Gezondheid

Kunnen we in de toekomst alleen nog reizen met dit Covid-19-paspoort?

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De media waarschuwen al wekenlang dat het aantal coronabesmettingen stijgt. Halverwege juli steeg het aantal bevestigde gevallen in slechts vier dagen met een miljoen. De angst voor het virus neemt weer toe. Gelukkig is daar het Covid-19-paspoort waarmee virusvrije mensen straks ongestoord kunnen reizen.

In dit gezondheidspaspoort zijn de resultaten opgeslagen van je bloedtests, zodat je kunt aantonen dat je negatief bent getest op Covid-19. In tegenstelling tot corona-apps zou deze zogeheten CovidPass niet je bewegingen volgen.

Er is in een aantal landen al een corona-app uitgerold. In Duitsland is de app bijvoorbeeld door 16 miljoen gebruikers geïnstalleerd. ‘Experts’ zeggen dat minstens de helft van de bevolking de corona-app moet gebruiken om het virus op een effectieve manier te kunnen bestrijden.

Volgens de ‘experts’ is zo’n app niet genoeg om ‘toeristen of gezondheidsautoriteiten gerust te stellen’. De ontwikkelaar van de CovidPass, Mustapha Mokass, hoopt dat zijn app op grote schaal gebruikt zal worden door vliegmaatschappijen, luchthavens en grensagentschappen.

Je hoeft niet te wachten

CovidPass kan ook helpen om hotels, bioscopen, sportscholen en concertgebouwen weer veilig open te laten gaan, aldus Mokass, één van de Young Global Leaders van het Wereld Economisch Forum. De ontwikkelaars verzekeren ons dat het gebruik van bloedtests ‘100 procent betrouwbaar is’. De app moet bovendien de CO2-uitstoot voor iedere passagier compenseren.

Ga je op vliegvakantie naar Spanje of wil je een avondje naar de bioscoop of een voetbalwedstrijd? Laat dan je Covid-19-paspoort zien en je hoeft niet te wachten. En met behulp van jouw gegevens ‘kunnen toekomstige coronagolven of andere epidemieën voorkomen worden’. Wat wil je nog meer?

In het filmpje hieronder zie je hoe het paspoort werkt. Met vertrouwen op reis, noemen ze dit:


[World Economic Forum]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
1 jaar geleden

verplicht je je zelf hiermee als je hem niet wil in een lockdown?

salvar
salvar
1 jaar geleden

het ging volgens de idioten (leugenaars) even goed , weinig op ic , geen besmettingen.
maar ineens vlieg het verschrikkelijke killer virus weer als een gek rond.
spanje , VK , belgie , hier in nederland etc etc.
besmettingen torenhoog , ik duik weg je weet maar nooit of is er geen ontkomen aan?

houden de krankzinnige nou nooit op?

oskaar
oskaar
1 jaar geleden

de laatste weken nogal wat bloedtesten gehad vanwege ziekenhuisopname maar daar zaten toch echt geen covid 19 tests

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x