Homepagina » Mens en Dier » Wat spookt Bill Gates allemaal uit?
bill gates
Foto: Steve Jurvetson CC BY 2.0

Wat spookt Bill Gates allemaal uit?

Waar is Bill Gates gebleven? Hij was tijdens de coronacrisis bijna dagelijks op tv, maar de laatste tijd zien we hem steeds minder vaak. De miljardair heeft het ook druk met andere dingen, zo blijkt. Hij heeft weer een nieuw project: kunstmatige moedermelk, ‘om klimaatverandering tegen te gaan’.

De medeoprichter van Microsoft heeft miljoenen dollars in een bedrijf gestopt dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van kunstmatige moedermelk. Veel moeders geven hun baby flesvoeding, maar die heeft volgens Gates een te grote impact op het klimaat.

Wat is het werkelijke doel? In 2007 schreef de Amerikaanse arts Jay Gordon een artikel voor HuffPost waarin hij stelt dat Bill Gates investeert in bedrijven die talloze doden op hun geweten hebben.

Nestlé

“Alle experts zijn het erover eens dat kinderen die geen borstvoeding krijgen in de derde wereld veel vaker sterven dan kinderen die moedermelk krijgen. Vijftig tot 75 procent van de babysterfte als gevolg van diarree en andere infecties kan voorkomen worden.”

Gates investeerde jarenlang in Nestlé. Gordon: “Er sterven wereldwijd meer dan een miljoen baby’s omdat Nestlé en andere multinationals flesvoeding aanprijzen, zonder moeders daarbij te informeren over de risico’s van het niet geven van borstvoeding.”

De Gates Foundation reageerde indertijd dat het doel is om ‘het maximale uit investeringen te halen’. Gordon: “De industrieën waar ze in investeren vervuilen het water en de lucht in de derde wereld en kosten miljoenen baby’s het leven.”

Wat is de volgende stap? Kunstmatige baarmoeders!

Bekijk de video hieronder:

[reallygraceful]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Nés schreef:

  Er is maar 1 oplossing voor Gates….Ctr-Alt-Del.
  Sayonara

  37 likes
 • Rayoflight schreef:

  Bill Gates,

  In alles wat de ‘superelite’ doet zit een angstaspect. Ze doen net alsof er geen ander alternatief is dan het nieuwe normaal (NWO) zodat dit angstaspect tot een ‘Selffulfilling prophecy’ leid.

  Echt machtig zijn ze niet want :

  “Een leeuw hoeft niet te brullen om te bewijzen dat hij een leeuw is”

  Wie wel machtig zijn zijn hun loopjongens die eigenlijk alleen achter de NWO aanlopen omdat ze denken dat er geen alternatief is.

  Denken we terug aan wat Huge de Jonge zei : ’..er is geen alternatief dan een vacine…’ dan is het duidelijk dat de hele strategie bestaat uit ‘Smoke and Mirrors’.

  Natuurlijk zal Kill Bill nu weer nieuwe dingen bedenken en al die novelties hebben een gemeenschappelijke deler dat is: ‘het veroorzaken van angst bij de bevolking’.

  Terugdenkend aan al de ‘aanvallen’ die NWO heeft gedaan wordt het heel duidelijk dat NWO maar wat aanstuntelt. Corona is al zo vaak gemuteerd dat het niet meer zo dodelijk is als in begin januari. De doelstellingen van Event 201 zijn niet gehaald en het ontketenen van een rassenoorlog lijkt niet echt te lukken want, HET VOLK IS NU WAKKER!

  16 likes
 • A.Wenners schreef:

  Waar een Bil is, ben ik weg!

  12 likes
  • Margie schreef:

   Geen rekening met Bill houden, ben je ook niemand wat schuldig.
   Wordt wel tijd dat er met Bill afgerekend wordt, Bill is aan miljoenen heel veel schuldig…

   Met moedermelk moet Bill zich zeker niet gaan bemoeien…
   daar heeft nestle al voor heel veel brokken in de poedermelk gezorgd

   0 likes
 • salvar schreef:

  zal toch niet zo zijn dat ze hem de hersens hebben ingeslagen?
  nou ja dan zit er zo andere gates zal wel gekloond zijn hoeveel zullen er rondlopen?

  8 likes
 • Willem schreef:

  Weer een goeie uitleg van D Icke voor een ieder die er meer van wil weten https://www.youtube.com/watch?v=B3DpbMYZMTY

  4 likes
 • frans schreef:

  Gates investeerde jarenlang in Nestlé. Gordon: “Er sterven WERELDWIJD meer dan een miljoen baby’s omdat Nestlé en andere multinationals flesvoeding aanprijzen, zonder moeders daarbij te informeren over de risico’s van het niet geven van borstvoeding.”
  Wat een onzin-zin.
  Lees toch!!
  moeders niet informeren over niet geven van borstvoeding.?/
  Ik weet niet hoeveel moeders in ons land geen BV geven. maar ik geef ze niet de kost.
  Baby’s in ons land die geen BV krijgen hebben geen hoger overlijdensrisico! dat wordt hierboven wel gezegd min of meer. Wel door vaccinaties ziek worden.
  Dat BV veruit het beste is wat je je kind kunt geven staat buiten kijf. het is meer dan voeding alleen.
  Het geeft een krachtige impuls aan de hechte band met de moeder.
  Waar je hier in ons land naar moet kijken is de zg opvolgmelk. weet jij wat hier allemaal in zit of juist ook niet? Wel komen de belangrijkste smaakstoffen er in voor die ook in de snacks zitten of andere fabrieksvoeding.
  Dan weet je nu ook waarom kinderen zo moeizaam omgaan met het eten van verse groenten.

  4 likes
  • Rob schreef:

   frans, het feit dat we hier van de natuurlijke gang van zaken los zijn zegt al genoeg. Er kan wel naar de bedrijven gewezen worden maar veel mensen (ouders) zijn zelf ook niet in contact met de natuurlijke gang van zaken. BV is altijd hetgeen een baby nodig heeft. Zoals er soms ook wel wordt gezegd: aan de bosrt is aan het hart. Dat is hoe ik het kort zeg maar het betekent dat de moeder behalve alleen melk ook liefde geeft. Dat is de energie die in datzelfde gebied zit. Goed voor de band van moeder en kind. Maar als dat niet gebeurt zegt dat ook wel iets over de toestand van de moeder (en ook de vader want ouders zitten altijd in dezelfde persoonlijke toestand).

   2 likes
  • Margie schreef:

   Beste Franz,
   Het gaat hier boven om derde wereld landen waar babies onnodig sterven door malnutrition omdat de moeders afgeraden wordt om borstvoeding te geven en nestle poedermelk aangeraden wordt
   In de meeste gevallen nog krijgertjes ook…promotie materiaal!
   Daarnaast is het water vervuild door o.a. nestle en andere westerse industriën

   0 likes
 • x

  Check Also

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  corona

  Ministers: Wij laten ons NIET als eerste vaccineren tegen corona

  Miljardair Bill Gates heeft op een persconferentie ...

  >