Homepagina » Binnenland » Dat heb je met slechte acteurs, die moeten continu hun teksten opnieuw instuderen. Baudet haalt uit naar loopjongen van multinationals Rob Jetten
Dat heb je met slechte acteurs, die moeten continu hun teksten opnieuw instuderen. Baudet haalt uit naar loopjongen van multinationals Rob Jetten
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Dat heb je met slechte acteurs, die moeten continu hun teksten opnieuw instuderen. Baudet haalt uit naar loopjongen van multinationals Rob Jetten

D66-fractieleider Rob Jetten wil dat Nederland veel meer arbeidsmigranten uit bijvoorbeeld Oost-Europa naar hier gaat halen om hier te komen werken.

Hij verwijst naar ‘alarmerende cijfers’ van het CBS. Die zouden uitwijzen dat de komende jaren zo’n 50.000 arbeidsmigranten nodig zijn om banen in Nederland vervuld te krijgen.

Hoofdeconoom van het CBS Peter Hein van Mulligen zei dat de cijfers die Jetten gebruikte voor zijn plan, niet kloppen.

Loopjongen

Hij zei: “Dat zijn geen harde cijfers en het gaat slechts over voorspellingen op basis van het verleden. Het is koffiedik kijken.”

“Rob Jetten toont zich hier de loopjongen van de werkgevers en de multinationals,” reageerde FvD-leider Thierry Baudet. “Dit is een zeer onzalig plan.”

“Er zijn 1,4 miljoen mensen in Nederland die aangeven meer te willen werken,” vervolgde hij. “Er is dus voldoende arbeidspotentieel.”

Slechte acteurs

Zeer onverantwoord en D66-onwaardig, aldus Baudet over het ‘Polen-plan’ van Jetten.

Het grootste deel van de fractievoorzitters liet zich donderdag niet zien in de Tweede Kamer, maar bereidde zich voor op het RTL-verkiezingsdebat.

Baudet was wel aanwezig: “Dat heb je met slechte acteurs, die moeten continu hun teksten opnieuw instuderen. Terwijl als je gewoon de waarheid spreekt, vanuit je hart praat, dan hoef je dat allemaal niet te repeteren.”

Bekijk de video hieronder:

[Lissauer.com]


Vind je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

47 reacties

 1. De economische elite wil hun bedrijven daar waar zij voordeel hebben en veilig geld verdienen en dus blijft de produktie daar of gaat daar na toe waar zij de politiek in hun zak hebben denk b.v opstelten die in groningen rvervuilende industrie subsidie’s en toestemming om zeer vervuilende stoffen te lozen net zoals dat overal in Nederland gebeurd de ene stof nog smeriger en schadelijker dan de andere allemaal met toestemming van het politieke wanbeleid op dit gebied.Omdat het veel moeite kost om al deze industrie naar plekken te verplaatsen waar mensen zonder werk zijn moeten die naar hier worden verplaatst zodat hun behoeftes weer voor economische groei zorgt namelijk woningen e.d. en gevulde vacatures met lage vergoedingen en tegelijkertijd stemmen opleverd van mensen die het er niet mee eens zijn en gaan stemmen op een nieuwe politieke partij die ook weer is opgericht door de economische elite gevult met mensen die uit de andere politieke partijen komen die het veroorzaakt hebben .Dat zijn drie vliegen in een klap.
  De economische elite trekt aan alle touwtjes van alle politieke partijen die bijna allemaal net iets te vaak zijn opgericht door mensen uit de economische elite en zo is de bal rond het spel blijft de spelers veranderen en onze arbeidsrechten en vaste contracten verdampen .En wij vissen achter het net en zien de piraten boot bemant met de schaterlachende economische elite kapers verdwijnen achter de horizon.
  De enigste politieke partij die geloof waardig is ,is de partij die belooft de politieke bestuurslagen voor altijd op te heffen en vervangt voor een volledig bindend referendum met goed voor gelichte burgers zowel plaatselijk als landelijk. Die alleen handel drijft met andere fatsoenlijke landen .Mvrg,Marcel

  17 likes
  • Alle pijlen op Forum voor Democratie! En of ze daadwerkelijk een volgende farce zijn zoals sommigen beweren zien we nadien wel weer. FvD verdiend in ieder geval een kans mede omdat de rest van het politieke spectrum al is afgeschoten.

