Binnenland

Nederlandse longarts stelt kritische vragen over beleid: ‘Ik vind dit echt een hele gevaarlijke stap’

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is wachten op een prik tot we terug kunnen naar de ‘normale’ samenleving, zei minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. Longarts David Prins schrok van dit bericht. Het gaf hem een onderbuikgevoel en riep bij hem vragen op.

“Moeten we het normaal vinden dat er zoveel censuur wordt toegepast op social media rondom corona? En moeten we Bill Gates nomineren voor de Nobelprijs of kijken we hier naar een ongekende belangenverstrengeling?” vraagt hij zich af in een video op zijn Instagrampagina.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het is de bedoeling om binnen 1,5 jaar een werkend vaccin op de markt te brengen. Prins betwijfelt of het mogelijk is om in zo’n korte periode een veilig vaccin te ontwikkelen.

Slaapziekte

“Weten we al of het überhaupt mogelijk is om een werkzaam vaccin te creëren?”

“Vaccins kunnen hele mooie dingen doen, maar ze kunnen ook echt schade aanrichten. Dat is in het verleden meermaals gebleken.”

Prins verwijst naar het vaccin tegen de Mexicaanse griep. Een aantal mensen kreeg na inenting de slaapziekte narcolepsie.

De longarts vraagt zich ook af waarom de overheid mensen niet adviseert hun leefstijl aan te passen en hun immuunsysteem te versterken.

Extreem gecensureerd

Prins ziet bovendien veel censuur op social media. “Op YouTube, Facebook, LinkedIn, Google en Instagram zijn de afgelopen weken kritische berichten en video’s van andersdenkende mensen – ook artsen en wetenschappers – over het coronavirus en over 5G gewoon massaal verwijderd.”

“Ik vind dat je kritische geluiden moet kunnen laten horen. Waarom wordt er zo extreem gecensureerd? Ik vind dat echt een hele gevaarlijke stap. Dit is een moderne schande.”

Als je de richtlijn van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) volgt, blijft alles staan. Prins zegt dat de WHO goede dingen heeft gedaan, maar ook ‘een hele hoop fouten heeft gemaakt aan het begin van de coronacrisis’.

Secundaire belangen

De longarts wijst erop dat de grootste financier van de WHO de Bill & Melinda Gates Foundation is, een stichting die ook veel geld geeft aan de grote media en die investeert in fabrieken om coronavaccins te maken.

“Bill Gates, een man die nul achtergrond in de geneeskunde of virologie heeft, beheerst eigenlijk de hele keten. Hij geeft de WHO geld, roept het beleid en maakt ondertussen de vaccins.”

Prins is bang dat er secundaire belangen spelen bij het oplossen van de coronacrisis.

4.9 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
4 jaren geleden

Steeds meer mensen die vragen beginnen te stellen. Ik ben al jaren bezig maar zie nu veel positief veranderen. Meer en meer mensen die wakker worden. Kom op artsen, verenig u en sta aan de kant van ’t volk!

Het nieuwe verzet!

Ton
Ton
4 jaren geleden

De tijd van kleine, symbolische demonstraties lijkt voorbij. Gisteren, zaterdag 9 mei, gingen in de grote Duitse steden tienduizenden mensen de straat op om te protesteren tegen de lockdown en de daarbij opgelegde verboden, verplichtingen en vacinatiedrang.
Er word door de machtshebbers een oorlog tegen de bevolking gevoerd en amper goede maatregelen genomen om de mens weer mens te laten zijn.

De beelden.

https://www.transitieweb.nl/gezondheid/in-tal-van-duitse-steden-is-gedemonstreerd-tegen-de-lockdown-en-voor-de-grondwet/

Louise
Louise
4 jaren geleden

Tja het wordt vermoeiend, er is altijd belang en dat gaat meestal naar de verkeerde. Op Asian Boss you tube staat een goed interview met een directeur van een farma fabriek die netjes uitlegt dat een vaccin 10/15 jaar duurt, veiligheid etc……
De goedkope rotzooi die ze overal aan t produceren zijn is natuurlijk levens gevaarlijk en gaat veel geld kosten……..
Het zal wel aan mij liggen maar ik word helemaal Corona moe,de gecreëerde angst, het politieke theater, het schimmige beleid. De willekeurige zorg ( beleid) maar bovenal de verraders die kennelijk overal wonen…..
Is er niet iemand die haren knipt in de schuur, en komen er niet teveel ( 2 ) mensen ergens, dan bellen mensen naar de kliklijn… Ik prijs me gelukkig dat ik na WW2 ben geboren, maar je moet er niet aan denken dat je zo moet leven……met allemaal van die stiekeme figuren om je heen, vreselijk…..

salvar
salvar
4 jaren geleden

Het gaf hem een onderbuikgevoel en riep bij hem vragen op.
bij mij ook wordt misselijk , miserabel en nijdig.
vanmiddag vragen wij aan een echtpaar en hoe gaat het , nou ja het moet he.
vooral de meeste ouderen zijn totaal gehersenspoeld en het enige is nou ja het moet van rutte.

virus de kop op gestoken in zuid -korea en je vraag je af of dit wel zo is , je zit drie mensen op een foto met mondkapjes (heel normaal in die landen ) op een treinstation en wat heeft dit te maken met griep sorry corona niets.

morgen (maandag ) gaat het van start en blij dat we zijn, ben benieuwd hoelang het duurt.

ze blijven toch bezig want, ineens weer een uitbraak en hup daar gaan we weer.
ze blijven toch rekken tot het giftige spuitje klaar en nu lekker in de rij staan.

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x