Homepagina » Binnenland » Als je ‘s ochtends Radio 1 aanzet, word je er helemaal gek van. Het is gewoon een linkse kerk. Felle kritiek op Baudet-bashing bij staatsomroep
Als je ’s ochtends Radio 1 aanzet, word je er helemaal gek van. Het is gewoon een linkse kerk. Felle kritiek op Baudet-bashing bij staatsomroep
Foto: Facebook/Forum voor Democratie

Als je ‘s ochtends Radio 1 aanzet, word je er helemaal gek van. Het is gewoon een linkse kerk. Felle kritiek op Baudet-bashing bij staatsomroep

Rechtsgeleerde Afshin Ellian heeft in het programma Goedemorgen Nederland op NPO 1 zijn zorgen geuit over de eenzijdigheid bij de NPO over Forum voor Democratie (FvD) en Thierry Baudet.

“Het is heel zorgelijk dat er vanuit de NPO vrijwel alleen negatieve reacties te horen zijn over de FvD en Baudet,” zei Ellian.

Op radio en tv werden vergelijkingen gemaakt tussen Baudet en de situatie in Duitsland in de jaren dertig en de opkomst van het nazisme.

Felle kritiek

“Dit is heel slecht voor de NPO en het aanzien van journalisten,” zei Ellian.

Hij vindt de vergelijking tussen Baudet en de beweging van Hitler dom en gevaarlijk, en zei dat er bij de NPO een betere balans moet komen.

“Als je ’s ochtends Radio 1 aanzet, word je er helemaal gek van,” zei hij. “Het is gewoon een linkse kerk.”

Verder werd aan tafel bij Eva Jinek felle kritiek geuit op de haat-DWDD (NPO) waarin Baudet werd gebasht.

Enge raakvlakken

Matthijs van Nieuwkerk en zijn vrienden kotsten op de avond voor de verkiezingen een half uur lang op Baudets partij.

Ongelooflijk, zei Joost Eerdmans. “Ik vind dat het enge raakvlakken heeft met hoe Fortuyn werd bejegend.”

“We zijn nu 17 jaar verder. Die haat tegen Thierry vind ik ongelooflijk,” vervolgde hij.

Eenzijdig

“Het is niet alleen dat je denkt: ik zit naar een avondsessie van Baudet-haters te kijken, maar het is ook nog eens dat je denkt: waarom is er geen tegengeluid? Het ontbreekt totaal aan een weerwoord. Die man wordt daar gewoon afgefakkeld. Het heeft veel mensen die twijfelden misschien het laatste zetje gegeven,” klonk het.

Aan tafel zat ook Jort Kelder: “Je ziet hier ook de linkerjournalistiek in actie. De Wereld Draait Door is eigenlijk één grote GroenLinks-show. Altijd een totaal open doekje voor Jesse Klaver.”

“Het is zó eenzijdig,” aldus Kelder.

[Mediacourant, WNL]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Bah wat een kinderachtige zielige vertoning zo langzamer hand, en het treurige is ook nog dat deze reactie’ alles over de mens zelf zegt…. Deze mensen lopen met geïndoctrineerde oogkleppen op…….Mogen we van mening verschillen?,maar natuurlijk… Maar dat op de man/ vrouw spelen is wel een brevet van je onvermogen ..
  Maar ja wat wil je, 40 jaar lang het onderwijs kapot genivelleerd en geïndoctrineerd , mensen weten tegenwoordig niet beter, dat is pas zorgelijk…… Ik zou wel eens willen weten als WW2 er niet was geweest welke drog reden ze dan zouden gebruiken…. En nog even deze, ook de zielige gefrustreerde oude rotkop van Freek de Jonge gezien? Nou dat is al een rede om geen 100 j te willen worden,,, De hysterische zieligheids industrie van nu…

  49 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   40 jaar lang het onderwijs kapot genivelleerd en geïndoctrineerd zag ik ook Freek de Jonge 40 jaar lang met zijn linkse voorstellingen/gedachtegoed zijn zakken flink vullen, hier kom ik dan maar weer, dat is nou 40 jaar socialisme er is in die tijd veel verknoeid, maar nog veel erger/angstiger vind ik dat die jongen nog niet fris de verkiezingen heeft gewonnen of hij wordt al door een linkse tekenaar als een karikatuur op een doodskist en een één of andere linkse krant afgebeeld. En dan ook nog een door één of andere linkse leeraar van een universiteit bedreigd met zijn vraag; Volkert waar ben je? Heb je zijn foto bekeken? Ik zie gewoon een benzineslangen snijder als Wijnand Duyvendak, en dat geeft onze kinderen onderwijs op een universiteit? En dan nog maar te zwijgen van een gluiperd van een partijleider die met een klimaattocht hand in hand met onze kindertjes, onze kindertjes tegen ons aan het opzetten is. Die kindertjes beseffen gewoon nog niet waar ze voor tekenen, dat als ze straks van school afkomen hun brood niet meer kunnen/mogen verdienen om hun leven te kunnen leven. Kindertjes misbruiken vind ik dat. Nee hoor, Baudet heeft gewoon gelijk uitsluitend het verkeerde, dat gaat hier allemaal wel goed. Een kerel die gewoon effe drie mensen het licht uitschiet en een stelletje andere verwond, en wat hier nog meer allemaal met enkelbandjes om vrij rondloopt. Handen af van onze hulpverleners, nou je bekijkt ze gewoon met andere ogen hoor als, je buurvrouwtje van in de 90 met een ambulance 2daagjes wordt opgenomen meteen d’r huis wordt leeggehaald omdat de ambulancebroeders met nog net geen enkelbandje om het heren inbrekers gilde heeft getipt, ‘pietje dat adres is twee dagen zonder bewoner je kan het huis leeghalen’. Nogmaals, uitsluitend het verkeerde, dat gaat hier allemaal wel goed. Daarom heeft Baudet nou gewonnen.