   28 likes
   • Ga je stemmen op zakkenvullers bedriegers en criminelen, ik niet. Maar nog erger als je gaat stemmen je houd deze zieke geesten in het zadel. Helaas in dit systeem werkt het zo, heel veel beloven, heel veel liegen, heel veel verzwijgen, en zoveel mogelijk onderdrukken en het volk dom houden. Ga je op deze walgelijke personen stemmen.

    16 likes
    • Eerlijk gezegd als men niet meer stemt, zullen juist zakkenvullers bedriegers en criminelen er voordeel van hebben, want de aanhang die op deze partijen stemmen gaan sowieso naar de stembus.

     Men zegt ik geef mijn stem niet weg, ik stem niet, in feite geef je juist de zakkenvullers bedriegers en criminelen meer mogelijkheden om hun praktijken uit te voeren.

     20 likes
     • Daar stonden ze dan, het crème de la crème van bestuurlijk Nederland op RTL4 op 7 maart: Allemaal wilden ze even hun minuutje pakken om te vertellen waarom een stem op zijn/haar partij het beste zou zijn en misschien belangrijker nog, waarom op de ander niet stemmen! Een stel kakelende kippen zonder kop met de Opperhaan om ze in het gareel te houden.

      Dit is nu de stand van evolutie van de mens mijne dames en heren, of je dat nu leuk vindt of niet.

      Zijn er daadwerkelijk mensen die na het zien van al dat Kippetje praat nog de zin zien om te gaan stemmen? Geloof je nog steeds als een kip zonder kop dat een gecontroleerde oppositie iets gaat veranderen? Laat meer dan 50% gewoon thuisblijven: STOP STEMMEN Dan was er geen kip te bekennen 🙂
      Geef je macht niet uit handen.

      18 likes
     • Beste Johan , stemmen heeft totaal geen zin ! Alle politici moeten de agenda van Brussel en Bilderberg volgen ! Dus het heeft geen zin een ander in het zadel te helpen , de uitkomst zal het zelfde zijn . Het volk wordt belogen en bedrogen en het zal nooit anders zijn omdat het altijd al zo was !

      14 likes
     • Hierin geef ik je gelijk want masaal niet stemmen houd in; echt alle niet stemmen en dat bereikt men niet nooit en de zakkenvullers en de rijke zullen blijven stemmen op VVD en D66. Als je ontvree bent en niet graag stemt omdat je je vertrouwen geheel is verdwenen, stem dan als nog op de beste partij en dat is in mijn ogen FvD en de rest heeft zijn kansen al verspeelt.

      4 likes
     • Strijdervoorvrijheid

      @ Rikk, Dan gaat die 50% thuisblijvers hun stem verdeeld worden over die van de Opperhaan en de rest van die stel kakelende kippen zonder kop, behalve als je jou stem uitbrengt op andere partij dan die van de Opperhaan en dat stel kakelende kippen zonder kop! Alleen dat heb jij blijkbaar nog niet door en hou je dus alles bij het oude. Succes met het in het zadel houden Van die Opperhaan en dat stel kakelende kippen zonder kop, door niet te gaan stemmen.

      4 likes
     • Je gaat toch niet stemmen op de gecontroleerde oppositie die ook in het zadel is geholpen door de echte machthebbers?

      Die oppositie is er alleen zodat de “kwaaie” stemmer ook z´n ei kwijt kan (eens in de vier jaar). En Baudet stemt in de 2e kamer ook vaak anders dan hij voor de camera´s preekt.

      3 likes
     • Door te stemmen houd je dit systeem in stand, als meer dan 50% niet gaat stemmen bij de 2e kamer verkiezingen, worden de hagenaren wel degelijk onrustig.

      In alle andere gevallen, breng je stem(metje) uit en de trein dendert rustig voort zoals de afgelopen veertig jaar.

