Homepagina » Binnenland » Sneeuwstormen en ijs leggen delen Europa lam: ‘Heb dit nog nooit gezien’
sneeuw
Foto: ☼☼Jo Zimny Photos☼☼ CC BY-NC-ND 2.0

Sneeuwstormen en ijs leggen delen Europa lam: ‘Heb dit nog nooit gezien’

Noord-Amerika, Noord-Azië en grote delen van Europa hebben te kampen met bittere kou en enorme hoeveelheden sneeuw. Duitsland en Nederland werden zondag getroffen door ‘enorme sneeuwstormen’ die het openbare leven in delen van de twee landen platlegde. In Nederland was voor het eerst sinds 2010 officieel sprake van een sneeuwstorm.


In de Duitse stad Münster lag zo’n grote berg dat er voor ambulances geen doorkomen aan was. Op sommige plekken viel in het weekend meer dan een meter sneeuw.


Ook Groot-Brittannië bleef niet gevrijwaard. In Schotland houdt de sensationele winter aan, schrijft InTheSnow. Daar vriest het al zo’n twee maanden bijna onafgebroken. Het magazine spreekt van ‘één van de langste sneeuwperiodes van de eeuw’. In de vijf commerciële skigebieden van het land viel een enorme hoeveelheid sneeuw. Er wordt zelfs gewaarschuwd voor lawines.

Klimaatopwarming?

Ironisch genoeg meldde de Britse meteorologische dienst in december dat Britse sneeuw als gevolg van de door mensen veroorzaakte global warming rond 2040-2060 tot het verleden zal behoren.

Als het opeens erg warm is, dan heeft dat te maken met de klimaatopwarming. Is het echter opeens erg koud, dan heeft dat te maken met de klimaatopwarming. En als voorspellingen over het verdwijnen van ijs en het uitblijven van sneeuw niet uitkomen, dan heeft dat te maken met de klimaatopwarming. Je mag wel zeggen dat het warmer wordt, maar als je zegt dat het kouder wordt, dan is dat nepnieuws en ben je een klimaatontkenner.

[Electroverse]
4.9 42 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
130 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pipojipo
Pipojipo
2 maanden geleden

Nou zo extreem is dit nu ook weer niet hoor. Dat is het enkel voor wie het nog nooit heeft meegemaakt. Maar genoeg oudere onder ons weten wel hoe het kan zijn. End at geldt ook voor storm en onweer. Wat we de laatste decennia hebben stelt amper wat voor vergeleken met vroeger( 30/ 50 jaar geleden en langer)

Pieter
Pieter
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

Tegenwoordig schijten mensen al zeven kleuren stront als het een dagje regent. Dan roepen ze overheid in om te helpen, dat is de stand van de menselijke D-evolutie.

vladi
vladi
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

dat neemt niet weg dat geo engineering levensgevaarlijk is.

fff

waar is Corona gebleven
waar is Corona gebleven
Reactie op  vladi
2 maanden geleden

he?

antje
antje
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

ja precies, bloemen op de ramen, wat een overdreven belachelijke aandacht voor 10 á 15 cm sneeuw, echt hier is niks extreems aan, ook niet aan de hitte in de zomer.
het klimaat is net als mensen; wisselend

Mikkie
Mikkie
Reactie op  antje
2 maanden geleden

Mijn man komt uit canada. Winters in Alberta 6 maanden. Is 1x voorgekomen dat hij niet ( een uur lopend) naar school hoefde. Het was minus 60 C.
Ongeveer1966. Wat zijn kinderen nu dan kneusjes.

voorjaar
voorjaar
Reactie op  antje
2 maanden geleden

Maar dat is natuur.!!

Badmuts
Badmuts
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

Waarom is het nu warmer dan vroeger?

mistery babylon
mistery babylon
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

Wanneer vroeger?
in de laat-krijt tijdperk was Limburg en omgeving een subtropisch ondiep meer.
Vroeger had je rivieren en meren waar nu de Sahara woestijn is.

De wereld veranderd continue de mens heeft daar geen invloed op.

