Buitenaards

Planetaire update 2

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl oude en achterhaalde structuren worden ingehaald door de nieuwe realiteit, is er een situatie ontstaan waarin de nieuwe noch de oude realiteit volledig functioneert.

De elite maakt hier gretig gebruik van door haar plannen waar mogelijk door te drukken. Langzaam maar zeker worden veranderingen zichtbaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het wereldwijde monetaire systeem zal op de schop gaan. De elite weet dat haar positie hierdoor zal worden ondermijnd en dat ze de controle zal verliezen over het bankwezen en de verschillende effectenbeurzen. Steeds meer mensen die voor de duistere cabal werken worden aangehouden en opgesloten.

NESARA

Er zullen nieuwe regels en wetten komen zodat ieder mens zijn persoonlijke soevereiniteit weer kan opeisen. Wanneer de doofpotaffaire rond UFO’s tot het verleden behoort kunnen de inzittenden van deze objecten zich openlijk vertonen. Hun kennis zal leiden tot een snelle verruiming van het bewustzijn van de mens.

Buitenaardse beschavingen zijn klaar om de mensheid te begeleiden in het bereiken van volledig bewustzijn. Er wordt een nieuwe realiteit geboren. Fysieke aanpassingen versnellen in toenemende mate. De huidige de facto regeringen moeten worden vervangen. De nieuwe overheid zal met het oog op het economische welzijn aankondigen wat NESARA precies inhoudt.

Galactische gemeenschap

Terugkeren naar volledig bewustzijn is een serieuze zaak. Het brengt drastische veranderingen met zich mee. Je gevoelens en interactie met jezelf, anderen en je omgeving zullen anders zijn. Dit kan in het begin nogal verwarrend zijn.

Galactische helpers en persoonlijke gidsen staan je bij om je te laten wennen aan deze nieuwe realiteit en de verantwoordelijkheden die het leven in dit nieuwe rijk met zich meebrengt. Allereerst wordt een galactische gemeenschap gevormd, die dient als prototype voor de samenlevingen die hierna zullen worden neergezet op Mars en Venus.

Bron: Paoweb.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

van mij mag dat ingrijpen van die aliens vandaag nog,want het is een zooitje on earth,van A tot Z ,we zijn niet in staat om er iets van te maken,,,we are to stupid.

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Dit bericht is een rookgordijn om mensen op het verkeerde been te zetten en te laten denken dat er een geweldige samenleving komt. In werkelijkheid worden de contouren van de nare dictatuur steeds meer zichtbaar. Vele vrijheden worden in rap tempo afgepakt. Het lijkt wel een Orwelliaanse omdraaiing dit artikel. Misschien dat er nog wat onnozele new agezieltjes in deze onzin geloven.

Wesley
Wesley
10 jaren geleden

Dit soort verhalen staan altijd vol met:

– vaagheden die op vele manieren zijn uit te leggen.

– oncontroleerbare feiten

– tegenstrijdigheden

Eigenlijk vind ik dat je best lef hebt als je zonder schaamrood op de kaken zo’n fantasieverhaal durft te publiceren als waarheid.

Ken
Ken
10 jaren geleden

Op Mars kun je alleen leven in een stralingsbestendige basis of onder de grond omdat Mars geen magnetisch veld meer heeft. Op Venus kun je niet leven omdat de druk en temperatuur er te groot is. Misschien als we over honderden jaren kunnen terraformen dan zouden we er kunnen leven. Beetje onzin allemaal wat hierboven staat en er staat bovendien niets nieuws in behalve (weer) valse beloften en hoop…voor degenen die dit geloven dan. Het komt altijd goed uit wanneer maar een iemand of een klein groepje mensen tot deze ‘informatie’ beschikt. Gaat er dan geen belletje rinkelen? Kijk dat er bepaalde dingen worden achtergehouden betreft buitenaards leven en Ufo’s dat moge duidelijk zijn…maar wat hierboven staat is wel erg fantasierijk en moeilijk (understatement) te geloven voor de meeste mensen. Want het draait meer om geloof dan om feiten.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x