      Wat is er nog democratisch aan als meer dan 50% niet eens meer de moeite neemt om te gaan stemmen? Hebben ze dan nog enig recht van spreken? Of is dan de tijd rijp voor échte verandering?

      2 likes
    • De optie die elke keer vergeten wordt: blanco stem!

     1 likes
   • Zij waren weer eens niet aanwezig, om een plan uit te puzzelen ,hoe ik met liegen en draaien na 20 maart nog de meerderheid kan halen.
    Dijkhof met zijn Linkse opponent als afsluiter,zegt voldoende.
    Toneel spel, en hulde aan Baudet,die niet met dit geslijm meedeed.

    15 likes
    • Af en toe lijkt het er op dat FvD gewoon de volgende partij is om het volk af te leiden. Ja, het volk hoort graag een politicus zeggen wat het zelf denkt. Maar het zijn nog steeds niet de woorden die een partij betrouwbaar maakt. Het zijn de daden die op ons dagelijks leven effect hebben. Dan beginnen er ook al barsten te ontstaan in de FvD. Die partij heeft TEGEN het terug draaien van belastingverhoging van 6 naar 9% gestemd. Dat onder het mom van ‘alles voor iedereen betaalbaar houden’. Yeah righ. Baudet kan inderdaad goed spreken maar het Binnenhof is en blijft een ‘nationaal globalistisch centrum’ en daar verandert niemand wat aan. De FvD ook niet. Het lijkt er dan ook op dat de FvD ook gewoon gecontroleerde oppositie is. Veel mensen zijn er inmiddels wel mee bekend wie er werkelijk aan de touwtjes trekt achter de schermen. Het zal mij dan niet verbazen dat de elite dit gebruikt om het volk in bedwang te houden en intussen gewoon verder gaat. Het tegen terug draaien van de belasting verhoging door Baudet is al een teken dat hij ook onbetrouwbaar is.

     17 likes
 2. Dit is toch gewoon een democratische politiek stelsel.

  Fake news of propaganda is allemaal gebaseerd op meningen.

  Als je wilt dat je stem gehoord wordt dan moet je een achterban hebben die voor die groep vecht. De PVDA is zijn achterban verloren omdat die achterban er niet meer is. De arbeiders die vroeger op PVDA stemde zijn geen arbeiders meer. De arbeiders halen we uit andere landen of de niet opgeleide Nederlanders. En die stemmen niet.

  VVD staan al jaren voor de werkgevers en dus nu ook de zzper. Partij voor de dieren doet het met allerijl activisten groepen. PVV blijkt een joodse instroming te zijn maar daar is weinig bewijs voor omdat dit niet openbaar is. En Denk vertegenwoordigd de grote groep turken in Nederland.

  Zo kan je achter iedere politieke partij de verbanden vinden. Welke media steunt welke politieke stroming, welke bedrijven hebben baat bij welke politieke partij.

  Dit is niks nieuws.

  Maar je kan wel concluderen dat de kiezer dwalend is, misschien wel niet doordat de politiek veranderd maar omdat wij mensen aan het veranderen zijn. Dat bied kansen voor fake news en propaganda.

  Wanneer je genoeg mensen vind die dezelfde mening hanteren. Dan kan je zorgen dat iemand van jou groep in de politiek voor jou als groep opkomt. Dat wil niet zeggen dat dit ook lukt. PvdD hebben laten zien dat in de politiek zitten ervoor kan zorgen dat er iets bereikt kan worden voor je achterban.

  Er zijn weinig feiten en vooral meningen. En zo gaat dat al jaren lang in een democratie.

  Ik moet er wel bij vermelden dat (en dit is een mening) de politiek nu veel te gelikt is. Ze hebben het steeds over onze kinderen. Alle partijen pakken deze vorm van neuro marketing aan. Het zijn dus marketing mannetjes geduwd door spin dokters. Het gaat hen dus niet hoe kan ik mijn idealen verwezenlijken voor mijn achterban Maar hoe kom ik aan de macht door mijn achterban met beloftes vergroten.