Dubito
Dubito
Reactie op  mistery babylon
2 maanden geleden

Vraag iemand maar eens waar de keien van de hunebedden in Drenthe vandaan komen. En die stuwwallen, zoals de Hondsrug. Iets met gletsjers of zo. In Nederland.
Vraag vervolgens eens waar ons aardgas vandaan komt. En onze olie. En onze kolen. Iets met tropische wouden. In Nederland.
Vraag ze dan of ze nog wel eens nadenken. Over die klimaatverandering nu opeens. Door de mens.

waar is Corona gebleven
waar is Corona gebleven
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

GOED GEDAAN JOCHIE, ben trots op je.

Solo
Solo
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

In de middeleeuwen was het een paar draadjes hoger als nu.
Later kwam er een ‘ mini ijstijd’
En waarom er zoveel sneeuw was in bv de boeken van Charles Dickens en in schilderijen van toen.

salvar
salvar
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

wat bedoel je met vroeger?
30 jaar terug of zo?
heeeeel vroeger was net zo warm of koud als nu.
over een miljoen jaar is het misschien wel tropisch of leven we op een ijsplaneet , wie zal het zeggen.
ons leven stelt niets voor in jaren.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  salvar
2 maanden geleden

De mensen zijn 15 millioen jaar aanwezig op deze planeet, en hebben waarschijnlijk 100 000 grote en minder grote rampen overleefd !

Marc
Marc
Reactie op  Jenne Sr.
2 maanden geleden

@Jenne Sr.: waar haalt u die 15 miljoen jaar vandaan? Bron?

Tikkie Trug Jaap
Tikkie Trug Jaap
Reactie op  Jenne Sr.
2 maanden geleden

Mnouuu. De mens is er pas een paar honderdduizend jaar…

waar is Corona gebleven
waar is Corona gebleven
Reactie op  Tikkie Trug Jaap
2 maanden geleden

Tikkie terug jaap,
de tijd maak niets uit 100.000 jaar is uberhaub lang.
het gaat om de realiteit en niet over muggen ziften.

Rob
Rob
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

Het is niet warmer dan vroeger. De winters zijn misschien niet meer zo koud maar vroeger hadden we veel meer zomers van 30 graden en hoger. Je moet je niet gek laten maken door de propaganda. He klimaat verandert wel ja maar dat is altijd zo geweest. Daar heeft de mens geen invloed op. Er zijn al sinds de jaren 80, 90 berichten dat de stand van de aardas aan het veranderen is. Het werd alleen niet in directe woorden gezegd. Maar in die tijd werd al gezegd dat het zuidelijke klimaat steeds meer naar het noorden aan het trekken was. In de afgelopen jaren zijn er berichten geweest dat mensen, die aan de poolcirkel wonen, melden dat ze de zon op andere plekken zien opkomen en ondergaan. En zo zijn er ook berichten geweest waarin het wel direct gezegd wordt dat de stand van de aardas recht aan het trekken is tot die weer helemaal recht staat. Ja, dan verandert er wel wat ja. Als er dan gezegd wordt dat het klimaat dan weer in balans zou zijn dan is het klimaat dus ook altijd UIT balans geweest, wat zich uit in de seizoenen. Dan heb je dus ook een schommelende temperatuur die in de winter laag is en in de zomer hoog. Als de as weer helemaal rechtop staat is het klimaat, de temperatuur etc het hele jaar door gelijk. Het zou dan een meer mediterraans gaan worden. Dat komt dus overeen met het bericht uit de jaren 80, 90.

Het punt op deze planeet is de heersende macht. Die willen overal de macht over, over elk aspect van het leven. Die opwarming is eenleugen om de macht te houden. Er zijn geen klimaatontkenners. As je een klimaatontkenner bent dan ontken je dat er een klimaat is. DAAR zit hem de woordspeling in. Macht hebben ze alleen maar door leugens. Ze zijn intussen zelf bezig het klimaat te beïnvloeden maar geven de mens de schuld. Geo engenering, chemtrails, HAARP enz verstoren de de natuurlijke gang van zaken en dat doen ZIJ,. Op deze site las je onlangs dat Gates toestemming krijgt om de atmosfeer dicht te sproeien om de opwarming van de Aarde tegen te gaan. DAAR zit het antwoord in en dat gaat om de vernietiging van het leven. De zon is hetgeen de Aarde verwarmt. De zon is de belangrijkste factor voor het leven op Aarde. Zonder die zon bestaat hier geen leven. En die wille ze dan volledig gaan blokkeren? Denk DAAR maar eens over na in plaats van naar de propaganda te luisteren.

