BuitenlandCorona

Soros, de ‘redder van de wereld’, pleit voor coronabonds. Wat doet Rutte?

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De EU moet de coronacrisis bestrijden met de uitgifte van gezamenlijke obligaties ter waarde van 1000 miljard euro, schrijft de Amerikaanse miljardair George Soros voor Project Syndicate. Deze zogeheten eurobonds zouden nooit terugbetaald hoeven te worden.

“De EU staat voor een once in a lifetime-oorlog tegen een virus dat niet alleen mensenlevens bedreigt, maar ook het voortbestaan van de Unie,” zegt Soros.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Als lidstaten hun grenzen gaan beschermen tegen andere lidstaten, dan haalt dat het principe van solidariteit – waar de EU op is gebouwd – onderuit,” voegt hij toe.

Mirjam152 reageert op Twitter:


Nederland als pinautomaat

Zuid-Europa wil de eurobonds donderdag op de Europese Raad invoeren via de EU-begroting. De Duitse bondskanselier Merkel is al akkoord. In Nederland blokkeert de coalitie een debat hierover.

Door de coronabonds zou de EU-begroting veel hoger worden. Nederland is al de grootste nettobetaler en zou dan ook netto het meeste extra betalen.

Als Rutte ‘ja’ zegt tegen de eurobonds, is Nederland in feite een pinautomaat met de pinpas in Rome, Parijs en Madrid, en hebben we niets meer te zeggen over ons geld.

Opdat we niet vergeten:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

Alle ellende gaat gewoon door en al die lieden die “macht” hebben blijven gewoon aan de macht, de horeca kan het schudden er wordt ze geen enkel perspectief geboden en denk maar niet dat het kabinet ze zal helpen, nee eurobonds en geld weg gooien aan anderen daar zijn ze goed in. Dat er zoveel mensen braaf naar die Rutte luisteren, ongelooflijk. Jullie zijn braaf en zoet geweest dus mogen de kindertjes weer naar school om verder geïndoctrineerd te worden, dat zegt hij eigenlijk die gladjanus. Heb er maar weer een berg mails uitgegooid naar allerlei instanties zoals overheden en horecavakbond en Khn.nk, niet dat het helpt maar ja, kan verder niks doen, ja petities tekenen en mensen aanspreken tot het irritante aan toe. Ze laten oude mensen gewoon eenzaam sterven en waarom? Omdat ze zich zorgen maken? Laat me niet lachen, hoe eerder ze doodgaan hoe meer pensioen gelden ze niet hoeven te verantwoorden.

Pjoter
Pjoter
4 jaren geleden

Zie hier, cabaretiers , van wereld formaat

Dirk
Dirk
4 jaren geleden

In Athene ligt ook een pinpas, of waren ze die alweer vergeten?

Margie
Margie
4 jaren geleden

In alle staten zijn ze tot alles in staat…
De Staat der Nederlanden waar spoedig het rood, wit, blauw weer zal wapperen met wimpel
Besteld bij Amazon…!!!
Waar uit volle borst, vanachter de ramen of vanuit de luie stoel gericht op tele-visie, gezongen zal worden…zijn wij van duitsen bloed

Misselijker kunnen ze het ook maken… als je erin blijft geloven

Neem je eigen kracht terug ?

Be LOVE, Shine on ?

Maak je eigen dagelijkse lied

Dank je wel 3x
Hulde aan jezelf ?
Verankerd ⚓ in Liefde ?

Sterkte voor iedereen ?

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x