   34 likes
   • Elise schreef:

    Links l*llen, rechts zakken vullen noemen ze dat. Heeft niks met links te maken. Als je in de bijstand zit, dan praten ze ook zo. Jou het gevoel geven dat je niks waard bent, zodat je heel klein wordt en dan kunnen ze alles met je doen. Ondertussen verdienen ze 2/3 x zoveel als jij.
    Bejaarden tehuizen hebben meer vrijwilligers in dienst dan personeel. Waarom worden die mensen niet gewoon uitbetaald. Er is wel geld om alles te automatiseren, zodat er niet eens meer een receptioniste zit. Leuk als je als postbode/bedrijf spullen komt afleveren en niemand aan kunt spreken/of laten aftekenen. Terwijl diegene al zoveel stress heeft.
    Hierom ben ik links. Ik wil dat het weer normaal wordt. Onder welk hokje val ik dan?

    16 likes
    • weg met ons schreef:

     @Elise

     Als je kiest voor een links of rechts etiket dan ben je niet vrij en kies je niet voor een betere wereld. Dan kies je ervoor dat anderen jouw en ieder ander zijn of haar leven invult. Links of rechts heeft niets met goede zorg van doen, links en rechts is smerige politiek. Goede zorg heeft te maken met menselijkheid, gezond verstand en welzijn.

     20 likes
    • Earthaxis schreef:

     Onzin alle grootbankiers zijn ultra rechts, bankiers negeren klkmaat problemen. Baudet en Trump zijn beide bankiers marionetten.

     9 likes
    • Pietka schreef:

     Er is geen links of rechts meer , er is alleen nog maar extreem centrum ==> je bent een consumer en rechten als burger heb je niet meer !
     Definitie van een dictatuur is: houw je bek
     Definitie van democratie is : l*l maar wat
     De mate van succes in deze maatschappij is de grote van jouw hypotheek en andere schulden .

     6 likes
     • weg met ons schreef:

      @Louise
      25 maart 2019 09:32 at 09:32

      De RAF zou ook een door de zionisten (Mossad) jarenlange geleide ondergrondse organisatie geweest kunnen zijn waarmee de politici van toen ‘gestuurd’ werden middels dreiging van een aanslag. Nu worden politici gestuurd middels pedo of prostituee chantage of iets van die strekking.

      Is het niet vreemd dat bij de EU nazi eenwording opeens de RAF, de ETA en IRA ophielden te bestaan? Doel bereikt, missie geslaagd??

      3 likes
     • Louise schreef:

      @weg met ons
      Die hele Linkse haat kliek doet me een beetje denken aan de RAF, die rote armee franction, vind je niet ?

      2 likes
     • weg met ons schreef:

      @Pietka

      Met je eens, maar wat dacht je van deze: Tirannie is een vorm van regeren met behulp van geweld en onderdrukking. We leven dus niet alleen in een groeiende nazistische dictatuur, maar zelfs in een tirannie.

      1 likes
     • Dirk schreef:

      IRA ophield te bestaan?
      Die is nooit weggeweest en duikt juist weer de kop op.

      Crisis en terrorisme gaan namelijk hand in hand samen en wie veroorzaakt er keer op keer een crisis?
      Rechts en om de reden er geld uit te putten, puur omdat we geen oorlogen hier meer hebben en ze niet nagedacht hebben hoe nu een economie verder te laten draaien… nou ja, dan maar op deze manier, prima oplossing toch?

      0 likes
    • Dirk schreef:

     Er komt dan ook een deken van onbehagen over me heen als de politiek het weer eens wil hebben over de verzorgingsmaatschappij terwijl die er nog nooit geweest is.

     7 likes
   • Rikk schreef:

    Feit is dat we sinds de jaren tachtig in een (neo-) liberale wereld leven.
    40 jaar liberalisme er is veel van de maatschappij kapot gemaakt in deze periode.
    Strijder voor de eenzijdige selectieve vrijheid…

    18 likes
   • Dirk schreef:

    Baudet heeft winst gehaald omdat iedereen erin trapt.

    Links en rechts verzinnen om mensen tegen elkaar op te zetten.
    Jong en oud tegen elkaar opzetten.
    Arm en rijk tegen elkaar opzetten.
    Gelovig niet gelovig tegen elkaar opzetten, verschillende religie nog maar over te zwijgen.
    Zelfs scholen zetten ze tegen elkaar op dmv sporten tegen elkaar, de haat naar elkaar wordt er op die leeftijd al ingebracht.
    Merk kleding dragers tegen niet merk kleding dragers tegen elkaar opzetten.
    Klimaat voorstanders tegen niet klimaat voorstanders tegen elkaar opzetten.
    Bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten.
    En ja er is zelfs een strijdt gaande tussen man en vrouw.
    Oh en jij kijkt naar het NOS, vuile rat!

    En met al die kleine groepjes uiteindelijk kun je gemakkelijk de controle houden over het geheel.
    Als je denkt het te kunnen doorbreken, hebben ze nog plan B, C, D, E, F… dus maak je maar geen illusies het anders gaat worden.

    0 likes
  • weg met ons schreef:

   Het nationaalSOCIALISME (nazi’s) is rechts? En de lieve SOCIALISTEN van nu, die ‘andere geluiden’ bedreigen met de dood of zelfs durven doden, zouden links zijn en niet rechts?

   Inderdaad, want de ’33-’45 nazi’s waren niet rechts, maar links, net als de linkse partijen van nu.

   Geen links, geen rechts gezever, maar niets anders dan voor vrijheid en blijheid. Vrijheid en blijheid heeft geen etiket, geen waardeloos moorddadige sticker.

   De huidige socialistische/linkse Antifa beweging die beweren tegen het zogenaamde etiket “rechts” te ageren, die lopen wel DOODleuk met de kleuren zwart-rood van Onkel Adolf te wapperen. En als je ziet hoe dit Volk(ert van der Graaf) georganiseerd is en zich presenteren, dan zie ik geen warmte, liefde, vrijheid, maar wel heel veel nationaalsocialistische-fascistische haat en geweld.

   Links is gevaarlijk listig, gestoord, leugenachtig, agressief, moordzuchtig vies, toen en nu nog steeds. Links is de NSB.