Louis
Louis
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Inderdaad, bestudeer de afleveringen vd Simpsons eens en denk daar eens over na. Toen al…

Moud
Moud
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Alles wat je zegt klopt, I ben een dame van 70, heb veel research gedaan en erover gelezen. Aardas is aan het veranderen qua stand, noordelijk halfrond krijgt een veel milder klimaat, haarp en chemtrails zullen worden gebruikt niet tegen maar vóór de natuur en de mensheid. Giftige chemtrails gestopt, die enkele die je nu ziet bevatten HydroxyChloroquin om alles te ontsmetten. We gaan een mooie tijd tegemoet, houd vol en bidt.

Vitae
Vitae
Reactie op  Moud
2 maanden geleden

Dame van 70, als u zoveel research gedaan heeft, moet u toch ook tot de conclusie zijn gekomen dat bidden totaal niet helpt. Er luistert niemand. Dus laat die oproep maar achterwege, we zullen zelf onze oplossingen moeten zoeken.

Covid 30
Covid 30
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Vergeet je niet dat de aarde vanbinnen brand?

Justice
Justice
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Inderdaad!

Vitae
Vitae
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Nogmaals: Ik zou conclusies maar overlaten aan weerdeskundigen die hiervoor gestudeerd hebben. Onderbouwde wetenschappelijke verklaringen helpen ons verder, daar heb je meer aan dan aan amateuristische korte termijn waarnemingen of aan complotdenken.

Rob
Rob
Reactie op  Vitae
2 maanden geleden

Ah, jij bent ook zo’n gebrainwasht type die alles complotdenken noemt wat niet in de staatspropaganda past. Jij stemt dan zeker ook weer op de VVD? Misschien moet je eens leren zelf na te denken. Wetenschappers weten in wezen niks. Ik ken de zomers en winters van vroeger, uit eigen ervaring. Dat is geen complotdenken, dat is nadenken, zelf zien aan de hand van de realiteit die er is. Wat je zelf mee hebt gemaakt maakt dingen duidelijk. Trouwens, dat het zuidelijke klimaat steeds meer aar het noorden trekt, zoals dat indertijd gezegd werd, was van de deskundigen zelf voordat ze deel uitmaakten van de propaganda. En hoezo is 40 jaar korte termijn waarneming?

annie
annie
Reactie op  Vitae
2 maanden geleden

wat weersdeskundigen!!!!! net zoiets als die virologen die bij Rutte aan de macht zijn. man denk toch eens. het is de Nasa die het weer verpest met alle gif wat bespoten wordt die het weer ontregeld, maak maar eens een sneeuwbal en houd de aansteker er maar eens onder hoe zwart het wordt.

Appie
Appie
Reactie op  Vitae
2 maanden geleden

Zolang men chemtrails bij het journaal sluierbewolking noemen ben ik nog niet echt overtuigd van een complot vrije weerman

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

Hoeveel vroeger? Want ooit groeide er druiven in het gebied van Nova Scotia. Die groeien er van oorsprong al heel lang niet meer. Er gebeurt on de natuur ook heel veel wat we niet weten of waar we niks over horen maar wat wel invloed heeft op de temperatuur. Bomenkap bijvoorbeeld, of vulkaanuitbarstingen in zee bij de noordpool. En in mijn jeugd hadden we ook hele warme zomers met heel vaak en heel heftig onweer, ook langs de kust. En regelmatig windkracht 12 meegemaakt. Duinen helemaal weggeslagen. Hoe vaak hoor je hier nog over dijkbewaking? Dat het strand tot aan de duinopgang, op de hoogste plek weer moest worden opgespoten?
Kou hadden we ook periodes wel en dan weer een tijdje niet. En als ze ergens een gemiddelde van nemen dan kan het wel eens totaal niet kloppen. Als je kijkt naar de metingen alleen al in Nederland vanaf dat ze metingen deden tot nu en je weet welk jaar het bokkoud was( 1987 was het – 18°C in noord Holland en het ijs zeker 30 cm dik op de sloten) dan zie je dat die temperatuur er totaal niet in voorkomt.