  Dat Baudet zegt dat hij niet hoeft te repeteren was gisteren wel zichtbaar. Maar juist het de niet gepolijste rede maakte hem meer geloofwaardig dan die gelikte ingestudeerde oneliners die de andere voerde.

  5 likes
  • vvd staat voor de zzp-er???
   om de zzp-er recht in de bek uit te lachen ja.

   ik ben dakdekker ( zzp-er ),dit is toch echt even andere koek dan loonwerker zijn.
   de verzekeringen zijn onbetaalbaar.

   als je zelden ziek bent,je onmisbaar maakt en overdreven hard werkt,zoals ik,dan kun je wat geld verdienen.

   fff

   8 likes
   • Heeft het niet kunnen betalen van de premies van de verzekeringen iets met politiek te maken of met de de bedrijfsvoering van je eigen bedrijf?
    Hoe bouw jij je uurtarief op?
    Zitten daar niet deze kosten in verwerkt net als de werkgever deze kosten moet dragen en dit verwerkt in zijn uurtarief?

    Heb je die kennis niet zal je een goede boekhouder in moeten huren (die je overhead doet stijgen) die dat goed voor jou uitzoekt. En anders net als vroeger naar school gaan en je AOV halen. Daar leren ze je hoe ondernemen echt werkt en heb je geen duur extern advies nodig.

    Dus stop met klagen en stem op de partij die het meeste voor je kan betekenen. En als iedereen uit de jouw branche het zelfde doet heb je grote kans dat het beter wordt voor je.

    2 likes
    • @Pony_Poll: zelden zo’n gezwam gezien als dat van jou. ZZPers zijn arbeiders, echter zonder arbeidersrechten. Door de arbeidsmarkt te ‘flexibiliseren’ zijn goede werkkrachten de ‘vrije’ markt op gedwongen en moesten elkaar beconcurreren met absolute minimum tarieven. Logisch dat er dan geen geld meer is voor oa verzekeringen, laat staan een boekhouder. Jouw reactie is een belediging voor vele hardwerkenden, een regelrechte gotspe!

     15 likes
     • dank u zeer.
      de kots krijg je van dat linkse gel*l waar realiteit ontbreekt.

      fff

      7 likes
     • Strijdervoorvrijheid

      @Pony_Poll, Kan wel wezen maar de VVD heeft er daadwerkelijk alles aan gedaan om die linkse in het zadel te houden en het land onder zijn toeziend oog kapot te laten maken waar we nu zijn. VVD is gewoon een satan met een masker op partij.

      5 likes
     • Strijdervoorvrijheid

      VVD heeft de verkiezingen gewonnen toen der tijd, VVD heeft toen de tweede grootste partij op een zijspoor gezet,(dat is al iets om nooit meer op de VVD te gaan stemmen) en is gaan regeren met de meest linkse partijen, VVD heeft deze ook op de meest cruciale punten gezet. (waar ze nooit gezet hadden moeten worden) (VVD is de grootste winnaar en heeft gewoon de handen aan het roer) VVD is gewoon een linkse partij met een rechts masker op. Drie regeer periodes Rutte en natuurlijk voorgaande coalities in alle kleuren, hebben dit land gebracht waar het nu is. (gewoon aan de rand van de afgrond) VVD Rutte zij: ‘gewoon nog even lekker doorgaan zo’. Nee hoor, VVD, dat nooit meer. Of jij moet dat lekker vinden. Als een karretje in een goed spoor draait, moet je het niet uit dat spoorhalen(dan ben je gek tot aan het gevaarlijke aan toe) Alles en overal waar ze met hun handen aan hebben gezeten is, en wordt nog steeds, daadwerkelijk verziekt. Nee hoor, VVD, dat nooit meer.

      3 likes
     • Bent u verplicht of gedwongen om als ZZPer het ondernemerschap aan te gaan?
      Heeft uw opdrachtgever of beter geschreven uw meerdere opdrachtgevers, zoals de wet voorschrijft, u verplicht om naar de KVK te gaan om daar een nummer aan te vragen?
      Heeft u als ZZPer niet kunnen profiteren van een starters aftrek?