   16 likes
   • Elise schreef:

    Rechts doet zich voor als links. Dat bedoel je toch.
    Het systeem zelf met de regelgeving is geworden tot een stasi achtig is.
    Elke stap die ik doe wordt in de gaten gehouden, want stel dat ik iets verkeerds doe. Dat doe je al snel met de huidige regelgeving bijstand. Ik mag geen verjaardags geld aannemen, want dat moet ik melden als bijverdienste. Ik mag geen rommelmarkten doen, want die verdiensten moet ik doorgeven. Ik mag niks(spullen) aannemen, want dan bespaar ik geld uit etc. En dat terwijl wij(drie man) leven van 300 euro per maand. Ik mag geen vriend laten slapen doordeweeks(Hoe moet ik dan spontaan een man vinden?) Luister dat zijn stasi praktijken. Allemaal bedacht door rechtse vrije rijke mensen, die de boel zelf oplichten/gebruik maken van zwart werkers etc.
    Val kapot met je links haat.

    6 likes
    • Strijdervoorvrijheid schreef:

     Nee sinds Joop de Uyl waait hier een links bewind een koetje dat 40 liter melk geeft en dan z’n eigen emmer omschopt beleid. Dat heeft niks met nazi en stasi te maken. En dat linkse hier maar in beleid heeft er voor gezorgd dat polen in thuisland drie misschien wel vier keer hun naam veranderen en daar door 3 drie uitkeringen mee naar polen krijgen, allemaal ontwikkeld linkse haagse oogkleppen op beleid, daarom kan je nou niet rondkomen. Dat is nou 40 jaar socialisme dat is alleen maar erger geworden.

     2 likes
     • Dirk schreef:

      Nee hoor, de Polen UWV fraude is oppietoppie gegroeid met dank aan rechts, VVD’er Bruins die er toen in der tijd aan de top zat.
      Tja, waar geld zit, zitten VVD’ers met hun grijpgrage klauwtjes altijd omheen, toevallig.

      Of dacht je soms dat de VVD alleen maar in Nederland aan het ritselen is?

      2 likes
     • Strijdervoorvrijheid schreef:

      VVD is een linkse partij die zich rechts voor doet, een satan met een masker op. Als je dat nou nog niet door hebt?

      2 likes
     • Louise schreef:

      Je hebt en punt, maar alle culturen lachen ons Holland B.V uit……
      Er zijn hele dorpen in Turkije en Marokko gebouwd ennnnnn wat erger is ze weten het hier…..maar de lafbekken van politici kunnen/mogen niet ingrijpen…..
      Dat kan alleen bij de Hollanders zelf……..

      1 likes
    • michel de la rie schreef:

     @elise, Linksgeoriënteerd soms? Alleen al je opmerking “val kapot met je links haat” tegen iemand die blijkbaar anders tegen de zaken aankijkt dan jij, wens je dood.

     Waarom werk je niet? Wat houdt je tegen? Een man mag niet blijven slapen? Dat mag hij wel, maar hij mag niet bij je intrekken als je een uitkering hebt en geld binnenbrengt dan heb je namelijk twee inkomens en dan wordt hij gezien als kostwinnaar en ja, dan vervalt je uitkeringsrecht. Tevens klinkt het alsof er dagelijks een controleur voor je deur ligt. Verjaardagsgeld is iets wat je schoon in je handen krijgt. Leg mij eens uit hoe dit dan wordt gecontroleerd. Als je daarop wordt gepakt, wordt je toch echt door iemand verlink(s)t. En mocht je een alleenstaande moeder zijn, krijg je alle subsidies, die links maar kon bedenken.

     Weet je, Ui sommige eerdere reactie’s van je klink je als een geschoold, “verlicht” iemand, dus een baan moet, al is het beneden je niveau, wel te vinden zijn.
     Dus stop met de klagende linkse profiteur uithangen.

     3 likes
     • Strijdervoorvrijheid schreef:

      Precies Michel, helemaal met jou eens, dit is nou wat links jaren lang gekweekt heeft hoe erg ook, allemaal mensen die een ander de schuld geven van hun falen, en als het ze niet bevalt word nog doodgewenst ook. @elise, open your eyes, Baudet wil het ook voor jou beter gaan maken door dat met die polen en de rest, een halt toe te gaan roepen dan krijgen we weer lucht voor onze eigen broodbengertjes. Elise als je het af en toe niet meer ziet zitten denk dan aan mij en deze woorden, “Zo donker kan het niet worden, of het wordt altijd weer licht.

      1 likes
     • Elise schreef:

      Ik sta zelf ook achter Baudets uitspraken. Heb er niet op gestemd. Maar waarom links nu overal de schuld van krijgt is van de zotte. Dat is ook bashen.

      1 likes
     • Dirk schreef:

      Blijf je ook zo praten op het moment een robot je werk over gaat nemen en je afgescheept wordt met een paar honderd euro in de maand waar totaal niet van rond te komen is?
      Dat ze eruit zien als hippies heeft wellicht een reden denk je ook niet?!
      Zolang “rechts” of hoe je die fake troep ook wilt noemen, aan de macht blijft zullen er steeds meer hippies bij komen en tot overmaat van ramp wordt jij er opeens ook 1, zomaar van de 1 op andere dag… raar he?!

      Ik voorzie alweer een andere alt komen LOL

      Ik heb het nog goed, maar ik weet dat alles aan een zijden draaitje hangt en dat begrijp je alleen maar als je wat levenservaring hebt.

      0 likes
  • Louise schreef:

   rede= reden

   4 likes
  • marcel Koningen schreef:

   Er is maar een verschil al duizend jaren namelijk hebben alles en heb niks alleen nota’s.In een interview op richplanet:spying on the spooks wordt uitvoerig ingegaan op de volkomen infiltratie door geheime diensten van alles en iedere aktie groep of politieke partij m.a.w.er wordt continu geprobeerd om elk in de ogen van de heersende elite gevaar te elimineren ,te beïnvloeden ,te veranderen of te bepalen.Droom lekker weg met je verschil in rechts of links of gekleurd of blank of middenstand of arbeider of gezond of niet .Dit is het echte maatschappelijke keurs lijf alles om de 70% waarvan de lonen niet gestegen zijn zins begin jaren zeventig die betalen voor de voorrechten van de 30% wiens loon alleen maar stijgt om de 70% te verdelen zodat zij geen vuist kunnen maken en elkaar te haten op elk gebied zodat samen werking onmogelijk wordt.De heersende elite familie’s spelen dit spel in sommige landen al bijna duizend jaar en zij zijn er ongelofelijk goed in dat kan ook niet anders want met geld is macht te koop en met macht bepaald men wat er gebeurt en wie de ecconomische koek krijgt als beloning.En zo is de cirkel van de hebben alles weer rond.De rechtse en linkse brallers die hun mening geven behoren allemaal tot de hebben alles en wil nog veel meer bekende gezichten als je hun bestudeerd onder een vergrootglas.
   Mvrg,Marcel

   3 likes
 • mike schreef:

  Bijzonder triest dat Thierry constant zo wordt aangevallen in de media. Maar het heeft ook iets positiefs in zich. Het bevestigd eens te meer dat de MSM volledig wordt gecontroleerd door de echte fascisten.