Eus
Eus
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

Het was vroeger kouder, dat is het verschil.

annie
annie
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

het is niet warmer dan vroeger, zoek het maar eens op, ze willen het ons wijsmaken het is nog steeds hetzelfde.

waar is Corona gebleven
waar is Corona gebleven
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

rare badmuts,
Ken je geschiedenis, vraag het de ouderen.
Leer iets over de aarde zoals deze is en niet wat jij ervan vindt, kijk tenminste 100 jaar terug, kijk naar de oude boeren hoe slim deze waren en zij leefden.
Heb respect voor deze mensen en leer daarvan.
Toen draaide het om leven, nu nood gedwongen om geld.

P.s gaat eens langs een boerderij en spreek deze mensen, je zult je verbazen
opwarmen !!

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

Zou dat de reden zijn dat ze nu zoveel mogelijk ouderen willen platspuiten?
Kunnen natuurlijk nog veel te veel vergelijken met vroeger.
Geschiedvervalsing werkt het best als er niemand meer is die zich kan herinneren hoe het werkelijk was.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Thoughtful
2 maanden geleden

Heel juist gezien, onze herinneringen is heel storend voor die leugenaars.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Thoughtful
2 maanden geleden

Is een mogelijkheid. Dat ze van ouderen af willen is wel duidelijk. Geschiedenis wordt vaak ook beïnvloed door de steenrijke elite die zich met alles bemoeien. Vandaar dat er zoveel in staat dat altijd in het voordeel is en bijna nooit de zwarte kant wordt beschreven van eigen volk of leiders.
Bijna alle geschiedenis schoolboeken kunnen inmiddels de kliko in.

Simon
Simon
Reactie op  Thoughtful
2 maanden geleden

Ik herinner me nog een winter met ijzel dat alle wegen een laagje ijs hadden. Ik in m’n auto toch proberen op m’n werk te komen. Je moest precies over het midden van de weg proberen te rijden want als je iets naar links of rechts ging glee je met de 4 banden tegelijk gewoon naar de stoeprand. Ik zag het bij een auto voor me gebeuren, deze gleed haaks op de rijrichting gewoon boem tegen de stoeprand. Uiteindelijk ben ik toen toch gewoon op m’n werk gekomen. Te voet vanuit de auto naar het gebouw was ook gewoon glijden, alles was ijs.

Jacob
Jacob
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

Precies, ik weet nog heel goed dat bij ons altijd rond 1 oktober de kachel aan ging. Ben 72jaar maar weet het nog heel goed. Er bestaat geen klimaatopwarming en ook geen klimaatverandering, De Noord- en Zuidpool verschuiven waardoor een klimaatverschuiving ontstaat. De media, NOS en al die Kartel-lui in de regering zouden eens wat meer hun Bijbel moeten lezen, daarin wordt dit vermeld. Groetjes, slaap lekker verder allemaal, doe maar lekker mee met jezelf te laten onderzoeken op corona(wat niet bestaat) en al die andere varianten bestaan ook niet, allemaal bangmakerij om hun zin door te drijven.

Vitae
Vitae
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

U bedoelt misschien de “magnetische” noordpool. Ik zou zeggen lees wat meer wetenschapsartikelen, en laat die Bijbel a.u.b. maar liggen, daar staat wetenschappelijke onzin in. Lees dit maar eens: https://www.newscientist.nl/nieuws/magnetische-noordpool-is-de-weg-kwijt/

Judith
Judith
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

Helemaal met je eens. Ik ben 67. Dit was vroeger normale sneeuwval en ijs.
Ik heb nog meegemaakt dat de zee bevroren was en wat te denken van ’79. Zo kan ik nog wel een poosje doorgaan.
Wat is wel raar vind dat ik bijna geen kind buiten zie spelen. Lekker met de slee of sneeuwpoppen maken, noem het maar.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Judith
2 maanden geleden

Ik weet niet waar jij woont, maar hier wel, hoor.

Rob
Rob
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

Vroeger stond ik soms tot aan de knieën in de sneeuw. Ik herinner me ook een winter dat de wegen zo bevroren waren en dat er zoveel ijs op de weg lag dat er geen auto kon rijden. Velen gingen toen op de schaatsen naar school. En ook stormen en (onweers)buien waren veel heftiger. Ook in de winter. Wat er nu gebeurt stelt niks voor. Die ene sneeuwbui die we nu hebben gehad met een beetje harde wind is peanuts bij hoe het er in die tijd soms aan toe ging. Het enige wat in deze tijd wel veel erger is geworden (wat vroeger überhaupt niet eens bestond) is de dramatisering van alles. Waarschijnlijk is dat onderdeel van de angstzaaierij. Vroeger had je geen code geel, ornaje, rood, blauw, groen, paars etc. Nu past de NS bij het eerste vlokje sneeuw de dienstregeling al aan, of zelfs al daarvoor als er ‘verwacht’ wordt dat het gaat sneeuwen. Ik vraag me trouwens wel af of het wel allemaal sneeuw is wat er nu naar beneden is gekomen.

