Buitenaards

Skelet ‘buitenaards wezen’ uit La Noria telt negen ribben

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De makers van documentaire ‘Sirius’ beloven een baanbrekende ontdekking los te laten op de wereld. Wetenschapper Steven Greer pakt namelijk uit met beelden van een echt buitenaards wezen.

Hij stelt dat de aarde al vele malen is bezocht door buitenaards leven. Door druk van een militaire en financiële elitegroep werd dit geheim angstvallig verzwegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De documentaire vertoont beeldmateriaal van een klein buitenaards wezen en belooft aardig wat stof te doen opwaaien.

Negen ribben

Op een winterochtend reisde Oscar Muñoz af naar de spookstad La Noria in het noorden van Chili om er te zoeken naar flessen en historische artefacten. Toen hij in het gebied rond de verlaten kerk van La Noria begon te graven trof hij een vreemd skelet aan ter grootte van een pen. Het wezen had harde tanden, een langgerekt hoofd en negen ribben.

Een vriend van Muñoz maakte een foto en de ontdekking haalde de media. Muñoz verkocht het skelet aan een lokale zakenman, die het weer verkocht aan een Spaanse zakenman. Greer werd in 2009 tijdens een symposium in Barcelona op de hoogte gebracht van het wezen.

Diverse ufologen en een wetenschapper analyseerden de stoffelijke resten. Sommigen dachten dat het zou kunnen gaan om een foetus. Mario Pizarro van de Chileense UFO-onderzoeksgroep AION zei: “Het is iets heel vreemds. Ik kan niet met zekerheid zeggen dat het buitenaards is.” Hij bevestigde dat in het gebied rond La Noria vaak paranormale verschijnselen worden waargenomen.

Navelstreng

Directeur van AION Rodrigo Fuenzalida reageerde sceptisch toen hij het wezen zag. Hij meende iets te zien dat leek op een navelstreng. Hij voegde toe: “Dit moet worden onderzocht door professionals op het gebied van geneeskunde en biologie, maar ik denk niet dat het wezen iets te maken heeft met een UFO-waarneming of met buitenaards leven.”

Bioloog Walter Seinfeld van de Arturo Prat Universiteit in Iquique was nog sceptischer. “Zonder twijfel hebben we hier te maken met een zoogdier en ik ben er vrijwel zeker van dat het menselijk is.” Hij benadrukte dat hij geen definitief uitsluitsel kon geven zonder het wezen volledig te onderzoeken.

Eind deze maand zal duidelijk worden welk wetenschappelijk bewijsmateriaal Greer gaat presenteren om aan te tonen dat het skelet toebehoort aan een buitenaards wezen.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arie
Arie
11 jaren geleden

Ik weet het niet hoor, zou het heel graag geloven.
Gewoonlijk is een skelet een verzameling van losse botten. Niet duidelijk of het hier weer in elkaar ‘gezet’ is.
Nog even geduld en we kunnen het zin in greers film.

Iwan
Iwan
11 jaren geleden

Huffington Post heeft op 08-04 een artikel gewijd aan de Sirius documentaire: http://www.huffingtonpost.com/2013/04/07/tiny-alien-humanoid-among_n_3017854.html?utm_hp_ref=mostpopular

Het artikel was in eerste instantie geplaatst onder de rubriek ‘Weird News’ maar werd al snel gepromoot naar de hoofdpagina.

Er zijn erg veel skeptische reacties. Men kan zich afvragen hoeveel mensen die dit nieuws afdoen als ‘onzin’ slechts hebben gelet op de zogenaamde alien en de strekking van het hele artikel enigszins over het hoofd zien.

Hoe dan ook, de publieke interesse lijkt steeds meer gewekt te zijn en ik denk dat dit een hele positieve ontwikkeling is.

H. Liter
H. Liter
11 jaren geleden

Ik vind dit echt de slechtst denkbare manier om aandacht te trekken voor de UFO documentaire. Een poppetje laten zien…te triest voor woorden. Het lijkt sterk op een poging alles in het ridicule te trekken, en de vooroordelen van de anti-UFO beweging te bevestigen. Het is ook een doorzichtige truc, iets buitengewoons op foto/video laten zien, maar het niet ter beschikking stellen aan onafhankelijke onderzoekers, alleen aan zogenaamde ‘onderzoekers’ die in het complot zitten. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan de Keshe machine. Ik twijfel dan ook sterk aan de intenties van iedereen die bij het Sirius project betrokken is, in die zin dat ik denk dat die intentie gewoon ‘geld’ is.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Wetenschapper Steven Greer pakt namelijk uit met beelden van een echt buitenaards wezen.En als je het filmpje ziet kun je aan het hoofd een soort kam zien, die bij de mens echt niet voorkomt.Het aantal ribben is niet van een mens.En Steven Greer zal zich belachelijk maken???Dacht het mooi niet he!!Ik kijk nu al uit naar de documantaire die de wereld laat wakker schudden!!!!Het zal tijd worden ook nog eens!!!

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x