  Dit zijn figuren die anderen te pas en te onpas bestempelen als fascisten, terwijl zij het juist zelf zijn.

  Antifa is ook zo’n voorbeeld. Deze groepering wordt door dezelfde linkse kliek gecontroleerd. Ook zij doen alsof ze tegen het fascisme zijn, maar zijn het juist zelf. Ze maken iedereen, die het niet met hen eens is, op laffe en schofterige wijze met de grond gelijk. En als ‘t hen niet met woorden lukt, dan wel met daden, zoals we gezien hebben bij Pim Fortuin en vele anderen die hem voor gingen.

  Onze samenleving wordt aangestuurd als een metronoom. De ene keer over links, dan rennen we met zijn allen naar links, en de andere keer over rechts, en dan huppelen we weer braaf de andere kant op. Intussen verstijkt de tijd en aan het eind zijn we weer een beetje armer.

  Ik hoop van harte dat Thierry en zijn partij het verschil gaan maken en dat we nu eindelijk eens een keer vooruitgang zullen zien, naast de definitieve ontmaskering van het door en door verrotte establishment.

  42 likes
  • Patrick s schreef:

   mike

   En die fascisten elite verkopen dat met nobel verhalen die niet waar zijn,en men trap er in.

   4 likes
   • weg met ons schreef:

    @Patrick s

    Zodra puntje bij paaltje komt zie je alle goede bedoelingen en beloftes in rook opgaan. De moord op Pim Fortuyn met de liegkabinetten daarna heeft de bevolking nog steeds niet het besef gebracht dat poltici onder controle zijn van de zionisten en het pappen en nathouden en aan het lijntje houden is, waardoor de werkelijke machthebbers linksom of rechtsom hun doelen kunnen waarmaken.

    Dat een groot deel van de bevolking op het FvD stemt is begrijpelijk en zie ik als een actie van (wan)hoop.

    De echte macht heeft het met o.a. de moord op Fortuyn duidelijk laten zien dat geen enkel opstakel ze tegenhoudt. De machtigen, de Prinsen van Bernhard, de koningshuizen, de Bilderbergers en complete zio-nazi satanische/demonische aanhang gaan over één lijk net zo makkelijk als over miljoenen lijken. Vandaar hun macht, niet omdat ze zo slim, intellectueel, intelligent, weldenkende mensen zijn, ze zijn machtig puur en alleen om hun psychopatische en geïndoctrineerde geest die met moord en geweld, oorlog en agressie hun doelen behalen.

    Het ontbreekt deze geestelijk verwarde macht echte aan persoonlijke visie, wel korte termijn visie, maar niet aan het besef dat de ziel (de bezieling) een gigantische puinhoop achterlaat die met spijt achteraf niet kan worden hersteldafgekocht. Je ziel verkopen is niet zomaar iets, dat is verkopen voor de eeuwigheid en waar het bloed aan de handen (ziel) niet vanzelf zomaar even kan worden afgewassen. De pijn in de eeuwigheid is lang, heel lang en dat alles voor een paar minuten (dat is het aardse leven namelijk) bekendheid en macht.

    De zionistische-sektarische macht met hun koudbloedige reptielengeest kunnen schijnbaar geen wereld creëren met liefde, warmte en harmonie. Het zijn feitelijk heel zielige en geesyelijk gebrekkige mensen waar je normaal gesproken veel medelijden mee zou hebben als ze niet zo dodelijk en gevaarlijk waren.

    12 likes
    • Strijdervoorvrijheid schreef:

     Nee nee, niks zionisten. Zij zijn wat niemand door heeft, (zelf hebben ze het ook niet eens door) de helpers van de annunaki. Ahn nuh nha ki. De taal der soemeriërs, letterlijk vertaald: mens gevallen uit hemel. Zij regeren/besturen hier nog steeds, voor als ze terug gaan komen. En terug komen zullen ze, dat hebben ze ons belooft.

     1 likes
   • Earthaxis schreef:

    En maar denken dat Baudet en rechtse politiek beter is. Jullie slapen niet zomaar, jullie zitten in een droom in een droom.

    4 likes
    • Dirk schreef:

     Ach Earthaxis, ik vind het niet zo erg, zolang zij lekker in die diepe droom blijven hangen kan ik gewoon lekker verder met mijn leven, zoals het was en zoals het altijd zal blijven.

     De politiek ga je alleen maar in vanwege het geld, de multinationals waar ze het hards tegen schoppen worden ze later commissaris van.

     0 likes
 • bart schreef:

  Linkse kerk is een bijzonder slecht verliezer , universiteits mafketeltje roept om de moordenaar van Pim Fortuin , die Prem is helemaal compleet gestoord in z’n bovenkamer , en dan hebben we nog Freek de Jonge die ouwe aftandse schreeuwlelijk . Niet echt hooggekwalificeerde figuren .
  Wat die linkse figuren altijd lopen te verkondigen namelijk het woord racisme en demoniseren daar zijn ze nu zelf flink mee bezig richting Thiery Baudet . Dus wat u niet wil dat u geschied doe dat ook een ander niet . FvD heeft op een normale eerlijke manier gewonnen dat kan je alleen maar bewonderen . Als je het er niet mee eens bent tja dat kan natuurlijk maar ga dan niet ineens met stront lopen smijten in de media we leven in een democratie het recht van de meerderheid telt . Iedere keer weer nazi Duitsland en de SS er bij halen slaat als een tang op een varken . Soms denk ik hebben de mensen nu helemaal hun verstand verloren . Er zijn zelfs mensen die denken aan de toespraak van Thiery tekenen van nazisme erin te ontdekken tjonge jonge get a live .