Covid 30
Covid 30
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

De helft is plastic rob

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

Nee, in 1963 schijnen ze over de rivier te hebben geschaatst en gelopen, ook ergens eind jaren ’40 hadden we zo’n winter. Niemand die daar van opkeek.

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

De winter van 63 was veel erger : de sneeuwbergen lagen aan beide kanten van de weg en de sneeuw was opgewaaid tot aan de dakgoot van de school waar wij als kinderen met een sleetje vanaf gleden. Voor kinderen was het een heerlijke winter maar ik herinner me dat de dokter voor een bevalling door het dakraam moest klimmen om binnen te komen. Ook voor boeren was het zwaar . Onze buren hadden een boerderij en de waterleiding was bevroren en daarom ging een slang bij ons aan de kraan via het keukenraam over het muurtje naar de koestal. De Friese Elfstedentocht was een ontzettende barre tocht . En zo kan ik nog wel even doorgaan. Vergeleken met nu valt het nu wel mee.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

Zo is dat;-)

We worden al enige tijd als een stel watjes behandeld met alle bullshit rond code rood, oranje. Wat een enorme flauwekul allemaal.

Op de eerste dag dat er weer eens een laag sneeuw valt, spoorwegen meteen overstuur. Treinen lopen ernstige vertraging op om ze vervolgens maar helemaal uit de running te halen.

Laten we dit maar niet aan de Zwitsers vertellen. Oostenrijkers, Scandinaviërs, of Russen, want ze schijten in hun broek van het lachen.

Simon
Simon
Reactie op  Gezinusk
2 maanden geleden

”Risico” is iets wat tegenwoordig echt niet meer kan in onze maatschappij. Mijn motto is: No risk, No fun. Vandaar ook dat alle ”fun” uit onze samenleving is verboden en verbannen.

G van Peet
G van Peet
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

Niet overdrijven! Allen 63, 79 ,85,79 en 97 was het wat. En ik was erbij….
Vooral 79 was voor het noorden nogal vervelend. Toch kon ik met trein en bus naar Harlingen. Op Haarlem moest de koppeling van het treinstel ontdooid worden met een snijbrander.. maar men deed meer moeite om te rijden…

Jos
Jos
Reactie op  Pipojipo
2 maanden geleden

Met als hoogte punt de winter van 1962-1963 waar we vanaf November al konden schaatsen en de sneeuw 1,5 tot 2,5 meter hoog lag. Je had het nergens over , alles draaide gewoon door zonder enige ophef!!!

Walther
Walther
2 maanden geleden

Tja komt dat de leiders van de landen goed uit straks weer andere cijfers en meer leugens dus nog meer restricties voor de gewone burger 🤔🤔

antje
antje
Reactie op  Walther
2 maanden geleden

jaaa weer zo doorzichtig

rop
rop
2 maanden geleden

Zal ook wel met de grote reset te maken hebben, zowel in de natuur als in het systeem komen er grote veranderingen, maar elk verandering wil niet zeggen dat het verkeert is?

Peter
Peter
2 maanden geleden

Trump heeft gelijk de aarde koeld af!

Sjakie
Sjakie
Reactie op  Peter
2 maanden geleden

Even geduld hebben tot Mei/Juni…
Grote kans dat de aarde dan weer opwarmt, oh wacht!!!

G van Peet
G van Peet
Reactie op  Peter
2 maanden geleden

Zie Dr Roy Spencer… vanuit satellieten gezien koelt de aarde af!

Piet
Piet
2 maanden geleden

We moeten nu heel snel doorpakken met het klimaat akkoord want de aarde is alweer aan het afkoelen.straks zijn al die miljarden voor niks geweest🤦‍♂️

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Piet
2 maanden geleden

Wat bedoel je met ” straks” ?