      @Vladi u heeft aversie tegen het linkse ge**** maar de VVD (redelijk aan de rechtse kant) veracht u ook. Heeft u enig idee wat het verschil is tussen links en rechts?

      We zijn nog steeds een vrij land. En de keuze om een onderneming te starten in welke vorm dan ook begint bij een goed ondernemersplan. Als daaruit blijkt dat door een sterke concurrentie geen goed resultaat gehaald kan worden is het niet verstandig om in die branche een onderneming te starten.

      Een videotheek beginnen is vandaag de dag niet verstandig maar in dit vrije land is het de keuze van de ondernemer om dit wel of niet te doen.

      Het zijn keuzes die u zelf maakt.

      PS. Als u zich echt druk maakt om uw positie, waarvan ik wel geloof dat u in een lastig pakket zit. Kan ik u aanraden om het programma van de SP eens te lezen. Dat is dan wel links ge*** zoals u schetst maar die komen wel op voor mensen zoals u.

      1 likes
     • @strijdvoorvrijheid.

      Kunt u aangeven waarmee de VVD de linkerzijde in het zadel heeft geholpen? Of is het juist de VVD (rechts) die door de PVDA in het zadel is geholpen?

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Neoliberalisme_(hedendaags)

      1 likes
    • Ben ( was) ook Zzp er gediagnostiseerd met kanker en niet verzekerd omdat onze arbeidsmigranten de markt kapot maken met te goedkopen tarieven. Had ik hiervoor gekozen nee!!! Noodgedwongen moet toch eten. En nu geen kl*ten meer heb bijna jaar geleefd van reserves, maar is nu op. Top Land Nederland als je hier niet vandaan komt.

     3 likes
     • Er zijn hier commentatoren die écht volledig ondergedompeld zijn in het neo liberale (markt) denken en niet meer in staat hieraan te ontstijgen. En, O jee, met het huidige (jeugd) onderwijs krijgen we er daar steeds meer van.

      1 likes
     • Dit is een zeer scheidende situatie.

      Ik hoop dat u hersteld en weer bij een werkgever aan het werk kunt of wanneer uw reserves op zijn, u wel een bijstand kunt aanvragen.

      Waar u terecht stelt dat u de verzekering niet kon betalen omdat u in concurrentie moet met arbeidsimmigranten raakt u wel de essentie van het probleem. Echter weet ik niet waarom u dit niet kon betalen omdat een AOV in de kostprijs verwerkt zou moeten zijn.

      De verzekering is niet te duur maar u kunt niet het uurtarief hanteren dat u zou moeten rekenen stelt u. De politiek maakt de verzekeringen namelijk niet en kunnen aan de prijs niets doen behalve een wetgeving invoeren dat een AOV verplichting wordt.

      Juist dit vindt de rechterkant van het spectrum geen goed idee omdat die vinden dat u als ondernemer vrij moet zijn in uw beslissingen. Het kan zijn dat u er voor kiest zich niet te verzekeren maar zelf te sparen voor reserves tijdens ziektes.

      De politiek maakt alleen beleid en zorgt voor handhaving. En u kiest de politiek.

      Ik gun niemand ziektes toe en daarom kan ik iedere ZZPer aanraden om eens te laten onderzoeken of een AOV wel haalbaar is. Het is namelijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting dus netto valt het vaak mee. Wanneer je ziek wordt zoals u, heeft u helemaal geen zin of energie voor dit soort problemen

      Wanneer u zich niet kunt verzekeren kunt u natuurlijk de vraag stellen, aan vooral uzelf, of u wel als ZZPer in die branche aan het werk wilt waar u dan niet alleen niet bent verzekert maar ook niet meer kunt terug vallen op alle sociale voorzieningen.

      U bent boos op het systeem maar laat uw boosheid u niet verleiden om rancuneus te worden. Lees u goed in. Bestudeer de partij programma’s goed en maak voor uzelf de beste keuze.

      0 likes
   • @vladi: stem gerust FvD.