  12 likes
  • Ari Daman schreef:

   Ik weet niet hoor wat die auto’s van Baudet en Hiddemaa kosten. Ze mogen er van mij zelfs 4 hebben, maar is de afstand tussen hun levensstijl en die van hun kiezers niet te groot?

   4 likes
 • Enki schreef:

  Moet het allemaal nog maar zien?!! Ik bedoel degene die echt een gevaar vormen voor de satanische macht worden wel getrakteerd op een paar stukjes lood te waarde van 0.25 eurocent of werken de remmen van de Tesla niet meer. Pim en jan voelde dit al ruim van tevoren aankomen. Ik heb Baudet hier nog niet over horen rappen. Is ie waarschijnlijk niet echt mee bezig! Raar als je zogenaamd zo tegen de gevestigde orde ben, vindt ik dan. Die ongewapende beveiligertjes, die om hem heen staan is leuk voor het plaatje, maarja zetten natuurlijk geen zoden aan de dijk. We gaan het meemaken. Hij heeft nu een groot deel van het volk achter zich weten te fluiten, waarschijnlijk heeft de uil van Minerva zijn vleugels nu helemaal over het volk heen geslagen. We gaan het meemaken…. Wordt ie een koppie kleiner gemaakt, dan verwacht ik toch wel een volksopstand richting Den Haag. Zo niet weten we genoeg. toch?

  7 likes
  • weg met ons schreef:

   @Enki

   Goede analyse en opmerking. Het gedrag van Baudet is soms onbevangen en kinderlijk te noemen. Alsof z’n meesters hun fiat hebben gegeven om vooral wat slapjes elitair te acteren en lijkt in niets op het karaktervolle en eigengereide van Fortuyn. Fortuyn was een man, eryn kerel die stond als een huis en had karakter die ging richting onwrikbaar gezonde verstand en logica.

   We hebben echte wijven en kerels, oprechte leiders en mannetjesputters nodig, mensen die rechtvaardig en heldhaftig met de vuist op tafel kunnen slaan. In ieder geval geen zalvers, watjes, buigers en pappers en nathouders of zachte heelmeesters, daar hebben we op dit moment genoeg van en zit het land vol mee.

   6 likes
   • Enki schreef:

    Echte wijven en kerels , oprechte leiders en mannetjesputters kunnen deze beschaving niet redden, totdat deze totaal is vernietigd en zij die het in stand willen houden zijn verdwenen. Je kunt als volk, land, Europa weinig beginnen. Je zal altijd worden gecorrigeerd door een ander volk, land, continent, dat nog het satanische gedachtegoed aanhangt. We zullen dus moeten afwachten of wij dat nog gaan meemaken. Tot die tijd gewoon lekker irritant blijven tegen iedereen die zich aangesproken voelt 😉

    Wie de schoen past likt mijn reet zeg ik dan.

    2 likes
 • Defixiones schreef:

  Dat is precies de bedoeling. Verdeel en heers.

  12 likes
 • Elles schreef:

  Ik kan mij de tijd van Hans Janmaat herinneren, de oprichter van de Centrum Partij. Uitgekotst door het parlementaire establishment n ternauwernood een aanslag overleeft, zijn vrouw werd zwaar gewond. Geen algemene verontwaardiging over deze wrede laffe daad. Blijf met je tegenstander in gesprek, zet niet je hakken in het zand, maar blijf de ander als mens zien, met fouten en gebreken net als jij, maar vooral kijk kritisch naar jezelf en durf je fouten onder ogen te zien.

  12 likes
 • Wil schreef:

  Wat een dood en doodziek land is dit toch! we roepen met zijn alle zo hard dat de vrijheid van meningsuiting zo belangrijk is, en nou is de partij van Baudet de grootste geworden en nu roept een deel van het volk fascist-racist en weet ik veel wat nog meer allemaal.
  In Amsterdam is een demonstratie geweest waar geroepen werd om hem dood te schieten, hoe fascistisch is dat dan wel niet! dit is gewoon absurd.
  En voor wat betreft Freek de Jonge…….Fvd is DEMOCRATISCH gekozen jonge! en dat gebeurd omdat mensen gelukkig nog voor hun vrije mening uit mogen komen dus leg je er bij neer als je het niet aan staat. Met het huidige kabinet ben ik het ook niet eens maar dan ga ik niet persoonlijk een statement tegen Rutte maken of roepen om hem dood te schieten maar dan gaan we gewoon naar de stembus en als dat betekend dat Rutte weer de grootste was geworden dat is dat zo! het is de stem van het volk en dat geld ook voor Thierry.
  En geef hem nu eens de kans hij moet nog beginnen, en misschien is ie ook wel goed voor jou Freek!!

  11 likes
 • Joost schreef:

  Er is nog nooit een publieke omroep geweest die in 5 decennia zoveel belastinggeld over de balk gegooid heeft als de VARA.
  Een omroep met een zogenaamde linkse socialistische inslag, zogenaamd een omroep voor het volk.
  Maar er was maar een omroep die echt programma’s maakte voor het gewone volk en dat was de TROS, diezelfde TROS werd jarenlang door de VARA als stront weggezet, vooral toen VARA corifee Wim Bosboom naat de TROS overstapte was de wereld te klein.
  En deze arrogantie heerst nog steeds bij die linkse graaiers, alles wat anders is moet kapot gemaakt worden.
  Gesteund door tientallen BN’ers, politici en ander dom gespuis weet de VARA en ook dat misselijke VPRO al jarenlang de kijkers in gijzeling te houden via indoctrinatie en propaganda.
  Maar ze voelen nu dat hun tijd over is, de tijd van het ongegeneerd graaien, snuiven, zuipen op kosten van de overheid straks voorbij is, en dat doet pijn bij deze hielenlikkers van de islam….

  4 likes
  • Earthaxis schreef:

   Wow, wat een oneindige domheid. Al je vreemdelingenhaat verblindt je voor de ware boosdoener. Er is maar 1 doelgroep met onze miljarden vandoor gegaan. De bankiers. Banksters. Dit is een ultra rechtse club. Als je denkt van niet, dan schort er veel aan je definitie van de term “rechts”. Even om je geheugen op te frissen.