Guess who
Guess who
2 maanden geleden

Die ijzelstorm van 2maart 1987.
Dat was pas extreem

Idd…. Relativeren is ook een vak apart.

Ron
Ron
2 maanden geleden

klimaatverandering Rapid shift NOW
Gothenberg 12000j
Lake Mungo 24000j
Mono Lake 35000j
Lashamp 47000j
Greenland 60000j
Toba 72000j

Ondergronds
Ondergronds
2 maanden geleden

Opwarming van de aarde?
Acht meter sneeuw in Oost-Turkije.
Strenge vorst in het uiterste zuiden van de VS.
God de Heere regeert. Ook over corona en het weer. Geen mens die Hem kan weerstaan. Niemand !!

Jeff
Jeff
Reactie op  Ondergronds
2 maanden geleden

God? beste man/vrouw … bent u hier om ons te bekeren, want dat zijn we al hoor. We hebben eerst God eruit geflikkerd en zijn dat nu van plan met Rutte en zijn dievenkliek. Maar jij mag met je bijbel zwaaien hoor.

Defender
Defender
2 maanden geleden

De professoren van diverse universiteiten in samenwerking met de waarnemingen van de Nasa, hebben 2jaar geleden al gewaarschuwd dat we op een kantelpunt zaten. De zonne vlammen nemen af en we gaan langzaam naar een nieuwe ijstijd!

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Defender
2 maanden geleden

En daarbij zitten we nu in een zonne minimum als ik me niet vergis.

Sjakie
Sjakie
Reactie op  Geen schaap
2 maanden geleden

Staan we dan ook niet toevallig wat verder van de zon af ?
Het zou zo maar kunnen.

Recon
Recon
2 maanden geleden

Mensen moeten in Nl massaal wakker worden. Zijn allemaal althans het overgrote deel schapen. Massaal demonstreren!!! Met 100000 de straat op zal die tovenaar rutte anders praten

Sjakie
Sjakie
Reactie op  Recon
2 maanden geleden

Joh, denk je nu echt dat die nog na gaan denken ?
2 + 2 = 5

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Recon
2 maanden geleden

Dàt krijg je echt niet meer voor elkaar. De strijdlust is al jaren geleden bij de meeste mensen systematisch de kop in gedrukt en wel zo dat de meeste mensen dit niet eens meer in de gaten hebben. Je moet slapende schapen niet wakker maken…….

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  -= GensNet =-
2 maanden geleden

De strijdlust zit van binnen bij vele oudere( boven de 50) maar die hebben er de energie vaak niet meer voor. Helaas zien de jongere( zoals dat vaak ging, ook vroeger) kijkt niet verder naar de toekomst. Ze weten ook niet wat er zo anders is dan vroeger. Alles verandert voortdurend maar ook al het goede is weg. Dat valt ze vaak niet aan het verstand te peuteren. Ze zien het gewoonweg niet.

nemo
nemo
Reactie op  Recon
2 maanden geleden

400.000 hen ik gehoord voor tegen de kruisraketten!!!

In alle steden op de betreffende pleinen : IEDERE Zondag een gebeds/protest bijenkomst . Iedereen kan meedoen.
tijd: – – – (b.v. 14-16 u? ) tis een voorstel betere idee-en en voorstellen zijn van herte welkom!

Appie
Appie
Reactie op  Recon
2 maanden geleden

Zolang de reacties met het kleine toetsenbordje de eerste heftige verontwaardiging wegnemen zal het volk niet de staat van beleg over Nederland ten uitvoer brengen. Social media is Social control en een drukaflaatklep voor wij het klootjesvolk. Monitoren van emoties en spontane driften gaan hand in hand met preventieve bezoekjes van oom agent , agitatie opwekken is aangestuurde verontwaardiging om ons blikveld te sturen op wat wij mogen zien onderwijl de echte shit ten uitvoer te brengen. Agenda 21 uit 1991 is nu agenda 2030 geworden. Wij worden gemanipuleerd tot opstandig gedrag om hun vergelding gerechtvaardigde.daarom kijk naar de bestorming van het Capitool. Er komt geen tweede kans dus als je de straat opgaat weet dat je eerst de straat fkom als je doel bereikt is anders ga je onder.

x

Check Also

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

advocate

Duitse advocate doet zeer dringende oproep: ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’

Op zondag 11 april deed Beate Bahner, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

130
0
We lezen graag je reactie!x