CoronaBuitenland

Spaanse onderzoekers doen opmerkelijke aankondiging: wereld wordt niet aangestuurd door mensen en dit is het bewijs

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

We duiken nu echt diep het konijnenhol in. De Spaanse onderzoekers van La Quinta Columna hebben zaterdag tijdens een bijeenkomst in Madrid een wel heel bizarre aankondiging gedaan. Hou je vast.

Ze verwezen naar het werk van de Amerikaanse chirurg Roger Leir, die onderzoek deed naar mensen die beweerden ontvoerd te zijn door buitenaardsen. In een aantal gevallen haalde dr. Leir implantaten uit hun lichaam. Die bleken te bestaan uit koolstofnanobuizen en grafeen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De nanotechnologie die ‘gevaccineerden’ ingespoten hebben gekregen, is een geavanceerde versie van deze implantaten, zei biostatisticus Ricardo Delgado van La Quinta Columna. Volgens de organisatie is deze technologie op massale schaal bij mensen geïmplanteerd door een ‘andere’ soort die op de mensheid parasiteert.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vanaf het begin

La Quinta Columna had een ontmoeting met Steve Colbern, die met dr. Leir samenwerkte, om meer te weten te komen over de implantaten. Dit is volgens de organisatie het ergste wat de mensheid ooit is overkomen.

Deze wezens zijn hier altijd geweest en sturen deze wereld al vanaf het begin aan. En wij kunnen onze uitspraken staven met wetenschappelijk bewijs, zei Delgado.

José Luis Sevillano van La Quinta Columna zei dat de machthebbers op alle mogelijke manieren proberen de mensheid te beïnvloeden, door middel van drugs, cultuur, harde muziek, elektromagnetische straling, enzovoorts. Ze willen de controle krijgen over onze hersenen en ons zenuwstelsel, over onze gedachten en gevoelens, zei hij.

Rillingen lopen je over de rug

“We hebben de waarheid gevonden in een wereld vol leugens. Onze wereld wordt niet aangestuurd door mensen. Het klinkt gestoord. Als je het onder de microscoop ziet, lopen de rillingen je over de rug. Een andere soort stuurt de onze aan, en stuurt aan op oorlog. Ze vergiftigen ons, via de lucht en voedsel,” aldus Sevillano.

Hij zei dat we relatief weinig weten over deze wezens, die waarschijnlijk al duizenden jaren onder ons zijn.

“Wat ik al sinds de jaren negentig verkondig, wordt nu bevestigd door het wetenschapsteam van La Quinta Columna,” reageert spreker en auteur David Icke.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.6 286 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

224 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan
johan
30 dagen geleden

net als de film THEY, maar ik wil graag meer duidelijkheid over hoe ze eruit zien, hoe te herkennen en belangrijker nog hoe het om zeep helpen ervan

een persoon met een staartje
een persoon met een staartje
30 dagen geleden

Ik heb altijd al gedacht dat er iets niet klopte.

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
30 dagen geleden

Het werk van de duivel.

Rick
Rick
30 dagen geleden

shapeshifters?

Back to top button
224
0
We lezen graag je reactie!x