   Een overzicht van de belangrijkste steunoperaties, die voornamelijk plaatsvonden in 2008 en 2009:

   3 oktober 2008: ABN Amro en de Nederlandse delen van Fortis worden genationaliseerd. De operatie kost de Nederlandse staat in eerste instantie 16,8 miljard euro. Doordat de bank later meer kapitaalinjecties en garanties nodig heeft, is de teller inmiddels opgelopen tot circa 30 miljard euro. Het gaat daarbij onder meer om intergratiekosten en verlies op een transactie.

   20 oktober 2008: ING Groep krijgt een kapitaalinjectie van 10 miljard euro.

   28 oktober 2008: Verzekeraar Aegon krijgt een kapitaalinjectie van 3 miljard euro.

   12 november 2008: SNS krijgt staatssteun voor 750 miljoen euro.

   24 november 2008: Leaseplan geeft met een garantie van de Staat een lening uit van 1,5 miljard euro. Leaseplan is de eerste instelling die gebruikmaakt van de garantiepot van 200 miljard euro die de toenmalige minister Wouter Bos heeft ingesteld voor leningen van financiële instellingen. In de loop van 2008 en 2009 maken onder meer ING, SNS, NIBC en Fortis nog gebruik van de pot.

   december 2008: NIBC geeft een lening uit met garantie van de Staat.

   januari 2009: SNS en ING geven voor het eerst een lening uit met staatsgarantie.

   juni 2009: ABN Amro blijkt extra kapitaal nodig te hebben en krijgt 2,5 miljard euro van de Staat. Dat bedrag bestaat uit de overname van een kredietrisico en een lening.

   En dit staat los van de jarenlange manipulatie van de politiek door lobbyende banksters en multinationals.
   Dit gaat door tot op de dag van vandaag.
   Saillant detail; die gast van “The Big Short” is weer begonnen met short gaan.
   Gaan jullie die banken nu ook weer redden?

   6 likes
  • Dirk schreef:

   Frits Bom was toch fout bezig met zijn consumentenprogramma, die moest toch opstappen van de in jullie ogen linkse tv beweging.

   Rutte verdedigde zelfs Henry Keizer nog terwijl er zelfs accountantskantoren hun papieren in beslag werden genomen en niet meer in deze tak mochten verkeren.
   Oh sorry, ik vergeet wat, Henry moest toch opstappen… ja nadat dit eerst gebeurd was en de VVD schade ervan ging ondervinden.

   Rutte was in tranen om hem eruit te sturen, het blijft toch een “prima integere” collega niet?!

   0 likes
 • salvar schreef:

  als er verkiezingen komen en rutte of dijkhof van de vvd weer winnen dan schelden we hen kapot,stelletje leugenaars.
  maar als er verkiezingen zouden zijn nu is baudet de grootste en hopelijk bllijf dat zo.
  de linkse kliek is levensgevaarlijk en ze hebben een stofje in de kop zodat ze niet fatsoenlijk kunnen nadenken.
  misschien gloort er toch nog hoop aan de horizon,wie weet.

  5 likes
  • Earthaxis schreef:

   “de linkse kliek is levensgevaarlijk en ze hebben een stofje in de kop zodat ze niet fatsoenlijk kunnen nadenken.”
   Serieus, wat voor stofje dan?

   Kom eens met echte argumenten, stelletje amateurs

   3 likes
 • Dirk schreef:

  Grappig dat conspiracy liefhebbers allerlei verzonnen symbolen aanmeten en etiketteren op mensen die ze niet moeten, terwijl ze nu op iemand gestemd hebben die overloopt van de symbolen en geheime boodschappen die het daglicht niet kunnen verdragen.

  6 likes
  • weg met ons schreef:

   @Dirk

   Een symbool is per definitie niet altijd slecht of heeft niet in alles een negatieve duiding.

   Het svastica teken is daarvan een mooi voorbeeld of bijv. door de zionisten gekaapte ster, deze twee liggen duidelijk in dezelfde lijn en zijn/wotden misbruikt door dezelfde macht. Een uil, een weegschaal, een esculaap, een oog, een piramide, zoveel symbolen die positief kunnen zijn, maar ook gekaapt kunnen worden door corrupte, satanische gevaarlijke machten.

   3 likes
 • nimrod14 schreef:

  de npo progammas worden gesubsidiseerd door de overheid en de jongens van npo zien hun salaris in gevaar komen door thiery (en terecht er zitten daar een paar die ver boven de balkenende norm komen)

  7 likes
 • Ari Daman schreef:

  Er klopt niets van. De linkse partijen hebben niet eens allen tesamen een meerderheid. Overheidsbenoemingen (NPO enz.) zijn vaak politiek gekleurd. Hoe kan het dan dat de NPO een links geluid heeft? Omdat het in meerderheid geen links geluid heeft. NPO heeft een rechts geluid in z’n totaliteit, alleen sommige ‘linkse’ programma’s vallen op, omdat ze blijkbaar de beter bekeken programma’s zijn. Zo’n rechtse bal als Harry Mens, daar kijkt alleen Rene van der Gijp naar.

  4 likes
  • Earthaxis schreef:

   @Ari Daman. Eens. Nederland heeft altijd al een dun laagje linkse hypocrisie gehad. In essentie wordt dit land geregeerd door het geld. Ergo “de BV Nederland”. Is al zo sinds de gouden eeuw.

   2 likes
  • Aart schreef:

   Hey Ari, aan jouw manier van reageren te zien zijn de druiven wel ERG ZUUR he? hahaha

   1 likes
  • weg met ons schreef:

   @Ari Daman

   Links- en rechtslabels is voor de zionistische macht geen punt van discussie, dat is bedacht voor het dichtdrukken van de ogen. Maar, als men dan toch graag wil labelen, waar is ooit rechts aan de macht geweest? Zelfs de VVD volgt een linkse en corporatische agenda.

   De LP zou een begin kunnen maken met een rechtse label, hoewel de LP zich daarvoor niet zal lenen, dergelijke partijen hebben namelijk geen labels nodig. FvD zou tegen labels moeten distantiëren, zou een eerste positieve wending zijn.

