Homepagina » Gezondheid » Kunnen we in de toekomst alleen nog reizen met dit Covid-19-paspoort?
covid-19-paspoort
Foto: Ikreis CC BY-SA 4.0

Kunnen we in de toekomst alleen nog reizen met dit Covid-19-paspoort?

De media waarschuwen al wekenlang dat het aantal coronabesmettingen stijgt. Halverwege juli steeg het aantal bevestigde gevallen in slechts vier dagen met een miljoen. De angst voor het virus neemt weer toe. Gelukkig is daar het Covid-19-paspoort waarmee virusvrije mensen straks ongestoord kunnen reizen.

In dit gezondheidspaspoort zijn de resultaten opgeslagen van je bloedtests, zodat je kunt aantonen dat je negatief bent getest op Covid-19. In tegenstelling tot corona-apps zou deze zogeheten CovidPass niet je bewegingen volgen.

Er is in een aantal landen al een corona-app uitgerold. In Duitsland is de app bijvoorbeeld door 16 miljoen gebruikers geïnstalleerd. ‘Experts’ zeggen dat minstens de helft van de bevolking de corona-app moet gebruiken om het virus op een effectieve manier te kunnen bestrijden.

Volgens de ‘experts’ is zo’n app niet genoeg om ‘toeristen of gezondheidsautoriteiten gerust te stellen’. De ontwikkelaar van de CovidPass, Mustapha Mokass, hoopt dat zijn app op grote schaal gebruikt zal worden door vliegmaatschappijen, luchthavens en grensagentschappen.

Je hoeft niet te wachten

CovidPass kan ook helpen om hotels, bioscopen, sportscholen en concertgebouwen weer veilig open te laten gaan, aldus Mokass, één van de Young Global Leaders van het Wereld Economisch Forum. De ontwikkelaars verzekeren ons dat het gebruik van bloedtests ‘100 procent betrouwbaar is’. De app moet bovendien de CO2-uitstoot voor iedere passagier compenseren.

Ga je op vliegvakantie naar Spanje of wil je een avondje naar de bioscoop of een voetbalwedstrijd? Laat dan je Covid-19-paspoort zien en je hoeft niet te wachten. En met behulp van jouw gegevens ‘kunnen toekomstige coronagolven of andere epidemieën voorkomen worden’. Wat wil je nog meer?

In het filmpje hieronder zie je hoe het paspoort werkt. Met vertrouwen op reis, noemen ze dit:


[World Economic Forum]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • salvar schreef:

  verplicht je je zelf hiermee als je hem niet wil in een lockdown?

  0 likes
 • salvar schreef:

  het ging volgens de idioten (leugenaars) even goed , weinig op ic , geen besmettingen.
  maar ineens vlieg het verschrikkelijke killer virus weer als een gek rond.
  spanje , VK , belgie , hier in nederland etc etc.
  besmettingen torenhoog , ik duik weg je weet maar nooit of is er geen ontkomen aan?

  houden de krankzinnige nou nooit op?

  0 likes
 • oskaar schreef:

  de laatste weken nogal wat bloedtesten gehad vanwege ziekenhuisopname maar daar zaten toch echt geen covid 19 tests

  0 likes
 • Hein schreef:

  Kijk gewoon naar alle shit die ze over ons heen spuiten.
  Het is meer dan beangstigend en het volk maakt er de meest waanzinnige foto’s van.

  0 likes
  • Willem schreef:

   Ja dat is al ruim 20 jaar aan de gang Hein, ik wees er mensen wel eens op maar die zagen het gewoon niet terwijl er een heel dambord zichtbaar was. Die zooi komt ook in het oppervlaktewater en dieper en op planten en bomen.

   0 likes
 • Bas Quarks schreef:

  Deze informatie is volgens mij niet compleet, maar volgens mij wel belangrijk om te weten.
  O.a. Nederland heeft het Engelse Covi-Pass gekocht. Op hun website leggen ze uit hoe de Covi-Pass werkt. Naast het biometrisch paspoort moet je door een arts gevaccineerd zijn en dus ook een chip of quantum-tattoo hebben. De bijbehorende app is verplicht en is continue gekoppeld aan het paspoort, de chip of tattoo en een wereldwijd AI-computerprogramma dat door Microsoft is geschreven. Aan dit programma zijn alle Covid paspoorten gekoppeld, ongeacht fabrikant. Heb je geen smartphone, dan is er ook een sleutelhanger, maar dan kun je niet van alle mogelijkheden gebruik maken. Het paspoort en de sleutelhanger zijn uit te lezen tot op 100m afstand.
  De app geeft aan wanneer het tijd is voor je vaccin of een test en wanneer je in de buurt van iemand met Covid-19 bent geweest en je in quarantaine moet. Ook de resultaten van je testen zijn direct te zien en bepalen mede of je toegang krijgt of niet.
  Deze pas is tevens geschikt om je te identificeren, een paspoort of identiteitskaart zal dan niet meer nodig zijn.
  Het paspoort/sleutelhanger en de chip in je onderarm kunnen ook een bankpas vervangen.

