Binnenland

Als je ’s ochtends Radio 1 aanzet, word je er helemaal gek van. Het is gewoon een linkse kerk. Felle kritiek op Baudet-bashing bij staatsomroep

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rechtsgeleerde Afshin Ellian heeft in het programma Goedemorgen Nederland op NPO 1 zijn zorgen geuit over de eenzijdigheid bij de NPO over Forum voor Democratie (FvD) en Thierry Baudet.

“Het is heel zorgelijk dat er vanuit de NPO vrijwel alleen negatieve reacties te horen zijn over de FvD en Baudet,” zei Ellian.

Op radio en tv werden vergelijkingen gemaakt tussen Baudet en de situatie in Duitsland in de jaren dertig en de opkomst van het nazisme.

Felle kritiek

“Dit is heel slecht voor de NPO en het aanzien van journalisten,” zei Ellian.

Hij vindt de vergelijking tussen Baudet en de beweging van Hitler dom en gevaarlijk, en zei dat er bij de NPO een betere balans moet komen.

“Als je ’s ochtends Radio 1 aanzet, word je er helemaal gek van,” zei hij. “Het is gewoon een linkse kerk.”

Verder werd aan tafel bij Eva Jinek felle kritiek geuit op de haat-DWDD (NPO) waarin Baudet werd gebasht.

Enge raakvlakken

Matthijs van Nieuwkerk en zijn vrienden kotsten op de avond voor de verkiezingen een half uur lang op Baudets partij.

Ongelooflijk, zei Joost Eerdmans. “Ik vind dat het enge raakvlakken heeft met hoe Fortuyn werd bejegend.”

“We zijn nu 17 jaar verder. Die haat tegen Thierry vind ik ongelooflijk,” vervolgde hij.

Eenzijdig

“Het is niet alleen dat je denkt: ik zit naar een avondsessie van Baudet-haters te kijken, maar het is ook nog eens dat je denkt: waarom is er geen tegengeluid? Het ontbreekt totaal aan een weerwoord. Die man wordt daar gewoon afgefakkeld. Het heeft veel mensen die twijfelden misschien het laatste zetje gegeven,” klonk het.

Aan tafel zat ook Jort Kelder: “Je ziet hier ook de linkerjournalistiek in actie. De Wereld Draait Door is eigenlijk één grote GroenLinks-show. Altijd een totaal open doekje voor Jesse Klaver.”

“Het is zó eenzijdig,” aldus Kelder.

[Mediacourant, WNL]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Defixiones
Defixiones
3 jaren geleden

Dat is precies de bedoeling. Verdeel en heers.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Bah wat een kinderachtige zielige vertoning zo langzamer hand, en het treurige is ook nog dat deze reactie’ alles over de mens zelf zegt…. Deze mensen lopen met geïndoctrineerde oogkleppen op…….Mogen we van mening verschillen?,maar natuurlijk… Maar dat op de man/ vrouw spelen is wel een brevet van je onvermogen ..
Maar ja wat wil je, 40 jaar lang het onderwijs kapot genivelleerd en geïndoctrineerd , mensen weten tegenwoordig niet beter, dat is pas zorgelijk…… Ik zou wel eens willen weten als WW2 er niet was geweest welke drog reden ze dan zouden gebruiken…. En nog even deze, ook de zielige gefrustreerde oude rotkop van Freek de Jonge gezien? Nou dat is al een rede om geen 100 j te willen worden,,, De hysterische zieligheids industrie van nu…

Elles
Elles
3 jaren geleden

Ik kan mij de tijd van Hans Janmaat herinneren, de oprichter van de Centrum Partij. Uitgekotst door het parlementaire establishment n ternauwernood een aanslag overleeft, zijn vrouw werd zwaar gewond. Geen algemene verontwaardiging over deze wrede laffe daad. Blijf met je tegenstander in gesprek, zet niet je hakken in het zand, maar blijf de ander als mens zien, met fouten en gebreken net als jij, maar vooral kijk kritisch naar jezelf en durf je fouten onder ogen te zien.

mike
mike
3 jaren geleden

Bijzonder triest dat Thierry constant zo wordt aangevallen in de media. Maar het heeft ook iets positiefs in zich. Het bevestigd eens te meer dat de MSM volledig wordt gecontroleerd door de echte fascisten.

Dit zijn figuren die anderen te pas en te onpas bestempelen als fascisten, terwijl zij het juist zelf zijn.

Antifa is ook zo’n voorbeeld. Deze groepering wordt door dezelfde linkse kliek gecontroleerd. Ook zij doen alsof ze tegen het fascisme zijn, maar zijn het juist zelf. Ze maken iedereen, die het niet met hen eens is, op laffe en schofterige wijze met de grond gelijk. En als ’t hen niet met woorden lukt, dan wel met daden, zoals we gezien hebben bij Pim Fortuin en vele anderen die hem voor gingen.

Onze samenleving wordt aangestuurd als een metronoom. De ene keer over links, dan rennen we met zijn allen naar links, en de andere keer over rechts, en dan huppelen we weer braaf de andere kant op. Intussen verstijkt de tijd en aan het eind zijn we weer een beetje armer.

Ik hoop van harte dat Thierry en zijn partij het verschil gaan maken en dat we nu eindelijk eens een keer vooruitgang zullen zien, naast de definitieve ontmaskering van het door en door verrotte establishment.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x