    FvD wil het opnemen voor de kleine zelfstandige en MKB, precies daar waar de zittende macht het laat afweten en naar de pijpen van het groot kapitaal danst.

    Lees hun partij programma en zie.

    6 likes
 3. klaver wil geen woord horen over klimaat wat niet in zijn straatje past.
  begint gelijk erdoor heen te praten om maar niet te horen dat het onzinnig wat klaver en jetten vertellen.
  heb je dijkhof en jetten met elkaar zien keuvelen gaan nog net niet met elkaar naar bed stelletje slijmjurken.

  22 likes
  • volgens kun je je daar nog wel eens in vergissen.
   het zijn bijna allemaal homo’s waarvan zo’n 70% pedofiel is.

   tsja je moet wat in die geheime genootschappen…zie vaticaan enz enz.

   fff

   12 likes
 4. Als de overheid de LTS niet had opgeruimd, dan hadden we mensen zat voor in de bouw. Wist je dat er kinderen zijn die niet goed kunnen leren al afhaken op het vmbo.(omdat het te theoretisch is)
  Als men de bejaardentehuizen niet had dichtgegooid(voor opvang vluchtelingen), dan was er minder krapte op de huurhuizenmarkt. Nu zitten duizenden ouderen gedwongen in een te groot huis. Aan de andere kant worden/werden er bejaardentehuizen gebouwd voor elite(met zwembad/bar/winkels etc).
  Wat ik wel weet is dat de onderste laag de meeste klappen hebben gekregen. Door die privatiseringen/nieuwe regelgeving etc.
  En dan heb ik het nog niet over die schijt technologie die alle banen over aan het nemen zijn of al gebeurt is door de jaren heen. Dat die overnames vaak corrupt zijn uitgevoerd(vb politie commissaris verdacht van witwassen etc). Dagelijks kost over misstanden.
  Het is al een teringzooi en met nog meer nieuwe mensen wordt het nog meer een teringzooi. Daarnaast heb je nog de cultuurverschillen, waar je als mens mee te maken krijgt in eigen leven. Dat kan ook verrijkend zijn, maar vaak ontstaat er onbegrip etc. Kortom: een dikke NEE tegen nieuwe mensen.

  23 likes
  • Als u zich in het moderne Finse onder wijs verdiept ziet u dat het hier bewust zo is opgezet .Ik Finland hadden de kinderen na onderwijs een van de laagste iq in Europe .Toen heeft men daar de schop erin gestoken en de boel om gekeerd met andere regels en kijk een wonder de Finse kinderen behoren nu tot de hoogste iq’s van Europa en de wereld. Een van de belangrijkste nieuwe regels was kinderen moeten spelen en krijgen dus geen huiswerk .Een andere was verbod op prive scholen door middel van verboden vergoeding voor onderwijs te vragen.Dan ook nog gratis onderwijs ook hoger.
   Kijk uit voor politieke figuren die hebben een heel andere agenda met als een van de hoofdzaken het elimineren van elke mogelijke bedreiging van hun posities als economische elite.Die posities zijn voor hun kinderen die prive onderwijs van hoge kwaliteit uiteraard onbetaalbaar voor het volk genieten .Waarmee met de diploma’s uitzonderijke vergunningen hun kant op komen. De te slimme kinderen van uit het volk zijn dat op de lange duur.Mvrg,Marcel

   5 likes
 5. Al jaren geleden heeft de SP uitgezocht hoe het kon dat goedkope Poolse chauffeurs hier de Nederlandse chauffeur vervangen.(constructies) En dan nu weer een hoop binnenhalen?
  Ga eens kijken bij overheids cursussen en integratie projecten(gratis werken voor je uitkering) Daar kom je soms niet eens een Nederlander meer tegen. Allemaal Polen Roemenen die in de bijstand zitten etc. Waarom moeten/gaan zij niet terug? Omdat in eigen land het daar niet geregeld is. Omdat geld daar meer waard is dan hier. Dus hier cashen, daar uitgeven.
  Ik zit in een bijstandsuitkering en ik kan niet eens afgekeurd worden. Blijf dus de rest van mijn leven een speelbal van regelgeving en nieuwe ideetjes. Maar ben wel blij met een inkomen/uitkering en dat wil ik graag zo houden. Dus voor mij en voor mijn flexkids(ik noem ze zo, want waarschijnlijk krijgen zij never een vaste baan) geen nieuwe arbeidsmigranten.
  Zorg nu eerst eens dat onze jongeren weer een toekomst kunnen opbouwen. En dat mensen geld overhouden om een keer iets leuks te gaan doen.

