Homepagina » Buitenland » ‘Kerngezonde’ verpleegster verlamd na tweede dosis coronavaccin: ‘Er is een verband, zeker weten’
verpleegster
Foto: Phil Roeder CC BY 2.0

‘Kerngezonde’ verpleegster verlamd na tweede dosis coronavaccin: ‘Er is een verband, zeker weten’

Een 42-jarige Griekse verpleegster kon haar benen niet meer bewegen nadat ze de tweede dosis van het coronavaccin toegediend had gekregen. De klachten van de verpleegster, die werkzaam is in het ziekenhuis op het eiland Korfoe, komen overeen met het syndroom van Guillain-Barré, een auto-immuunaandoening die gepaard gaat met toenemende spierzwakte en -verlamming.

De moeder van twee kinderen, die nu in een rolstoel zit, had voor zover bekend geen onderliggende aandoeningen. Gezondheidsdeskundigen proberen te achterhalen of de verlamming gelinkt is aan het vaccin, schrijft de Greek City Times.

“Ze was kerngezond. Dit is een bijwerking van het vaccin, zeker weten,” zei Michalis Giannakos, voorzitter van de vakbond voor ziekenhuismedewerkers (Poedin). “Deze collega had verder geen problemen. Ik weet wat ik zeg.”

Hij voegde toe dat ook andere artsen zeggen dat er een verband is. Giannakos zei dat de verpleegster beide doses van het vaccin heeft gehad en dat ze kort na de tweede dosis koorts kreeg, ondraaglijke pijn had, verlamd raakte in haar benen en naar het ziekenhuis is gebracht. Hij zei dat ze contact met hem heeft opgenomen en nu ‘in een rolstoel zit’.

Ze kan niet lopen

Het ziekenhuis bevestigde op Open TV wat er is gebeurd. “De verpleegster die al 17 jaar in het ziekenhuis werkt, is onder behandeling en wordt momenteel gemonitord door artsen. Ze kan niet lopen,” zei N. Ioannou, hoofd personeelszaken.

Iannou zei verder dat ‘dit een ernstige bijwerking van het vaccin is’ en dat ‘de fabrikant het probleem moet aanpakken en de kosten moet dragen’.

Het Griekse ministerie van Volksgezondheid heeft volgens de Greek City Times nog niet op de zaak gereageerd.

[Greek City Times]
5 49 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

De lijst wordt onderhand angstwekkend lang

Skalenski
Skalenski
Reactie op  Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

Dit is helaas nog niks. Kijk eens naar de bevolkingccijfers per land prognose van Deagle voor 2025. De genocide is pas net begonnen.

Rob
Rob
Reactie op  Rob Bentvelzen
2 maanden geleden

Op de website van de CDC kun je naar resultaten zoeken over van alles en nog wat wat betreft vaccines, effecten enz. Als je zoekt op Covid19 en alle effecten dan krijg je geen resultaten van effecten te zien per persoon. Je krijgt wel een melding bovenaan de pagina. Er zijn 12,500 resultaten maar er worden er maar maximaal 10,000 toegestaan.

Jacob
Jacob
2 maanden geleden

Nee, die regering van Griekenland zal het wel weer afdoen als niet-corona gerelateerd verschijnsel. Schurken zijn het, die wereldleiders. Laat u NIET vaccineren.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Verhalen volgen elkaar op.

Bijzonder vervelend.

Maar als mensen het verdommen om zich beter te laten informeren dan via de overheidspropaganda, oftewel het houdt een keer op.
Wij zijn bijna een jaar verder. Gij heeft een jaar de tijd gehad om zichzelf te informeren d.m.v. het vrije internet. Nogmaals het houdt gewoon een keer op.

Hard: wie zich niet laat informeren, moet maar voelen.

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Exactly, well said!

Mark
Mark
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Je kunt vaak niet met mensen praten, ze hebben geen open mind en kunnen niet bevatten dat er iets anders aan de hand kan zijn.
Goedgelovigheid vermoord mensen, erg triest.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

ik bekijk het anders, laat iedereen zich maar zo veel als mogelijk laten vaccineren, het is je eigen verantwoordelijkheid. Als maar genoeg van die schapen zich hebben laten inenten, en we een vaccinatiegraad van 65% hebben bereikt, dan laten ze mij, iemand die gewoon rustig afwacht, om te kijken wat er nu echt gebeurd met mensen die zich hebben laten vaccineren, heerlijk met rust.

