Homepagina » Buitenland » Microbioloog waarschuwt voor risico’s coronavaccin: ‘Dit is een enorm gevaar’
coronavaccin
Foto: CC0

Microbioloog waarschuwt voor risico’s coronavaccin: ‘Dit is een enorm gevaar’

Veel landen zijn inmiddels begonnen met vaccineren tegen corona. De campagne is overschaduwd door een aantal incidenten. In de media verschenen de afgelopen dagen meerdere berichten over mensen die kort na het coronavaccin zijn overleden. In Israël stierven twee oudere mannen enkele uren nadat ze waren ingeënt tegen het coronavirus. In Zwitserland overleed een bejaarde man een paar dagen na de prik. Ook kregen meerdere mensen ernstige allergische reacties.

Begin vorige maand waarschuwde een Duitse microbioloog op tv voor de risico’s die volgens hem aan het coronavaccin kleven. In het Oostenrijkse programma Corona-Quartett zei hij dat er 4 grote risico’s zijn. “Het vaccin zelf veroorzaakt ernstige bijwerkingen. De helft van de proefpersonen – jonge en gezonde mensen – kreeg last van koorts, rillingen, spierpijn en hoofdpijn, en voelde zich ziek. Als je zo’n vaccin aan oudere mensen met onderliggende aandoeningen geeft, dan wil ik niet weten wat er gebeurt.”

Explosieve overreactie

“Het tweede gevaar: diverse bestanddelen van dit vaccin kunnen zeer ernstige allergische reacties veroorzaken,” vervolgde professor Bhakdi. “Ten derde kan dit vaccin bijdragen aan een overreactie na een natuurlijke besmetting, niet alleen met dit virus, maar ook met andere virussen zoals het griepvirus. Het veroorzaakt een explosieve overreactie van het immuunsysteem.”

Dit is een enorm gevaar, benadrukte de microbioloog.

Tot slot: het coronavaccin bereikt ook cellen die normaal gesproken niet besmet zouden worden met het virus. Het gevolg is dat het daar ook viruseiwitten begint te produceren, stelde dr. Bhakdi.

Bekijk hier de hele video.


[RAIR Foundation]

4.7 43 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ertje
Ertje
9 maanden geleden

we moeten echt met z’n allen in opstand komen want we willen toch dit vaccin niet?
ik ben het verboden jaaroverzicht van cafe weltschmerz aan het kijken en daarin word gezegd door een jurist dat de regering wel degelijk ons wettelijk kan verplichten het vaccin te nemen.
Dus echt met z’n allen in opstand komen!

Simon
Simon
9 maanden geleden

Het is maar goed dat Nederland wat achterloopt met de vaccinatiecampagne. Doet de regering toch nog iets goed. Zo voorkomen we veel onnodige zieken en doden t.g.v. het “vaccin”. Met een beetje geluk is er na een week voldoende mis gegaan zodat we er niet aan beginnen, of is dat wishful thinking van mij?

rop
rop
9 maanden geleden

Natuurlijk is het niet zonder risico, op microbies gebied van het lichaam waar een vreemde stof het lichaam kan doen beven, en het kan een aardbeving zijn voor het lichaam een schokgolf die door het lichaam heen gaat wanneer het een vreemde stof verschijn in dat lichaam, wat vreemd voor haar is, het zal alles op alles moeten zetten om dat stofje om eraan te wennen of om er aan dood of ziek te worden, het is zeker een explosie voor haar, men heeft veel experimenteert met explosieven stoffen, en ja dat kan op grote schaal ongezond zijn voor deze planeet, radioactiviteit is al er een van als men de aarde daarmee vervuilt door een vuile bom, gelukkig herstelt het wel zich weer, maar op micro gebied heeft het schadelijke gevolgen ,ook voor de dieren die ermee omkomen, en de mens vervuilt in zekeren zin veel met zijn activiteit, en zijn gedrag daarin, ook voor zichzelf neemt het vaak stoffen in wat niet echt gezond is, en nu is de Mens aan de Beurt, met een vaccinatie met een zekere angst gekte waar dit mee gepaard gaat, en dat is vreemd voor haar met de activiteit van het vreemde stofje toe te dienen, om beschermt te worden tegen deze twee nu heersende ziekte [angst/corona] tegen angst is geen stofje er voor, ja misschien je plat te laten spuiten, tegen corona wel ,maar daar komt weer iets nieuws voor in de plaats ,angst en de onzekerheid om door dat stofje geveld te worden, ja daar neem je de explosiviteit niet mee weg. Het is een gewoon in elkaar gefrommelde paarden middel, en ja uit angst.

salvar
salvar
9 maanden geleden

ik heb hierop niets te melden.
ze kunnen hoog of laag springen ik neem het toch niet.
ik waarschuw ook niet meer , je neemt of je neemt het niet.

x

Check Also

ziekenhuis

Voormalig ziekenhuisdirecteur: het is helemaal niet zo druk in de ziekenhuizen

In de media verschenen de afgelopen dagen ...

huizen

De tehuizen waar het eerst gevaccineerd is, hebben weer volop uitbraken: ‘Wie zet deze boeven af?’

Steeds meer verpleeghuizen kampen met coronagevallen. De ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

82
0
We lezen graag je reactie!x