  0 likes
 • Bennie schreef:

  Jaja en jij gelooft dat.. Wat voor zekerheid geeft zo’n pas nou… Als ik in september getest word, mag ik dan in oktober met deze pas reizen, naar de bioscoop, naar de sportschool ‘omdat ik niet besmet ben’. LOL. Óf ze zijn heel dom, óf ze gebruiken de pas voor heel ander doeleinden. (of het is een opstapje naar iets anders). Bennie Gek.

  0 likes
  • Rob schreef:

   Het gaat om technologie. De elite wil mens en technologie samenvoegen. Dus de mens als onderdeel van een geheel technologisch systeem met technologie in je lichaam. Nu is de smartphone technologie die er nog voor gebruikt wordt maar die is in de toekomst waarschijnlijk niet eens meer nodig als ze hun zin krijgen. De EU heeft ook al dna beïnvloeding toegestaan. Zogenaamd om sneller een vaccin te maken. Maar het gaat natuurlijk om de beïnvloeding van het menselijk dna. Er was zelfs als ergens een patent gezet op het menselijk dna. De elite wil het dus bezitten. Maar in natuurlijke toestand kunnen ze het niet patenteren dus moet het eerst gemanipuleerd worden tot een andere samenstelling en dan eigenen ze het zich toe. En zo ben je straks een keer hun bezit, als onderdeel van een volledig technologisch systeem. De elite ziet technologie als evolutie maar dat gaat natuurlijk alleen maar om hun macht.

   0 likes
 • :adrianus-johannes.. schreef:

  resultaten opgeslagen van je bloedtests, zodat je kunt aantonen dat je negatief bent getest op Covid-19.

  gaan ze zo diep je neus in soms wel 2 keer..
  lijk mij de tester gewoon goed uitschelden (worden doen niet zeer) en wachten tot deze je een bloed neus slaat is minder pijnlijk, en je bent wat frustratie kwijt..
  en wie zegt mij niet dat er via de neus ipv vaccineren al niet de chip wordt ingebracht..
  rutte lacht later en zegt daar had de WHO en RIVM via het OMT het wel over maar ik dacht nog wanneer moest ik toestemming geven er voor of erna..

  0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  COVID -19 is toch een griepachtige virusbesmetting ?
  Er schijnen veel besmettingen te zijn gemeten.
  Maar voelt iemand zich ziek ? Heeft iemand last van zijn luchtwegen ? Gaan er momenteel mensen dood door COVID-19 besmetting ?
  Waarin onderscheid COVID-19 zich van influenza ?
  COVID-19 is immers gelijksoortig aan influenza.
  Heeft iemand ooit een probleem van influenza gemaakt, zoals een lockdown of social distancing maatregel ?
  Wat is er dan zo uniek aan COVID-19 ?
  COVID-19 is opgeblazen door DE POLITIEK en DE MSM.
  Dat is het verschil.
  Stop die waanzin alsjeblieft.

  0 likes
 • Ronald schreef:

  De negatieve uitslag van de Covid – 19 test zegt helemaal niets. Zodra je daar na de test de deur uitloopt kan je immers door de eerste de beste die je tegenkomt, gelijk weer worden besmet. Het is gewoon geld uit je zak kloppen.

  0 likes
 • Ger schreef:

  Dit wordt te zijner tijd werkelijkheid. Dit alles wordt gerealiseerd d.m.v. een nano-chip (corona-vaccinatie). Daarnaast vervangt dit proces al ons contant geld. Men houdt zijn pols tegen een zelfscankassa in een onbemande winkel (personeel is voor deze winkel overbodig geworden en zit met een basisinkomen van 900 euro per maand thuis) en je hebt betaald. Vervolgens gaat de EU optreden als superstaat, de landen (volgens Macron het verraad) worden dan opgeheven. Vanaf dat moment is het communisme daadwerkelijk zichtbaar.

  0 likes
 • Piet schreef:

  Dat krijgen ze er toch nooit doorheen.

  Weerstand wordt gelukkig ook groter.

  Maar het zijn wel mensen als ons die dat moeten aangeven. Of alternatieven ontwikkelen.

  Niet met schrijven van artikelen en reakties naar elkaar toe op deze site. Hier is iedereen wel bewust van waarheidkopers doen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  elektrische auto

  Elektrische auto zorgt ook voor veel CO2, geeft Polestar toe

  Autofabrikanten moeten open en eerlijk zijn over ...

  >