Buitenaards

‘Sotsji is knooppunt voor buitenaardse schepen’

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt gezegd dat de Russische stad Sotsji, waar op dit moment de Olympische Winterspelen worden gehouden, een galactisch knooppunt is voor bezoekers van andere planeten.

Als je in Sotsji naar de lucht kijkt, kun je met gemak buitenaardse ruimteschepen zien, aldus ufoloog Vladislav Karabanov.

Vladislav is er zeker van dat het gebied rond zijn woning en de top van het Bytkha-gebergte nabij Sotsji door buitenaardsen worden gebruikt als een poort tussen werelden. Hij heeft al honderden UFO’s vastgelegd. Lokale stammen zagen het gebied honderden jaren als heilig.

De Oebychen meenden dat het Bytkha-gebergte een heilige plaats is. Ze hebben er een heiligdom gebouwd. Mensen voelen er een andere energie, een energie die je elders niet kunt voelen, aldus Vladislav.

Hij hoopt dat Sotsji op een dag niet alleen een olympische stad, maar ook een centrum voor UFO-toerisme wordt.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Laten ze maar daar in Sotsji gaan starten met een Buitenaardse Ambassade/Centrum voor Rampenbestrijding, we moeten tenslotte een Type-3 beschaving gaan worden, 1-tje die alle rampen beheerst(Ook volgens Michio Kaku[google]).

Ikkuh
Ikkuh
8 jaren geleden

Het Nederlands Olympisch team presteert buitenaards goed, dus ik denk echt wel dat dit verhaal waar is…

pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

[quote name=”Ikkuh”]Het Nederlands Olympisch team presteert buitenaards goed, dus ik denk echt wel dat dit verhaal waar is…[/quote]
Kunnen zij later zeggen wat waren wij toch goed in 2014 op de laatste olympische spelen op moeder aarde.Sporten is gezond en plezierig.Maar wat hebben die spelen met plezier en gezondheid te maken.Oh natuurlijk brood en spelen.Dan blijft de massa kneedbaar.Wat een onzinnige vertoning.

DDWNOW
DDWNOW
8 jaren geleden

@Kalkie we zijn type 0 en volgens Michio Kaku zullen we eind 21ste eeuw type 1 worden (mits we onszelf niet geëlimineerd hebben door het geweldige vriendschappelijke globale beleid)

Trouwens, zou Kazachstan niet hét E.T. portaal der portalen gaan bouwen?

Nee, dit lijkt eerder op een roep om aandacht van de dergelijke maak-ufo-waarschijnlijkheid-belachelijk-beweging.

Altijd wanneer er iets groots gaande is wordt er wel weer een complot aan verbonden of zo’n leuk verhaal. Beetje doorzichtig imo.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x