Wake up call
Wake up call
Reactie op  BertRoermond
2 maanden geleden

Jaaaa, dat is misschien wel zo maar ik denk juist dat ze de niet gevaccineerden gaan brandmerken en de schuld geven dat er mutaties ontstaan en die groep gaan uitsluiten om zo toch te dwingen tot de spuit. Hoop dat ik ongelijk heb.

Wake up call
Wake up call
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Vind ik ook. Als men nu nog niet snapt wat er gaande is moet men maar voelen (uiteindelijk voelt men niks meer). Mensen willen het niet weten. “Wie heeft daar nou belang bij?” Hoor ik steeds.

R W
R W
2 maanden geleden

Verrassend…. Wie vol in het leven staat met alle social media etc en zich nu nog laat ‘vaccineren’ komt echt uit een ei… Dat ouderen vaak niet beter weten kunnen ze niks aan doen, maar relatief jonge mensen met een smartphone… dan leef je bewust in een bubbel en ben je zo eigenwijs als de pest. Maar triest is het wel.

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  R W
2 maanden geleden

Eens

Dubito
Dubito
Reactie op  R W
2 maanden geleden

Weet je nog mevrouw Herzberger, gisteren? Zij is representatief voor een paar miljoen schapen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Elk land die COVID-vaccine toelaat is medeplichtig aan MOORD met VOORBEDACHTEN rade !! Rutte en Hugo zijn GOED bezig !!

Tom
Tom
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Niet alleen moord maar ook zware mishandeling c.q. marteling. Wat deze verpleegster is overkomen is zware mishandeling met invaliditeit tot gevolg. Wat mij nog steeds verbaasd is dat juist zorgpersoneel zich laat vaccineren, als er 1 beroepsgroep is die de gevaren en de risico’s van dit experimentele ”vaccin” (gen-therapie) kunnen inschatten zijn die het wel.

Dubito
Dubito
Reactie op  Tom
2 maanden geleden

Dsat zorgpersoneerl wordt zwaar onder druk gezet door het management.
Geen vaccinatie, dan geen oproepen meer (zzp-ers en 0-urencontracters), negatieve referentie bij sollicitaties, beëindiging stageplaats, carrière naar de knoppen etc.
Ik verzin dit niet, weet het uit eigen omgeving.

Karel I
Karel I
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

Als een manager mij de keuze geeft of ontslag of meewerken aan russische roulette bij jezelf of andere dan kies je als je menselijk voor het 1e. Wordt je geleid door geld misschien het laatste. Je zal je dan ook voor misdaden en genocide voor een toekomstig tribunaal moeten verantwoorden. En terecht. Als je je nu nog verschuilt achter “maar ik moet mn hypoteekje betalen” heeft noch geen oog voor de samenleving noch een hart.

Wake up call
Wake up call
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

Dan liet ik me ontslaan en ging ik wel een uitkering aanvragen.

marjo
marjo
2 maanden geleden

Ik vind dit een fijne site,die volgens mij de vinger op de zere plekken legt

Semper paratus
Semper paratus
Reactie op  marjo
2 maanden geleden

Xandernieuws is ook interessant

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Semper paratus
2 maanden geleden

soms is er wel een redelijk artikel op xandernieuws, maar het meeste wat daar verschijnt is broodje aap niveau.

Semper paratus
Semper paratus
Reactie op  BertRoermond
2 maanden geleden

Dat is helaas met een aantal sites het geval, en dat wordt jammergenoeg gebruikt om alles maar af te maken alszijnde fakenews.

Jan
Jan
2 maanden geleden

Wat een vreselijk bericht weer, het zoveelste al! Laat u absoluut NIET VACCINEREN is mijn advies!

Jeroen
Jeroen
2 maanden geleden

Het covid’vaccin’ is een depopulatie-vloeistof.

Truthandcourage
Truthandcourage
2 maanden geleden

Hartverscheurend!
De zoveelste voorbeeld van ernstige bijwerkingen van de dna/Gene Altering besturingssyteem via injectie. Lees Dr. Dolores Cahill, ze legt het uit. En ook Mike Yeadon, voormalig Chief Scientific Officer van Pfizer, hij legt uit dat er zijn vreselijk bijwerkingen, die ook de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen kapot makt. De besturingssyteem via injectie hijackt de lichaam met instructies aan cellen om de lichaam te gaan vechten. Dit is GEEN vaccine maar een gevaarlijke injectie.
Doel=depopulatie.

Christina
Christina
2 maanden geleden

Vreselijk….

x

Check Also

wetenschapper

Wetenschapper ontslagen én gecensureerd om coronakritiek: ‘Het wordt me onmogelijk gemaakt’

Sam Brokken werd ontslagen door de PXL ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

59
0
We lezen graag je reactie!x