Gezondheid

Mensen genezen op miraculeuze wijze van kanker als ze dit verguisde middel nemen

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Zullen we het behandelen van kanker overlaten aan de oncologen? Die vraag stelde Volkskrant-journalist Maarten Keulemans nadat ex-verpleegkundige Marga Bult studies had gedeeld op X over ivermectine bij de behandeling van kanker.

Wat blijkt nu? Dit ‘ontwormingsmiddel’ heeft antikankereffecten. Meerdere patiënten van kankerchirurg Kathleen Ruddy met vergevorderde kankers zijn hersteld na het nemen van ivermectine.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Eén van haar patiënten was er slecht aan toe en vervolgens gebeurde er iets opmerkelijks. De man had een vergevorderde vorm van prostaatkanker en artsen zeiden dat ze niks meer voor hem konden doen. Hij besloot ivermectine te nemen. Na minder dan een jaar kon hij drie avonden per week stappen.

Verdwenen

Een andere man, Eddie, was er ook slecht aan toe. Hij had twee tumoren in zijn slokdarm die niet verwijderd konden worden. Hij rookte, kon niet slikken en viel 20 kilo af.

Binnen enkele maanden kon hij slikken, kwam hij weer aan en klonk zijn stem beter, zei Ruddy.

Weer enkele weken later waren er geen tumoren meer te zien op de scan. Ze waren verdwenen. Weg. Foetsie. Het grootste probleem was dat hij zijn vissersboot al had verkocht.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ivermectine in plaats van chemo

Ivermectine doodt kanker, zegt ook arts Syed Haider. Niet in 100 procent van de gevallen, maar hij zou zelf voor ivermectine gaan in plaats van chemo.

Nederlandse artsen die ivermectine in coronatijd off-label voorschreven aan coronapatiënten kregen fikse boetes. Die worden nu stuk voor stuk vernietigd.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 239 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Olaf
Olaf
30 dagen geleden

Tulio Simoncini is vergruisd doordat hij beweerde dat tumoren behandeld dienen te worden als ware het schimmels…

Ikke zelf Jeroen
Ikke zelf Jeroen
30 dagen geleden

Sarcastisch: waarom zou je goedkoop spul voorschrijven?

benieuwd of oncologen dit nu massaal ingaan zetten ipv de verwoestende chemo’s

Reknir
Reknir
30 dagen geleden

Haha al zou er maar 10% waar zijn in dit artikel. Dan nog is dit een gigantische klap voor de huidige geneeskunde. Naast het gezichtsverlies dat ze natuurlijk al geleden hebben tijdens de coronapandemie.

Annette
Annette
30 dagen geleden

Maarten Keulemans vindt, dat WIJ de zogenaamde kankerbehandelingen moeten overlaten aan oncologen.

Dat MAG hij rustig vinden, terwijl WIJ het RECHT hebben om naar alternatieven uit te kijken.

Ik vind het een ongelooflijk schandaal, dat niet ALLE kankerpatiënten de mogelijkheid hebben om het middel Ivermectine te gebruiken. En dan natuurlijk ZEKER die patiënten, die ook nog eens opgegeven zijn.

Héél eerlijk: Als je te horen hebt gekregen, dat “ze” (de reguliere artsen dus) niets meer voor je kunnen doen, dan grijp je je toch aan elke strohalm vast? Dan heb je sowieso niets meer te verliezen en alleen nog maar te winnen.

Zelf ben ik ervan overtuigd, dat er in de natuurgeneeskunde héél wat middeltjes te vinden zijn voor evenzoveel kwalen. Dat wisten de mensen méér dan 100 jaar geleden ook al. Heden ten dage zijn er over de hele wereld nog wel natuurvolken te vinden, die zich hier al jaren lang van bedienen.

Helaas zijn wij, met niet zo grote dank aan de farmaceutische industrie, beroofd van deze mogelijkheden.

Nu zal ik NOOIT beweren, dat iedere kwaal (en zeker niet zoiets ernstigs als kanker) te genezen is met alternatieve middelen. Maar, zeker als de reguliere artsen geen oplossing meer kunnen bieden, is het zeker de moeite waard om te proberen.

Toch…. iedere keer als ik weer iets lees over kanker en alternatieve middelen, moet ik weer denken aan die arme vrouw, Sylvia Millecam. Zij koos jaren geleden voor het alternatieve circuit en dat kostte haar haar leven.

Nu blijft dat sowieso natuurlijk een vraagteken, want als zij anders had gekozen, is het helemaal niet zeker, dat zij het wel had gered.

En dan komt het volgende natuurlijk om de hoek kijken. Als ik het goed begrepen heb, is het, zeker sinds het begin van 2020, ongelooflijk moeilijk geworden om überhaupt aan het middel Ivermectine te komen.

Eén ding is zeker: Als ik even voor mijzelf praat, dan heb ik méér vertrouwen in natuurartsen dan in artsen, die, zonder zelf na te denken, de farmaceuten volgen.

Back to top button
147
0
We lezen graag je reactie!x