleden

De waarheid komt toch weer boven water.
Zoals bij vele wereldleiders.
Criminelen ten top.

wolfje168
wolfje168
6 maanden geleden

Veel meer dan een verhoogde bloeddruk leveren deze onthullingen niet op.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x