Mens en DierCorona

Man sterft 25 minuten na coronaprik, maar volgens Hugo de Jonge is er geen verband

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In New York is zondagochtend een man gestorven nadat hij het coronavaccin had ontvangen. De man, een 70-plusser, zakte 25 minuten na toediening van de prik in elkaar, zei gezondheidscommissaris van de staat New York Howard Zucker in een verklaring. De man werd met spoed overgebracht naar een lokaal ziekenhuis, waar artsen hem doodverklaarden, schrijft de Daily Mail.

Er is een onderzoek ingesteld naar het sterfgeval. Sommige mensen kunnen een heftige allergische reactie krijgen op het vaccin, maar volgens Zucker lijkt daar in dit geval geen sprake van te zijn geweest. Hij benadrukte ‘dat het vaccin veilig is en dat het in combinatie met het dragen van mondkapjes en afstand houden een einde zal maken aan deze pandemie’. Hij riep New Yorkers op zich te laten vaccineren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sinds de uitrol van het vaccin in december hebben zich een aantal onverklaarbare sterfgevallen voorgedaan in de VS. De 58-jarige Drene Keyes uit Virginia stierf afgelopen weekend binnen een dag nadat ze het Pfizer-vaccin had gekregen. Volgens gezondheidsfunctionarissen ‘is er geen bewijs dat de vaccinatie is gelinkt aan haar overlijden’.

Overlijden is een hele bijzondere bijwerking

In Nederland zijn er inmiddels 15 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins geregistreerd, laat Bijwerkingencentrum Lareb weten. Het gaat in alle gevallen om 70-plussers. Zij overleden binnen één tot negen dagen na de vaccinatie.

Volgens coronaminister Hugo de Jonge is er geen sprake van een verband. “Als er sprake is van bijwerkingen – overlijden is natuurlijk een hele bijzondere bijwerking – wordt dat gemeld bij Lareb, dat er verder onderzoek naar doet. In dit geval is het eerste bericht van Lareb dat hier sprake is van overlijden na vaccinatie en niet door de vaccinatie. Ik denk dat dat een belangrijk onderscheid is omdat er ook sprake is van onderliggend lijden, van andere ziekten waar deze mensen mee te kampen hadden,” zei hij maandag.

Dus: als iemand met onderliggende aandoeningen positief test op corona en vervolgens overlijdt, dan is de doodsoorzaak corona, maar als iemand na de coronavaccinatie overlijdt, dan is dat een ‘hele bijzondere bijwerking’ en heeft dat te maken met het onderliggend lijden. Leo reageert: “Kort haar na knippen en niet door knippen.”

4.9 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
3 jaren geleden

Hoezo geen verband? is er dan wel een verband als men sterft door corona?
totaal tegenstrijdig die Man, zeg maar degene die vaccinatie steunt.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Het is wel opvallend dat al dit soort overlijdens geen verband heeft met het toedienen van het vaccin.

Ik vraag mij af hoe het gaat als er over een aantal jaren een (sterk) verhoogd aantal auto-immuunziektes waar te nemen valt of zelfs kankergevallen.
Het belooft niet veel goeds.

Maar goed, het volk zal Hugo de J geloven en massaal in de rij staan om zich te vaccineren.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Zwarte markt Covid-Vaccine is aan het bloeien!! Vooral in China!!

Jeroen
Jeroen
3 jaren geleden

Deze 15 NDDRlandse 70+ers zijn gewoon vermoord door Hugo de Jonge en hij moet daarvoor berecht worden.
Denk nou even na: 70+ers zijn de risicogroep, zéker icm onderliggende ziekten.
En dan laat Hugo de Jonge deze mensen inspuiten met datzelfde virus vaccin bevat een klein beetje van het Sars-Cov-2 virus) waarvoor ze juist beschermt moeten worden…… DUH!
Dit is moord!

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x