   0 likes
 • Coldshot schreef:

  Eenzijdige berichtgeving van onze propaganda en censuur kanalen (kranten, npo, nos, etc) zijn we toch wel gewend? Denk aan gele hesjes, klimaatpaniek, vaccinaties, tabakshetze, russen, mh17 enz..

  6 likes
 • Cleopatra schreef:

  De wakkeren onder ons moeten dit toch inmiddels weten wat hiermee bedoeld wordt>
  LEFTWING or RIGHTWING they both serve the SAME BIRD

  5 likes
 • Cleopatra schreef:

  Voor degene die nog steeds niet wakker zijn of denken dat ze wakker zijn>
  LEFTwing or RIGHTwing they both serve THE SAME BIRD. Kom eens uit de illusie dat de overheid er is voor U.

  5 likes
 • Rob schreef:

  Dat mensen überhaupt nog naar die poppenkast kijken is mij een raadsel. Sinds de oorlog is er een zogenaamde democratie en welvaart in Europa opgezet die de schijn op heeft moeten wekken dat het in het belang van de bevolking was. Die zogenaamde democratie en welvaart is alleen maar in het belang van de Cabal (Rothschilds, Rockefellers etc). Die zogenaamde democratie en welvaart is een sluier om de ware belangen te comufleren. Dat doen ze ook in andere delen van de wereld. Onder Obama zijn ze in 5 jaar tijd 7 landen binnen gevallen in het Midden Oosten, met de ‘war on terror’ als excuus na de twin towers inside job. Ook daar zeggen ze over dat ze democratie brengen. Bullshit natuurlijk, ze willen alleen maar de macht in landen hebben en de grondstoffen roven. Venezuela net zo. Democratie is nu alleen nog maar een term die over de politiek gaat en het is nooit de macht van het volk geweest. Dat wordt alleen pas duidelijk als de corruptie een bepaalde grens is over gegaan.

  De FvD is niet anders dan de rest. Baudet doet de mooie praatjes maar hij blijkt aangestuurd te worden door twee types waaronder Hiddema. Hiddema schijnt voorstander te zijn van het ‘Kalergi plan’, of wel het plan om het blanke ras te laten verdwijnen. Een tweede man achter Baudet is minder bekend: ene Otten, ook advocaat en studiegenoot van Klaas Knot van de Nederlandse (centrale Rothschild) Bank. Begint het al een beetje door te dringen? FvD is dus, net als de rest, geselcteerd door de Cabal en daarom zitten ze nu in het Binnenhof. Iedereen valt er over dat de FvD zo enorm gebashed wordt maar het is wederom poppenkast als misleiding. Dat zorgt alleen maar voor aandacht voor de nieuwe partij van de Cabal in Nederland, want meer is de FvD niet. Wil je er van af? Zet dat propaganda kastje (ook wel bekend als de tv) uit en besteed je tijd aan zinvollere zaken want het voedt alleen maar de sfeer van de heersende macht.

  5 likes
 • marten schreef:

  Wat is er met politie en justitie aan de hand ???
  Misdrijven worden niet opgelost aangiftes verdwijnen en de moordenaars en verkrachters
  kunnen vrij rondlopen ,de z g n motorbendes vallen in het niet bij de maffia van politie
  en justitie, Want o wat hebben ze een bovenmenselijke prestatie geleverd door Nederland
  te beschermen tegen de voorstanders van zwarte Piet deze gevaarlijke mensen moeten zwaar gestraft
  worden want de maffia moet laten zien wie de baas is wat een tuig !!!

  2 likes
  • Earthaxis schreef:

   “De mafia moet laten zien wie de baas is”???
   Ben je serieus of heb je wat gebruikt?

   Zwarte pieten, motorbendes.
   Hmm is mij duidelijk waar jij je druk om maakt.

   De wereld houd niet op bij de nederlandse grens helaas.
   Kijk eens wat rond in de rest van de wereld.
   Hij is best groot.

   2 likes
 • Elise schreef:

  Bashen op een partij heeft sowieso geen zin, want je moet een coalitie vormen.

  2 likes
 • Rikk schreef:

  “Verder werd aan tafel bij Eva Jinek felle kritiek geuit op de haat-DWDD (NPO) waarin Baudet werd gebasht.” Volgens mij is Jinek NPO ? En die ging in op het “bashen” van Baudet……

  Als je WNL aanzet op NPO dan is er geen links geluid te horen hoor, Niemann-d gaat dan ook vaak behoorlijk eenzijdig tekeer. En Buitenhof is zeker ook niet een uitsluitende “linkse” kerk.

  Zou zeggen ga voor de inhoud en vertel daarovr zoveel mogelijk. Als het de mensen aanspreekt, wordt het vanzelf gemeengoed. De hele tijd dit soort nieuws brengen, is alleen maar de tweedracht vergroten.
  En zoals ze zeggen: “Als je op de man speelt, heb je geen échte argumenten” dat weet de gemiddelde kijker best zelf te onderscheiden.

  3 likes
 • Ari Daman schreef:

  P.S: mensen beweren vaak dat het NOS journaal vooral de regeringsstandpunten weergeeft. Is deze regering dan links? Ik dacht het niet. Veel mensen spreken zichzelf gewoon tegen!!

  2 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Jawel, als je als grootste partij (VVD) de tweede grootste partij (PVV) gewoon uitsluit (onbegrijpelijk gewoon) en dan coalities aangaat met de gehele linker vleugel, en ze nog op de meest cruciale punten zet (waar ze niet moeten zitten) ook. Dan ben je zo links als de tyfus.

   1 likes
 • Jeff schreef:

  Mathijs Linkerkerk, rukeend van commercieel Nederland

  1 likes
 • Marten schreef:

  Wat is er met Politie en justitie aan de hand !!!
  Misdrijven worden door hen niet opgenomen of verdwijnen ,moordenaars en
  verkrachters kunnen hier vrij rondlopen ,de z g n motorbendes zijn nog heilig
  bij de toga maffia, en ze zijn nooit persoonlijk aansprakelijk voor hun geklooi,
  Maar ze hebben een grote bende opgerold N.L de pro zwarte pieten nou nou
  dit is toch wel iets groots en dat door de agenten met gevaar voor hun leven !!!

