CoronaBuitenland

Sinds 2001 zijn er 20 pandemiesimulaties gehouden en ze zijn allemaal uitgewerkt door deze dienst

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Robert F. Kennedy jr. heeft uit de doeken gedaan hoe overheidsagentschappen pandemiesimulaties houden om de rechten van mensen in te perken.

Afgelopen week verwees hij tijdens een speech op Hillsdale College naar Event 201, een simulatie waar onder meer Bill Gates en de WHO bij betrokken waren. De simulatie werd enkele maanden voor de coronapandemie gehouden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Kennedy jr. onthulde dat Event 201 niet op zichzelf staat. “Ik heb zo’n 20 van dit soort [simulaties] gevonden die ze sinds 2001 hebben uitgevoerd en ze zijn allemaal uitgewerkt door de CIA.”

Totale controle

Hij voegde toe dat het doel van dergelijke simulaties is om totalitaire controle af te dwingen. Het doel was niet om mensen voor te bereiden op rampzalige gebeurtenissen, maar om de macht te consolideren, aldus Kennedy jr.

Toen hij zich verdiepte in die simulaties ontdekte hij dat er gebruik wordt gemaakt van technieken die zijn ontwikkeld om inheemse bevolkingsgroepen onder vreemde heerschappij te brengen.

Hij linkte ook Anthony Fauci, het virologie-instituut in Wuhan, gain of function-onderzoek, de coronaprikken en hersenspoeling aan elkaar.

Presidentsnominatie

Kennedy jr. wil in 2024 meedingen naar de Democratische presidentsnominatie. Vorige week heeft hij bij de Nationale Verkiezingscommissie de daarvoor benodigde documenten ingediend.

Met zijn keuze de politiek in te gaan, treedt hij in de voetsporen van zijn beroemde vader en oom.

4.8 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margie
Margie
11 maanden geleden

En nu waarschuwen ze alweer voor een pandemie. Vogelgriep dus. In China is daar een dode gevallen. Mensen pas op,we worden weer een rotzooi in geduwd. Hoe gaat dat in vredesnaam veranderen. Ik zeg maar een ding. De rijken op deze planeet moeten weg en zo snel mogelijk. Maken alles kapot. Helaas niet hun zelf. Enkele reis naar de maan,zonder ruimtepak. Dan krijgt de wereld rust.

Sacha
Sacha
11 maanden geleden

Nou, als ze hem maar niet vermoorden dan.

semper amici
semper amici
11 maanden geleden

Een passage uit de netflix serie (aanrader) the night agent, wordt gezegd, dat niet de bevolking, maar de ceo,s van big company’s besluiten wie er president worden. Dat had zijn oom en vader ook door. We weten wat er met beide is gebeurd! De vraag is alleen, blijven de mensen schapen, want diezelfde schapen leiden de wolven!

Hugo
Hugo
11 maanden geleden

Toppers zijn de mensen die hun kop boven het maaiveld durven uit te steken. Kennedy is er een van… Hopelijk overkomt deze man niet wat zijn oom en vader wel is overkomen. De satanisten moeten geruimd gaan worden, we hebben denk ik geen andere keus meer. Willen wij onze kinderen en kleinkinderen achter laten met deze criminele satanisten of gaan we onze kinderen en kleinkinderen een mooie wereld achter laten.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x