Buitenaards

Sloot de Amerikaanse overheid een geheim pact met buitenaardsen?

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ingenieur en geoloog Phil Schneider zei voor zijn dood dat buitenaardsen tot op het hoogste niveau samenwerkten met de Amerikaanse overheid. Schneider werd in 1996 dood aangetroffen in zijn appartement. Hoewel de lijkschouwer concludeerde dat hij zelfmoord had gepleegd, zijn sommigen er zeker van dat hij is vermoord. Dat schrijft de krant Epoch Times.

In 1954 sloot de toenmalige Amerikaanse president Dwight D. Eisenhower een pact met drie soorten buitenaardsen, aldus Schneider tijdens een lezing in 1995. In ruil voor buitenaardse technologie zou Eisenhower de buitenaardsen toestemming hebben gegeven om vee te verminken en mensen te ontvoeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Veeverminking doet zich in de Verenigde Staten al decennialang voor. KLAS-TV sprak van 10.000 gemelde gevallen verspreid over het hele land. Sommigen zeggen dat de verminkingen het werk zijn van occultisten, hoewel ook vee is gevonden waarbij organen met grote precisie zijn weggesneden. Anderen zeggen dat er een verband is met buitenaardsen.

Schneider zei dat de vele duizenden vermissingen wereldwijd mogelijk verband houden met buitenaardse ontvoeringen. Hij zei dat er negen buitenaardse rassen zijn die mensen zien als ‘voedselzakken’.

De buitenaardsen gaven de Amerikaanse overheid volgens Schneider een metaalsoort die vrijwel onverwoestbaar is. Hij toonde het publiek een stuk metaal dat gemaakt was van niobium, een scheikundig element, en mariniet, een ‘buitenaards element dat niet in het periodiek systeem is te vinden’.

Hij zei dat de overheid met de hulp van de buitenaardsen een spionagesatelliet had ontwikkeld waarmee een stuiver op je keukenvloer kan worden gevonden. Schneider stelde dat de buitenaardsen het pact hadden geschonden door meer mensen te ontvoeren dan was afgesproken. Sindsdien wordt er volgens hem onderling gevochten.

[Epoch Times]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
10 jaren geleden

WIJ ZIJN EEN GMO GEMAAKT PRODUCT VAN DIE BUITENAARDSE!!!

Dan is er ongetwijfeld een geheim pact die er al 1000den jaren is.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

De VS heeft een pact afgesloten met de ‘kwade’ buitenaardsen, de ‘goede’ buitenaardsen moeten nog van zich laten horen hier op Aarde. De ‘goede’ buitenaardsen zeggen wel dat ze NU de ‘kwaden’ hebben verjaagd/verslagen.

andre
andre
10 jaren geleden

Buitenaardse: We bezitten hoogwaardige, superieure, bijna goddelijke technologie. In principe kunnen wij alles maken.
President Dwight: OK. Mogen wij ook beschikken over die kennis?
Buitenaardse:Ja.
President: Wat moet je daarvoor hebben dan?
Buitenaardse: Wij die voorwerpen in de wei mollen en af en toe iemand downloaden.
President: Mij goed, als je maar van mijn familie afblijft.
Buitenaardse: Deal?
President: Deal!

Johan
Johan
10 jaren geleden

Ja ach, alweer “DE AMERIKANEN”. Heb er nu zo langzamerhand mijn buik van vol. Op dit moment zijn het zeer kwade krachten die daar het dagelijks bestuur vormen en ook de gehele wereld in de tang hebben. De paar landen die nog niet in hun greep zitten zijn te groot en toch nog machtig om tegengas te geven op dit monster en zijn bondgenoot in het Midden-Oosten. Deze twee klieken proberen de gehele wereld te onderwerpen, de een met wapens de ander met het geloof van een uitverkoren volk.
Rusland, China, Noord Korea en natuurlijk Iran zijn nog de enige die de US buiten de deur houden. In het verleden was ik fervent Amerika ganger en was jaloers op de vrijheden die daar waren. Nu ben ik blij dat ik er niet woon, wat wel de bedoeling was, en hier nog redelijkerwijze mijn mening kan spuien.
Dat de US een pact met een buitenaardse beschaving heeft gesloten lijkt haast onvermijdelijk als je ziet de technologische vooruitgang in de laatste 114 jaar en wat er nog te gebeuren staat. Wat echter jammer is dat slechts een zeer kleine groep van al deze uitvindingen voor de mensheid profiteert.
De grote groep van de mensheid is slechts “slaaf” en afhankelijk van deze kleine groep. Medicamenten, bewerkt voedsel(Mosanto) en vele vele oorlogen, strijden voor het vaderland, hebben de mensheid moedeloos en lusteloos gemaakt om nog verder voor zijn vrijheid op te komen.
Pas de laatste jaren is er een kentering in het “slaaf” zijn en durven mensen tegengas te geven aan deze groep van mensen en buitenaardsen. Lijkt mij dat de “goeden” nu de overhand krijgen en dat wij als mensheid bevrijdt worden van het huidige juk. Och anders droom ik verder dat het goed zal komen.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x