Binnenland

Dat heb je met slechte acteurs, die moeten continu hun teksten opnieuw instuderen. Baudet haalt uit naar loopjongen van multinationals Rob Jetten

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

D66-fractieleider Rob Jetten wil dat Nederland veel meer arbeidsmigranten uit bijvoorbeeld Oost-Europa naar hier gaat halen om hier te komen werken.

Hij verwijst naar ‘alarmerende cijfers’ van het CBS. Die zouden uitwijzen dat de komende jaren zo’n 50.000 arbeidsmigranten nodig zijn om banen in Nederland vervuld te krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hoofdeconoom van het CBS Peter Hein van Mulligen zei dat de cijfers die Jetten gebruikte voor zijn plan, niet kloppen.

Loopjongen

Hij zei: “Dat zijn geen harde cijfers en het gaat slechts over voorspellingen op basis van het verleden. Het is koffiedik kijken.”

“Rob Jetten toont zich hier de loopjongen van de werkgevers en de multinationals,” reageerde FvD-leider Thierry Baudet. “Dit is een zeer onzalig plan.”

“Er zijn 1,4 miljoen mensen in Nederland die aangeven meer te willen werken,” vervolgde hij. “Er is dus voldoende arbeidspotentieel.”

Slechte acteurs

Zeer onverantwoord en D66-onwaardig, aldus Baudet over het ‘Polen-plan’ van Jetten.

Het grootste deel van de fractievoorzitters liet zich donderdag niet zien in de Tweede Kamer, maar bereidde zich voor op het RTL-verkiezingsdebat.

Baudet was wel aanwezig: “Dat heb je met slechte acteurs, die moeten continu hun teksten opnieuw instuderen. Terwijl als je gewoon de waarheid spreekt, vanuit je hart praat, dan hoef je dat allemaal niet te repeteren.”

Bekijk de video hieronder:

[Lissauer.com]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcel koningen
marcel koningen
5 jaren geleden

De economische elite wil hun bedrijven daar waar zij voordeel hebben en veilig geld verdienen en dus blijft de produktie daar of gaat daar na toe waar zij de politiek in hun zak hebben denk b.v opstelten die in groningen rvervuilende industrie subsidie’s en toestemming om zeer vervuilende stoffen te lozen net zoals dat overal in Nederland gebeurd de ene stof nog smeriger en schadelijker dan de andere allemaal met toestemming van het politieke wanbeleid op dit gebied.Omdat het veel moeite kost om al deze industrie naar plekken te verplaatsen waar mensen zonder werk zijn moeten die naar hier worden verplaatst zodat hun behoeftes weer voor economische groei zorgt namelijk woningen e.d. en gevulde vacatures met lage vergoedingen en tegelijkertijd stemmen opleverd van mensen die het er niet mee eens zijn en gaan stemmen op een nieuwe politieke partij die ook weer is opgericht door de economische elite gevult met mensen die uit de andere politieke partijen komen die het veroorzaakt hebben .Dat zijn drie vliegen in een klap.
De economische elite trekt aan alle touwtjes van alle politieke partijen die bijna allemaal net iets te vaak zijn opgericht door mensen uit de economische elite en zo is de bal rond het spel blijft de spelers veranderen en onze arbeidsrechten en vaste contracten verdampen .En wij vissen achter het net en zien de piraten boot bemant met de schaterlachende economische elite kapers verdwijnen achter de horizon.
De enigste politieke partij die geloof waardig is ,is de partij die belooft de politieke bestuurslagen voor altijd op te heffen en vervangt voor een volledig bindend referendum met goed voor gelichte burgers zowel plaatselijk als landelijk. Die alleen handel drijft met andere fatsoenlijke landen .Mvrg,Marcel

salvar
salvar
5 jaren geleden

klaver wil geen woord horen over klimaat wat niet in zijn straatje past.
begint gelijk erdoor heen te praten om maar niet te horen dat het onzinnig wat klaver en jetten vertellen.
heb je dijkhof en jetten met elkaar zien keuvelen gaan nog net niet met elkaar naar bed stelletje slijmjurken.

Elise
Elise
5 jaren geleden

Al jaren geleden heeft de SP uitgezocht hoe het kon dat goedkope Poolse chauffeurs hier de Nederlandse chauffeur vervangen.(constructies) En dan nu weer een hoop binnenhalen?
Ga eens kijken bij overheids cursussen en integratie projecten(gratis werken voor je uitkering) Daar kom je soms niet eens een Nederlander meer tegen. Allemaal Polen Roemenen die in de bijstand zitten etc. Waarom moeten/gaan zij niet terug? Omdat in eigen land het daar niet geregeld is. Omdat geld daar meer waard is dan hier. Dus hier cashen, daar uitgeven.
Ik zit in een bijstandsuitkering en ik kan niet eens afgekeurd worden. Blijf dus de rest van mijn leven een speelbal van regelgeving en nieuwe ideetjes. Maar ben wel blij met een inkomen/uitkering en dat wil ik graag zo houden. Dus voor mij en voor mijn flexkids(ik noem ze zo, want waarschijnlijk krijgen zij never een vaste baan) geen nieuwe arbeidsmigranten.
Zorg nu eerst eens dat onze jongeren weer een toekomst kunnen opbouwen. En dat mensen geld overhouden om een keer iets leuks te gaan doen.

J@n
J@n
5 jaren geleden

1 mogelijkheid, volledig wegstemmen van dhr Rob Jetten.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x