Mens en Dier

Wat spookt Bill Gates allemaal uit?

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waar is Bill Gates gebleven? Hij was tijdens de coronacrisis bijna dagelijks op tv, maar de laatste tijd zien we hem steeds minder vaak. De miljardair heeft het ook druk met andere dingen, zo blijkt. Hij heeft weer een nieuw project: kunstmatige moedermelk, ‘om klimaatverandering tegen te gaan’.

De medeoprichter van Microsoft heeft miljoenen dollars in een bedrijf gestopt dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van kunstmatige moedermelk. Veel moeders geven hun baby flesvoeding, maar die heeft volgens Gates een te grote impact op het klimaat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wat is het werkelijke doel? In 2007 schreef de Amerikaanse arts Jay Gordon een artikel voor HuffPost waarin hij stelt dat Bill Gates investeert in bedrijven die talloze doden op hun geweten hebben.

Nestlé

“Alle experts zijn het erover eens dat kinderen die geen borstvoeding krijgen in de derde wereld veel vaker sterven dan kinderen die moedermelk krijgen. Vijftig tot 75 procent van de babysterfte als gevolg van diarree en andere infecties kan voorkomen worden.”

Gates investeerde jarenlang in Nestlé. Gordon: “Er sterven wereldwijd meer dan een miljoen baby’s omdat Nestlé en andere multinationals flesvoeding aanprijzen, zonder moeders daarbij te informeren over de risico’s van het niet geven van borstvoeding.”

De Gates Foundation reageerde indertijd dat het doel is om ‘het maximale uit investeringen te halen’. Gordon: “De industrieën waar ze in investeren vervuilen het water en de lucht in de derde wereld en kosten miljoenen baby’s het leven.”

Wat is de volgende stap? Kunstmatige baarmoeders!

Bekijk de video hieronder:

[reallygraceful]

5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Weer een goeie uitleg van D Icke voor een ieder die er meer van wil weten https://www.youtube.com/watch?v=B3DpbMYZMTY

salvar
salvar
3 jaren geleden

zal toch niet zo zijn dat ze hem de hersens hebben ingeslagen?
nou ja dan zit er zo andere gates zal wel gekloond zijn hoeveel zullen er rondlopen?

Nés
Nés
3 jaren geleden

Er is maar 1 oplossing voor Gates….Ctr-Alt-Del.
Sayonara

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Bill Gates,

In alles wat de ‘superelite’ doet zit een angstaspect. Ze doen net alsof er geen ander alternatief is dan het nieuwe normaal (NWO) zodat dit angstaspect tot een ‘Selffulfilling prophecy’ leid.

Echt machtig zijn ze niet want :

“Een leeuw hoeft niet te brullen om te bewijzen dat hij een leeuw is”

Wie wel machtig zijn zijn hun loopjongens die eigenlijk alleen achter de NWO aanlopen omdat ze denken dat er geen alternatief is.

Denken we terug aan wat Huge de Jonge zei : ’..er is geen alternatief dan een vacine…’ dan is het duidelijk dat de hele strategie bestaat uit ‘Smoke and Mirrors’.

Natuurlijk zal Kill Bill nu weer nieuwe dingen bedenken en al die novelties hebben een gemeenschappelijke deler dat is: ‘het veroorzaken van angst bij de bevolking’.

Terugdenkend aan al de ‘aanvallen’ die NWO heeft gedaan wordt het heel duidelijk dat NWO maar wat aanstuntelt. Corona is al zo vaak gemuteerd dat het niet meer zo dodelijk is als in begin januari. De doelstellingen van Event 201 zijn niet gehaald en het ontketenen van een rassenoorlog lijkt niet echt te lukken want, HET VOLK IS NU WAKKER!

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x