  27 likes
 6. Tijd voor een nieuwe wind met de FVD, PVV en SP!

  13 likes
  • pds10

   sp gaat nooit samen met FVD en PVV alleen al de immigratie is een struikelblok.

   2 likes
   • De SP staat voor opvang in hun thuisland. Dus waarom zouden ze niet samen kunnen gaan. Bij het debat gaf Lillian duidelijk al aan om de oorlogen te stoppen. Dat is de reden waarom die mensen hier naartoe komen. Ook wil de SP min of meer hetzelfde systeem voor buitenlanders/gelukszoekers creëren zoals in Australië. Geen werkvergunning, dan terug. Het enige principe punt is: als je echt een vluchteling bent, dan moet er een mogelijkheid zijn op die op te vangen. Lijkt mij een redelijk standpunt.

    4 likes
   • Henk krol wil wel mee doen met de PVV en Fvd. Dat is de enigste partij die met hen mee wil zover ik weet.

    2 likes
 7. 1 mogelijkheid, volledig wegstemmen van dhr Rob Jetten.

  20 likes
 8. Rob Jetten heeft net zo’n gladde smoel als Rutte, volgens mij is hij nog niet eens in staat om zijn eigen schoenveters te strikken. Vind het een eng correct mannetje en hoop dat de rest van Nederland het ook zo ziet. Was al jaren niet meer wezen stemmen, zie ook dat dit er niet toe doet, ga Baudet voordeel van de twijfel geven en dan met name omdat ik Dhr Hiddema hoog heb zitten.

  14 likes
 9. baudet krijg hret voordeel van de twijfel van mij en van zeer veel anderen.

  13 likes
 10. Je zou van die idioten een aardig toneel gezelschap kunnen maken.

  4 likes
  • inderdaad Louis ! John Lanting zou er wel weg mee weten om er een super klucht te schrijven ..
   wat een bedroevende ” lachwekkende ” zooi is dit zeg, hebben allemaal hun rolletje op gelezen voor het zachte blauwe kussentje waar ze de hele dag op hun reet zitten met een groot gapend gat..
   bah.. ik walg van de shit !
   maar goed.. er zit een knop op ieder apparaat zou Doe Maar zeggen..

   fijn weekend en hopen op nul opkomst met het stemgestront

   2 likes
 11. Groen achter zijn oren, als een robot reset?

  4 likes
  • Als alle ontevrede mensen niet meer stemmen is dat een groot voordeel voor DVV en D66 en ik denk niet dat je daar op zit te wachten. Want de ontevrede mens stemt SP of PVV of FvD of de partij voor de dieren. Wat blijft er over als deze mensen uit onvree niet meer stemmen?
   Wat je wel moet doen ervoor zorgen dat je als eerste er bent en schudden met die stemmen bussen zodat je zeker weet dat ze leeg zijn en niet gevult zijn met de “gewenste” uitslag.

   0 likes
 12. Bas van Stapelberg

  Bah dat is toch een verfrissende geluid vergeleken met het kartel tuig

  0 likes
 13. Trek je geel hesje aan en ga voor RIC de macht hoort bij het volk te liggn en niet bij de overheid die vertikt er voor ons te zijn en maar blijven graaien.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister

Minister De Jonge spreekt zichzelf tegen. Hoe menselijk is hij nu echt?

Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge noemde ...

minister

Oud-minister: Weg met de euro, terug naar de gulden. ‘Totaal mislukt!’

Bert de Vries, van 1989 tot 1994 ...