BuitenlandCorona

‘Kerngezonde’ verpleegster verlamd na tweede dosis coronavaccin: ‘Er is een verband, zeker weten’

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 42-jarige Griekse verpleegster kon haar benen niet meer bewegen nadat ze de tweede dosis van het coronavaccin toegediend had gekregen. De klachten van de verpleegster, die werkzaam is in het ziekenhuis op het eiland Korfoe, komen overeen met het syndroom van Guillain-Barré, een auto-immuunaandoening die gepaard gaat met toenemende spierzwakte en -verlamming.

De moeder van twee kinderen, die nu in een rolstoel zit, had voor zover bekend geen onderliggende aandoeningen. Gezondheidsdeskundigen proberen te achterhalen of de verlamming gelinkt is aan het vaccin, schrijft de Greek City Times.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ze was kerngezond. Dit is een bijwerking van het vaccin, zeker weten,” zei Michalis Giannakos, voorzitter van de vakbond voor ziekenhuismedewerkers (Poedin). “Deze collega had verder geen problemen. Ik weet wat ik zeg.”

Hij voegde toe dat ook andere artsen zeggen dat er een verband is. Giannakos zei dat de verpleegster beide doses van het vaccin heeft gehad en dat ze kort na de tweede dosis koorts kreeg, ondraaglijke pijn had, verlamd raakte in haar benen en naar het ziekenhuis is gebracht. Hij zei dat ze contact met hem heeft opgenomen en nu ‘in een rolstoel zit’.

Ze kan niet lopen

Het ziekenhuis bevestigde op Open TV wat er is gebeurd. “De verpleegster die al 17 jaar in het ziekenhuis werkt, is onder behandeling en wordt momenteel gemonitord door artsen. Ze kan niet lopen,” zei N. Ioannou, hoofd personeelszaken.

Iannou zei verder dat ‘dit een ernstige bijwerking van het vaccin is’ en dat ‘de fabrikant het probleem moet aanpakken en de kosten moet dragen’.

Het Griekse ministerie van Volksgezondheid heeft volgens de Greek City Times nog niet op de zaak gereageerd.

[Greek City Times]

5 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

De lijst wordt onderhand angstwekkend lang

Jacob
Jacob
3 jaren geleden

Nee, die regering van Griekenland zal het wel weer afdoen als niet-corona gerelateerd verschijnsel. Schurken zijn het, die wereldleiders. Laat u NIET vaccineren.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Verhalen volgen elkaar op.

Bijzonder vervelend.

Maar als mensen het verdommen om zich beter te laten informeren dan via de overheidspropaganda, oftewel het houdt een keer op.
Wij zijn bijna een jaar verder. Gij heeft een jaar de tijd gehad om zichzelf te informeren d.m.v. het vrije internet. Nogmaals het houdt gewoon een keer op.

Hard: wie zich niet laat informeren, moet maar voelen.

R W
R W
3 jaren geleden

Verrassend…. Wie vol in het leven staat met alle social media etc en zich nu nog laat ‘vaccineren’ komt echt uit een ei… Dat ouderen vaak niet beter weten kunnen ze niks aan doen, maar relatief jonge mensen met een smartphone… dan leef je bewust in een bubbel en ben je zo eigenwijs als de pest. Maar triest is het wel.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x