  2 likes
 • Aart schreef:

  Links is zo schizofreen als de pest.
  Vrouwenemancipatie staat al jarenlang hoog in het vaandel bij links maar tegelijkertijd wordt een religie die het zichtbaar onderdrukt de hand boven het hoofd gehouden…

  Homosexualiteit en transgenders dienen beschermd te worden tegen geweld maar ook deze groep wordt stelselmatig in grote getallen ( hier in de grote steden ) door jongeren van islamitische komaf vernederd en mishandeld…

  Conclusie? Links is gewoon doodsbang om andere culturen te schofferen en daardoor zijn ze zo kruiperig naar alles wat moslim is….

  2 likes
 • StefanZ schreef:

  Het is natuurlijk van de zotte, dat iemand als van Nieuwkerk zijn programmatje kan en mag misbruiken om zijn ideeen te spuien en daarvoor niet een tik op zijn vingers krijgt. Deze man krijgt jaarlijks 8 ton(!) salaris overgemaakt. Dat is Belasting geld opgebracht door mensen die op FvD hebben gestemd. DAAR zegt van Nieuwkerk GEEN nee tegen en stop dat gulzig in zijn zak om vervolgens de mensen die zijn salaris hebben betaald te schofferen

  2 likes
 • michel de la rie schreef:

  We hebben het altijd maar over als Fortuin dit en als Fortuin dat. Maar we zullen nooit weten wat hij werkelijk gedaan zou hebben. Dus misschien iets minder idealiseren en heilig verklaren van deze man is wel zo op zijn plaats. Het was een politicus met alle streken die daarbij horen.

  0 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Pim Fortuyn konden ze gewoon niet aan, die lulde in zijn eentje 12 man politici de hoek in en vertelde ze gewoon “jullie moeten er gewoon allemaal uit” de mensen betalen hier gewoon allemaal teveel belasting. Toen hebben ze Folkert van der Graaf opdracht gegeven en dik betaald ook om hem te vermoorden. Folkert geniet nou van zijn miljoenen en volledige bescherming van de AIVD. Kom niet te dicht bij hem in de buurt, want het kruis van de richtkijker staat dan op jou hoofd.

   1 likes
 • bart schreef:

  Gisteren een wel heel heel dom blondje gezien op TV tijdens een demonstratie tegen racisme , die liep te schreeuwbekken dat Thiery van FvD doodmoet pang , pang pang . Nou heb veel rare dingen gezien maar dit slaat alles en als dat niet strafbaar is dan weet ik het ook niet meer oproepen tot moord en doodslag . Dus word ze nog aangepakt of niet . Het zal je zusje maar wezen , sluit me aan bij een vorige schrijver ” Nederland is zwaar ziek , abnormaal .

  1 likes
 • Delilah schreef:

  Waar aan herkend men een false flag?
  Als het burgers betreft en geen politiek figuur.
  Rutte op zijn fietsje inclu appeltje in de mond zegt al genoeg…

  0 likes
 • Jack schreef:

  Zelf weet ik dat we in een land leven waar vrijheid van meningsuiting een griot goed is.
  Hier mijn mening; er zijn wel degelijk vergelijkingen met met nazi tijdperk ban Hitler te makes.
  Bedenk maar dat Hiddema een vrijmetselaar ( ullimunati) is.
  In andere woorden we worden massaal bedot.
  Rutte vervangt Juncker, en hij lacht

  0 likes
  • StefanZ schreef:

   Een lekkere verwijzing naar Volkert,Jack.
   Was dat ook zo’n vergelijking die jij bedoelt.
   Iedereen heeft het recht op zijn eigen mening en moet daar niet op worden veroordeeld.
   Dat Baudet niet strookt met jou denkwijze is prima, maar ook HIJ heeft dat recht….

   0 likes
  • Dolex schreef:

   Bij vrijheid van meningsuiting is het wel handig als je je tekstjes even naleest voordat je ze pulbiceert.

   0 likes
 • Aradhel schreef:

  Ik heb op TB gestemd, en Prem Radahatsjuh mag mij gerust een idioot noemen…graag zelf, maar. Ik hoor dat liever van iemand die bij zijn verstand is…zoals bijvoorbeeld van de Rechtsgeleerde Afshin Ellian. Die weet tenminste waar hij over praat! https://youtu.be/ceS_jkKjIgo

  0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Las in een bovenstaande reactie dat het onder Baudet niet anders zou zijn maar daar gaat het niet om. Het om het demoniseren terwijl de leden van het kartel zelf de democratie totaal buiten spel zet. Denk aan referendum, afgeschaft door de het D’66 tuig. Ja waarom niet het woord TUIG? Nou dat bedoel ik met het demoniseren. Radio 1 is een journalistiek lachertje. Een radiozender die probeert de massa verkrachtingen in Zweden en Duitsland in de doofpot wil stoppen. Het is duidelijk dat het fascisme verborgen zit bij EU, bij politiek als mediakartel zit.
  Het demoniseren en het propaganda bedrijven wordt trouwens niet alleen gedaan door publieke ook de commerciële zenders doen er driftig aan mee. De kwalijke rol van RTL zou ook eens belicht moeten worden. De eigenaren van RTL zijn de huisvrienden van Angela Merkel voor uw informatie.

  0 likes
 • Rob schreef:

  Als ik de radio aanzet, zet ik een mooi stukje muziek op..

  0 likes
 • Dolex schreef:

  DWDD 19 maart begint met een ode aan Houellebecq – die je een alt-right schrijver zou kunnen noemen. Niet bepaald links.
  Dan is er een fragment waarin Thierry Baudet probeert een slaatje te slaan uit de aanslag in Utrecht. Daar wordt over gemopperd. Maar verder is er een mix van gematigde en gepolariseerde meningen.
  Nota bene Özcan Akyol neemt het op voor de Fvd-stemmer.
  En ja, Prem schreeuwt zoals we ondertussen gewend zijn.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronagezant

  Nóg meer onthullingen over coronagezant Sijbesma: ‘Dit kan niet waar zijn’

  Viruswaanzin-voorman Willem Engel richtte zijn pijlen tijdens ...

  rutte

  Rutte geeft miljarden aan Zuid-Europa, terwijl onze huishoudens ‘onderaan bungelen qua vermogen’

  Vorige week werden de 27 EU-leiders het ...

  >